- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum X.
- (téma lezárva)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
LOTR
addikt
arra próbáltam rávilágítani, hogy minden gyakorlatot segítő eszköz nélkül kéne csinálni, és ha ezt nem tudod betartani (jelen esetben, mert fáj a térded) húzzál el orvoshoz, mert hidd el, hogy később nagyon nem lesz jó
én nem csinálnám a helyedben, ha ilyen súlyok mellett már csak térdszorítóval megy -
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
látod-látod, hát véletlenül írtam anno vagy 2 képernyős hszt arról, hogy hogy ne csináld a felhúzást, mert mi történt velem akkor?
tudom le sem szartátok, de itt a bizonyíték nálad is
utána én is megfogadtam, hogy életbe töb felhúzás nem lesz, hát kb 3 hétre az eset után elkezdtem csinálni csak rúddal, aztán rámszóltak, hogy szarul csinálom, egyszerűen nem ment szabályosan, majd 2 hétre megint félreraktam, aztán újra bepróbáltam simán csak rúddal, azóta egyik kedvencem
-és már 70-nel szériázok
, ahhoz képest, hogy március elején még csak a 20-30-max 40kg ment nekem jó -
LOTR
addikt
tecsóba az egy literes ilyen fizzi szörp 250ft körül van, 1:8-as higítású
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
mérd meg......
ui
ezt zabálom most:
túró 250g + 150g epres joghurt (ki kellett próbálnom, de ez után marad a kefír vagy natúr joghurt) + diabetikus szörp (0g zsír, 0g ch, 0g fehérje)
fincsi így
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
mennyi a testzsírod??
nekem 80kg 80cm derék, este
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
nem, nem degecelünk most, amúgy is fáj a torkom, köhögök, és a derekam is megint elkezdett fájni, holnap edzeni sem tudok menni-időhiányban-, tehát összejött
TheSilencer csak azért nem értette, mert még új idefele, tehát ebből is kiderül, hogy csak felületesen célozgattam vmire![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
az amit akartam írni az Modinak szólt volna, de inkább kivettem
egyéb okokból![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LOTR
addikt
inkább nem írok semmit

[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
[link]
viszont arra, amiket eszel csak azt lehet mondani, hogyha te zsírból és chból tudsz izmokat építeni, akkor grat
nem tudom, hogy mennyire komolyan eszel csak ''szemetet'', de ha egy kicsit sem változtatsz, akkor járhatsz edzeni, de az eredmény is csak olyan lesz, én ha nem változtattam volna a kajálásomon szerintem csak minimális változás történt volna, izmosodás szempontjából, mondjuk így is csak kicsit történt több a minimálisnál
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
hú vazze 15k-ból kb 13kiló cs/pmell és 15kiló rizs, ha ezt betolod minden hónapban, akkor garantáltan felszedsz 1+2plusz kg-ot, aztán pár hónap múlva emeld az adagot
ha ez mellé akarsz még fehérje tápkiegre költeni, akkor cytogen whey protein ez ~18k és 6kg, vagy jobb minőségű az scitec anabolic whey 4kg ~18k azt hiszem ez 175 adag, a cyto meg 200, de ez nem biztos
shop.builder.hu -ról keresd ki
hát ha annyira gyors az anyagcseréd, akkor egyél több szénhidrátot, vagy mittudom én, de egész nap csak egyél, de a napi csirkerizs adagod magas legyen, és ha nincs kedved többet enni abból, akkor bármit mellé/közben/előtte/utána
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
kezdődikazirigyhónaljmirigy töff

-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
túrógombócotettem kúp

-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
ismerkedjünk a csajokkal az oviban vol1
vaze egy kidobó szemében ne legyen már rózsaszín minden, legközelebb az ilyen csöpögős történeteket a nőügyes topikba kéretik, köszi![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
még csak az kéne, hogy itt mindenki beszámoljon az élményeiről(ha nő a másik, ha férfi
), elég nekünk az a néhány homi ami van -
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
ja, persze, azt nem írtam, hogy lábnap kivételével mindig vádlizok (heti 2-3), sajna csak állóvádli van, úgy szktam, hogy 60-70-80-70kg 15ism(de egy ismétlés olyan, hogy egyszer csak félig, egyszer meg teljesen lábujjhegyre állok)
Német Pistire meg ha jól emlékszem jobban lehajol, mint az új bbtvben a csávó, tehát akkor jól csinálhatom -
LOTR
addikt
oké, akkor mondjatok erre is már valamit
köszi
lassan indulnék lábedzésre
Janesz
köszi, csak az a baj, hogy mostanában 3,5 nap/hét (
) időm van edzeni, azon a fél napon csak fekvenyomást tudok csinálni, mást nem, így 3 napba kell sűrítenem mindent, akkor addig amíg nem tudok mit csinálni marad ez, aztán majd he lesz idő váltok
tényleg és te csinálsz normális felhúzást is?
leírnád, hogy kb ahhoz képest ami a 9 vagy 10-es bbtvben volt hogy csinálod?
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
lenne néhány kérdésem:
szerintetek elég az ha lábedzésen csinálok gugolást, meg combfeszítőt és hajlítót? -vádlit máskor csinálom- vagy ha nem, mit csináljak még, lábtológép egy rakás sz@r abban a teremben ahol edzek, meg erőm se sok marad rá, idő meg pláne
a másik a felhúzás, hogy jó azt csinálni?
tehát pl a bbtv 10-ben vagy 9-ben volt a csávó, ő csak egy kicsit gugolt bele, kb mintha a merevlábas, meg a normál felhúzás között csinálta volna -szerintem- vagy ez így szabályos?
én úgy szoktam, hogy ha nagy méretű tárcsa lenne fent, akkor az leérne a földig, a hátam az egyenes, csak kicsit jobban belegugolok, vagy ennek nincs értelme, elég ha a hátam döntöm előre és kicsit gugolok?
na remélem értitek
köszi -
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
térjünk vissza 10. bbtvre
ha olyan cukormentes lekvárral eszem a túrót, akkor az mehet este?
vagy mikor menjen inkább??
nem diétázok, de nagyon el lenne rontva a diéta, ha túró menne közben este is, vagy mi menjen akkor heyette?
köszi -
LOTR
addikt
a szűknyomás az nem tricepszgyaksi inkább? (dolgozik első delta is, de az fekvenyomásnál mindig)
az alsó mell dologra, meg vagy a bbtv-ben, vagy pedig itt a fórumon -vagy mindkettőben- volt róla szó, hogy olyan nem igazán van, persze van alsó része, de akkor azon kívül csak egy felső van, tehát a sima fekvenyomás meg a pozitív padon nyomás elég, meg tárogatás persze
nem szokott túl hosszú lenni neked a mell-hát napod, a bic-tric meg túl rövid?
engem mondjuk nem zavar, úgy csinálod ahogy akarod, de ez a bic-tric edzés kb 30perc, a mell-hát meg 60-80 is meglehet, na mindegy te tudod
mindenesetre nekem jobban tetszik 1 nagy+1 kisebb izomcsoport párosítás, már csak elfáradás szempontjából is
lehet, hogy bennem van a hiba, de még mindig nem vili, hogy mi van hol???
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
''nem amolyan tutyi-mutyi alkat''
vázze ebből ne lehetne kitalálni?
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
az elmúlt 6 évben mennyi ideig diétáztál?

-
LOTR
addikt
én is visszaolvastam első hozzászólásaimat

elég kemény volt
-
LOTR
addikt
én is felvettem Márktól pár embert
itt ő a gyűjtő
, az emailcímből egyértelmű lesz, hogy ki vagyok 
-
LOTR
addikt
ma edzésen felhúztam
meg most ezt a topikot is, mert süllyedünk -
LOTR
addikt
Isten éltessen, én is boldog névnapot kívánok

hogy rohaggyon meg az összes befőtted![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt

-
LOTR
addikt
mai edzésen volt szerencsém élőben látni egy 190kg-os fekvenyomást

elég kemény volt, majdnem görbült a rúd -
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
hát ha érdekel a véleményem, akkor leírom, ha meg nem akkor is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nekem meg egyéltalán nem csúcsos, inkább ''tömeges'' lol -már ahhoz képest tömeges, hogy nem csúcsos, persze még nagyon messze vagyok a nagy GodHeart-tól
3x8 scottpad+franciarúd
3x8 állva egykezes beforgatott mindkét kézzel
3x8 állva kalapács
ezt csináltam, amitől szerintem nem igazán csúcsosodott, azóta változtattam sokatok tanácsára
4x6 állva kétkezes
4x6 egyik héten kalapács, másikon beforgatott
4x6 scott a végére
lehet, hogy csak az álló kétkezes bevezetése miatt, de most legalább van érdemi változás erőben és méretben is -
LOTR
addikt
ettől féltem
na nembaj, 50es virgácsokkal lehet már nem tűnne olyan nagy tragédiának
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
jáj

hát vazze milyan óvoda lett itt hirtelen, nekem éppen semmi bajom sincs, úgyhogy gyorsan mérek egy testzsírt -attól majd lesz
-, mert az utóbbi időben valahogy mintha gyarapodtam volna, aztán majd kiderül...
igen, és amiben nincs metil azzal nem is foglalkozunk
tehát ha letolsz egy kis (m)etilalkoholt az javít a helyzeteden
-vagy nem?......
ja és mivel lett ilyen iwiw meg myvip lósz@rom szándékoznám felvenni a jónépet innen (legfeljebb letiltotok), de sajna csak kevés nevet tudok, ezért elkezdem valahol aztán csak összejön
na valami hülyeségat azért kérdezek is:
este mi a jobb kaja?
hús-zöldséggel, tonhalkonzerv, tojás (túrót kizárnám), tápkiegre meg még nem szántam rá magam, inkább másra költöm azt a pénzt
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt

akkor elnézést kérek, úgy emlékeztem ő írta korábban a lábedzését

jólvan kicsit lebénultam, legalább ingyen parkolhatok
mod: most nézem, hogy nem tettem smileyt abba a postomba, na ittvan
nesztek
smiley nélkül lehet, hogy egy kicsit félreérthető volt, de azért csak nem kapta el a ''hév'', nehogy már rosszra gondoljunk egyből
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
azé mer van egy kis izomlázad?
az lósz@r
keresd meg a január 25-i edzésemről írt beszámolómat (lehet hogy 1-2 nappal utána írtam), életem első felhúzása, szabálytalanul is, meg hirtelen meg is erőltettem magam, kemény volt, most nem írom le még 1x
Falco
aki ezt megveszi az poénból teszi, az mellet, hogy hasznos is, tehát szerintem tuti siker lenne
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
igazad van, de én jobban szeretem a pl k1 meg hasonló küzdősportokat mint a boxot, mert sokkal izgalmasabbak, ott van pl Akebono -csipázom sumot is-, aki áttért k1-re,csak azért olyan jó, mert kb 200kilós, és emlékszek, van egy alacsony kis töpszli(bár kegyetlen izmos) k1-es, a nevét nem tudom, de vmi keleti arc az is, és kb a derekáig ért, de a fejét rúgdosta, na az ilyenekért szeretem, nem kell ide súlycsoport

-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
múlt héten kihagytam a lábedzést idő hiányában, ezen a héten a vállat (ezt a 2-t egy napon csinálom ált), na a lényeg, hogy ha már szóbajött a lábedzés, annyira bedurrant a combom, hogy legugolni alig tudtam utána, mert majd szét szakadt, most már csak az izomláz van meg
ja, és Blank kérdésére a válasz 60-70-80-90-80 x8 így gugolok, meg előtte természetesen súly nélkül meg rúddal is melegítek 10-20 ism
de én hurka vagyok az 50-60cm-es pálcikáimmal....
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
ez nem csak neked szól, csak azért neked címeztem, mert ha jól emlékszem te később kezdtél el edzeni, mint én, tehát:
hogy jobb fekvenyomni )hogy nagyobb a fejlődés -méretben)
6-8-as sorozatokkal végig, vagy olyan súllyal amibe a végére csak 2-3 megy esetleg ezt piramisban, tehát a végén kisebb súllyal nagyobb ismétlésszámmal?
én ha jól emlékszem 50el kezdtem, és amikor először(kb 2 hete) raktam fel 70kgra akkor kiment 1x 8, meg 1x 4, nyár óta kb fél évet edzettem aktívan eddig, tehát a ti eredményeitekhez ez úgy néz ki lósz@r
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
Boldog Húsvétot és sok locsolót minden Kedves gyúrós kollégának!
hétfői edzés skippelve
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
kúp

ha már megy a hülyeség
sok a off má megin........ -
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
ja, úgy csináltam lábat, hogy 1. hét 50kg, 2. -60, 3. -70, 4. -80, 5. -85, 6. -90, itt vagyok úgy, hogy a 100 még sztem menne, de segítő nélkül nem merem
kb 1-1,5 hónapja kezdtem mindent piramisban csinálni, vagy emelkedően, aztán utolsót kicsit kisebb súllyal, ha méretben egyenlőre nem is, de erőben sokkal többre megyek így
próbáld ki ha még nem próbáltad volna -
LOTR
addikt
mivel kérdezted a véleményünket, és nem írtad oda, hogy kiét/kiét nem, ezért leírom
bár kis szar vagyok, de a gugolásban ha jól emlékszem 1,5 hónap alatt elértem a 90kg-ot, és a lábikóm is (én térd fölött 20cm-rel szoktam mérni ott 48-50körüli, legnagyobb pontban 57-60lehet nem tudom pontosan) úgy csinálom, hogy 20-60-70-80-90-80 8x minedet, segítség nélkül nem merem a 100-at bepróbálni
ui:múlt hétfőn becsípődött a derekam, nem gugolok ezen a héten sem
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
szerintem meg menj nyugodtan egyedül a terembe, ha meg segítség kell valamihez, majd szólsz valakinek, amikor elkezdtem edzeni én is utáltam egyedül menni -nem is mentem- mostmár majdhogynem jobban szeretek egyedül menni
erre felénk a terembérlet meg kb 2000 és 10000 között lehet, én a 2000 ezresbe járok, teljesen megfelelő, olyasmi a terem, mint amiben Coleman edz, és szerencsére nincsenek nikemelegítős fuxos támaszkodós fazonok..... -
LOTR
addikt
![[kép] [kép]](http://www.gyik.com/smilies/vegyes1/iamwithstupid.gif)
megkésve bár, de törve nem
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
-
LOTR
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Futás, futópályák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, ahhoz képest, hogy március elején még csak a 20-30-max 40kg ment nekem jó