Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
Aktív témák
-
myrra
senior tag
hátha egy bűvös 3 betűs felirat is lenne még a szekéren akkor már tuti
(AMG)''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
tocsa
senior tag
Nekem az a tervem, hogy átállok reggeli edzésre. Ez azért jó, mert a mostani este 8-9 körüli edzések után farkas éhes vagyok, és eszek. Alvás előtt az meg nem jó. Azt rmélem, hogy ugyanolyan kaja mellett (de este már nem eszek, mert napközben eszek annyit, hogy csillapítsam az éhségem) kicsit lepucolom magam.
Már csak elhatározás kéne. Reggeli edzés....Acer Predator Helios 500 Ryzen, Samsung 960 Pro NVMe + GeChic 15.6" kulso monitor a mobil irodahoz
-
God Vazzeg
veterán
Mindent próbálok betartani, én is úgy gondolom, hogy a maxot kell belőle kihozni! Ezért is jajongok hogy olyan vagyok mint a mosott sz@hr Holnapra megpróbálom összeszedni magam, bár gondolom ez a hét a mért eredményekben is látszani fog Én má szemmel is látom
ISS pak megy ofkorsz, már gondolkodtam azon is hogy napi 2-őt nyomok belőle -
Latissimus Dorsi
senior tag
Na akkor most átveszi a szót aki tanult anatómiát, mivel gyógypedagógus.
Az anatómiában, a négyfejű combizom a térdet feszíti, 1 fejen keresztül pedig combot hajlít. A fő combhajlító izom a iliopsoas pedig valóba elöl van, és ugye nem azonos. a 4 fejű combbizommal.
Tehát a gyúrás szempontjából fontos 4 fejű combizom 3 feje feszítőizom a térizületnél, 1 feje hajlító a csípőnél (de ez szempontunkból most mellékes)
Szal halleluja. Mivel mi gyúrunk, nem boncolunk, ezért mi a térdünket mozgatjuk, és a térdizület szempontjából elöl vannak a feszítő, hátul a hajlító izmokMOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
deniro2
senior tag
Kösz a tanácsot, igazad van, tényleg úgy néz ki, hogy ez a rohadt rízs az egyetlen megoldás...
Egyébként nem járunk egy cipőben, mert te arányaiban 6x izmosabb vagy, mint én, legalábbis az adataid alapján. Mindegy, lányok sírnak, férfiak cselekednek. Godheart után szabadon. -
myrra
senior tag
én az 1-3 hónapról azt mondtam hogy ott érvényes leginkább.
a véleményem meg az volt hogy ne hagyjon ki most. főleg ha nem is érzi magát nyúzottnak. de nem írom le mégegyszer vaze''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
etilin
aktív tag
Nem sírok
Csak arra utaltam hogy a legális zsírégetők kb 10%-ot segítenek a fogyásban, a lényeg a diéta ha helyesen eszel akkor lefogysz!
Egy Hardcore arcnak meg se kotyan egy 3-4 hónapos diéta.
Tényleg Flessel mivan nem nagyon mutatkozik mostanában, diétájáról is hallgat.Ej, God Vazzeg és egyéb sokak hun vannak, he?
-
Markgx10
őstag
Az végül is argininAKG, kreatinok, energizálók stb. összessége a 3 termékben (Nitrix + NO Explode + Cellmass), ha jól tudom de mivel ilyen összetevőkből áll eddgi nem nagyon hittem benne.
Bár a két Extremefites újságban olyan szinten hiperlatívuszokban beszélnek róla, hogy egy nagyon pici kezdem azt hinni tényleg lehet benne valami -
myrra
senior tag
válasz Bubee82 #1115 üzenetére
hát kapják be az amcsik.
bazze itt minden kétszer háromszor olyan drága a fizu meg tizede. fuck off
na ez offolás volt
de így könnyen tömik magukba a rohadt sok tápkieget, a növekedési hormont meg vényre kapják vazz. hamar meglenne az 55-ös kar ilyen körülmények között
[Szerkesztve]''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
God Vazzeg
veterán
válasz Bubee82 #1135 üzenetére
Nem tudni hogy mennyire platózott a szervezeted, lehet hogy enélkül is fejlődtél volna ennyit, ezért kérdeztem
Nekem volt olyan, hogy kreatin kúra előtt beállítottam az optimális körülményeket (mint Márk) és már a kúra előtt 2 héttel elkezdtem nőni Na ilyenkor jön a dilemma, hogy kreatin nélkül is nőttem volna-e?! Valszín igen, de ezt nem tudni -
myrra
senior tag
-
myrra
senior tag
válasz Bubee82 #1159 üzenetére
tudom te egy amino fika mester vagy
mindegy majd Janesz megmondja mit egyek máshogy.
azé iszok ennyi turmixot mert azzal nem kell annyit variálni.
és fél perc alatt kész van
[Szerkesztve]''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
Markgx10
őstag
válasz Bubee82 #1163 üzenetére
Na én is leírom a mai kajámat:
8.00 duplaturmix + 1 csomag pufirizs
10.00 tonhal + 1/2 csomag pufirizs
12.00 15dkg csirkemell + kb 100gr rizs
14.00 turmix + 1/2 csomag pufirizs
16.00 15dkg csirkemell + kb 50gr rizs + zöldségek
18.30 20dkg csirkemell (ezt Erika csinálta, ez volt a legfinomabb ) + kb 50gr rizs
21.00 25dkg plusszos sovány túró
Most jön még egy turmix 23.00-kor magában (már tudom, hogy nem ezt kell utoljára hagyni, majd a Masterdrol alatt változni fog ez is)
És ugye ilyenkor kellen jönnie a lenmagolajnak stb. amit még nem oldottam meg, de rajta vagyok az ügyön
A ch-t most emeltem vissza, kb 300gr-nál járok, ezt még 350-ig fogom emelni a kúra alatt, afelett már nagyon zsírosodok, ezt már kitapasztaltam.
A fehérjét meg még legalább egyszer 20dkg csirke + 1-2 turmixal fogom növelni áprilisban. -
Markgx10
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest