- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mersant_le
csendes tag
teljesen rendben vannak az aldis keverekek, en is szoktam neha venni. kis elesztot kell meg hozzarakni, vagy hosszabb ideig keleszteni. legutobb kb. 3h volt mire rendesen megkellt a teljeskiorlesu.
nekem is van kenyersutogepem (nem tudom a tipusat, olyan regen hasznaltam), de hiaba dicserik, ezekkel nem lehet normalis kenyeret sutni, inkabb csak kenyer szeru valamit. -
avl
senior tag
masik forumon is kerdeztem ott epp ezt irta egy tulaj:
Nekem Panasonic sd zb2512 típus van. 2,5 éve beszéltünk itt a házi kenyérsütésről, akkor vettem én is. ...
Bő 2 év kenyérsütőgépes tapasztalattal amit én megemlítenék, hogy szárított élesztővel sütök, amihez több cukor kell, hogy megdagadjon rendesen a tészta (ellentétben a kovásszal), amit a kész kenyéren is lehet érezni, hogy édesebb. Főleg sima fehérkenyérnél érezni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LotRO - Lord of the Rings Online -=MMORPG=-
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Steam topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest