Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
SwordWarrior
csendes tag
válasz
SwordWarrior #4496 üzenetére
Háát majdnem bejött, a különbség ugyanannyi lett...
1-4! Ronaldo újra él!!
-
End
csendes tag
válasz
SwordWarrior #4404 üzenetére
A helyzet az, hogy magán problémák, plusz a terem költözése okán jelen pillanatban még nem edzek. A thai-box természetesen marad, a KM számomra pedig egy minden tekintetben szimpatikus rendszer, amely esetleges (ha az anyagiak és időm engedi) távlati terveim közt szerepel. Egyelőre álom.
-
CardineIIa
csendes tag
válasz
SwordWarrior #4262 üzenetére
Peace.
Ez az aláírásod sokkal jobban tetszik.
Edzésen, ha valaki meglát; csak annyit szokott mondani: ''Jézusom, ne...''
Oszt, mégsem vagyok Jézus...
(Tényleg jó aláírást választottál.) -
CardineIIa
csendes tag
válasz
SwordWarrior #4259 üzenetére
O.k., és akkor ki ellen is tiltakozol valójában?
Apponyi Albert-et ásd ki a sírból, és rúgdosd meg néhányszor, biztos jobban érzed majd utána magad... -
CardineIIa
csendes tag
válasz
SwordWarrior #4257 üzenetére
Vedd már le ezt a gyökér aláírást; a ''trianoni gúnyszerződés'' az akkor is nagyon okos magyar politikusok érdeme volt...
------------------------
GPG:
Nálunk, Krav Magában P1-5, G1-5, Expert akármennyi fokozat van. -
Integra
titán
válasz
SwordWarrior #4226 üzenetére
helyesen döntött!
-
SwordWarrior
csendes tag
válasz
SwordWarrior #4226 üzenetére
És az a legidegesítőbb az egészben, hogy a srác valszeg(láttam már verekedni, mikor rászáll a köd az agyára) szarráverte volna mind a 6-ot... De kések ellen nem sokat ér...
-
Integra
titán
válasz
SwordWarrior #4210 üzenetére
nos, én anno mikor csoportos garázdaságom volt súlyos testi sértés kísérletével, letagadtam hogy küzdősportoltam, rendőri tanácsra, csak úgy megkérdezték és válaszoltam nekik, mondták, hogy ne mondjak semmit erről ha kérdeznek.
ők vágták a dolgot és nekem adtak igazat, a bírónő másképp látta... nem kommentálom a nőt inkább..
az is igaz, hogy se nem vagyok ügyvéd, se nem vagyok jogász.. de abban biztos lehetsz, hogy hiába a jogos önvédelmed, a másik fél ügyvédei úgyis kiforgatnak mindent amit csináltál vagy mondtál. erre mérget vehetsz..
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
válasz
a röhej ez;pl. hogy éjszaka alszol és felébredsz mert a betörő levert vmit az asztalról és te fejbe vered vagy komolyabb sérülést okozol neki akkor téged vesznek elő a biróságon. jó, mi?
rendőr államot ide (is)vagy igazságot...
de javítsatok ki ha rosszul tudom! -
Nimrod
addikt
válasz
Sok függ a bírón. Ha sérülést okozol a támadónak (lehet az akár egy horzsolás is) és nem tudják bebinyítani, hogy te voltál az áldozat, akkor bizony peched van.
-
McCracken
tag
válasz
SwordWarrior #4184 üzenetére
Szia!
Én csináltam majdnem két évig A Kovács Attila - Seres Karcsi által vezetett teremben. Nagyon szerettem csak a mostani időbeosztásomba nem nagyon fért bele sajna. -
Zomb€€
őstag
válasz
SwordWarrior #4183 üzenetére
Nem nem a vér vagy ilyesmi,hanem érezni azt a nyers erőt amikor azt érzed magadban hogy kirugnád akár a villanyoszlopot is.
Leginkább ez az a fíling!
-
Integra
titán
válasz
SwordWarrior #4174 üzenetére
nem megyek úgy vizsgára, hogy az az érzésem van, hogy nem tudom hozni az általam elvárt szintet.
-
Integra
titán
válasz
SwordWarrior #4172 üzenetére
eddig minden vizsgám 93-95% között volt, nagy ciki lenne ha 90% alatt lenne akár egy vizsgám is. maximalista vagyok, km-ben nem ismerek viccet.
-
Integra
titán
válasz
SwordWarrior #4165 üzenetére
csak 5, de ha sikerül egyet kihagyhatok.
-
Falco6
tag
válasz
SwordWarrior #4165 üzenetére
tudod ki írta ezt. kis kockafej ott ül a gép előtt acélbetétesbe és nagyon keménynek érzi magát. persze az utcán is keménykedik a haverockal de egyedül már nem mer kimenni az utcára 22:00 után
erre csak annyit tudok mondani hogy whehehehehehe
jó persze én se mondom h attól vagy bátor h lemész éjfélkor a Nyugati-aluljáróba
de azé étitek. max futok ha kell és reménykedem h tovább bírom mint az üldözők.
ha az életemért futok az ad egy kis plusszt -
Falco6
tag
válasz
SwordWarrior #4159 üzenetére
ZBK.
Integra: ezekre a szintekre gondolom kell vizsgázni ugye? és akkor km-ba is vannak övek vagy csak tudjátok h hű ő már nagyonjó? -
Integra
titán
válasz
SwordWarrior #4161 üzenetére
az irigyek árokszéli verekedésnek csúfolják
5 kezdő szint van, p1-p5
5 haladó szint van, g1-g5
5 expert szint van, e1-e5
3 master szint, m1-m3
én a kezdőket megcsináltam, ha minden jól megy g2 leszek nemsokára. titkon remélem, hogy sikerül a g3 is, de realista vagyok, és azt hiszem ehhez csodára kéne, hogy képes legyek. szóval én még lófing vagyok keményen...
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
SwordWarrior #4159 üzenetére
krav magában nincsen semmilyen verseny és nem is indulnak sehol.
egy krav magás a szorítóban szabályok között hátrányban van, valszeg komolyan meggyűlne a baja az ellenféllel aki egész életében arra edz, hogy a szorítóban ő a legjobb.
utcán viszont valszeg elég kevés ellenfele lenne. expert szintű km-esek pedig egytől egyig profik, mindegyik előtt le a kalappal, hogy ott tartanak, ahol. -
Falco6
tag
válasz
SwordWarrior #4149 üzenetére
shito-ryu-zok
bezony kempoba kata
van vizsgaanyagom is róla -
Integra
titán
válasz
SwordWarrior #4155 üzenetére
svéd srác. e3 azt jelenti, hogy igencsak magas szinten van és igencsak profi.
-
End
csendes tag
válasz
SwordWarrior #4144 üzenetére
Kisgyerekként 1év wado-ryu karate, később tiniként 3év itf taekwondo, 20 évesen majd egy év thai-box és most 8év tespedés után ismét thai-box.
-
End
csendes tag
válasz
SwordWarrior #4142 üzenetére
Írtam azt is, hogy még csak kezdőcske vagyok, egyelőre annak is örülök, hogy túlélem az edzéseket.
-
End
csendes tag
válasz
SwordWarrior #4138 üzenetére
Érdekes, akkor több igazság van, mert én is a tényt mondom. És én is tapasztalatból.
Most egész más hangot ütsz meg a témában és nem kicsit mellébeszélsz. Had ne idézzelek...
Peace. -
Nimrod
addikt
válasz
SwordWarrior #4138 üzenetére
Ott a pont, az egyént utálod és nem a tömeget. Ámen.
-
SwordWarrior
csendes tag
válasz
SwordWarrior #4135 üzenetére
Ja és még valami, tényleg az utolsó... Én nem rasszista vagyok, csupán tényt mondok... Ha rasszista lennék, Kótai Misit is fikáznám... De Kótai misit nem fikázom, ő majdhogynem példaképem, kivéve csak annyit, hogy én nem szeretnék boxolni... Győzikét viszont például útállom...
Üdv.:SW -
CardineIIa
csendes tag
válasz
SwordWarrior #4135 üzenetére
Visszatérve a Harcművészet topic-ra; a VI. ker. közepében lakom; itt azért van jónéhány érdekes figura, óvatosan zárom be a kocsiajtót, átszökellek néhány kutyaszaron, körülnézek, és küzdőállásban közelítem meg az ajtót...ezért kezdtem Km-ázni; jó...
Na, peace mindenkinek, lépek. -
CardineIIa
csendes tag
válasz
SwordWarrior #4131 üzenetére
Tényleg az vagy. De, nem ezért.
Azokat ítéled el zsigerből, akiket személyesen nem ismersz...
Bocs, de End-nek tökéletesen igaza van; (egy nálad tehetségesebb akadémikus, fizikus, író, filozófus, zenész, stb. csak azért ''pusztuljon'', mert pld. ''rossz'' családba született, vagy rosszul hangzik a neve...? Lakatos...? Ráadásul, ismerek jónéhány ilyen arcot, és sokkal többet küzdenek, hogy elfogadja őket a 'magyar, szorgalmas, öntudatos és kiváló társadalom'. )
Abszolút off.
[Szerkesztve] -
End
csendes tag
válasz
SwordWarrior #4129 üzenetére
Viccel.
-
CardineIIa
csendes tag
válasz
SwordWarrior #4127 üzenetére
Krav Maga.
(És még az órromat is tisztíccsa...)
-
End
csendes tag
válasz
SwordWarrior #4125 üzenetére
[OFF] Igen, aki faji alapon általánosít az nem intelligens (iskolázottságtól függetlenül).
Ez tuti nem igaz: ''... olyan cigányt nem láttam, aki...''. A gond az, hogy csak azokat veszed észre, akikkel gond van. Azokon a munkahelyeken ahol dolgoztam pl. a roma munkatársaim kiemelkedően rendesek voltak. És nem fehér hollók, még ha az arányokkal rosszabbul is állnak.
Nem kötözködöm, csak van olyan igazságtalanság, amit nem tudok szó szó nélkül hagyni.
Befejeztem.
Az igen! Több ilyet. -
End
csendes tag
válasz
SwordWarrior #4118 üzenetére
Ezt nem én gondolom, hanem a logikádból egyenesen következik.
Személyes sérelem romáktól => romákat utálni. Ergo: személyes sérelem magyaroktól => magyarokat utálni. Gondolom az utóbbi nincs így, pedig gondolom téged is és sokakat ért atrocitás magyaroktól is, ezért az egész következetlen, megalapozatlan zsigeri utálat.
Intelligens ember képes különválasztani a személyes sérelmeit az őt támadó csoport származásától és megítélésében nem ez játszik szerepet, hanem az egyéni tettek.
Azaz nem egy egész népet, hanem csak az őt megtámadó egyéneket utálja. Az egész általánosításdi nonszensz.
A rendőrök növekvő jelenlétére a metróban.
Üdv! -
CardineIIa
csendes tag
válasz
SwordWarrior #4115 üzenetére
Thanks. Szerintem is nagyon szép, de hogy mennyit szenvedtem mire a 2. képet meg tudtam csinálni...
(A fókusz mindig megkergült, annyira fényes a penge.)
Respect Marttiini mester. -
End
csendes tag
válasz
SwordWarrior #4046 üzenetére
Én sem veszekszem, de elhiheted, nekem is vannak tapasztalataim... Ilyenek is olyanok is, romákkal és magyarokkal egyaránt.
Ha következetesen vesszük a logikádat, akkor az azt jelentené, hogy a magyar honfitársaimtól elszenvedett atrocitások okán a magyarokat is utálnom kellene. Ez ugye nem helyes, nem logikus, nem értelmes, mivel nem minden magyar rossz ember. Ez áll minden nációra, arányoktól függetlenül.
Egyetértek. -
piqla
őstag
válasz
SwordWarrior #4110 üzenetére
Lehet, hogy 30 evesekkel jobbat buliznal, mint a kortarsaiddal
Persze, attol fugg, hogy te mit nevezel bulinak. -
_az
senior tag
válasz
SwordWarrior #4107 üzenetére
úúúútállak
-
brownus
veterán
válasz
SwordWarrior #4098 üzenetére
keress rá a topikban a 'pride' vagy 'Crocop'-ra vagy [link]
[Szerkesztve] -
Falco6
tag
válasz
SwordWarrior #4088 üzenetére
jaja gratula
sokba fájtak? -
Gaboman
nagyúr
válasz
SwordWarrior #4088 üzenetére
Grat hozzá!!!
-
Falco6
tag
válasz
SwordWarrior #4084 üzenetére
wow!
sajátok?
-
Falco6
tag
válasz
SwordWarrior #4080 üzenetére
van rá igény!
-
Integra
titán
válasz
SwordWarrior #4070 üzenetére
tanulok eleget a nagyfőnöktől meg a taltól és a többiektől, nekem ez elég, én nem meggazdagodni akarok ebből, nem azért csinálom. meg nem is lehet
és szombattól tommy bloom 9 egész napon át!!!! vááááááááááááááááá
már alig várom...
[Szerkesztve] -
Dorian
félisten
válasz
SwordWarrior #4045 üzenetére
Hihi, tegnap majdnem ez volt, meggyepáltuk egymást...
...Izé, ha nehezen veszek nagy levegőt mert fáj a bordánál, akkor lehet, h eltörött? Kaptam egy elég rendes térdest... -
piqla
őstag
válasz
SwordWarrior #4046 üzenetére
Egyedul ugysem fognak megtamadni; verukben van a falkaoszton, akarcsak az, hogy felnek a kutyaktol.
Amugy valo igaz, manapsag (par honapja) en is latok rendoroket a Blaha aluljaroban...
Persze ez semmit nem jelent. Az, hogy az ido 95%-ban allnak es beszelgetnek a bufes lanyokkal, nem sok szart er.
Odafetrengett ket koszos csoves, (es ha valakire, hat ram nem mondhatni, hogy nem probaltam a hasonlo sorsuakon segiteni) akiket nagy kegyesen elkuldtek onnan. Persze, mire jottem vissza kemeny 30 perc mulva, ujra ott fekudtek.
Remelem a demszkyt vegre elkuldik a busba.
[Szerkesztve] -
End
csendes tag
válasz
SwordWarrior #4002 üzenetére
Neked, vagy nekem nincs okonuk félni a az ellenőröktől, de egy védtelen, netán áldozat-típusú nőt simán atrocitálnak. Ez sajna tapasztalat.
A rasszista kirohanásodra meg nem vagyok kíváncsi. Nekem több problémám volt nem romákkkal.
''A kivételt sajnálom, ilyen a sors...''
Ezt akkor mondd mikor veled vagy valamelyik szeretteddel szemben lépnek fel kvázi erre hivatkozva. Egy ártatlan ember sem bűnhődhet más vétke miatt. -
Falco6
tag
válasz
SwordWarrior #4032 üzenetére
igaz. ez nem épp egy harcművészfigura...
ide max Brucee Lee fér be
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
SwordWarrior #4005 üzenetére
nagyon egyszerű a megoldás, veszel jegyet, vagy bérletet és nem lógsz.
ehhez mit szólsz? -
piqla
őstag
válasz
SwordWarrior #4002 üzenetére
Es azt hogyan bizonyitod be, hogy visszafogott az ellenor?
-
Frakk
tag
válasz
SwordWarrior #3976 üzenetére
Ez se rossz: [link]
A csaj nagyon bejön.
-
piqla
őstag
válasz
ez baromi jo
-
Nimrod
addikt
válasz
Inkább nézek egy kis Texas Rangert.
-
End
csendes tag
válasz
SwordWarrior #3978 üzenetére
3. ker. Farkastorki út 21.
Még alig 6 edzésen voltam, de sajna eü. problémák miatt kihagytam az utóbbi két-három hetet.(heti két edzés kedd--csüt. 20.00-22.00)
[Szerkesztve] -
Falco6
tag
válasz
wháháháháháháhháá!
ez nagggyon ottvan!
szétröhögtem magam főleg mikor mondja a csávó h mortal kombat
király volt -
Falco6
tag
válasz
SwordWarrior #3965 üzenetére
részeges kung-fu rulez!
-
Frakk
tag
válasz
SwordWarrior #3965 üzenetére
Hát azt már én is tapasztaltam. De akkor azért tudtam felfedezni ezt a jelenséget, mert már annyira be voltam baszva, hogy kb 5 méter sétálás után mindíg földhöz baszódtam, és marhára tetszett, hogy állati nagyokat esek, és nincs semmi bajom. Másnap tele voltam kék-zöld foltokkal, és kibaszottul fájt a vállam
. Azért ilyen állapotban nem mennék edzésre
.
-
Falco6
tag
válasz
SwordWarrior #3961 üzenetére
shito ryu (karate)
neked könnyezik a szemed én meg sírok. nem ugyanaz. na de mind1.
a piát edzés előtt vagy folyamatosan adagolva gondoltad? -
Falco6
tag
válasz
SwordWarrior #3959 üzenetére
nem vagyok az a bunyós fajta. jó persze agresszív vok de nem verekszem csak edzésen. ott viszont nem tudok/nem akarok senkinek fájdalmat okozni. ez hülyeség tudom de azt megtanultam rendesen hogy amekkorát adok akkorát biztos vissza fogok kapni
meghát különösebb ok nélkül nem szeretek verekedni
pont ezt mondta edzőm is hogy ne húzzam el a fejem. tartsam szemmel az ellenfelet. egyébként ott se attól félek hogy hú most kicsit vérezni fog az orrom esetleg(leszarom) hanem hogy sírni fogok pedig semmi okom nincs rá. én magam sem értem mitől lesz sírógörcsöm mikor semmi bajom, nem fáj semmi. egyszerűen csak kaptam egyet, na bumm és akkor mi van? szal ez idegesít és ezért fordulok ki mindíg az ütések elől. menekülök az elől hogy sírnom kelljen esetleg, mikor semmi okom rá. vannak csajok is edzésen és azért előttük égőpláne ennyi idősen. és a legidegesítőbb mondom az h fingom nincs mitől jön ez rám
-
Nimrod
addikt
válasz
SwordWarrior #3953 üzenetére
Vagy a kampo.
-
GPG
csendes tag
válasz
SwordWarrior #3950 üzenetére
ez tök zsír: kempo vagy baranta, tök úgy írtad, mintha a kettő között minimális eltérés lenne
nem belekötés tényleg, de tök tetszik, ahogy írtad -
Nimrod
addikt
válasz
SwordWarrior #3950 üzenetére
Miért csak nyár végén?
-
Nimrod
addikt
válasz
SwordWarrior #3944 üzenetére
-
GPG
csendes tag
válasz
SwordWarrior #3924 üzenetére
Nem vagyok pesti (székesfehérvári vagyok), de Pesten tanulok, szal hétköznap pesti vagyok
Villányi útra járok edzésre (XI.ker, Szt Margit Gimnázium tornaterme), ZBK Kempora és tényleg mást javasolnak egy 210/70esnek, mint egy 157/55-ösnek. -
Gaboman
nagyúr
válasz
SwordWarrior #3909 üzenetére
http://dunakanyar.net/~baranta/
Remélem ez az oldal segít neked!
De a barátom többet tunda nálam mondani róla ő jár barantázni és versenyezni! -
brownus
veterán
válasz
SwordWarrior #3909 üzenetére
-
Gaboman
nagyúr
válasz
SwordWarrior #3906 üzenetére
Álló harc inkább,fogásokkal.
De jó lenne gyakorólni földharcot is!
Majd ha lesz valami papíron(gondolom papírra lesz írva/rajzolva), akkor elküldenéd ide: kingrodek@freemail.hu????
Hát papiron nem hiszem hogy le lesz irva,ez csak magamnak csinálom!!!!
Amúgy sem vagyok egy jó iró.
De a Barantát ajánlani tudom neked is!
Nagyon összetett küzdősport! -
Gaboman
nagyúr
válasz
SwordWarrior #3872 üzenetére
Én és egy haverom egy saját stilust próbálunk kialakítani!
-
Integra
titán
válasz
SwordWarrior #3797 üzenetére
azért lelkes újoncként 27 nap regisztrációval ez így egy picit erős...
arról nem is beszélve hogy ki kezdett el itt mortal kombatozni, érted.
no offense.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
SwordWarrior #3803 üzenetére
Inti hallhatatlan, mi meg közelítünk az örökkévalósághoz.
-
Nimrod
addikt
válasz
Bassz... ezt a bátorság szöveget nem kellett volna.
Szerintem már minden létező csontot lerágtunk. Vagy kezdjük el megint a taewondo überbrutál többi gagyi agymenést (bocsi aki azt űzi, nem szándékos)? -
piqla
őstag
válasz
-
Nimrod
addikt
válasz
SwordWarrior #3781 üzenetére
Persze, meg a Bloodrayne-ben is, ááárrrghhh...
-
Nimrod
addikt
válasz
SwordWarrior #3728 üzenetére
Hogy is van ez az engedély dolog?
Nekem sai-ra kellene.Viszont az páros fegyver, akkor most két engedély kell?
-
Nimrod
addikt
válasz
SwordWarrior #3775 üzenetére
Na neee! Kardozni meg tanuljon mindenki a Prince of persia 1-2 alapján, kockamozgással.
-
galilean
csendes tag
válasz
SwordWarrior #3754 üzenetére
Hat...ide is eljutottunk. Mortal Combat...Hihetetlen...
-
Nimrod
addikt
válasz
Ez a gáma kimaradt az életemből, majd bepótolom (nem csak konzolon van?). Egy olyan harcművészetben, ami főleg a lökésen, toláson és hasonlókon alapszik, hogy lehet valakinek betörni az orrát?
-
Obi-1
őstag
válasz
Remélem nem keveri a bátyád régi ismerőse a Tai Chi-t a Thai boksszal.
[link]
Nem ismerem őket, de egy könyvét olvastam. Szerinte a legtöbben eltávolodtak a Tai Chi harci alkalmazásától, de ők ezt is fontosnak tartják.
Mortal Kombattal sosem játszottam. Utoljára C64-en verekedtem. Ja, Gameboyon a Killer Instict volt még meg. Azért ilyen a fogam: -
Dorian
félisten
válasz
SwordWarrior #3731 üzenetére
Egyik haverom tai chi -zik ha akarod megkérdezem tőle hol edz Pesten. De önvédelemre őszerinte sem való, pedig úgy tudom, hogy a ''harciasabb'' változatát űzi...
-
Zomb€€
őstag
válasz
SwordWarrior #3741 üzenetére
A kick-box a thai-boxnak a sportosított változata.Nemhiszem hogy bármilyen köze lenne más harcművészetekhez.
-
Nimrod
addikt
válasz
SwordWarrior #3743 üzenetére
Biztos, hogy van, csak az nem feltétlen jelenti azt, hogy jó is a hely.
-
Nimrod
addikt
válasz
SwordWarrior #3741 üzenetére
Ja hogy a taijin belül? Azt nem mondtad.
Nem tudom sajnos a nevét.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
SwordWarrior #3735 üzenetére
Kick-box?
-
Nimrod
addikt
válasz
SwordWarrior #3732 üzenetére
Szerintem nincs olyan kűzdősport, aminek űzéséhez nincs Budapesten lehetőség.
-
Nimrod
addikt
válasz
SwordWarrior #3731 üzenetére
[link]
Végsősoron igen. A taiji-nak rengeteg változata van, többsége gyakorlatilag arra jó, hogy egészségesen éljünk, ezért az idősek is csinálják minden gond nélkül. Én fél évig csináltam és aki azt mondja, hogy ez csak amolyan lányoknak való tinglitangli (bocs), az elég nagyot téved. -
brownus
veterán
válasz
SwordWarrior #3725 üzenetére
ne haragudj, de minek UPolsz??? tudjuk, hogy itt van még ez a topik
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
SwordWarrior #3712 üzenetére
Nem is hagyom abba! The sport is my life! Mikor novemberben eltiltott jártam januárig. Ott anyukám megmondta. márciusig nincs edzés!
ritka szomorú volt edzés nélkül, viszont koriztam helyette!
ezt olvassátok el! edzőm házit adott!
Miért kezdtem el Taekwon-do-ni?
1.)
Ez egy igen hosszú történet. Már csak arra emlékszem, hogy még óvodás voltam, amikor a bátyám már Taekwon-dozott. Persze én tudtam, hogy létezik, mert apukám sokat mesélt abból az időből mikor ő űzte ezt a sportot. A lényeg hogy elkezdtem járni edzésre. Már alig vártam a napot, mert 2 évet vártam rá hogy végre én is elkezdhessem. Emlékszem a hajam két copfba volt kötve és ott próbáltam elsajátítani az alap technikákat. Kisebb nagyobb sikerrel! Aztán haladtam fejlődtem, jöttek a riválisok, a barátok. Hol kezdő voltam hol haladó. De végül is a haladón kötöttem ki, ahol én azt hittem minden simán fog menni. Nos ezért kell hinni a templomban. Az egész katasztrófa volt. Alig láttam a technikákat nem, hogy még mutassam is be! Aztán jött az első vizsga. Soha nem féltem annyira, mint akkor. Azon a vizsgát teljesítettem a legrosszabban ám mégis kettős előléptetést kaptam. Teljesen elszálltam magamtól, de az edző jól a gatyámba rázott. Azóta is itt vagyok a haladón, egy remek társaságban barátok és barátnők közt. Szeretek versenyekre járni, találkozni ismerősökkel és barátokkal, barátnőkkel és összemérni tudásomat valaki mással! Még sokat kell fejlődnöm, hogy jó legyek! Mikor eltiltottak 2 hónapra az utcán kezdtem el sírni. Alig bírtam felfogni, hogy ilyen is megtörténhet. A lazaságom sokat vesztett persze ez az én hibám. Erősítenem is kellet, volna, mivel ha minden úgy alakul, és Mester is beleegyezik Danvizsgára is, mehetek 2007-ben. Aztán meg a kosárlabda fogott össze ellenem. Szerintem a mi klubunkban messze a legjobb a társaság és az összefogás. Itt az emberek számíthatnak egymásra. A táborok is igen kemények de tök poén! Edzőmnek köszönhetem a rangom, és hogy idáig jutottam el, mert nélküle sehol sem lennék, csak az isten háta mögött!
2.)
Az öv csak arra való, hogy felkösse a nadrágod!
Az öv semmit nem ér, ha nem dolgozol meg érte!
Az öv a benned rejlő erőt, kitartást mutatja! (ami nem mindig igaz)
3.)
Szeretem a sportot és nem áll módomban abbahagyni! A sportot nem lehet abbahagyni csak leállni, lehet vele! Nos én nem tudnék. Ez a két hónap is rémes volt. Feszült voltam és ideges. Vártam mikor lehetek újra együtt a többiekkel, mikor ott edzhetek, mikor nyomhatom a büntetés fekvőtámaszt (bár ezt kevésbé)! Vártam a háziversenyeket főleg a lazítást vártam, bár azt én mindig szeretem és mindig vártam. Hiányzott a vicc mesélés az edzés végén, az edzés végi játék, egyszóval, minden hiányzott! De mos már boldog, vagyok, hogy visszamehetek edzeni a többiekhez!
4.)
Bocsi Mester, amiért nem tudok többet írni, de már szívem-lelkem kiöntöttem!
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
válasz
SwordWarrior #3705 üzenetére
szerintem.
amennyiben allatosdit akarsz, akkor megfelelo. az imadkozo saska nagyon aggressziv ''mufaj'' , nem is tul konnyu.
azonban ha majomkodni szeretnel, esetleg egyeb allatokat utanozni, mennj el shaolinra, bar manapsag inkabb mar bemutato jelleget oltott itthon az egesz..
ha kung-fuzni akarsz, en a WT-t ajanlom, azt emberekre terveztek, az emberi test anatomiajat tartottak szem elott.
de lassan ideje lenne eldonteni, hogy valoban akarsz-e valamit, mert ugy valtogatod a dolgokat, mint mas a zoknijat (induljunk ki a normalis esetekbol)
ha csak azert akarod csinalni, mert hude jol nez ki ahogy csapkod a kardjaval, akkor megint mashol vagyunk.
azonban a wt nem fogja kulonosebben igenybe venni az izomzatodat (ami az eredmenyeidbol, es magabol a sportodbol kiindulva, rendesen van) ; persze akadnak kivetelek, nalunk manapsag eleg sokat fektetunk az erositesre. persze lehet, hogy csak a teli punnyadas utan tunik farasztonak..
ha izzadni is akarsz, es hatekony onvedelmet is tanulni, marad a km, ami leszamitva, hogy nagyon ''trendi'' lett, baromi jo..
a trendiseggel csak az a bajom, hogy sok olyan embert ismerek/hallottam, hogy elmentek 3 edzesre, lattak 2 utest/fogast, annyi volt szamukra a km, azota a pusztai diszkokba minden este lemennek kemenykedni.. es sok ''avatatlan'' ember az ilyen buckalakok alapjan iteli meg az egeszet. (bar hozzatennem: sok mindennel igy van)
na ennyi voltam -
Fecdzo
senior tag
válasz
SwordWarrior #3705 üzenetére
Na? Nem jött be a szamurancsosdi??
Érdekes lehet, de sztem nagy drága mulatság lesz... -
Integra
titán
válasz
SwordWarrior #3697 üzenetére
ugráltál már vacak kötéllel?
-
_az
senior tag
válasz
SwordWarrior #3677 üzenetére
versenykungfu, nem? gondolom kb ugyanaz, csak bunyócentrikusabb és talán gyorsabb haladás az anyaggal...
a bal oldali cukibb -
bozont
veterán
válasz
SwordWarrior #3670 üzenetére
Jujj!Erőnlét alatt nem arra céloztam h nincs állóképességem meg kitartás stb.Hanem hogy egy elég soványka és gyenge ember vagyok és amiket eddig láttam azér vannak benne olyan mozdulatok,technikák amihez azér kell erő,legalábbis úgy tűnt.
Pont az állóképességem ami elég jó szinten van,futom én a kilométereket nincs azzal gond, csakhát nemrég megpróbáltam felhúzódzkodni egy (vízszinte)rúdra és hát mit mondjak,elég siralmas volt a helyzet.Gyúrni nem nagyon akarok,meg hiába tömöm magam kajával csak nem hízok és így nincs mire formálodnia a testemnek.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
válasz
SwordWarrior #3670 üzenetére
Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni. Csak így lehet.
-
_az
senior tag
válasz
SwordWarrior #3668 üzenetére
később olvastam el, előbb írtam
ne makarok provokatív lenni, de szavai alapján a srác előtt 2 döntés áll:
1. marad önsajnálkozó girhes
2. nekiáll vminek...
amúgy a pofám leszakad, pár ismerősöm(ráadásul csajok) azon paráztak, hogy mi lesz, ha nekiállnak ilyesminek, biztos bénák lesznek és kiröhögik őket... há majdnem beszartam, átnevelés folyamatban...
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
SwordWarrior #3643 üzenetére
remélem lehet rendelni akkor már olyan extrákat, hogy zoom, meg infra, meg night vision
-
Integra
titán
válasz
SwordWarrior #3641 üzenetére
110ből megvan az új legjobb oakley rx szemüvegem, asszem a chip még várat magára egy-két évet, amíg kommerszebb lesz már
szerencsére edzésen nincsen hátrányom hogy nincs rajtam szemüveg
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
SwordWarrior #3636 üzenetére
na erről a csipes dologról ha tudsz valami konkrétat, feltétlen írj
én lézer alá nem fekszem, az hót ziher -
Fecdzo
senior tag
válasz
SwordWarrior #3613 üzenetére
Jólvan, jólvan nem úgy gondoltam én....
Olyan viccesnek hangzott csak számomra....
Akkor hajrá!!! -
Fecdzo
senior tag
válasz
SwordWarrior #3583 üzenetére
Korrekt csávó vagy....
de ha szamuráj harcot akarsz tanulni akkor ott meg kell ám tanulni a csapat munkát.....és nem csak ott a fontos!!!
-
_az
senior tag
válasz
4-5 év kyokushinkai karate (6 kyu) után megállapítom, hogy nem az igazi. persze belejátszik, hogy a senpaiom nem volt az igazi. ha valahol jól oktatják, akkor sokmindennél hatékonyabb, de az oktatás, mint sok más helyen...
-
galilean
csendes tag
válasz
Sword,
Mar amennyire a kyo tradicionalis. Mert pl. a Krav maga regebbi stilus mint a kyo vagy mint a tae kwon do... -
End
csendes tag
válasz
Mit is írtam? (költői...): karate stílusok ''nagyobbik része''.
Azok az ágazatok, amelyek kifejezetten küzdelemhangsúlyosak, nyilvánvalóan alkalmasabbak a valós megmérettetésre.
Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest