- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
GodHeart
senior tag
válasz
Markgx10 #1499 üzenetére
én meg hétvégén túl sokat bűnöztem
kezdek átmenni Márkba
Megittam életem első abszintját, meg még valami rövidet.. életemben nem ittam rövidet.. hát most hétvégén ez is megtörtént..
Meg kis süti is lement, névnap révén.. de ez új erőt ad a folytatásra.. pl.. holnap suliba rizst viszek csirkemellel
utána edzés és whey pro.. már alig várom
-
Markgx10
őstag
Na ez azért kemény. Megvan a mázsa, gratulálok hozzá. Azért úgy látom nem olyan szar ez az ErgomaxLMG
Olvasgatom a naplódat, látom erőben is rendben vannak a dolgok (vállbólnyomás 50kg-os egykezesekkel). Én is már alig várom, hogy elkezdhessem, egy hét múlva ilyenkor már csak egyet kell aludnom
-
Janesz
őstag
válasz
Markgx10 #1495 üzenetére
én meg kaptam az álomfehérjédből termékmintát (gold standard)...full instant..epres volt ami nem túl nyerő de nem volt szar íze..
hétvégén teleivás nélkül (csak az esti kajával a hasamban) elértem a 100kg-ot..
ébredés után 97,3kg vagyok amúgy...ebből látszik jól telenyomom a bendőt estére...főleg,hogy ebben vagy 2-3 glettelés is van még napközben.. -
Boxer001
veterán
válasz
Markgx10 #1495 üzenetére
De nem is egy Cytogen, mert azzal sincs ilyen gebasz.
Én meg vettem már egy doboz Joint-X-et, néha fájogat a derekam, meg amúgy is elkél már egy ilyen kúra, ha már extremefitest nem tudok nyomni.A lényeg, hogy qúra.
annulus
egy javaslat azért a saját belátásodhoz: takarodj.
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Boxer001 #1494 üzenetére
ON: Kóstoltam tegnap a Pronutrition Iso Whey (izolátum+koncentrátum) termékét, vanília ízben amit nagyon utálok, de ez olyan finomra sikeredett, hogy el sem akartam hinni. Viszont ez nem az az ''instantized'' formulamint más gyártóknál, összeráztam a shakerben és 15 percig kellett várni, hogy a hab lemenjen
Hát nem egy Optimum Nutrition minőség az biztos -
Markgx10
őstag
válasz
Kephamos #1484 üzenetére
Nem dagad be, hanem edzés során jobban bedurrannak az izmok és ráadásul sokkal tovább tart ez az állapot, ami normál esetben 1/2 óra edzés után itt 16 óra is simán meglehet (vagy még több is). Az értelme pedig, a jobb tápanyagszállítás, salakanyag-ürítés, és az arginin a máj védelmében is fontos szerepet játszik.
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #1460 üzenetére
Várjuk a frissítést
Fless: NTI Nitrox, illetve BSN No-Xplode vagy inkább a Nitrix ezek elméletileg garantáltan hatnak. + Scitec NO-FX, Pronutrition Arginine FX, asszem én ennyit tudok
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
sziasztok!
Rég jártam erre. Mint igértem: mutatom a rajtam bekövetkező változásokat. Ime: [link]
Várom az észrevételeket. -
myrra
senior tag
ki ez a roma?
[link]
degeci őslakos
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
válasz
Markgx10 #1462 üzenetére
gondolom úgyis bemelegítesz minden gyakorlat előtt, tehát az szerintem pont elég is, csináld ahogy megy, jó kis izomlázad lesz
mindenkihez szól ez:
nektek szokott még izomlázatok lenni a rendszeres(heti 3-4) edzések mellett?
mert nekem másnapra egy nagyon enyhe mindig kijön, de az majdhogynem elhanyagolható, ellenben ha egy teljes hetet kihagyok, utána elég rendesen érzem mindenem -
LOTR
addikt
Agyzúzóhoz lenne néhány kérdésem:
mennyibe kerül náluk a
dyno vite
daily one
legolcsóbb c vitamin
mivel elfogyott mindenem, még pár szem dyno van, elmentem az itteni scitec boltba, de dyno vite nincs már 2 hónapja különben is 4900ft, vilalifes c vitamin 2250ft, daily one meg 3150ft
tehát ha olyan árban van, és nem csak 1-2 száz ft a megtakarítás, akkor elugranék, csak ne lutrira kelljen mennem
előre is köszi -
Markgx10
őstag
-
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg #1458 üzenetére
arcát kitakartam, a ruházatából látszik hogy miért
kukás?
degec.
nekem is van jópár rendőr haverom. versenyző is van közöttük, tavaly indult a superbodyn asszem, meg van aki erős ember versenyző -
deniro2
senior tag
válasz
God Vazzeg #1458 üzenetére
Jó nagy slukkere van.
-
deniro2
senior tag
válasz
God Vazzeg #1456 üzenetére
Ne ironizálj, mert beleszaladsz egy nagy sallerbe...
-
deniro2
senior tag
Tudjátok, ''a súly csak eszköz, nem cél, a lényeg a maximális izomösszehúzódás'', ki így, ki úgy...
-
Janesz
őstag
válasz
God Vazzeg #1450 üzenetére
ha te attól érzed jobban akkor egyértelmű,hogy úgy kell csinálnod...én ettől érzem jobban azért csinálom így..
-
Janesz
őstag
válasz
God Vazzeg #1441 üzenetére
egerben én is csináltam 150-nel de azzal nem érzem annyira mint 80kg környékén...én ugyanis nem csak rángatom felfele hanem fennt megtartom vagy 2mp-ig és utána engedem le..és 20-30 közötti ismétléseket csinálok vele...
-
myrra
senior tag
[link]
nah ez durva vazz, nem ültem volna rajta -
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg #1439 üzenetére
jah. guggolásnál is sok minden játszik szerepet. nem csak a comb ereje.
pl ott volt a Németh Pistis videóban mikor 45 fokon nyomtak kereten. és magyarázta a guggolását hogy az egész testét kell feszítenie, éreznie az erőt, ami átjárja mint egy dzsedi nájtot
szal fájhat a nyakad, gerinced, derekad, térded bármid, a leggyengébb láncszem eldönt tudsz-e emelni vagy sem
ja és ezt nem tapasztalatból mondom. alig szoktam guggolni
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
a 100% whey pro kontentrátum, az anab whey koncentrátum és izolátum keverék, ezért drágább, mert az izolátum jobban hasznosul, gyorsabban felszívódik, blabla, állítólag...
teljes izolátumot diétában szoktak használni, mert abban a legkevesebb a cukor, így tökéletes este és aerob előtt ezt inni, mert nem buzerálja az inzulinszintet.
1ébként az adagok méretét is nézzed, mert abból kiszámolható, hogy egy doboz hány adagot tartalmaz, mert nem ugyanannyi szokott lenni még ha árban hasonlóak is. -
GodHeart
senior tag
válasz
God Vazzeg #1441 üzenetére
itt nem az agyam féltem... hanem a gerincem.. mert érzem, hogy lehet sok neki.. szóval olyan mint 200kg-osan élném az életem.. és úgy járkálnék
úúristen belegondolni is rosz.. szóval akkor lehet 100al csináljam kb 1 hónapig, utána emelek 10-et, és így szép fokozatosan.. lesérülni nem szeretnék
főleg nem gerincre..
tényleg többiek hol?Jó mondjuk még 1 óra és én is húzok be városba.. de akkor is
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
válasz
GodHeart #1440 üzenetére
Kevés lesz neki.. 2 hét alatt nem szokja meg az izület
Mondjuk te tudod, én is csináltam ész nélkül régen, most már inkább megfontoltabban, főleg hogy a derekam tönre ment
Szerintem a te tömegednek a 110kg is rohadt sok, Janesz csinálja 80-90kg körül ha jól emléxem
Bár én is azt mondom erre a gyakszira hogy csak nagy súllyal ér valamit, de azé ésszel csináld, nehogy bevérezzen megint az agyad
-
GodHeart
senior tag
válasz
God Vazzeg #1439 üzenetére
én is ezt mondom.. szokni kell.. 4 héttel ezelőtt a 105kg-ot megmozdítani se bírtam, akkor 80kg-al csináltam. azutána héten 100kg-al is simán ment, de éreztem a gerincemet.. kövnek 100kg megin.. és nem éreztem szerencsére utána. ma 110kg, és nem volt semmi probléma ''még''... koppkoppkopp
szóval lehet nyomok még 1 hétig 110kg-al, aztán két hét múlva emelek.. -
GodHeart
senior tag
válasz
God Vazzeg #1435 üzenetére
nah ma nekem is sikerült 110kg-ot 8x megmozgatni vállvonogatásban. igaz, hogy a gerincemet kíméljem, mert a héten kedden, hogy miért nemtom, de megfájdult, így övet használtam.. bár nem tom számított e valamit! Köv edzésen megin emelek.. már kezdem érezni benne a vállam.. és ma még a kislábujjam sem görcsölt be!
-
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg #1435 üzenetére
van olyan ahol kevéssel dolgozol?
oldalemelés, lórúgás, előreemelés
mármint én
[Szerkesztve] -
myrra
senior tag
múltkor is 47,5el nyomta már nem? szal mirő beszélsz?
a vállvonogatásnál inkább az lehet a probléma hogy kicsúszik a kézből.
God valami 200 kilóval csinálja. őt lenne érdemes megkérdezni hogy tartja a markábangondolom kicsit erősebben kell markolni mint a sztrip csaj didijét
-
Pá
addikt
Na hétfőn megyek bevásárolni, többet már nem zaklatlak titeket ezzel, de még előtte pár kérdés:
Mi a különbség a Scitec 100% whey protein és a szintén Scitec Anabolic whey között?(azon túl, hogy az utóbbi drágább)
a kettő ugyanarra való csak minőségbeli különbségek vannak, vagy esetleg máskor javallott a szedésük(pl diéta-tömegelés, vagy mittudomén)
Mi a különbség a koncentrátum és izolátum között?
pl anabolic whey vs 100% whey isolate (árban kb ugyanott vannak) -
Janesz
őstag
tegnap belenőttem az 50kg-os egykezesbe vállazásnál..
magamtól vettem fel és magamtól nyomtam vele 8-at..
Mivel barátnőmnek ez nem mondott semmit így muszáj volt eldicsekednem vele itt is.. -
etilin
aktív tag
válasz
God Vazzeg #1425 üzenetére
Ekkora tesztóadag után szárnyalni fog a fejlődésed
-
I_Am
veterán
válasz
God Vazzeg #1423 üzenetére
Minek az illata?
-
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg #1421 üzenetére
és távcsöveztél?
-
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg #1419 üzenetére
nájt klubba nézted? onnan is lehet netezni?
-
deniro2
senior tag
Up a dagadtaknak!
-
myrra
senior tag
mindenkinek más a jó.
én pl. 5-7 sorozatot csinálok egy gyaksziból.
attól is függ szerintem hogy piramis vagy széria.
de szériából is kell szerintem 4
nálunk edz egy volt fekvenyomó bajnok, ő viszont 3at szokott csinálni. de nem is tart neki 2 és fél órát az edzés.
[Szerkesztve] -
Huma
addikt
Néztem a bodybuilder.hu-n edzésterveket. Nem túl kevés a sorozatszám? A tömegnövelő edzéseknél átlag 3 sorozatot kell csinálni a különböző gyakorlatokból.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
God Vazzeg #1410 üzenetére
Itt is lehet nézelődni: [link]. =)
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Moddingfan #1407 üzenetére
Őőőő hajnali púp
Olyan sztriptízt néztem jóelőbb végig, hogy még a lábujjaimat is megnyaltam utána
Egyszerűen hihetetlen hogy mit tud némelyik nő
Élmény lenne megb@**ni
:nyálcsorgatószmájli: -
Falco6
tag
válasz
Moddingfan #1406 üzenetére
DE-GE-CET DE-GE-CET DE-GE-CET!!!!!!!!!
-
Moddingfan
senior tag
válasz
God Vazzeg #1386 üzenetére
-
Moddingfan
senior tag
Hova jutott ez a topic, alig van OFF
A régi topicot akarom
Hétfőn újra indul a gyúrós gépezet -
Falco6
tag
na mivan mi ez a lanyhulás itt???
uppp!!!
Aktív témák
Hirdetés
- HDMI topic
- Autós topik
- BestBuy topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged