- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
válasz
God Vazzeg #1191 üzenetére
Nem, biztos hogy nem az (olyanom már volt és az nem ilyen... szal érted
), csak egyszerűen már olyan minimálisra mentek össze az izmaim, hogy pl 60-70 kilós zsák emelgetésénél (jó, én is 62kg vagyok, de nyár végén még simán vállamra kaptam) szinte attól félek, fogja magát aztán kifordul a csontom...
Jó, ez erős túlzás, de nem kellemes dolog.
Markgx10: köszi a linketEgész életemben vegetáriánus voltam, már eleve így neveltek, ezért is lenne számomra elképzelhetetlen átállni. Nem azért, mert ''hú ezért állatok haltak meg'' vagy ''hú ez rohadtul egészségtelen'' vagy hasonlók, csak egyszerűen nekem már nem úgy álltak be az érzékeim. Magyarul sem a szagát, sem az ízét nem bírom elviselni. Egyébként meg ha van az embernek pénze - egy időben nem szevedtünk hiányt - akkor nem is jelent gondot, csak hát így... bár ha jól beleggondolok, a hús sem olcsó, ha vesszük, egy normálisabbnak (mondott
) az ára már tejtermék-ár, és hát arra sem futja
Szal ha nem lennék vega, akkor valszeg gyakorlatilag kényszervega lennék
Én most olyan vagyok, hogy interneten élek, a számgép feledteti azt is, ha már húz össze a gyomrom vagy hányingerem van, mert annyira éhes vagyok.Nyáron viszonylag jobban eszem, mert akkor van rengeteg cucc a kertben, meg a kecskék is adnak tejet, amit aztán feldolgozhatunk.
-
Manitou
veterán
Az előbb álltam mérlegre és 82 kg -ot mutatott
Ja reggel még 78 voltam
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #1196 üzenetére
Akkor nekem szerencsém volt a szüleimmel, első naptól kezdve megértették miért tolom ezeket, bár apám szokta mondogatni hogy inkább egyek pörköltet
A napost is simán bevettem előttük, meg az androlic se volt problem. Anyám meg most joint-x-et nyomat a dereka miatt, és használ neki, így tuti nem szólnak ezután se bele. Azé az ampullákat nem hagyom elöl, bár azt is kimagyarázom hogy műszerolaj
(Használok azt is, mechanikai javításokhoz, anyám szokott inzulinos fecskendőt adni az olajozáshoz
)
-
Markgx10
őstag
válasz
GodHeart #1194 üzenetére
Nem is kell a konfrontáció a szülőkkel
Én mindig pofáztam, aztán 18 évesen úgy kivágott apám mint macskát szarni, annyit közölt, hogy 10 percem van, hogy összecsomagoljak, aztán két évig nem is szólta hozzám
Dehát ennek már több mint 10 éve, azóta jó a viszonyom velük, utólag én sem dumálnék annyit, úgysem lehet az öregeket meggyőzni
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #1192 üzenetére
A gyepesagyú vaskalapos maradi szülőkkel nehéz lehet bírni...
Még ha csak az egyik is olyan.
De jó, hogy az enyémek nem ilyenek.Illetve nem voltak, mert már hiába lennének.
[Szerkesztve] -
GodHeart
senior tag
válasz
God Vazzeg #1192 üzenetére
jó hát most ez van.. nem tudok vele mit kezdeni..
majd jövőre elkerülök, és ez is megfog változni.. jobbat most nem tudok tenni. -
Markgx10
őstag
válasz
Steelheart #1189 üzenetére
Parancsolj: [link] itt vannak az alkart erősítő gyakorlatok.
Egyébként bocs a tapintatlanságért de milyen indokból vagy vegás?(én is voltam vagy kb 10 éve úgy 2-3 évig, de mára már hús nélkül nem bírném elképzelni
)
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Steelheart #1189 üzenetére
Ez lehet inhüvelygyulladás is, amit te mondasz
Azt meg pihentetni kellene
-
GodHeart
senior tag
akkor beiktatok még min 1 de 2 kajálást.. az a helyzet a reggeli egyszerre fehérjebevitellel ,hogy turmix akkor kizárva.. anyám meglátná.. akkor kenyeret, húst meg ilyet , egyszerre kelés után nem kívánok.. mert 7.15kor kelek. 7.20kor eszek. 7.30kor indulok suliba. 8.40kor meg megeszem első szenvicsemet. Szóval szilárdat egyszerre kelés után nem tudok enni. visszajönne. étvágyammal nincs is gond
szerencsére
na de kösz a tanácsot -
Steelheart
senior tag
Haj, már pár hónapja voltam itt a topicban nézelődőként, de arra jutottam, hogy nekem ez azért sok(k)
És most sem kigyúrni szeretném magam, mert az csóróság (= évszakok szerint étkezés minimális maniból úgy hogy mindemellé vegetáriánus vagyok, amin nem tudok változtatni) mellett aszem nem túl valószínű, csak télen a kerti meg erdei munka hiányában és folyton a gép előtt görnyedve napi 4-5 óra alvás mellett eléggé eltunyultam. A leggyengébb pontomnak most az alkaromat érzem, de már vészesen gyengének, szinte a csontom fáj, ha úgy emelek valamit, és ebben szeretném a segítségeteket kérni, mivel én nem értek a dologhoz. Szal milyen gyakorlattal lehet jól erősíteni az alkart?
Előre is kösz...Remélem toleráljátok itt nyüzüge programozó alkatomat és segéltek
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #1185 üzenetére
Vizet azt úgy mérem, hogy másfél literes palackban egyet meg kell innom 10.00-ig, egyet 13.00-ig egyet 16.00-ig egyet 20.00-ig aztán még amennyi itthon lemegy + a turmixok, de azt nem számolom a hét literbe.
Janesz: én pont azt próbálom, amit ajánlottál -
Janesz
őstag
válasz
GodHeart #1184 üzenetére
ez nem szar ez a kajálás hanem nagyon kevés...
pl ébredés után a legfontosabb a fehérjebevitel és akkor nyomatsz ilyen fosokat..
láttam hogy bement az a pizza egerben ...szal nem vagy teljesen veszett fejsze nyele..legalábbis étvágyilag...
a csemegebajusz mellé csemegeubi nem megy délben? -
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #1174 üzenetére
10-kor kelek
11:00-kor 20 deka tarja, 3 zsemle, 1-2 paradicsom, 1-2 paprika, 3 szelet kenyér, dupla adag tejsavó
13:00- 20dkg csirkemell+250g rizs+valami nasi, amit találok
15:00 körül má éhezem, fél csomag pufirizs, 3-4szendvics, hozzá pari és paprika, fél lityi víz
16:30 2 pohár tejföl, hozzá 1 szelet kenyér, dupla adag tejsavó (csak ennyit eszek edzés előtt)
18:00 edzés
20:00 dupla adag tejsavó, 20 percre rá 30dkg csirkemell+250g rizs+ utána megy fél liter víz
22:30 tarjás vagy vagdaltas szendvics 3-4db, pri-paprika ami van még, majd fél litya víz
24:00 körül utolsó étkezés, megnézem mi maradt, ilyenkor szoktam virslivel bűnözni, mert lusta vagyok kaját csinálni
kb hajnali 2-fél 3 körül fekszek le..
Ez egy lazább napom, ha odafigyelek kicsit, akkor a szenyák helyett húst sütök, de mostanában meghalni sincs időm. Még jó ha ezt is tudom tartani -
GodHeart
senior tag
figy.. a van normális étrend meg a szemét között is van különség...
leírom egy nap mit eszek, amikor odafigyelek táplálkozásra..
reggelire 7kor gyömülcs+cvitamin+multivitamin+tea
9-10fele. barnakenyérbenne: pulykasonka jó sok, meg 1 szelet sajt
12-13fele: a felette lévő megismételve.
otthon 15h fele: rizs+csirkemell vagy hal, attól függ mi van itthon, néha rántottsajt.
18h-kor: hal+biorozskenyér+valami zöldség, ami éppen van itthon. általában uborka vagy reket
vagypedig ham&eggs, esetleg egy csomag pufirizs.
22h: túró+dextróz, vagy ha nincs itthon, akkor egy turmix.
edzésnapokon edzés után meg még egy turmix...
mod: minden nap megy egy 50mg-os Cink tabi is...
sztem ez azért nem olyat elbaszott egy kajálás... az meg, hogy kéthetente 1x megeszek egy pizzát nem hiszem, hogy hazavágna, mert mellette tényleg semmi egyéb szart nem eszek. Persze ha nem így van kérlek cáfolj meg, mert amin tudok változtatok...
egyébként nem is tom ki ivott meg egerbe egy pohár pálinkát
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
válasz
Markgx10 #1182 üzenetére
de ezen nem tudom mit olyan nehéz megérteni..
leírtam mit eszek...fejlődök és augusztus óta folyamatosan növök...lehet,hogy nem hajlongani kéne () meg ilyeneket nyomni:
hanem megpróbálni egy-két hétig...nincs nekem sem szupergenetikám...megeszem azt amit megfőzök és kész...nem olyan bonyolult.. -
Markgx10
őstag
válasz
GodHeart #1177 üzenetére
Figyu én nem értek hozzá, csak most kezdtem el a komolyabb kajálást, Janesz tanácsai alapján összeállítva, talán őt kellene megkérdezni.
Mivel én lusta vagyok több kg krumplit megenni meg nem is szeretem, ezért csak rizst és pufirizst eszek, ez a legegyszerűbb. Lehet nem jó, de nálam már ez is haladás. -
Janesz
őstag
válasz
GodHeart #1177 üzenetére
te minek foglakozol ilyen részletekkel?? majd ha lesznek célok és lesz normális étrended akkor ráérsz biorozskenyéren filózni...a pizzát persze lelkiismeretfurdallás nélkül lenyomtad egerben még 11kor is...szal te ne törődj semmivel..egyél mindent amit találsz aztán egyszer csak megnősz!!
-
Janesz
őstag
válasz
God Vazzeg #1173 üzenetére
még gyengébbek kedvéért...figyelj myrra!!!!!
8 órakkor
13 órakkor
18 órakkor
23 órakkor
és lehetőleg kajával...nem turmixxal.. -
Markgx10
őstag
válasz
Bubee82 #1163 üzenetére
Na én is leírom a mai kajámat:
8.00 duplaturmix + 1 csomag pufirizs
10.00 tonhal + 1/2 csomag pufirizs
12.00 15dkg csirkemell + kb 100gr rizs
14.00 turmix + 1/2 csomag pufirizs
16.00 15dkg csirkemell + kb 50gr rizs + zöldségek
18.30 20dkg csirkemell (ezt Erika csinálta, ez volt a legfinomabb) + kb 50gr rizs
21.00 25dkg plusszos sovány túró
Most jön még egy turmix 23.00-kor magában (már tudom, hogy nem ezt kell utoljára hagyni, majd a Masterdrol alatt változni fog ez is)
És ugye ilyenkor kellen jönnie a lenmagolajnak stb. amit még nem oldottam meg, de rajta vagyok az ügyön
A ch-t most emeltem vissza, kb 300gr-nál járok, ezt még 350-ig fogom emelni a kúra alatt, afelett már nagyon zsírosodok, ezt már kitapasztaltam.
A fehérjét meg még legalább egyszer 20dkg csirke + 1-2 turmixal fogom növelni áprilisban. -
Janesz
őstag
nem is leszel...
figyelj itt vagy már mióta a topikban...mégis mire számítottál??
nemtok pontosan idézni de valami ilyesmit írtál: nyomom a vadhúst ezerel...mikor?? mert egész nap 1x eszel normális kaját...akkkor is muterra bízod magad...mivan ha mutter rántáslevest csinál..lenyomsz még egy dupla turmixot?? és akkor csak porból meg vajaskenyérből áll a napod..
-
Latissimus Dorsi
senior tag
No akkor nem is olyan rossz a 18...
Bár a technikán van még mit csiszolni -
Janesz
őstag
ez a kajálás egy rakás szar...
azt hittem ettől azért komolyabb vagy...
2 adagban letolni a a 6 napcsit is jó sok észre vall...
majdnem annyira satu vagy mint bubee...mért nem egyszerre nyomod le a 6 napcsit?? mondjuk éhgyomorra és utána egyél 2 szelet vajaskenyeret..
amit eszel az szinte NULLA szénhidrát!!!
ettől ne is várj semmit...csoda,hogy egyáltalán ennyi fosból fennt tudod tartani ezt a testet... -
GodHeart
senior tag
válasz
_Blank_ #1157 üzenetére
én ezt csináltam egy ideig.. de már nem.. az a baj, hogy fáj a gerincem tőle.. nekem alapvető problémák vannak.. 3 éve túl sokat ültem a gép előtt.. és nem a fenekemen ülök.. hanem a gerincemen.. szóval ez odáig fajult, hogy a gerincem nem tolerálta.. és elkezdett fájni.. ami odáig fajult, hogy egy felülést nem bírok megcsinálni kemény talajon, mert valami kiáll a gerincemből ekkor.. szóval vannak nálam problémák, de egyenlőre a hétköznapi életben, és a gyúrásban nem akadályoz.. egyébként sem volt szimpi ez a gyakorlat
-
myrra
senior tag
most én se tapasztalok semmi mellékhatást, kivéve fekvenyomásnál nincs esélyem hogy kihozzam magamból a maxot. sajna.
amúgy semmit nem érzek, csak annyit látok hogy kicsit feszesebbek az izmaim alaphelyzetben, és a hasam kisebb már mint volt. ez remélem a kajár való jobb odafigyelés miatt van.
egy nap így néz ki.
felkelés 3 amino
reggeli kb két vajaskenyér 3 napcsi
10-11 óra duplaturmix 3 amino
ebédre amit anyám főz de általában vami hús van
15.00 körül dupla turmix 3 amino
18.00 dupla turmix 3 amino 3 napcsi
20 óra 4 tojás 1 szelet kenyér
22 óra dupla turmix
szóval a fehérje bevitellel nincs gond, szénhidrátot relatíve nem eszek olyan sokat -
_Blank_
senior tag
Ez a gyakszi valami iszonyat para [link], miután megcsináltam egy sorozatot le kellett ülnöm mert szédültem meg a fülem is bedugult tőle
Arról nem is beszélve hogy iszonyat módon kapkodtam a levegőt utána. Persze ez biztos betudható annak hogy hosszú ideje nem csináltam ilyet, de akkor is durva. A 3-4. sorozatra már kezdtem belejönni de valahogy nem volt az igazi.
Nahát ma megvolt akkor az első hát+váll edzésem, nagyjából meg voltam elégedve, azért látszik hogy nehezebb vagyok mikor abbahagytam, húzódzkodásból a 4 sorozatban 5-ig jutottam csak. Na nem baj Pump it Up -
Janesz
őstag
amit én szedek most azzal az égvilágon semmi mellékhatást nem tapasztaltam..
csak annyit,hogy a mérlegen egyre nehezebb vagyok és egyre erősödök..
jah és nekem abszolút látszik,hogy emiatt indultam el mert 94kg környékén voltam a kreatin végénél és amint abbahagytam elindultam lefele...erőben is mindenben..és amikor elkezdtem ezt akkor értem útol magam erőben is és tömegben is...sőt..
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #1132 üzenetére
25 kg, 4x8, de úgy látom a többiek hozzászólásaiból, hogy túlvállaltam magam, bár jól megy, most akartam emelni...
-
Bubee82
őstag
válasz
Markgx10 #1141 üzenetére
Nem, de a magas vérnyomás igen. És valszeg az van. Csak az az érdekes h a magas vérnyomás tudtommal több tünettel jelentkezik: fejfájás, fülcsengés, fejzsongás, és ritkább esetben orrvérzés. Namost nekem szokott alapból magas lenni, de nem túl sűrűn és akkor egyáltalán nem az orrom vérzik hanem a fejem zsong esetleg fáj meg nagynéha cseng a fülem egy rövid ideig.
De nem érdekel. Végignyomom már. Mondjuk 20mg-nál is volt már. -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #1143 üzenetére
Minek pihenni, az a gyengéknek való, folyamatos terhelés alatt kell tartani a májadat
-
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #1138 üzenetére
Nem platózott, de nem is lényeg. Ha megnézed Janeszt akkor ő is fejlődött mint a gép (tudom h a csapvíztől is...), pedig ő nem is ezt tolja hanem egy relatíve gyengébbet.
Ajánlom h próbáld ki majd te is. Sztem túl fog juttatni a holtponton. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Bubee82 #1135 üzenetére
Nem tudni hogy mennyire platózott a szervezeted, lehet hogy enélkül is fejlődtél volna ennyit, ezért kérdeztem
Nekem volt olyan, hogy kreatin kúra előtt beállítottam az optimális körülményeket (mint Márk) és már a kúra előtt 2 héttel elkezdtem nőniNa ilyenkor jön a dilemma, hogy kreatin nélkül is nőttem volna-e?! Valszín igen, de ezt nem tudni
-
God Vazzeg
veterán
válasz
18kg körül csinálom én is, ahhoz nem kell nagy súly, inkább jól kell kiválasztani, én bírom 25 kilóval is, le is megy a széria vele, de érezni olyan 20 killa körül érzem a legjobban. Ezt csak miheztartás végett, lehet nálad máshogy van
-
Markgx10
őstag
válasz
deniro2 #1128 üzenetére
Ja és a 2-2,5kg azért nagyon sok, mert a teszto.hu-n olvastam, hogy szteroidoknál (nem szemesnél) )mértek 3 hét alatt 3,5kg szárazizom gyarapodást és ez ahhoz képest 60-70%-os hatékonyság ami nagyon-nagyon magas.
Mondjuk hozzátartozik, hogy nem véltelenül van a Masterdrolban minden egyes kapszulában annyi májvédő, mint az itthon kapható legerősebből 2-3 adag.No comment
-
Bubee82
őstag
válasz
20kg
3x13
God:
Tavaly januárban kezdtem el újra. 1998-99 környékén fogtam először súlyt a kezembe, aztán 2 évig toltam akkor.
[Szerkesztve] -
GodHeart
senior tag
válasz
ebben nem tudok segíteni.. én egykezes súlyzókkal nem érzem azt a mozdulatot.. így maradok a gépnél...
Viszont többen erre esküdnek.
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Tárogatást mekkora egykezes súlyzóval csináljátok? Csak hogy tudjam mennyire szánalmas a ma elért 18 kg/db.
-
GodHeart
senior tag
válasz
Markgx10 #1127 üzenetére
én meg magamhoz képest, sztem egyre rosszabul nézek ki.. legalábbis nekem így jön le sajna.. így ma bűnöztem egy pizzával, meg egy mazsolás zsömivel nutellával..
Sajnálom de ez van... De ez megin erőt ad, hogy jóideig ne egyek sz@rt...
És ha így fejlődök, ahogy eddig.. akkor ha pénzügyi lehetőségeim meg engedik szeptemberben.. tudom távol van.. de sztem kell 1.5év kemény edzés múlt, az első kreatin kúráig, akkor nyomok egy kreatinkúrát! Full precízen. Nah rem neked is beválik ez az egész
a 7l vízhez leírnom.. hogy pár napig én is sokkal töbet ittem mint eddig. Ezt úgy kell elképzelni, hogy egyre több víz van bennem.. mert kb óránként próbáltam inni PLUSZ, mikor wc-re mentem, akkor utána egyből kb annyi vizet megittam, amennyi ki is jött.. így a végén félóránként jártam wc-re...Nah ez nem lett szimpatikus, így visszatértem a normális napi 2 liter környékire..
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #1123 üzenetére
1 hét alatt:
+0,5cm kar
+0,7cm alkar
+~5cm mellkas
+0,5-2cm comb
Vasárnap meglátjuk h nőttem e most isDe úgy érzem h igen
Ja és 83,6 --> 86,6 kg (Persze ez kisebb jelentőségű de mégis iránymutató)
Sztem használCsak a hátfájás meg az orrvérzés idegesítő
Pedig már normálisan szedem és mégis vérzik az orrom...
Fekvenyomás:
Két hete: 1RM = 125kg, hétfőn pedig 130ba 5-6. De ezt tegnap írtam is.
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #1123 üzenetére
Most az egyszer viccen kívül leírom a véleményem, de ezután többet nem.
1. Tudom, hogy nem lesz csoda.
2. Megfelelő táplálkozással, napi 3gr/tskg fehérjével, rengeteg folyadékkal, elég pihivel és kemény edzéssel 2-2,5kg izom (ezt most tényleg izomra értem, nem zsírra vagy vízre) megszerezhető a Superdrollal (vagy Masterdrollal) 3-4 hét alatt, ez 100%
3. Ez a Retain + Novedex komobóval megtartható, sőt. (most már én is nagyon sok külföldi fórumot megnéztem és ez egyértelmű a Retaint használók tapasztalatából)
4. Ez várható, ezt el is várom, és ez be is fog következni, mert 101%-ig hiszek benne, több ezer Superdrolt használó builder tapasztalata alapján.
5. Eddig nekem majdnem minden bejött (kivéve a Pronutrition Creatin FX-et, de azt is szarul ettem az volt a titok) ezért ez is be fog, nem leszek tőle egy bodys kinézetű, de használni fog.
Ja és sohasem hittem abban, hogy magában a methyl, az alfa, a 17, a gyószer vagy bármi egyébtől majd növök, csak jó ezzel poénkodniSzerintem...
-
deniro2
senior tag
válasz
Markgx10 #1120 üzenetére
Én meg odáig jutottam, hogy olyan szinten herótom van a rízstől, hogy azt elmondani sem tudom... Tegnap megettem a 1/2 kilót, megfőztem a mait, aztán a munkahelyemről ma rendeltem 4 adag héjjas steak burgonyát... Egyszerűen addig fajúlt a dolog, hogy fél óra alatt eszek meg 125 g rízst, így napi több, mint 3 órát cseszek el a kajálással, ami rohadt nagy időpocsékolás szerintem...
-
etilin
aktív tag
válasz
deniro2 #1119 üzenetére
Van olyan gép amibe belerakod a fejed és forgatod, rajta a súllyokkal. Csak ilyen gépet még nem láttam.
Szerintem csináld úgy ahogy a boxolók szokták Gondolom joban értesz hozzá elvégre boxos nigger vagy
God bezzeg: Boxernek mekkora nyaka van már, mármint az avatarának
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
Képzeljétek el, hogy eljutottam oda szégyen szemre
, hogy már napok óta egy gramm szemetet sem ettem
Én is csodálkozom magamon, de annyira rá vagyok készülve a Masterdrolra, hogy előre beállítok mindent úgy ahogy kell (pontosabban ahogy Janesz tanácsolta
), folyamatosan emelem a fehérjebevitelt, nagyon pontosan betartom a kétóránkénti kaját, vízből is minimálisan 7 liter megy le, de inkább több.
Szóval meg vagyok egy kicsit lepődve magamon, mert ez azért rám nem jellemző egyáltalán (lusta dög vagyok egyébiránt), de most annyira készülök, hogy nem akarom, hogy a legkisebb apróságon is múljon a dolog. Igaz most meg is vagyok szakadva, erőben sem vagyok olyan mint egy hónapja, de csak előre tudok tekinteni és már alig várom, hogy az a 11 nap leteljen.
Amin felétlen javítanom kell az az, hogy a zsírok bevitelét még nem oldottam meg lenmagolajból vagy hasonlóból.
Hát csak ennyi, már nagyon várom a ''csodát''... -
myrra
senior tag
válasz
Bubee82 #1115 üzenetére
hát kapják be az amcsik.
bazze itt minden kétszer háromszor olyan drága a fizu meg tizede. fuck off
na ez offolás volt
de így könnyen tömik magukba a rohadt sok tápkieget, a növekedési hormont meg vényre kapják vazz. hamar meglenne az 55-ös kar ilyen körülmények között
[Szerkesztve] -
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg #1113 üzenetére
amerikában 13 dollár az a tribulus amit itt 5500Ft körül lehet venni
-
GodHeart
senior tag
az lehetetlen, hogy 40kg-al megy a vállvonogatás.. én is csíra vagyok benne.. de 110kg-al tudok a végén 2x8-at csinálni... és azért nem teszek rá többet, mert a gerincemen érzem, hogy nem bírja el.. a vállam bírná
Nah hirtelen más nem jutott eszembe amit beírhatnék, mert itt vagyok ám, meg olvasok mindent, csak nincs erőm sose beírniAzé látom elvagytok
-
Finwe
őstag
Mégvalami!
Tényleg nagyon fontos a gykorlatok között inni? (mármint vizet) -
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #1101 üzenetére
jók is a röpis lányok
de majd jól leb@sznak minket, ha megint sz@hrrá rOFFentjük a totyikot
honnan ilyen piszkos a fantáziád?
én már csak hobbiröpis vagyok, meg hobbigyúrós
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Renault, Dacia topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged