Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
SwordWarrior
csendes tag
válasz
SwordWarrior #4496 üzenetére
Háát majdnem bejött, a különbség ugyanannyi lett...
1-4! Ronaldo újra él!!
-
SwordWarrior
csendes tag
-
SwordWarrior
csendes tag
válasz
CardineIIa #4264 üzenetére
Rendben...
-
SwordWarrior
csendes tag
válasz
CardineIIa #4260 üzenetére
Úgy látszik félreértjük egymást... Ez egy rendezvény lesz, petíciókat olvasnak föl, minden évben megrendezik... Nem ki hanem mi... de mind1, a kedvedért megváltoztatom az aláírást...
tsá -
SwordWarrior
csendes tag
válasz
CardineIIa #4258 üzenetére
Azok az okos magyar politikusok Magyarország legnagyobb ballépését követték el... Nézd csak meg Törökországot... Mikor a franciák és az angolok megmutatták a szerződés, a magyar politikusok egyböl aláírták a szerződést, ezzel megpecsételve magyarország sorsát... A törökökkel is aláiratták volna, de mikor a török képviselő meglátta a szerződést, elmosolyodott, és azt mondta, hogy ezt ő nem írja alá.. Ellenáltak, és nézd meg, most Törökország vagy Magyarország a nagyobb...?
-
SwordWarrior
csendes tag
válasz
SwordWarrior #4226 üzenetére
És az a legidegesítőbb az egészben, hogy a srác valszeg(láttam már verekedni, mikor rászáll a köd az agyára) szarráverte volna mind a 6-ot... De kések ellen nem sokat ér...
-
SwordWarrior
csendes tag
Sajna ezek a kirabolós sztorik egyre inkább jellemzőek Bp-re... Egyik barátom(legjobb haver, edzőstárs is stb...) épp ment haza(8ker), és betamádták kb hatan... Épp mp3-at hallgatott, napszemüveg a fején(6500 Ft-s)... Amikor mondták, hogy adja oda az mp3-at, azt mondta: ''Ne jáccatok velem, mert még a végén valaki megsérül...''... És ekkor előkerültek a kések... Egyszerre 3 kést tartottak a nyakához, és kénytelen volt odaadni a lejátszót meg a napszemcsit... Utána végigjárták haverék az egész 8kert, de nem találták meg ezeket a köcsögöket... Most már rendőrségi nyomozás van, de eredmény(micsoda meglepetés) nincs... Ez Magyarország a XXI.században...
[Szerkesztve] -
SwordWarrior
csendes tag
Ez most nekem nem tiszta... Ha lágyan válaszolsz és azt vallod a bíróságon, hogy rádtámadott, és te próbáltál a legkevesebb sérülésveszélyjel eljárni... Feltéve, hogy nem vallassz hamisan... Ha rájön a bíróbá, hogy harcművészetet, vagy önvégelmet gyakorolsz, az hatással van az ítéletre??? Bocs a lámaságomért, a joghoz nem nagyon értek
-
SwordWarrior
csendes tag
Állj otthon sokat kézen, és mikor két méter vastag csuklód lesz, akkor aztán nem fog fájni
Na komolyra fordítva a szót, csuklószorító mindenképp, és ne félj az edzőtől kérdezni, szólj neki hogy figyelje a technikád, hátha valamit nem jol csinálsz, attól fáy nagyon...
üdv.:SW -
SwordWarrior
csendes tag
FELfoghatatlanul fasza volt a mai nap gyerekek... Ehh eccsém... Tiszta jó kedvem van
-
SwordWarrior
csendes tag
Még mindig senki nem ju jitsutik????
És még csak nem is látott soha ilyet senki??
-
SwordWarrior
csendes tag
válasz
Integra #4163 üzenetére
Azér az annyira nem lófing, ha jol számolom, hat vizsga, nem??? Grat hozzá
[link]
Na ezt a forumot olvassátok végig, nem hosszu, de én aszittem meghalok a röhögéstöl miközben olvastam...
Egy kis ízelítő:''Be kéne tiltani az összeset, föleg a capoeirat ami a proli nigger gyerekek utcai verekedése. Igaz itt Magyarországon úgyis mindegy, mi Magyarok nem vagyunk majmok vagy bohócok hogy cigánykerekezünk egész nap vagy hogy egymás feje felett rugdosunk.''
Hát itt már fogtam a fejem meg a hasam...Érdekes meglátás... Ez a tipikus IQnuku beszólás
-
SwordWarrior
csendes tag
Integra: Krav Magások nem indulnak Pride vagy UFC bajnokságokon??? Sztem ez a svéd srác elég eredményes lehetne benne, tévedek???
Falco6:Melyik kempoba?? ZBK v Kurayfat?? Igazábol annyira nem érdekel, csak kérdem...
Van itt valaki aki Ju Jitsuzik/Ju Jitsuzott?? Vélemény?? Teccenek a videók, meg a leirás/forumok alapján közel áll hozzám...Gyilkolós-ártalmatlanítós buli
[Szerkesztve] -
SwordWarrior
csendes tag
Nem tudom nekem a karate-krol nincs tul jo véleményem, amire jártam az jó volt(kyukoshin) alapjaiban, de az edzés színvonala a nullátt verdeste... Néztem shotokan edzést, hát nem túl elragadó(szerintem)... a wado és shito stílosokról nem sokat tudok, a wado-rol rosszat mondanak, én nem ismerem, nem is láttam még őket, lehet h jók...
Falco6 te mit is csinálsz???
szerk.: a kempoban kata??? az nem ''személyreszabott''??
[Szerkesztve] -
SwordWarrior
csendes tag
válasz
SwordWarrior #4135 üzenetére
Ja és még valami, tényleg az utolsó... Én nem rasszista vagyok, csupán tényt mondok... Ha rasszista lennék, Kótai Misit is fikáznám... De Kótai misit nem fikázom, ő majdhogynem példaképem, kivéve csak annyit, hogy én nem szeretnék boxolni... Győzikét viszont például útállom...
Üdv.:SW -
SwordWarrior
csendes tag
Nimrod: Köszi...
CardineIIa(sorry h rosszul írtam, nem tom azt az írásjelet) : Én nem mondtam, hogy bárki pusztuljon, nem a szélsőség vagyok... És azt is mondtam(nem az előző hsz-ben), hogy van kivétel... Csak sajna (legalábbis a mi környékünkön) elég kicsi arányban... De már mondtam hogy hanagoljuk a témát...Valószinű, hogy neked nem lopták el a telefonodat, és utána nem kergettek, miután visszaszereztetted... De lényeg a lényeg, ez még mindig Harcművészet topic, nem kissebséget megvitató topic...
Üdv.:SW(nem Star Wars)
-
SwordWarrior
csendes tag
válasz
CardineIIa #4128 üzenetére
Tényleg???
Nem ilyennek képzeltem... Amit neo csinál az jol néz ki, a krav magárol azt irtátok, nem szép hanem hatásos...
-
SwordWarrior
csendes tag
-
SwordWarrior
csendes tag
Szóval szerinted én és Magyarország meghatározó része(kb 20%) idióta uninteligens szennyezés?? Hát kössz szépen... Egyébként azért álalánosítottam, mert én még olyan cigányt nem láttam, aki éppen ne zajongna, ne füvezne 10 évesen, ne szivatna gyerekeket, normálisan dolgozna, ne kötözködne stb... De, ez itt a Harcművészet topic, de tereljük a témát más irányba, mert az nem jó dolog... Egyébként nem értem miért kötözkötsz folyamatosan, megállás nélkül, kb most mondom 3-szorra, hogy hanyagoljuk a témát...
Képzeld valamelyik nap(talán pénteken) mentem a metróval, aztán mikor mentem föl az aluljáróból, és látom, hogy a rendőr leállítja a BKV ellenőrt... Haladás -
SwordWarrior
csendes tag
válasz
CardineIIa #4122 üzenetére
Paintball pálya van a soroksári tesco-tól nem messze, sztem faja
-
SwordWarrior
csendes tag
válasz
CardineIIa #4117 üzenetére
Ismerős a dolog
-
SwordWarrior
csendes tag
válasz
CardineIIa #4114 üzenetére
Szép darab!!
-
SwordWarrior
csendes tag
Egyébként a Tai Chi-val nagyon szemzgettem/szemezgetek, csak az a baj, hogy mindenhol megnézem a képeket, mindenki 30 fölött van... Ez kicsit sztem gáz ha valaki fiatalon taiji-zni akar...
Értitek edzőstársakkal elmenni jó kis bulit csapni ez hiányozna...
irjon má valaki mer elalszom... -
SwordWarrior
csendes tag
Képzeljétek, tőlünk 10 percre van Ninjutsu edzés, Magyar Attilával
Ezt azér jó tudni, eddig azt hittem, nincs a környéken sehol!!! Király!!
-
SwordWarrior
csendes tag
Tudna valaki Pride-s videót belinkelni(lehetőség szerint egy egész meccset)???
-
SwordWarrior
csendes tag
válasz
CardineIIa #4074 üzenetére
Én inkább a késeket, pengéket szeretem... Van is valahol pár ilyen késes magazinom, ha megtalálom, és van rá igény, beszkennelhetem...
-
SwordWarrior
csendes tag
Én szerettem a Kyokushin Karate-t(Power karate), és kb beleillik ebbe a képbe... Csak az a baj vele, mint minden karate irányzattal... Ellentétben a kempoval, itt nem lehet erőből püfölni egymást edzésen küzdelemben... És így asszem érthető hogy a látszat ellenére mégsem olyan hatékony, mer 0 tapasztalattal 0 eredmény(itt arra gondolok, hogy nem birod a fájdalmat, nem tudod ugy kivitelezni a támadást erővel, mint ahogy azt edzésen félerővel tetted) De nálunk volt olyan, hogy körbe álltunk, és valaki(k) mindig volt(ak) középen, mentek körbe, és teljes, ismétlem, TELJES erőből kellett ütni a kört alkotókat... Persze a 120 kg-s izomagyu a 30 kilos pistikét nem baszta gyomron bikából, de érted a lényeget...
Érdemes lenézned egyszer, van zsákolás is, pusztakézzel természetesen... -
SwordWarrior
csendes tag
Nézd én nem veszekszem veled, azt gondolsz amit akarsz.... Én tapasztalatból beszélek, volt már eset, amikor 4en jöttek nekem egy buszmegállóban... Szerencsére jött a busz
de ez off, lényeg, hagyuk a témát, mert kitesznek a fórumból...
egyébként mostanában örömmel látom, hogy a metronál az ellenőrökön kívül néha zsernyák is van, főleg a gázosabb helyeken... Igaz, ők se valami IQ bajnokok, de a konfliktus elkerülése miatt vannak ott, és ez jó!! -
SwordWarrior
csendes tag
Brownusnak igaza van, ez szerintem pofátlanság!! Ez nem ise való! Sehova se, de főleg nem ide!! Tessék ellátogatni valamelyik idióta vicc-kép portálra...
Sorry, de ez így van!!! -
SwordWarrior
csendes tag
A BKV ellenőröktől egyáltalán nem kell félni... Még akkor sincs joguk akár egy ujjal hozzádérni, ha nincs semmid, se jegy se bérlet se személyi se diák... Merhogy ők bkv, hangsúlyozom, BKV ellenőrök... Ha felszálsz valamelyik BKV járműre, akkor megkötöd a szerződést a BKV-val... Ha nincs jegyed, megszeged a szerződést... A SZERZŐDÉST! NEM a TÖRVÉNYT... És ugye általában stukival járnak, de pont annyi joguk van rádlőni, mint bármelyik másik cég alkalmazottjának... Ha egy ellenőr akár visszaránt, szaladni kell a bíróságra, perelni, és a BKV fizet... És elnézésedet kéri... És nem tudja bizonyítani , hogy nem volt nálad jegy, mert nem vittek, nem VIHETTEK ba az örsre... ennyit a BKV-ról...
Nos, még valami.. Azt mondod kár általánosítani... Szerinted ezeknek a köcsögöknek mekkora részük cigány??? Nos, tapasztalatból mondom, hogy legalább 98... Én még nem találkoztam fehérrel vagy feketével vagy akár sárgával, aki csakúgy kötekedne... Cigány sajnos szinte az összes ilyen.. A kivételt sajnálom, ilyen a sors...
szerk.: most már ritkábban van náluk stukker, régebben nagyonis volt(kb 5-6 éve)
[Szerkesztve] -
SwordWarrior
csendes tag
Ez ellen tenni kéne... Kanadában például szinte minden utcában van járőr, és az autóknak nem kis része(minden 40.ik kb...) rendőrautó... És ők cselekednek is... Ez kéne itt is, nem pedig ígérgetés... Én magyarországon mindennemű fegyver viselését megtiltanám és dutyival büntetném, ha csak egy mód van rá...
-
SwordWarrior
csendes tag
Nálunk se sokkal jobb a helyzet... Mongyuk mostanában javulni látszik...
Ju eszembe, valaki tudna mondani Kispesti, vagy kispesthez közel lévő thayboxos helyet?? -
SwordWarrior
csendes tag
1.:Hmm... Ha edzésen menekülsz a fejre támadások elől, akkor használj fejvédőt mindenképp... Ha verekedéseid vannak, akkor szvsz szoknia kéne a fejednek az ütést.. Tény, hogy ez hülyén hangzik, meg veszélyes is lehet, de így van... És a legfontosabb: azt írtad, mindig menekülsz előle... Próbáld meg leküzdeni a félelmedet, és ha ez megy, akkor már célegyenesbenn vagy, és csak be kell tolni a lerobbant rallysladát a célba
2.:igyál sokatA vodka és társai(erősségben) javallott általam
na ez jol megfogalmaztam
-
SwordWarrior
csendes tag
-
SwordWarrior
csendes tag
önvédelemre általában ezeket szokták ajánlani/isteníteni: KravMaga, Thai Box, Kempo, Brazil Ju Jitsu..esetleg Kick Box... De a power karate(Kyikushin) is jóó!!(a teljesség igénye nélkül, meg mielőtt valaki nekemesne, hogy ''dehát az xy a legjobb, a z-t miér nem mondtad stb''...
) Én nyár végén fogok elmenni valamit küzdősportolni
valszeg kempo vagy baranta(szeretem a magyar dolgokat)
-
SwordWarrior
csendes tag
Tudna valaki belinkelni/beszúrni(inkább) kempo videot(kat)/animációt(kat)??
-
SwordWarrior
csendes tag
válasz
brownus #3911 üzenetére
Ez a két ''klasszikus'' Baranta oldal... De nem értem, hogy lehet a hivatalos oldal g-portalos...
Én úgy vagyok ezzel, hogy ha valaki honlapot akar, akkor ha nem is egy egész nyelvet, de legalább valami szkript nyelvet tanuljon meg.. vagy Dreamweaver... De ez a g-portal nagyon rossz divat szerintem... De ők tudják, mit akarnak... Ráadásul ezér még fizetni is kell, ellentétben pl extra vagy freewebbel, ahova ''saját tartalmat''(értsd:nem ezzel a g-portalos ''szerkesztővel'' csapod össze másfél óra alatt, hanem csinálsz egy/több normális htmlt)tölthetsz fel INGYEN...Ennyit erről!
Bocs az offér... De ezt már ki kellett adnom magamból... -
SwordWarrior
csendes tag
válasz
Gaboman #3908 üzenetére
Tudnál róla(Baranta) valami bővebbet is írni? Én szeretem a magyar dolgokat... Az a baj, hogy mindenhol vagy szinte semmi, vagy csak nagyon el rejtve volt írva az egésznek a küzdőstílusáról..Vagy csak nem figyeltem eléggé...??... nem lényeges, írnál pár dolgot akkor a Barantáról ??
-
SwordWarrior
csendes tag
válasz
Gaboman #3904 üzenetére
Naa, ez nem semmi... Én egyáltalán nem vetlek meg, sőt, nagyon is díjazom az ötletet... És milyen stílusú lenne??? Álló vagy földharc??? Vagy mind2??? Majd ha lesz valami papíron(gondolom papírra lesz írva/rajzolva), akkor elküldenéd ide: kingrodek@freemail.hu????
Sok sikert -
-
SwordWarrior
csendes tag
sajna ugy vettem észre, kezd kihalni, de legalábbis színvonalon alulinak lenni(na ezt jól meg mondtam
) a topic
.. Van pár állandó ember aki írogat ide egy-két sorokat, és ennyi mostanában.. régebben ez nem így volt
! Eddig sok-sok hosszú hozzászólás érkezett, most meg naponta 1-2 egysoros, a témához csak kicsit kapcsolódó hsz-t látok, hogy hozzá se tudok nagyon szólni, pedig naponta legalább 1szer fönn vagyok a neten, és mindig nézem a PH!-t...
Kicsit több lelkesedést és több kérdést, bármit, senki nem fogja senkinek vadászpuskával szétlőni a fejét, mert valamit nem tud... BÁTORSÁG!! -
SwordWarrior
csendes tag
Ha már a MK-nál tartunk, van egy új része, naon poén(PS2-re van csak sajna).. A cime: Mortal Kombat - Shaolin Monks!! Naon májjer
-
SwordWarrior
csendes tag
Köszi
Azt hogy érted, hogy jó erdményeket?? Ismered a Mortal Komban Deadly Allience-t??
Ott van benne egy manus, a Kenshi, és állítólag igazi Tai-Chi mozdulatokkal harcol Tai Chi módban... És tetszik... Bátyámnak egy régi ismerőse is járt valamilyen Tai Chi-ra, és betörték az orrát egfyik edzésen véletlenül
... De azt mondta hogy nagyon jó...
-
SwordWarrior
csendes tag
Találtam egy érdekes könyvet(még régen vettem, most valahogy előkerült..)
A címe: A Karate Története!! Van benne szó Bódhidharmától kezdve Bruuce Lee-ig, szépen van illusztrálva, sok hacművészetről irnak benne...(sajnos a WT-t meg az Imádkozó Sáskát nem említi külön, hanem kung-fu ról, mint egységes harcművészetről ír, elég sokat!!) Érdekes könyv, lehet, hogy beszkennelem majd egyszer(nemsokára, nyugi), és ha valaki akarja, mailben elküldöm...
Aktív témák
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- RAM topik
- E-roller topik
- Hatalmas és sokat ígér a Blackview új táblagépe
- Tesla topik
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Trollok komolyan
- Fotók, videók mobillal
- Windows 11
- További aktív témák...
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest