- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
fendre
tag
válasz
Bubee82 #4457 üzenetére
Ezt értem és nincs is ezzel baj, szinte már vártam egy ehhez hasonló részt vmelyik adásban. Inkább arra próbáltam rávilágítani, hogy valószínűleg a felét sem használja ezeknek. Ahogy emlékszem nem is mondta ki konkrétan, hogy ezt mind bedobja, hanem csak célozgatott rá. Hátha van pár tudatlan aki azt hiszi, hogy ezeket mind meg kellene vennie, ahhoz hogy izmos lehessen.
-
csudri
őstag
válasz
Bubee82 #4447 üzenetére
Hékás! Én nem mondtam, hogy attól fejlődik! Naná, hogy hús kell meg rizs, nem is állítottam soha, hogy csak ilyen szarokkal el lehet érni bármit is!
Én is mióta rendbeszedtem a kaját fél év alatt 3 centit nőtt a karom.(Jó, tudom, hogy az elején mindenki nő, mint a bolond és majd ez a tempo lassul elég erőteljesen, de olyan jó leírni.
)
-
Moddingfan
senior tag
válasz
Bubee82 #4265 üzenetére
De mindenkivel megesik, ahogy Moddingal is nemrég. - Azért annyira nem vagyok ám már összeszakadva, mint a képen voltam, azóta azért kezdem összeszedni magam, edzek, eszegetek és újra izom formájúak az izmaim (már ami van
). Szóval ne aggódj, mikor direktbe diétáztam nem hogy izom ment volna le, meg gyengütem volna, az idő tájt ment bele először 5 a 120kb-ba fekve, ami azóta sem megy igazán
Szóval diéta alatt lehet erősödni is, nincs veszve semmi.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Bubee82 #4265 üzenetére
Ja, meg velem is, csak én ezért hülye is vagyok
Nem elég hogy szar cuccot vettem, még beteg is voltam a 6 hétből kb 4 hetet, a derekam is megadta magát, és mert ez nem elég nekem, még Janesz is kifikáz, itt a fórumon.
De mer nem vagyok egy befordulós fajta:
1. Janesz rohaggyon meg
2. még így is jött rám valamennyi
3. nem adom fel, tanultam belőle, még keményebben nyomom mostmár, nem macskáskodunk
Motto: Ami nem öl meg, erősebbé tesz! -
Moddingfan
senior tag
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Bubee82 #3988 üzenetére
Sajna nagyon relatív a méret, ha zsíros nem mutat akkorát! Aztán nem mindegy hogy milyenek az arányok, mert ha nagy a vállad és az alkarod, akkor növeszthetsz 50-es kart is, akkor se látszik nagynak, optikailag
Más dolog ha odaállnak melléd, akkor már látszik a különbség
Nekem pl haver pont azt mondta, hogy optikailag, ruhában, ugyanúgy nézek ki mint 44-es karral, akkor voltam olyan 85-86kg, és olyan 14% tzs
Most meg hiába van 48 felett a kar, ha zsíros vagyok, az alkarom 41cm, szal sz@hrt se mutat a kar. Mondjuk egyelőre nekem nem is ez a cél...
-
Markgx10
őstag
-
GodHeart
senior tag
válasz
Bubee82 #3969 üzenetére
Jó de az átlag ember ezeket a gondolatokat döntés formájában ki is végzi, hogy ezzel a szófordulattal éljek... Én meg nem éppen
Van 1-2 olyan döntés amin rohadt sokat rágódok, mire meg hozom..., hogy melyik lenne jobb... ezen rágódok sokat, mire valaminek a hatására az egyik mellett döntök.. aztán kiderül rá pár napra, hogy rosszul döntöttem, és akkor kezdődik az egész előlről.. nah ezen a hülye természetemen kell változatatni. Ezek rem érted, nem olyan dolgok, hogy melyik alaplap legyen a gépemben.. érzelmi döntések..
más gondolatok nem igen vannak a fejembe, mert vagy elfelejtem őket, vagy egyszerűen lesz@rom őket.. abszolút olyan természet vagyok, akit nagyon nehezen lehet felhúzni vagy olyan dolgot tenni ellenem vagy valami/valaki ellen amin 3 percnél is többet problémáznék. Látnál..kegyetlen egy nyugodt és magabiztos arc wok...
Kivéve a fenti kérdésekben...
[Szerkesztve]
T
a bajuszom rég nincs meg
mondjuk a karácsony hogy jön ide azt nem tudom.. a másik meg, hogy lehet csak nem úgy alakul az életem ilyen dolgokban ahogy szeretném.. ha ismernél akkor még viccből sem mondanád azt amit fentebb mondtál! És ezt nem én mondom magamról, hanem jópár csaj ismerősöm és a barátaim..
[Szerkesztve] -
GodHeart
senior tag
válasz
Bubee82 #3964 üzenetére
nálam a tej nem megoldás, mert kiskoromban igen kevés tejet ittam, így nincsenek meg benne azok a lebontó enzimek, amik a tejjel elbánnának
szóval én attól max szenvedek. Egyébként meg igazad van, hogy ált az ember ilyenkor tele van gondolattal.. de sajna én napközben is
Bár mostanában úgy vagyok találtam rá 3 tuti megoldást. Vagy elmegyek gyúrni,és akkor ''light weight baby'' megy
vagy elmegyek motorozni vagy pedig full hangerőn Eminemet hallgatok. Nah nálam ezek működnek
Bár mondjuk ma csajnál voltam, no nem kell semmi roszra gondolni
csak egyszerűen jól érzem magam vele
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Bubee82 #3760 üzenetére
Biztosan komolyan gondoltam
Más: ma majdnem kijött belőlem az apírtott tonhalMióta tonhal törzset is eszem, azóta úgy megutáltam az aprítottat, hogy rendesen hányingerem van úgy eszem. De azé eszem
Na mindegy csak mondtam.
Következő: Etilin kollégának köszönhetően, aki itthagyott rám egy kiló zabpelyhet a találkozón, úgy megszerettem a zabpelyhet, fehérjeturmixal hogy minden reggel ez a menü fehérje + zabpehely + víz és imádom
Más nincs -
God Vazzeg
veterán
-
Markgx10
őstag
válasz
Bubee82 #3725 üzenetére
Jó van mindjárt leírom, amúgy nem titok mert nagyot nem fejlődtem, sőt bassza meg le is írom ide
, pedig csak a végén akartam.
Tehát91kg-mal, 91-es derékkal és egészen pontosan 42,9cm-es felkarral kezdtem a Masterdrolt.
Az első héten a tömeg nagyon megindult, akkor már gondoltam, hogy nem 3kg lesz belőle mint ahogy vártam, mert az kb 8 nap után megvolt. Most két hét és két nap után majdnem kereken 96kg vagyok, de mostanra nagyon belassult a tömegnövekedés úgy gondolom, hogy 97kg körül fog megállni a mérleg a végén (reggel, üresen természetesen). A karom mára elérte a hideg 44cm-t, a combom és a mellkasom 2 cm-t nőtt, viszont ami az egészben a legeslegjobb hír, hogy a derekam 1cm-t sem nőtt idáig. Ma van az első nap, hogy Janesz tanácsára 3 szem megy, egy kicsit éreztem is a vérnyomásomon a dolgot
Az erőnövekedés amit legjobban szerettem volna eddig elkerült, bár folyamatosan emelek a súlyokon, olyan mint Nálad közel sincs.Kedden 110kg-ba 4-et toltam (múlt héten 105-be 2-3 ment, az első hetet nem számolom mert akkor valamiért rendkívül gyenge voltam), jövő héten a 6 ismétlés a cél.
A hangulatom eddig remek és nem ütközött ki semmi mellékhatás, bár mától megy a három szem szóval ha valami ki fog jönni akkor az most jön majd.
Eddig ennyi asszem mindent leírtam, ha nem akkor szólj -
etilin
aktív tag
-
etilin
aktív tag
válasz
Bubee82 #2822 üzenetére
Most jöttem edzésről nagyon jót durrantak az izmaim
Edzés közbeni ivóvizezembe ilyen Calcium sandosten tablettát raktam lehet attól volt, következöleg is rakok bele hátha akkor is bedurranok.
Mértem körméreteket
Láb: 64cm
Derék:82 reggel 79volt
Melkas: 115cm
Felkar: 40,5cm
Magasság 173cm
Egy 75derék 120mell aránnyal már kibékülnék -
-
Falco6
tag
válasz
Bubee82 #2807 üzenetére
hát én még élvezem hogy megcsinálják a kaját helyettem(nemtom mi lesz ha nem lesz így mer suta vok a főzéshez. minden tudományom a rántotta és a melegszendvics
)
amúgy igyekszem megkeresni a pénzt a saját extra kiadásaimra...több kevesebb sikerrelfosok ám hogy mi lesz ha nem lesz anyuci apuci. főleg anyuci mivel vele lakom
-
Manitou
veterán
válasz
Bubee82 #2667 üzenetére
Csak azért kérdeztem mert úgy nézett ki mint valami cipőtalp
650g ch:
Hát volt abban mindenCsk két szelet kenyér volt reggel
35-40 dkg durumtészta
100g szőlőcukor, 40 dkg meggyes& túrósrétes, meg volt még ez az
30 dkg csirkemell, 25 dkg túró, fél liter tej.....
Utóbbi 6 napban átlagban ~350 g ch-t ettem, előtte már volt 450-500 is több nap.
Ez a mai nap így sikerültHolnap meg lehet jó ha összejön 350.
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
-
Janesz
őstag
válasz
Bubee82 #2596 üzenetére
soha többet nem iszok turmixot...se fűszer nélkülit se semmilyet...
inkább elnyommnyogok rajta...engem meg nem nagyon érdekel egyik tanár sem...én előveszem órán is ha úgy adódik...ha nem tetszik neki majd kimegy...mert én ugyan nem...és ezt én nem tartom tiszteletlenségnek éhes vagyok tehát eszek....úgyis mindig leghátul ülök ott meg amúgy sem nagyon látni mit csinálok..de mint említettem ha látni akkor sem érdekel.. -
Markgx10
őstag
válasz
Bubee82 #2560 üzenetére
Figyu én az erő miatt választottam a Masterdrolt, és ha erőben akár még csak közel annyit is hozna mint neked, már azt mondanám nagyon megérte.
Tömegre ott lesz a következő majd júniusban vagy júliusban egy hat hetes Phera-Plex ha minden igaz. Az már állítólag lájtosabb sokkal, de olvashattad az Extremefiten is, hogy nagyon jó.
-
Markgx10
őstag
válasz
Bubee82 #2555 üzenetére
Csak azon nevetek, hogy Andro valamiért nagyon nem bírja a Legal Geart és ahogy meghallotta, hogy azt eszel, rögtön betámadta, hogy megmondta, hogy a Legal Gear szar
Kíváncsi vagyok mit mond, ha kiderül, hogy SNS Methyldrol XT-ről van szó
Amúgy meg nem értem mert 100%-ig pontosan megegyezik a kettő, a képlete pont ugyanaz. Akkor miért jó az egyik és miért nem a másik?
-
Markgx10
őstag
válasz
Bubee82 #2493 üzenetére
Így fogok tenni, holnap még keményebben edzek, aztán meglátjuk. Remélem egyszeri alkalom volt
Janesz: Ez 100% hogy nem pszichés alapon volt, mert úgy mentem le , hogy mindenen emelek és meg voltam róla győződve, hgymenni fog. Márpedig nálam lynekor szokott is menni, ha meg vagyok győződve valamiről.
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Bubee82 #2491 üzenetére
Azért erőltettem mindent
, mert nem vagyok egy feladós típus, egyszerűen nem akartam elhinni. Nem néztem maxot, mert ma értelmetlen lett volna. Mindegy, ilyen is volt, holnap már más lesz, csak leírtam
Amúgy a kajára most tényleg semmi kifogás nem lehet, még soha nem ettem ennyira precízen. Tegnap is 250gr felett volt a fehérjebevitelem, ch is ment rendesen és kizárólag rizs szóval az nem lehetett a gond. -
Markgx10
őstag
válasz
Bubee82 #2283 üzenetére
Ja mert nekem ma nagyon kevés volt a 7 liter víz
, a vízhajtó hatást tehát már érzem és ez kivételesen nem belemagyarázás
Fless: fogytam is rendesen csak ha jól emlékszem a karomon kívül nem linkeltem képet, hogy hogyan néztem ki.Elbasztam, csak nem ismertem be
Janesz már látta akkor mi volt, azért hív éccesnek
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Bubee82 #2220 üzenetére
Ez mondjuk igaz, én is próbálgattam sokáig a kaját, de akkor ez a grammra számolás még nem volt divat
(Nem mintha most az lenne nálam
) A kajával nekem a tömés volt a gondom, egyszerűen nem bírtam annyit enni, hogy nőjek. Aztán ez a gond megoldódott, és azóta tudom szépen szabályozni hogy mennyit is eszek
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Bubee82 #2215 üzenetére
Jahh, csak én nem tudnám számolgatni egész nap hogy miből mennyit egyek.. Én ezeket megérzésre nyomom, még diétakor is, mondjuk tuti nem lesz olyan sikeres mint Flessé, vagy Moddingfané, de legalább jól érzem magam közben, ez nekem fontosabb. Olyan szinten meg nem vagyok, hogy valami is múljon ezen
Mondjuk bedagadni is ezért szoktam de kit érdekel?! -
God Vazzeg
veterán
-
Woodslave
félisten
-
-
Markgx10
őstag
válasz
Bubee82 #1575 üzenetére
Úgy látom, hogy a Masterdroltól inkább erőnövekedés várható mint tömegnövekedés és ez nem csak a Te tapasztalatod alapján gondolom így.
Hozzá kell tenni, hogy a Superdrol félék vízhajtó hatása miatt nem látványos a tömegnövekedés (sőt az elején aamikor jobban kihajtja a vizet, még kevesebb is lehet az ember mint mielőtt elkezdte), de szárazizom állományban jelentős gyarapodás van. -
_Blank_
senior tag
-
Markgx10
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest