- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Janesz
őstag
válasz
Moddingfan #5003 üzenetére
nyisd meg TE hétha a rádnehezedő felelősség miatt kigyúrod magad..
-
Janesz
őstag
válasz
Moddingfan #4998 üzenetére
látom a xanax elég jól beütött...
pedig amikor találkoztunk nem gondoltam volna,hogy ekkora here vagy... -
Janesz
őstag
válasz
God Vazzeg #4986 üzenetére
sztem a császárt kerüld...ott átvágják a hasizmokat...
-
Janesz
őstag
válasz
Moddingfan #4984 üzenetére
látom kezdesz haluzni a xanaxtól...
-
Janesz
őstag
válasz
Moddingfan #4981 üzenetére
hogy örüljetek ti kárörvendő surmók...ilyen amikor az be van hízva..
[link] -
Janesz
őstag
ha tényleg te vagy a második képen
akkor nem rossz...lehet én is alkalmazom majd a vajaskenyér napcsi kombót...de én még valszeg megőrjítem egy jó reggelt kekszel is..nameg a 150g-os gyümölcsjoghurttal..
.. és remélhetőleg ezt a hitvány formát túlszárnyalom majd 2-2,5hét alatt..
[link]
-
Janesz
őstag
púputeve
-
Janesz
őstag
válasz
Markgx10 #4947 üzenetére
az nekem nem diéta volt igazából hanem akkor kezdtem normálisan kajálni...
amúgy a diéta elkezdésére teljesen tisztán fogok kajálni,hogy az már legalább ne legyen nagy érvágás..folyamatosan csökkentem a ch-t..reményeim szerint 12-14 hét elég lesz...
tavaly nagyjából olyan 400-500g ch-t ettem egy nap...fogalmam sincs mennyit..sztem a diétával nem lesz gond...inkább a vízvisszatartás-hajtás, ch megvonás-töltéssel lesz... -
Janesz
őstag
válasz
Markgx10 #4943 üzenetére
Imi sajnos segíteni nem nagyon tud mert mióta 43-nál beragadt a karja azóta csak koxal csinál mindent..tavaly 4-5 féle cuccal szálkásított szóval az ő tanácsa nem túl sokat ér..
Viszont zuzó ajánlott valakit aki anno naturál versenyző volt..abszolút cuccok nélkül készült és van sejtése a dolgokhoz..csak még nem kerestem fel.. -
Janesz
őstag
válasz
Markgx10 #4939 üzenetére
az semmit nem jelent,hogy a méretek ugyanakkorák...elég ha a hátnak egy kicsit más íve van máris máshogy alakul a dolog arányaiban..a másik dolog a comb..nekem nincs combhajlítóm..anélkül meg elég tré módon fest egy láb..mondhatnám úgy is,hogy anélkül csak ''láb'' az a láb..a vádliról és a tricepszről ne is beszéljünk..
sajnos a felkészülésünket se lehet még hasonlítani sem..mögöttem nem áll senki..mögötte ott áll magyarország legdurvább arca (Lantos) aki nem keveset tud azért a dolgokról és arról,hogy mi a teendő ha ez meg az történik...szóval a jövőben ne is hasonlítgass minket mert abszolút nem vagyunk egy kategória..valahogy egy fasza mezőnyből is kikerül az első hiába a méretek stimmelnek a többiekével... -
Janesz
őstag
válasz
Boxer001 #4933 üzenetére
bazzeg a karja picit nagyobb mint az enyém..a melle kisebb a combja kisebb a vádlija hozzám képest más dimenzió mondjuk..
meg ugye kérdés az mekkora a testzsírja..bár a feje alapján nem túl kicsi..
meg sajnos számításba kell venni azt is,hogy ha még a méreteink meg minden ugyanaz neki némi előnye van a szálkásításnál..ugye nem véletlenül készül fel lantos felügyelete alatt.. -
Janesz
őstag
sztem a jó segítő nem az egy ismétléses súlyokhoz kell...az vagy kimegy vagy nem..akkor kell igazán jó segítő ha negatív ismétléseket csinálsz vagy eröltetettet..akkor kell egy olyan arc aki már tudja ha fennt nem egy levegőt veszel hanem kettőt akkor itt már segíteni kell egy 5kg-nyit..
jah és ne Janizz bazz..az olyan homokos..főleg a te szádból,vagyis a te avatarod melletti hsz-ból..
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
én voltam...de azt mondta Huber,hogy szombaton lesznek az ugribugri számok és a nők és vasárnap az állatok...ehelyett pont fordítva volt,hogy szopjon lovat..
úgyhogy pont nem aznap voltam...de ez a wada-s dolog annyira megölte a versenyt,hogy másnap a junior versenyen is 3-an indultak csak... -
Janesz
őstag
válasz
Moddingfan #4760 üzenetére
a titok nulla hasazás...
nem tudom mitől (mondjuk valszeg a sok bicajtól meg futástól) de nekem az amikor elkezdtem edzeni már ott volt...és gondolom valami olyasmitől nőhetett oda amit most is csinálok (vagyis semmit...) mert azóta sem tünt el...egy időben (kb 2-3hét) ráálltunk haverral a hasazásra de ez 2001-ben volt..akkor megcsináltam összesen vagy 2000hasprést meg vagy 1000 lábemelést..akkor jobb is volt de nem ér meg annyit sztem...
-
Janesz
őstag
válasz
God Vazzeg #4753 üzenetére
ha augusztusban lesz a tali akkor én is a tömegelés csúcsán leszek majd...egy teliszart búvárruha fizimiskával bevillanok majd..
-
Janesz
őstag
válasz
God Vazzeg #4698 üzenetére
mennyi most hidegen?
-
Janesz
őstag
sztem ha nem piramisozol akkor meg nem fogsz erősödni...max egy adott súlyba fogsz beleerősödni de nagyobb súly ugyanúgy nem fog menni..
én amíg nem piramisban nyomtam hanem szériáztam akkor nem fejlődtem szinte semmit maxba..szerintem ha egy súlyba bele tudsz nyomni mondjuk 6-ot akkor nincs szükséged nagyobb izomzatra ahhoz hogy belenyomj mondjuk 8-at vagy 10-et..abba bele tudsz erősödni tömegnövekedés nélkül is...kicsit javul a vérellátottság és kész is.. -
Janesz
őstag
nah megjöttem a ''versenyről''..
egy kalap szar volt úgy ahogy volt..azért mentem ma merthogy ma lesznek az állatok és láthatom mi a felhozatal 80kg környékén...
erre 2 srác volt akire azt mondtam,hogy izmos..mindkettő junior testépítésben indult..ahol összesen 3-an indultak 2kategóriában (75kg alatt és felett) alatt 1 ember volt felette meg kettő..
a fitness férfi kategória meg egynesen vicc volt..volt egy srác és olyan lába volt mint egy szúnyoglárvának..a legvastagabb pont a ''lábán'' a térde volt..
a csajok versenye is katasztrófa volt..
szarul vezették a pontozólapot és a legjobb csajt kihozták 5.-nek..a csórikám nem hitte el..nem akarta átvenni az oklevelet..és a leggyengébb akit Bunny csak így nevezett a ''nyomorék'' kihozták elsőnek...fényévekkel szarabb volt mint a többi..de olyan szinten,hogy az utcán eszedbe nem jut utánafordulni...mondta bunny,hogy kedden bement hozzá megkérdezni mi a véleménye és bunny csak ennyit mondott,hogy háááát kezdésnek nem rossz..(ez nála a geciszar kategória az arckifejezése alapján..) mikor kihozták a csajt elsőnek akkor bunny hangosan elkezdte mondogatni,hogy : nem hiszem el..a nyomorék megnyerte..bazzeg a nyomorék nyert...fel is hívott valakit és mondta neki,hogy gyere vissza a nyomorék unokatesód nyert..a nyomorék unokatesód megnyerte..
már át is adták a díjakat amikor hőbörgött a közönség és csak kiderült a turpizság...erre vissza az egész ,csajtól kupa ,oklevél,érem díjak vissza és 10 perc múlva kiderült,hogycsórikám nem első hanem utolsó lett...megalázó volt az biztos...
a szervezés mint említettem egy fos volt..a hangosítás is egy kalap szar volt..
szóval aki nem jött az nem bánhatja mert egy forintot nem ért.. -
Janesz
őstag
sajnos csak az előttem szólókhoz tudok csatlakozni...
nekem is bassza a csőröm,hogy naturálban nem lehet érvényesülni de sajnos a sport eleve nulla reklámértékű..hátha még 40-es karú 70kg-os csókák feszengenének a színpadon szerinted mennyire lenne az?
meg említetted a focit,hogy lesz a vb és ennek örömére bizony sok bebaszás lesz..
nah elárulom neked ha esetleg nem tudnád,hogy a focisták előrébb vannak az Ú.n. koxranglistán mint a testépítők...mit gondolsz miért hullanak mostanában mint a legyek?csak ők olyan cuccokat nyomnak amitől nem izmosodnak hanem az állóképességük és az izmok oxigénellátása fokozódik... -
Janesz
őstag
nah srácok majd ha ez megy: [link] akkor lehet írogatni ide...addig coki!!
-
Janesz
őstag
válasz
God Vazzeg #4547 üzenetére
nincs mit vesztenie legalább..
-
Janesz
őstag
válasz
God Vazzeg #4510 üzenetére
jah kell mint szar a zsebbe..
-
Janesz
őstag
válasz
God Vazzeg #4498 üzenetére
a fórum görénye etilin...valahogy nemcsak fingszagot hanem seggszagot is képes termelni..
-
Janesz
őstag
azon gondolkodtam valami egyesületbe be kéne lépni ...sztem anélkül el sem tudnék indulni...
nem tudja valaki milyen kondíciókkal lehet belépni valahova??
állítólag a pontozásnál az sem mindegy melyik egyesületben vagy és ha már nem koxolok valami tisztességes helyezést kéne elérni ,nehogy már az egyesület miatt bukjam be..
félreértés ne essék ,a tisztességest a körülményekhez képest mérem..
[Szerkesztve] -
-
Janesz
őstag
én külön nap edzem a combfeszítőt és a hajlítót
a feszítőt:
-guggolás
-kitörés vagy melltőlguggolás
-combfeszítőgép elosztásban
a hajlítót pedig
-merevlábas felhúzás
-combhajlítógép párosításban..
ennyinek elégnek kell lennie..
a vádlit meg akkor edzed amikor akarod csak csináljad mert hitvány marad.. -
Janesz
őstag
válasz
Markgx10 #4439 üzenetére
nah mielőtt felakasztod magad azelőtt szólok,hogy én sztem megyek...
szóval mostmár nincs semmi akadálya, rúgd ki azt a sámlit és jöjjön aminek jönnie kell..
jah és gondoltam ha már OFF akkor télleg legyen az..kimentem napozni..40 perc szemből 40 perc hason és rommá égtem..
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
válasz
Markgx10 #4388 üzenetére
azért az nagyon szép eredmény rohaggyál meg..
3hete mennyibe mennyit bírtál nyomni?
titkon reméltem tőled egy 140-145kg-ot de azért ha leszállok a realitás talajára rájövök,hogy egerben a 130-nak ki sem kellett volna mennie, de valami gyószert már akkor is benyomtál és önkívületi állapotban kitoltad.. -
Janesz
őstag
miért a mostani kreatintól mit vársz???minden kreatintól vizesedsz..
nekem az egyik legjobban bevállt kiegészítő a kreatin volt..83kg-ról felnyomott 94kg-ra amiből 91-92kg meg is maradt..szóval én nem panaszkodom.....egyedül a kreatinban az nem tetszett,hogy iszonyatos durranás mellett nem szabadott tükörbe néznem mert elment az életkedvem...annyira úgy éreztem,hogy a karom be van durranva,hogy ha már akkor 50cm-t mérek meg sem lepődtem volna..pedig csak 47-48cm környékén volt..
és amúgy én a pronutrition pezsgőkreatinját használtam..asszem most a vénasszonynál 2800ft 25tasakkal.. -
Janesz
őstag
válasz
Moddingfan #4356 üzenetére
-
Janesz
őstag
válasz
Markgx10 #4259 üzenetére
oszt kit érdekel ha otthon betegen agresszív vagy?
de közben sovány izomtömeg kúszik fel a testedre..
amúgy sztem csak bebeszéled magadnak..azért mondtam,hogy a vérnyomásod sztem nem nyomta meg mert a milk thistle mellett ami van még benne az egy vérnyomáscsökkentő cucc (hawth. berry).csak azt nemtom az erőt mért nem sikerül akkor..
-
Janesz
őstag
válasz
Moddingfan #4248 üzenetére
legalább a megtermékenyítésen kívül máshol is lenne esélye elsőnek lenni..én godhárt helyében amúgy szégyelném magam,hogy a többi ivarsejt ilyen gyenge teljesítményt nyújtott,hogy ő finiselt be..
-
Janesz
őstag
válasz
Moddingfan #4245 üzenetére
sztem a 30-hoz már minimum egy aids kéne..abból is az uccsó stádium..
-
Janesz
őstag
válasz
Moddingfan #4241 üzenetére
ezt örömmel olvasom..
-
Janesz
őstag
nah megnézem én is..ha valaki jelölt annak vége..
mod:nah basszátok meg..4kocsog ismerősnek jelölt..
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
válasz
God Vazzeg #4218 üzenetére
arra is emlékszem,hogy én voltam a fasz mert én azt mondtam,hogy a kockás has a menő meg a szálkásság..és ,hogy azért az a menő nekem mert nem tudnék feltömegelni normálisan és mintha azóta felvettem volna a mérföldes csizmát hozzád képest..
-
Janesz
őstag
-
Janesz
őstag
masterdrol illetve az ahhoz kapcsolódó hatóanyagot..
de én nem szedtem még masterdrolt..
amúgy meg nem az ebayre gondoltam..ott azt árulják ami van...ott nem ritka az olyan amit már nem gyártanak de valaki felvásárolt egy készletet belőle és eladja jó áron...láttam már SD-t 80-90$ körül is elmenni holott 30-40$ körül volt a katalógusára... -
Janesz
őstag
válasz
Markgx10 #4098 üzenetére
superdrolt nem lehet már kintt kapni mert betiltásra került...viszont a masterdrol,methyldrol xt és társai ami az általad leírt képletet használja változatlanul a polcokon van...
felesleges amúgy vitatkozni....ha kox lenne akkor is engem megnyugtatna az,hogy legálisan boltban be tudom szerezni és ha valami bajom van tőle lehet durrogni valamilyen szervnél nem úgy mint amit pult alól veszel vagy dílertől..ott ha megdöglesz akkor az a te problémád mert ott bizony az adagolás csak szájról szájra terjed..semmilyen kisérlet nem bizonyítja,hogy mi az amitől nem döglesz meg,ugyanis feltételezik,hogy arra használják amire ki lett találva és az nem az,hogy 45-ös karról felmenj 48-ra és 80-ról 95kg-ra..
szerintem itt le is lehetna zárni a vitát..
a legnyagyobb szószóló (ugye God) valószínűleg hamis cuccot vett ami egyrészt azért gáz mert fingja sincs mi volt benne amitől nem nőtt csak vizesedett,de gondolom az sem lehetett valami szuper egészséges ha valami orosz vagy ukrán underground laborban összebrikkentették a hamis androlicot!! És ezen kérlek ne sértődj be és ne is reagálj kirobbanó módon mert ez az igazság.. -
Janesz
őstag
válasz
GodHeart #3971 üzenetére
úgy jön ide,hogy én is vártam te furkó...
nah lelkizni meg nem itt kell...mint említettem itt csak kőkemény dolgokról van szó..nem holmi ránéztem a csajra ő is rám és ez már szerelem dolgokról ami miatt nemtok aludni ...nézd meg Flesst ő kemény dolog miatt nem tud..épp fegyvert kovácsolt a testéből és ennek érdekében kemény szereket vitt be és felvállalva annak mellékhatásait...emiatt nem tud aludni..
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Jövedelem
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Topping E30
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged