Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Woodslave
félisten
akkor veszek egy bérletet, ha az egri teljesítményt nyújtja, akkor enyém a fehérje
Bár ha Wilks izébe számoltok akkor lehet nem.

-
etilin
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Amenyiben megcsináltatod az érvényes kondibérletet (ami a nevezés feltétele) akkor szerettel várunk.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Janesz
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
a múltkor sikerült neki...nemhiába..egyre gyengébb a mezőny..
-
Moddingfan
senior tag
Na megyek edzeni, reszkessetek
-
csudri
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Inkább örüljél, hogy ha berakod a képedet a Fogyjunk le topikba, akkor te leszel a Messiás az olvasóknak.

-
Moddingfan
senior tag
Az előző hsz-ekre csak egy rövid mondattal reagálnék és azt hiszem, ezt mindenkinek nyugodt szívvel mondhatom: Rohaggyatok meg

-
Janesz
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
én iszom a szavait nem látod..?
próbálom megingatni moddingot,hogy ezzel a fizimiskával a topikban már túl sokan vannak..valakinek pusztulnia kell..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Márkgéiksztíz:nem olyan családból származik Ő..bírja a port
...de egy próbát megért...hátha a gyors szakadásban lelkileg is megingott.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Olyannak aki még életében nem volt teremben (itt nem Zombee-ra gondolok) osztogathatsz tanácsot, meg a többi ideírogató ''expert'' is
, de aki fogott már súlyzót a kezébe az úgysem fogadja el Janeszen meg Flessen kívül egyikőtök szavát sem.

Mod: Na jó befejezem látom sokan Neked estek, nehogy megsértődj
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
lehet nem nézett vissza a topikban és nem látta a képeidet...
mod:Szóval látta...
[Szerkesztve] -
Zomb€€
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Jólvan ám,csak azért fogadtam meg hogy legyen valami örömöd is,ha már ilyen siklótested van.

mod:Ahogy látom az utánnam levő 2 hszt, ez elég magas labda volt.
Ja és Mark:![[kép] [kép]](http://www.zomb1e.chaacky.hu/kabe.gif)
[Szerkesztve] -
Zomb€€
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Okés,akkor a keresztcsiga le lesz cserélve.És a tárogatást géppel vagy kézi súlyzoval érdemesebb?Mondjuk én ahogy észrevettem jobban fejlődők a szabad súlyoktól szóval a kérdésem költői volt.

[Szerkesztve] -
Zomb€€
őstag
Reggelt.
Nemsokára megyek mellezni,és általában így néz ki a mell edzés: 30° pad széles,fekvenyomi széles,30° szűken,és keresztcsigás áthúzás.Ezekből mind 4x8.Felső mellre azért eröltetem mert elég csira,főleg a szűk része (mondjuk a többi is
).A kérdés az lenne hogy ez így jo-e,vagy már tul sok?Mert hallottam már szakbarbároktól hogy nem jo ha tuledzek egy izomcsoportot. -
_Blank_
senior tag
Na látom megy a pinalegyezés

-
Janesz
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
el ne cseppenjél már buzikám..
-
etilin
aktív tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Átlag számára tök jól néznek ki az úszók csak a testépítésben nem ez a cél

Én őszintén Egerben a lábadat láttam vékonykának, szerintem neked igazán azon kéne javítanod
Janesz te kész vagy
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Félre értettél barátom, eszem ágában sem volt bármelyikőtöket leszólni, épp ellenkezőleg: Ti is mondtátok, ogy nagyon sovány vagyok én pedig azért írtam ezt, mert valaki szerint, aki a kalkulátor értékét megállapította még mindig volna mit leadnom, ami tényleg nagy ökörség, nem? Igazad van, a barátok csak legyenek őszinték, hisz barátok, akik csak jó akarnak. Sajnálom, ha másként jött le, én nem ellenetek szóltam, sőt

-
Woodslave
félisten
válasz
Moddingfan
üzenetére
nem akarlak megbántani, de a barát attól barát, ha megmondja, hogy ezen a képen gázul nézel már ki.

-
Moddingfan
senior tag
válasz
Markgx10
üzenetére
Hát nem igazán, de a két edzés óta az izmaimnak végre izom formája van és van tónusuk is, hiába, enni kell. Nem mondanám, hogy sokat eszek, de legalább eszek, meg a turmixokat nyomom ezerrel
Sztem ember fia nincs, aki ne lett volna rosszul a 86 kiló hallatán, de a súlykalkulátor még mindig csak annyit írt diplomatikusan: elfogadható határ
Milyen barom állat találta ki ezekez a határokat?
etilin: A diétám jó sikerült, csak ezt a súlyt nem attól értem el, de ez más téma. Egyébként ráhibáztál, tényleg olyan az alkatom, mint egy úszónak, ami nem rossz, csak a karomat kéne felhozni, mert az azért elég csíra lett
Ma is megyek edzeni, mell nap lesz, remélem jól fog menni 
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ja. pont azok hülyülnek meg, akik nem szednek MD-t
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ja figyelni kell, mert vannak változásra utaló jelek
Az a faszikám is aki belémkötött
, most Erika is. Megpróbálok figyelni, de szerintem csak szerencsétlen véltelenek sorozata az egész 
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Jó neked vazze, most, hogy kibékültem Erikával, tegnap egész nap veszekedés volt
Azt állítja, hogy két hete teljesen más vagyok, pedig nem is tudja, hogy pont két hete szedem a MD-t
Sőt azt sem tudja, hogy szedek valamit egyáltalán. Lehet valami gáz van velem csak nem veszem észre?
Azé csak nem 
[Szerkesztve] -
csudri
őstag
Na újabb hét újabb edzések! Ma megpróbálom a 75kg-mal nyomni egy 4-es vagy 6-os szériát, eddig 2 volt a csúcs.
Ja és szombaton 37fél volt a felkarom. Igaz, hogy nem hidegen, de akkor is fejlődik szépen lassan, yuppi! -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Biztos az a 10kg? 95kg felett vagyok egy picivel reggel, üresen.
Mert azé növögetek ettől a szartól 
Na ma mell-bicepsz volt. Megmondom, azért vártam egy olyan hirtelen nagymértékű erősödést mint Bubeenál volt, de sajna nálam ez elmaradt.
Azért nem vagyok szomorú mert fekvenyomás végén 110-be 4-et nyomtam ami egyrészt egyéni csúcs, másrészt a két héttel ezelőtti erőállapotomhoz képest nagyon jó
Most már szolidabb célokat tűzök ki, igazából annyit, hogy 110-be menjenek a 6-ok két hét múlva. Asszem ez reális, az első majdnem két hét eredményei alapján.
Érdekes módon a bicepsz, amit alig edzek nagyon ment, legalábbis erőben
Egyelőre ennyi.
Mod: helyesírás
[Szerkesztve] -
etilin
aktív tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Látom jól sikerült a diéta.
Csak most már az alkatod egyre inkább egy úszóra hasonlít mintsem testépítőre, szóval tömegelés ezerrel, szerintem.
-
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Mivan drága Barátom hízol-e már? 
Amikor meghallottam, hogy 86kg vagy rögtön rosszul lettem, akkor én most majd 10kg-mal vagyok több, meg egy fél fejjel alacsonyabb?
Falco: asszem az u.i mögött megtalálod, a hsz komolyságának mércéjét

[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
Te figyelj, akik ráírják irigyek, nem akarják, hogy fejlődj, ezért sztem kezd 8 szemmel majd vidd fel 16-ra és hiába, hogy ez az ízületeket segítené, 16 szemnél, már kezdi hozni a tömeget is, a tabletták nagy száma miatt. Ha 16-nál nem nősz nagyon, akkor addig kell emelni, (akár 40 szem / napig) amíg nem kezdesz nőni tőle.
u.i:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Falco6
tag
na megvan a Joint-X -em

holnaptól már kezdem is. akkor a 4 szem/nap jólesz ugye? az van ráírva. -
Markgx10
őstag
Csak Te nem értesz semmihez, de ezt már megszokhattuk
Amúgy jó estét!
Szerintem sok más emberhez hasonlóan rendkívül csalósra sikeredett a mai napom
Arra azért ügyeltem hogy kétóránként meglegyen a csirkemell, tonhal (most már törzs
) tojás, tehát nem a fehérjével volt ma a gond hanem inkább azzal, hogy ma a ch-t rizs helyett cukorból vittem be
Egy tál zserbó, fél torta stb.
nem spóroltam ma, bár nem is volt szándékomban. Holnaptól minden megy a régi kerékvágásban, annyit megemlítve a MD-ról, hogy Janesz tanácsára, a 3-ik héten sem emelem 30mg-ra az adagot maradok a 20mg-nál (2 szem), legfeljebb ha nagyon leáll a növekedésem, akkor emelek. Az eddigi eredmények biztatóak, szép lassú, de folyamatos a növekedés. Kopp-kopp. Holnap mell bicepsz, meglátom 110kg-ba mennyit tudok nyomni, aztán majd referálok.
Addig is a legjobbakat mindenkinek, üdv:
Márk -
fLeSs
nagyúr
tudom, hogy nem ebbe a topikba illik a kérdés, de meg tudja vki mondani, hogy ez a kamera [link] kb. mennyit érhet 1,5 évesen, garisan, újszerű állapotban?
munkatársaim és ismerőseim nem ismerik, úgyhogy nem tudtak rá mondani semmit... -
Agyzuzo
addikt
-
Janesz
őstag
válasz
Manitou
üzenetére
amikor kezdtem 29-es volt a karom...az elején edzettem 1 hónapig teremben (ennyi volt még akkor a suliból) és utána jött a nyár és azalatt abszolút nem karoztam hiszen otthon csak húzódzkodtam és fekvőket nyomtam! és mire megint terembe mentem már 38cm volt..és azért írtam,hogy kb 3 karedzés volt amit látott mert abban az 1 hónapban kb 3x edzettem karra csak..
-
-
Manitou
veterán
Én is piramisban nyomom. És a végén hasonlóképpen visszaveszem egy kellően nagy súlyra, amivel megy 10 simán pl :57,5-re és azzal a legvégén úgy nyomok, hogy csak az alsó tartományban járatom a súlyt.
Csudri: A zabpehelyben kevesebb kicsit a ch mint a rizsben
, viszont zsír is van benne
Este én nem enném, inkább napközben, bár ha tömegelsz akkor nyugodtan.
[Szerkesztve] -
csudri
őstag
Elég érdekes dolgott mondott nekem az eladó a Biotech boltban pénteken. Beszélgettünk a kajáról és szóba került a zabpehely. Ő is és én is eszem néha reggelente és azt mondta, hogy nyugodtan egyek este is. Na most a zabpehelyben tudtommal elég sok a CH és ha este eszek CH-t, akkor attól zsírosodom. De azt mondta a csóka, hogy a zabpehelytől nem fogok. Most akkor mi van? Van olyan CH, amit lehet enni este és van olyan, amit nem?
-
LOTR
addikt
ez nem csak neked szól, csak azért neked címeztem, mert ha jól emlékszem te később kezdtél el edzeni, mint én, tehát:
hogy jobb fekvenyomni )hogy nagyobb a fejlődés -méretben)
6-8-as sorozatokkal végig, vagy olyan súllyal amibe a végére csak 2-3 megy esetleg ezt piramisban, tehát a végén kisebb súllyal nagyobb ismétlésszámmal?
én ha jól emlékszem 50el kezdtem, és amikor először(kb 2 hete) raktam fel 70kgra akkor kiment 1x 8, meg 1x 4, nyár óta kb fél évet edzettem aktívan eddig, tehát a ti eredményeitekhez ez úgy néz ki lósz@r
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
Korábban mintha azt írta volna Janesz, hogy mikor először lement terembe, akkor 38-as karja volt, addig otthon fekvőket nyomott csak, meg húzódzkodott

Comm: Akkor nem olyan rossz az az 55 ennyi edzésmultal
Nekem most 67,5-be az 5-iknél már kicsit segíteni kellett. Amikor lementem janurban a terembe, 3 hónapja , akkor 60-ba beletoltam 4-et, azóta ennyit fejlődtem csak, szóval nem valami rohamléptekben haladok - igaz én nem szedek semmit, csak kajálok, így nem is várható nagy fejlődés rövid idő alatt, de azért ha odafigyel az ember, hogy mit eszik és mennyit, mikor, akkor így is szép eredményeket lehet elérni
- más gyakorlatokban sokkal többet erősödtem, bicepsz, nyakmögülnyomás--> talán ebben a legtöbbet.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Ok, rendben, meggyőztetek.

Amúgy most én is holtponton vagyok, 75 kg környékén. (Mármint fekvenyomásban.) 2-3 kimegy belőle, aztán kész. Az persze igaz, hogy igyekszem úgy csinálni, mint a profik, tehát nem akasztom ki a tetején, hanem csak csak addig nyomom, amíg a mell dolgozik, és egyből eresztem is vissza lassan. -
Zoty@
aktív tag
Én örülök az ilyen fejlődésnek! Bár utánna is így menne! További sok sikert neked!
Összeszedem magam és holnap ''szétszedem'' az összes fekpadot!
Na azért nem ennyire, de ideje lenne normálisan edzenem nekem is, ja és nem hajnalokig kimaradni (igaz nem iszom alkoholt, de csak kellene pihenni is). Az evéssel nincs gondom, csak az alvás+pihenés kombinációt kellene mesterire fejlesztenem!
De ha nem megyek sehova akkor megkattanok! De valamit valamiért! Tudom!
-
Comm
senior tag
Nyugodtan, van tűrőképességem.Esetleg közben a segítő lenyomja a komplett bicepsz edzését:Ez azért elég kemény.Elég hamar le szoktam nyomni a szériákat szval nem pihenek egy órát a fekpadon.Amúgy kiszámoltam napra pontosan: 2hónap és 17 nap alatt jött ez a fejlődés.A mellezés szó alatt pedig nem csak a fekve nyomás van: 45fok stb..gondolom nem kell felsorolni.Ha nem egyszerre csináltam egy nap, hanem heti 2-3 alkalomra leoszottam így nem olyan hihetetlen.Nem volt jó a mell izomnak az biztos, mert nem egyszerre kapta a terhelést.Mostanra azért már javítottam ezeken a dolgokon.Én tudom mennyit fejlődtem.Nem nagyon zavar, hogy ki hiszi, ki nem.Én tudom és kész

-
Janesz
őstag
megnőnének..
abban viszont áldom magm,hogy mindent felírtam és megvan...ez még a bicajos múltból maradt jó szokásom szerencsére mert ott is vezettem edzésnaplót...
amikor először terembe toltam a pofám akkor 50kg nem ment ki fekve és 30kg-mal tudtam 4x 8-at nyomni...emlékszem úgy szitált a könyököm mint az állat!!
viszont a 60kg nekem akkora vízválasztó volt,hogy kb fél év után sikerült csak kinyomnom...utána a másik ilyen a 100kg volt...
szóval én sem voltam ufónauta...megküzdöttem én is azért ,ami most van..
és az 50-es kar receptje megegyezik a 40-es kar receptjével..
a szentháromság: enni-pihenni-edzeni
-
Gambit
őstag
Jó, ha az elején a rudat is magára dobta, akkor esetleg elképzelhető, de én azért szkeptikus maradok az ilyen történetekkel. A tapasztalat azt mutatja, hogy idővel a súlyok mintha megnőnének az emberek emlékezetében.

LOTR: Az meg akkor csalás. Max. súlyt a max. súllyal hasonlítjuk össze, szériát a szériával.
[Szerkesztve] -
-
Gambit
őstag
''1 héten többször is melleztem eleinte(2-3x)'' - Na, eddig csak nehezen hihető volt, de most már átcsúszott e lehetetlen kategóriába a szememben. Kizártnak tartom, hogy egy totál kezdő, 30 alatti karral rendelkező ember heti 2-3 mell edzéssel 25 kg-ot fejlődjön fekvenyomásban. (Regenerálódás a kulcsszó.) Max. megtanultál közben rendesen hidalni, vagy mellről pattintani, ilyesmi. Esetleg közben a segítő lenyomja a komplett bicepsz edzését. Bocsi, nem bántás.
Janesz: Menj a francba. Én fél év alatt a 40-et sem tudtam elérni.
[Szerkesztve] -
-
Janesz
őstag
azt hogy csináltad,hogy erő jött a kreatintól viszont tömeg nem?
a kreatintól elsősorban kg-ban a tömeged nő és olyan hűdenagyon sok erőt nem hoz...pl. nekem a kreatin első héten olyan 5kg-ot hozott és akkor erőben azért még nem hajlítottam el a rudat..(mondjuk most sem..
)összeségében többet nőtt nekem a tömegem tőle mint amennyit erősödtem fekvenyomásban a kreatin alatt..
meg hát ugye úgy kéne ennek működnie,hogy ha erősödsz akkor az azt jelenti,hogy jön a tömeg is hamarosan...mert ugye nem véletlenül vagy gyenge egy bizonyos izomtömeggel...ha nő a tömeged akkor az valamiért bekövetkezik és ez valószínűleg a megfelelő kajálás és másrészt a megfelelő súlyok miatt van..
én 30 körüli karral meg nem erőről hanem inkább tömegről ábrándoznék..
de lehet,hogy én vagyok a hardkór,de akkor is...ez egy olyan sport ahol nem az a lényeg,hogy erős légy...arra van másik sport az erőemelés...ott viszont nem kell faján kinézned,ott elmegy a homokzsák test is..(ami mostanság nagy előny így az áradások láttán..
)
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár ha Wilks izébe számoltok akkor lehet nem.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Milyen barom állat találta ki ezekez a határokat?
Az a faszikám is aki belémkötött
Azért nem vagyok szomorú mert fekvenyomás végén 110-be 4-et nyomtam ami egyrészt egyéni csúcs, másrészt a két héttel ezelőtti erőállapotomhoz képest nagyon jó
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/teufel/e010.gif)
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/teufel/a010.gif)