Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Vandit.
addikt
[link]
Dávid és Góliát
[Szerkesztve] -
Vandit.
addikt
-
Integra
titán
válasz
Vandit. #4784 üzenetére
azért nem ment rá, mert boxoló, nem tudta mit kell csinálni, ez ilyen egyszerű
boxolo volt és itt ki is jött a hátránya, mondhatjuk azt is, hogy örülhet hogy a csávók egyike sem tudott verekedni, nem volt igazi utca kölke. mert ez is lehet.
ettől függetlenül senki sem akar egy klicskóval kikezdeni, én sem
[Szerkesztve] -
Vandit.
addikt
válasz
Integra #4783 üzenetére
..és azt is hogy földön végződött,csak nem ment rá a csávó.
amúgy nem azt mondtam hogy 1 ütés hanem hogy Te üss először.szerintem ez jobb.
ha valami kis gyökér nagyarcúak és mondjuk az egyiket lerúgod akkor a másik lehet megondolja,hogy kockáztassa a testi épségét.Ha az a csávó nem bokszoló lett volna,akkor nagyon rosszul járnak.
[Szerkesztve] -
Dorian
félisten
Inkább mindenben igazat adok Ong bak-nak, mint kötekedjek vele
-
piqla
őstag
Egy tapasztalt, gyors labu Thaios ellen fel lehet egyaltalan venni a kesztyut? Ne szo szerint ertsd; utcan egy ilyen belekot az emberbe, haaaaaaaaaaaat szerintem eleg kicsi az eselye, hogy a kozelebe jusson a masik, es esetleg megvedje magat
-
Vandit.
addikt
[link]
Ez igen -
piqla
őstag
Loooooooooooooooooooooool
Na mondjuk en nem tudom hogy reagalnek ra, bar ahogy a szerencsemet ismerem, tuti, hogy valami 25 eve thai boxoloba kotnek bele.
Kurvara meglepodott a ket srac, az zicher -
Dorian
félisten
A két csávó azt hitte mennyire nagymenő, aztán mégsem
-
Dorian
félisten
http://video.google.com/videoplay?docid=-4190938042466443086
-
Integra
titán
válasz
Versus82 #4739 üzenetére
végre sikerült megnéznem
crocop jól nyomta
mondjuk én továbbra sem rajongok a pride-ért a sok földharc miatt, mert unalmas, de ezzel a barnettel azért jót meccselt nagyon.
csak azt nem értem hogy pontosan miért kapott a szemére a barnett. hogy melyik ütés volt ami miatt lekopogott, vagy ütés volt e vagy valami hirtelen szembekapás? -
Vandit.
addikt
válasz
Intelligencs #4710 üzenetére
A KM nekem arra jó, hogy elképesztően hatékony utcai technikákat sajátítsak el.
Szerintem ezt kempo alatt is elsajátítod.Bár ez függ az edző utcai tapasztalatától. -
tracky
csendes tag
válasz
Intelligencs #4746 üzenetére
Én most egyhet utan atjottem MKSZrol ZBKre(Papp Valer in Hartel) eleg jo.
Valer eleg jo fej . Szoval maradok -
-
-
Dorian
félisten
Tegnapra elfogyott a tökvédő, sípcsontvédő meg 2 hét múlva lesz M-esben, úgyhogy várok addig. Szerintem nekem az L-es hosszú, bár állítólag eddig csak az volt...
-
Integra
titán
válasz
Intelligencs #4747 üzenetére
nálunk nem irányzat beli szakadás van, itt más a gond, de erről nem beszélek, se itt se privátban, remélem megérted
-
válasz
Intelligencs #4746 üzenetére
Na, utánaolvastam, szakadás volt a Kempoban, így alakult ki ez a két irányzat. Ehe, én ilyenekkel sosem foglalkoztam, csak lejárok edzésre.
-
válasz
Integra #4734 üzenetére
Ah, köszi, sejtettem, hogy valami ilyesmi van a háttérben. Azért vicces, hogy minden harcművészeti ág vitatkozik a többivel, hogy melyik a hatékonyabb, sőt, majd' mindegyiken belül létrejönnek szakadárok is...
Halálért nem tudnak betagozódni az igazi alá, ha egyszer ez Imi nevéhez kötődik, akkor az ő legjobb tanítványa által továbbvitt az igazi. Ez elég egyszerű, nem?
-
-
Versus82
aktív tag
tegnap megvolt Pride OWGP döntő, bocs hogy csak most linkelek, de egy ideig önkívületi állapotban voltam
na tessék tölteni ezerrel
PRIDE GP 2006 Final Round (230 MB)
http://rapidshare.de/files/32616306/PRIDE_GP_2006_Final_Round.rar.html [link]
I made this rar which includes:
Semifinal 1: Mirko vs Silva
Semifinal 2: Nog vs Barnett
Reserve Match: Aleks vs Sergei
And the Final Match of the OWGP
Language: Japanese
Screen: 320 x 240
Bit/R: ~500kbps
Format: wmv
All 4 fights are in same quality and format, credit goes to Yassuo for these as they're rip of his i belive. Semifinals are with entrance of the fighters while the reserve and final match no. -
tracky
csendes tag
válasz
Intelligencs #4733 üzenetére
ez olyan mint a ZBK és az MKSZ.
-
Elrond
senior tag
sziasztok!
Tud valaki Aikido klubbot zugloban? -
Integra
titán
válasz
Intelligencs #4733 üzenetére
igen, vannak kóklerek és vannak szakadárok igen sajátos elképzelésekkel.
még, de már nem sokáig.
ahova te jársz, az az igazi, az IKMF az Imi-Eyal krav maga
ez az egyetlen hivatalos honlap [link]
iratkozz fel hírlevélre, erősen javasolt, megkapsz minden infot mindig
[Szerkesztve] -
válasz
Integra #4729 üzenetére
Ja igen, ezt már akartam kérdezni, mintha több krav maga lenne Magyarországon. Van ez az IKMF-féle, azt hiszem én is ide járok, de a neten még láttam másokat is, például Magyar Krav Maga Szövetség, Krav Maga Alapítók Klubja. Akkor most melyik az igazi? Azt hittem egy krav maga szövetség van, ami elindult Izraelből...
-
Integra
titán
-
Elrond
senior tag
sziasztok!
Tud valaki Aikido klubbot zugloban?Én nem találtam pedig elhatároztam hogy
ezt akarom gyakorolni!Erre csak gyerekeknek van..... -
Dorian
félisten
válasz
Integra #4720 üzenetére
Érintőjátékoztunk, én voltam a hosszú hajú sráccal,erre gondolsz, ugye?
Igen, tényleg hajlamos vagyok a kapkodásrade most valóban élveztem, hogy ővele keményebben is be lehet vinni a találatokat és jól esett ütni-vágni egymást
Megjegyzem amiket írtál, legközelebb próbálok figyelni rá! -
Dirtyz
őstag
[link] LOL
-
Integra
titán
tegnap néztelek picit, most vagy érintőjátszottatok vagy slowfightoltatok, nemtom.
azt tudnám javasolni, hogy kényszerítsd magad arra, hogy ne kapkodj. legyél lassabb, de legyél folyamatos. nem fogsz tudni mindent védeni és mindent bevinni, ezt csak a tamir, amnon & co. tudja, egyenlőre ne is próbáld
koncentrálj arra, hogy a folyamatos mozgásba bevidd a tanult védekezéseket, főleg a 360at és az egyenes ütés levédéseket, ehhez pedig add hozzá az oldalirányú elmozgást a támadó vonalról. ha te így csinálod, a partner is kényszerítve lesz rá, hogy változtasson magán és máris nem kakasviadalként fog kinézni az egész
jaj igen, és a szem mindig a támadó álla alatt, gége irányába néz, próbálj meg periférikus látásból dolgozni, így nem szűkülsz be csőlátásra. ez a legnehezebb amúgy, mert teljesen ösztönös reakció, hogy az ember a támadás irányába kapja a tekintetét
[Szerkesztve] -
Integra
titán
van egy szabvány gumi, csak felső fogakat véd. van egy kis adag por, meg egy fecskendő, a fecskendő tartalmát a kis műanyag tégelybe nyomod amiben a por van és jól összekevered, majd a gumiformába nyomod mind. aztán ráharapsz óvatosan és érzed hogy jön ki mindenhol a trutyi, de nem baj, tartod amennyit kell, asszem 5 perc, jól fog ömleni a nyálad
aztán megköt és fullra felveszi a fogaid alakját. megkötés után szépen levágsz szikével vagy más borotvaéles cuccal minden felesleges anyagot és voila
van különbség, hidd el -
Integra
titán
válasz
szatocs #4716 üzenetére
őszintén, én nem értem ezt a szétgyilkolásos edzést
itt mindenki azt hiszi hogy minden edzésen jól agyonverik a másikat?
ezek akkora urban legendek hogy lol, csak nevetni tudok ezeken
a thai boxosok sem 24/7 verik agyon egymást, 2 perc után senki sem állna edzésen, ott is van technika, erőnlét meg slowfight.
egyébként meg úgy edzel ahogy szeretnél, olyan habitusú partnerrel amilyennel szeretnél.
hidd el, a folyamatos stresszhelyzetek miatt, nagyon kimerülsz edzés végére...
sokan azt hiszik hogy a km gyengébb edzés mint sok küzdősport, de nem igazán az.
ha komolyan csinálod és nem csak csinálod, hanem tényleg csinálod és dolgozik az agyad is, akkor kileszel a végére mint a dög. csak nem nyomsz itt fél órán át fekvőtámaszt mert semmi értelme, úgy gondoljuk hogy azért jársz ide hogy megvédd magad és erre fizetsz, nem a fekvőtámaszokért, azt nyomhatod otthon is egyedül -
szatocs
őstag
válasz
Integra #4712 üzenetére
Mégiscsak elmondani kéne, mert Debrecenben úgy látom (de cáfolj, ha nem így van), hogy nincs kirendeltség. Csak úgy nagyvonalakban. A gyakorlásnál a két ember közötti ''küzdelem-gyakrolás'' milyen intenzitású? Nagyon kemény, vagy azért figyelembe van véve a kezdőség?
Meg először gondolom csak lassan, hogy rögződjön a mozdulatsor, vagy nem?
[Szerkesztve] -
-
Integra
titán
válasz
Intelligencs #4710 üzenetére
nem gyúrok mert nem jó, statikus mozgás, izompumpálás és csak belassul tőle az ember szerintem, nekem meg pont ez nem kell, lehet máshogy is bikára megerősödni anélkül, hogy feleslegesen sok izom legyen az emberen, majd pár hónap múlva beszámolót tartok
-
válasz
Integra #4693 üzenetére
Hehe, én van, hogy hetente 6X edzem. Hétfő, szerda Kempo; kedd, csütörtök Krav Maga, péntek, szombat gyúrás. Barátnőm persze problémázik is rendesen.
Nekem nagyon bejön a KM, nem voltam még olyan edzésen, ahol az első alkalom után úgy le lettem volna nyűgözve, ahogyan itt. Viszont muszáj csinálnom mellette a kempo-t is, mert ott sokkal keményebbek az edzések fizikailag, illetve ott lényegesen több időt töltünk az ütések, rúgások technikájának gyakorlásával.
A KM nekem arra jó, hogy elképesztően hatékony utcai technikákat sajátítsak el. -
-
Integra
titán
tegnap néztem ezeket, pénteken nekem is jön a kesztyű, insturktori edzésre már nem akarok ketrec féle kesztyűt vinni, mert életveszélyes, semmi értelme, és ez a grappling kesztyű az eddigi legjobb szerintem is amit próbáltam. a sípcsontvédő is jónak tűnik, talán egyeseknek picit vékony lehet, de szerintem pont jó, véd is, meg talán apránként keményít is valamit.
a tökvédő meg tuti, ugyanolyan mint az én twins-em, csak kevesebbe kerül..
úgyhogy nyugodtan, szerintem jó befektetés. és kétkomponensű fogvédőt később mindenképp!! -
Integra
titán
ha komolyan oda akarod tenni magad, akkor az fájni fog és nem fog következő edzésre begyógyulni, hidd el, én volt hogy edzések végén majd össze.... magam, annyira fájt, egyes ütések hajlamosak egy hónap alatt gyógyulni, vagy tovább. és akkor ott az esélye hogy ugyanoda még egyet kapsz következő edzésen és naná hogy oda fogsz kapni, ezt is hidd el
szóval döntsd el hogy megéri e neked ez vagy sem. -
Dorian
félisten
válasz
Integra #4698 üzenetére
Majd mondom a csajszinak, de nem gondolom, hogy egyből a Matyihoz kéne futnom ezzel. Most már nekem is kéne vennem vmi sípcsontvédőt, bár azt mondtam magamnak, hogy amíg a következő edzésre helyre jön, addig nem veszek hadd edződjön...
Tényleg védő nélkül edződik vmit a sípcsont, vagy csak akkor, ha gyakrabban edz rá az ember, pl. thaiboxosoknál és én meg csak szívatom magam?
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest