- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Aktív témák
-
End
csendes tag
Szia!
Elsősorban jellemfejlődési okok miatt kezdtem el, illetve hiúságból: kemény tökös csávó szeretnék lenni.
Másképp megfogalmazva: sajnos a (lelki) kihívások elől gyakran meghátráltam és úgy gondolom a tartós fizikai ''szembesülés'' lelki megerősödést (is) eredményez.
Sokan épp a szellemiség, lelkiség miatt kezdik el a harcművészeteket...nos, nálam ez a fajta passzivitás túltengett, ezért szükségem van fizikai megmérettetésre, kihívásra, ami ugyanakkor jótékonyan visszahat a lelki oldalra.
Ha alkalmasnak találtatok, akkor akár versenyen is indulnék, de ez nem cél nálam. Viszont, mint személyiségfejlesztő, remek lehetőség.
De addig még nagyon sok munka van hátra magamon...
Te indultál már versenyen? Mi motivál?
Hova jársz edzésre? -
Integra
titán
-
Integra
titán
tudom milyen arcon ütni valakit, se nem idegelt, sem nem agyonkeményített az öklöm, az illető arca (felnőtt ember volt) gyakorlatilag eltűnt úgy feldagadt, a szeme sem látszott ki, csak egy miliméteres rés. és még erő sem igazán volt benne. technika a lényeg szvsz és a helyes kéztartás. és nem ez volt az egyetlen alkalom. nem vagyok rá büszke, nem is ezért mondtam, nem akarok félreérthető lenni.
de mindegy ne menjünk bele, én továbbra is inkább májerkodásnak tartom, mint hasznosnak. hosszútávon pláne, aki most szétveri az öklét meg a kézfejében az izületeket, azért megnézem 60 éves korában hogy fog a kézfeje funkciónálni. erre sem árt gondolni szerintem. -
-
galilean
csendes tag
zombee,
Igazad van, az edzes teszi a combot kemennye, de az izom nagysaga. Ugyanakkor, ha egy birkozo megfog - tehat bejut abba a tavolsagba, ahol mar par thai box fegyver nem mukodik - es levisz a foldre, akkor baj van. Lattam mar ilyet, nem volt szep latvany. De ezzel egyutt magam is thai box parti vagyok...
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Hálózati / IP kamera
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest