Aktív témák

• Steelheart

senior tag

válasz God Vazzeg #1191 üzenetére

Nem, biztos hogy nem az (olyanom már volt és az nem ilyen... szal érted :D ), csak egyszerűen már olyan minimálisra mentek össze az izmaim, hogy pl 60-70 kilós zsák emelgetésénél (jó, én is 62kg vagyok, de nyár végén még simán vállamra kaptam) szinte attól félek, fogja magát aztán kifordul a csontom... :D Jó, ez erős túlzás, de nem kellemes dolog.

Markgx10: köszi a linket :) Egész életemben vegetáriánus voltam, már eleve így neveltek, ezért is lenne számomra elképzelhetetlen átállni. Nem azért, mert ''hú ezért állatok haltak meg'' vagy ''hú ez rohadtul egészségtelen'' vagy hasonlók, csak egyszerűen nekem már nem úgy álltak be az érzékeim. Magyarul sem a szagát, sem az ízét nem bírom elviselni. Egyébként meg ha van az embernek pénze - egy időben nem szevedtünk hiányt - akkor nem is jelent gondot, csak hát így... bár ha jól beleggondolok, a hús sem olcsó, ha vesszük, egy normálisabbnak (mondott :P ) az ára már tejtermék-ár, és hát arra sem futja :) Szal ha nem lennék vega, akkor valszeg gyakorlatilag kényszervega lennék

Én most olyan vagyok, hogy interneten élek, a számgép feledteti azt is, ha már húz össze a gyomrom vagy hányingerem van, mert annyira éhes vagyok. :) Nyáron viszonylag jobban eszem, mert akkor van rengeteg cucc a kertben, meg a kecskék is adnak tejet, amit aztán feldolgozhatunk.

Aktív témák

Hirdetés