- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Aktív témák
-
GodHeart
senior tag
válasz
God Vazzeg #4097 üzenetére
erről az jutott eszembe, mikor haverék felvették a sikoly maszkot, majd sötétben kimentek kocsikázni, és akit megelőztek oda mentek hozzájuk haladás közben, majd a kocsiból a maszk mögül szerencsétlen vezetőre néztek
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave #4094 üzenetére
Igazából megéri letölteni a 2006-os listát, összesen 65 oldal ebből 19 oldal az angol rész és az 5-7-ik oldalig vannak a doppingszerek hatóanyagai felsorolva.
Ja tények kedvéért, aztán befejezem:
Superdrol: methasterone (2α, 17α-dimethyl-5α-androstane-3-one-17ß-ol)
Masterdrol: (2a,17a di methyl etiocholan 3-one, 17b-ol) -
etilin
aktív tag
válasz
Markgx10 #4092 üzenetére
Az a baj hogy a WADA-t sem a hatóanyag sem a képlet nem érdekli ha valami olyan metabolitot (bomlástermék) kimutat ami illegális akkor kitilt.
Bár nem hiszem hogy egyikünket is fenyegetné valamilyen dopping vizsgálat veszélye.
Különbenis ez nem koksz mert én is akarom szedni, én meg nem kokszolok -
myrra
senior tag
válasz
God Vazzeg #4080 üzenetére
Foszabáló
de állat vagy vazeg -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4087 üzenetére
Akkor bonyolítom egy kicsit a Superdrol hatóanyaga a Methasteron tényleg rajta van a 2006-os listán, de a Masterdrolnak egy picit eltér a képlete (valószínű direkt változtattak rajta valamit) és azt már nem találom a listán
-
-
Woodslave
félisten
A Wada tilitólistára vette. MIlyen illegalitást akartok még?
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4080 üzenetére
Tehát amíg boltban meg tudom venni, addig naturál vagyok, de valódi lényegét tekintve ugyanazt eszem (pontosabban hasonlót) mint aki kokszol
- Bíró Úr! Nincs több kérdésem -
Woodslave
félisten
nem kell itt vitatkozni, koxos g*cik ezek.
Mi meg irigykedünk, mert nem engedhetjük meg magunknak ezeket az anyagokat. - na legalábbis én
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
Tehát akkor most bár biztos, hogy Janesz nem naturál?
Remélem azért lesz egy-két szava hozzáEngem nem zavar ez a dolog, de akkor ezek után már én kokszosnak számítok?
Komolyan kérdem, mert logikusan ez következik. Magyarul ha megkérdezik, hogy kokszolok, akkor már hazudok ha azt mondom, hogy nem?
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
Nem, az nem kox, amiből 30mg kell naponta, bekapod és 25 kilót erősödsz nyomásban, és felszedsz 6-7 kilót! Csak az a kox, amiből napi 30mg kell, olyan 25 kilót erősödsz és 6-7 kilót hízol
Az előbbi az MD, az utóbbi a naposim
Ja és mindkettő ártalmas a májra, valamint visszaállító kúra kell a végén
Ez nem akar offense lenni, csak eszembe jutott -
GodHeart
senior tag
srácok a Cytogen Hypermass 5000-hez mit szóltok!? [link]
Most fogyott el a fehérjém, és úgy megláttam ma a teremben.. jó ez egyáltalán!? Vagy mégis mi ez?Érdemes ezt inni esetleg edzés után a Cytogen Whey Pro helyett?
-
etilin
aktív tag
Köszi hogy szóltál a második link helyesen. [link]
A szövegből kiragadnék egy kis részletet.A kémikusok felismerték, hogy ha a szteroidok 17. alfa pozíciójú hidrogén atomját szén atommal helyettesítik (ezt a folyamatot alkylation-nak nevezik), akkor ez a szerkezet jelentősen ellenáll a máj felbontásának. A szénatom jellemzően a methyl csoporthoz (CH3) adódik hozzá,
Lényeg a metil és az alpha helyzet -
etilin
aktív tag
válasz
Markgx10 #4039 üzenetére
Engem nem zavar a párhuzam, csak sokan olvashatják ezt a topicot akik nem is értenek hozzá és az az érzés lehet meg, hogy a MD is egy szteroid stb. Ez meg azért akárhogy is próbálkozunk nem igaz
Superdrol képlete [link]
Ezt hasonlítsd ösze az itt látható szteroid alapképlettel. [link]
Az MD hatóanyaga egy szteránvázas vegyület, akárcsak az anabolikus szteroidok. Nem meglepő ha a hatását is nézzük hogy a szteroidokkal hasonlítgatja God.
Amiért az MD mégis nyerő az az hogy legálisan be tudod szerezni ez nem szar hamisítványt vagy egyébb hatóanyagot tartalamzó gyártmány.
Ja és ez mindenkinél müködött szárazizomtömeget hozva. -
Pá
addikt
Amikor a derekatokat méritek, akkor azt alapállapotban szokás vagy fullra behúzott hassal? Izomból rá kell feszíteni?
-
Bubee82
őstag
Nem tudom nézte e valaki az ''Edző válaszolt'', de beteszem ide:
Kérdés:
2a,17a di methyl etiocholan 3-one, 17b-ol Ez a neve az extremefit.hu állítólag term.kiegészítőjének(legalábbis ez a hatóanyaga)!!Na ez hol természetes????Napi 20-30mg-ot mond belőle utána meg hormonvisszaállítást javasol a még mindig természetes anyag testvérével!!!Már 40ezret ki is dobtál!!!!!!És ez nekik legális!!!Beszarás!!!!4
Válasz:
átbaszásnak hívják ezt! -
_Blank_
senior tag
Látom mindenki a karjával van elfoglalva, akkor már én is..Mai edzés eredménye egy 41,5-s kar. Még elég fos, meg az erek se jönnek ki annyira de már kezd látszani valami
zsír
Azt a hülye scott-padot meg már a halál faszára kívánom, beszarás hogy mennyire nem megy az a gyakszi -
Woodslave
félisten
értelmes kérdések a testépítés témakörből rovatunkat folytatva:
van-e különbség aközött hogy mondjuk 20kilós rúdon két 5 liós tárcsa, vagy 10kilós rúdon két 10-es?
[link] amúgy itt a cikk bicepsz szekciójában van ez a széles fogású scott pados bicepszgyaksi. Szerintük a belső fejre megy. Mindegy beiktatom.
[Szerkesztve] -
-
csudri
őstag
válasz
God Vazzeg #4034 üzenetére
87kg vagyok 102-es derékkal, röhögj csak.
-
LOTR
addikt
válasz
Woodslave #4044 üzenetére
hát ha érdekel a véleményem, akkor leírom, ha meg nem akkor is
nekem meg egyéltalán nem csúcsos, inkább ''tömeges'' lol -már ahhoz képest tömeges, hogy nem csúcsos, persze még nagyon messze vagyok a nagy GodHeart-tól
3x8 scottpad+franciarúd
3x8 állva egykezes beforgatott mindkét kézzel
3x8 állva kalapács
ezt csináltam, amitől szerintem nem igazán csúcsosodott, azóta változtattam sokatok tanácsára
4x6 állva kétkezes
4x6 egyik héten kalapács, másikon beforgatott
4x6 scott a végére
lehet, hogy csak az álló kétkezes bevezetése miatt, de most legalább van érdemi változás erőben és méretben is -
Woodslave
félisten
bicepszre kéne vmi javaslat. Valszeg hülye kérdés (de már én is megengedhetem magamnak) mit kellene csinálnom, hogy tömegesedjen a bicepsz, mert jóval csúcsosabb mint széesebb, tömegesebb. Olvastam egyik oldalon, hogy Scott-padon váll-szélességnél szélesebb fogassal inkább a bicepsz belső felére hat. Javaslat?
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4041 üzenetére
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10 #4039 üzenetére
Mert szerinted mi a bődületes különbség? Te gondolom azt hiszed hogy a roid valami csodaszer, pedig ugyanolyan érzem/nemérzem dolog mint amikről ti beszámoltok. Szal hatásra ugyanolyan az md is mint a roid, még mellékhatásai is hasonlóak, az meg hogy májvédő kell hozzá, no comment. Ha egyszer majd kipróbálsz valami ilyen cuccot, megérted miért mondom... Egy dekával se különlegesebb a roid hatása, mint az md-é, vagy érzed, erő és méretnövekedésben, vagy nem. Ha túlnyomod, akkor meg jönnek a mellékhatások: vérnyomásemelkedés, fáradékonység, letörtség, aluszékonyság. Kérdem én: akkor most hülye vagyok?
(Az hát
)
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4038 üzenetére
Erre a párhuzamra inkább nem mondok semmit
Engem nem zavar a párhuzam, csak sokan olvashatják ezt a topicot akik nem is értenek hozzá és az az érzés lehet meg, hogy a MD is egy szteroid stb. Ez meg azért akárhogy is próbálkozunk nem igaz(legalábbis még nem
)
[Szerkesztve] -
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4033 üzenetére
Lassan sztem kezdjük keverni a szezont a fazonnal (heti 4 omna vs napi 3 MD)
-
LOTR
addikt
válasz
God Vazzeg #4034 üzenetére
ettől féltem
na nembaj, 50es virgácsokkal lehet már nem tűnne olyan nagy tragédiának -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4029 üzenetére
Félre ne értsd, tuti igazad van, csak az a rohadt kíváncsiság nem engedi, mert utána meg azt mondogatnám maganak, hogy lehet pont akkor jött volna meg a nagy erő
(ami nagyon úgy tűnik elmarad idén
)
-
GodHeart
senior tag
hmm 77kg vagyok.. most vagy ennyire elhíztam, vagy pedig fejlődök...
Bár, hogy őszinte legyek a második variációnak jobban örülnék
-
Zomb€€
őstag
Csokolom csokolom.
Megvolt a heti cickó-bicko,és folyamatosan erősödök bele a dologba.
Ma kiment már 6 a 90kg-ba fekve,és a bicepszen is emeltem 5kg-ot a végén.Pedig még a hétvégi kajám sem volt valami hüdefasza.Remélem még egy darabig igy fogok fejlődni.
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave #4025 üzenetére
Hülye
God: Lehet igazad van, de azért ha nem haragszol, bár minden tiszteletem aTiédde nem veszek vissza mert ez meg olyan erőt kezdett hozni, hogy most már befejezem így, úgyis csak egy hét van hátra az egészből, az már nem olyan sok, de rendkívül kíváncsi vagyok lesz-e nálam olyan áttörés erőben mint Bubeenál, vagy 100 használóból 99-nél, mert én igazából azért kezdtem el, nem kifejezetten a súlygyarapodás miatt
(az meg jött eddig vagy 5kg biztosan
)
-
Woodslave
félisten
mostanában azt veszem észre a testépítés nem tesz jót a testkompozíciómnak. Folyton átlátszó kifogásokat keresek..[link]
-
deniro2
senior tag
válasz
GodHeart #4013 üzenetére
Figy, itt csak részben genyózunk veled, némiképp talán segíteni is szeretnénk egy reálisabb látásmód kialakításában.Talán mondhatom, hogy valamivel nagyobb vagyok nálad, mégis egy kis szar vagyok nagyon sok emberhez képest, és mégha 3x ekkora lennék is, mivel harcművészeti múltam csupán némi hobbybokszból áll, kissebb thai-bokszos emberkék számára sem vagyok/lennék megoldhatatlan feladat.
Régebben is próbáltunk már rávezetni téged arra, hogy egy 38-as kar nem feltétlenűl jelent legyőzhetetlenséget. Nekem is szokott nagy arcom lenni részegen, bírom én is, hogy Joli néni talán még beis szarik tőlem, de én már hagytam ott a fogam (szószerint) ilyen szituációban, eszméltem hajnalban az ambulancián, stb., ami különösebben nem törte meg a lendületemet, de talán te erre nem vágysz olyan nagyon.
Szal, jó dolog az optimizmus, de azért fél lábad maradjon a valóság talaján.
Nem kioktatásnak szántam ezt, szimplán csak a közöttünk lévő korkulönbségből adódó esetlegesen meglévő tapasztalattöbbletemből szerettem volna egy hangyányit megosztani veled, barátilag. -
Markgx10
őstag
Én kb 250gr rizst (2*125g-os zacskó 3 felé osztva) és két csomag puffasztott rizst (2*100gr) eszek meg napont + reggel valami zabpelyhet a turmixba és kész
Igaz, hogy csak pér hete csinálom, de sztem már az is nagy eredmény (egy ilyen szartól mint én
) hogy a MD alatt nem nőtt a derekam, miközben a súlyom eddig azért növögetett.
Bár most nem tudom mi lesz ebből a betegségből, mára egy nagyon picit jobban vagyok nyomom a C-vitamint (hozzáteszem teljesen föklöslegesen, mert nálam szokás szerint semmit nem hat) meg a sok folyadékot, aztán holnapra kiderül, hogy visszaesett-e valami (tömeg vagy erő) de sztem csak stagnál, azért gyengének nem érzem magam. A másik, hogy most sajna nagyon nehéz rávennem magam a kajálásra
betegen alig tudok enni. Na mindegy rinyálás off
-
GodHeart
senior tag
júúj ma mit vettem!
Jó Reggelt kekszet
Ezzel csillapítottam étvágyamat, és kegyetlen száraz volt!
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4014 üzenetére
Elég komoly lenne, ha Janeszen kívül itt bárki egy kiló rizst enne naponta.
Mehetne utána mindenki a fogyi topikba panaszkodni
-
GodHeart
senior tag
válasz
Woodslave #4012 üzenetére
jó ebben természetesen egyet értek, hogy nem vagyok annyira kigyúrva, ez tény, meg hát sztem ilyet én sem mondtam sose!
Viszont valami azért látszik, ez meg egy másik tény. És azért már van 1-2 ember aki így sem mer belémkötni. Nah csak ennyit akartam kihozni belőle!
Peace
-
Woodslave
félisten
válasz
GodHeart #4005 üzenetére
nem erről van szó, hanem erről a ránéztem aztán nem akart kötöszködni dologról.
MIndegy nem akarok itt gecizni, az a Janesz dolga, meg neki van alapja is hozzá. De azért nem árulok el nagy titkot (remélem) hogyha azt mondom azért annyira nem vagy kigyúrva.
Értem én kiskoromban azt hittem hasonlítok Stallonéra. Világosan emlékszem mekkora trauma volt először tükörbe nézni. -
Finwe
őstag
válasz
Markgx10 #4006 üzenetére
óóó, hát nekem a 100kg, fekvenyomásból bőven megfelel! nem akarok többet csak annyit, hogy öcsémet is
(95kg) ki tudjam nyomni
karra pedig a 45 ~ 50 kg francia rúd/scott-pad + húzódszkodásból is tudjak sorozatot csinálni!
!most ez a célom
mod: God Vazzeg: Jó, persze ennyit nem eszem de akkor megállom, hogy 3-nál többször ne menjek! A 8 óra alvás az esélytelen
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #4009 üzenetére
mé neked megvan?
-
God Vazzeg
veterán
''Sok húst eszem ám!''
Napi 70-80dkg megvan? Hozzá 1kg rizs? Mer ha igen, nem szóltamA fejlődésed ezer dologtól függ, nem is ismerlek, nem ismerem a hozzáállásodat se, a testalkatodat se, semmit
Mit szeretnél mit mondjak?? Ha nem eszel többet, vagy nem változtatsz valamit, akkor a fejlődésed se változik, de a heti 5x edzés tuti zsákutca. Miért? Mert a növekedés három lábon áll: 1. Kaja, 2. edzés, 3. pihenés. Ezeknek egyensúlyban kell lenniük, a legjobb a minél több kaja, heti 3x edzés, napi min. 8 óra alvás. Szerintem erre törekedj
-
Markgx10
őstag
Én június elsején kezdtem és 6 hónap alatt eljutottam oda, hogy 35kg helyett 100kg-ba tudtam 8-at nyomni fekve. Azóta 5 hónap alatt, még 10kg-ot sem fejlődtem széria szintjén (múlt héten 110-be ment 4 ez a csúcs), pedig azóta minőségi fehérjét eszek, rendbetettem a kajálásomat, keményebben edzek és mindezek mellett még elég komoly tápkiegeket is használok
Szóval lelassul az rendesen szerintem is, de kívánom, hogy Neked ne lassuljon le
[Szerkesztve] -
GodHeart
senior tag
ez igen jó kérdés..
Mondjuk lehet, hogy az is beleszámított, hogy most tartottam egy egy hetes pihenőt.. de foggalmam sincs... Term próbáltam szabályosan csinálni eddig is, lehet most jött össze először, mert hozzászoktam a súylokhoz.. nem tudom.a lényeg, hogy remélem ezentúl is sikerül legalább ilyen jól megedzenem!
mér Woodslave most hogy álljak hozzá az élethez!? Hogy szar az egész, és ezt plakátoljam is ki!? Mint ahogy jópáran teszik!? Nem ilyen vagyok, és nem is leszek sose ilyen.. ugyanígy az életnek nem tudom a negatív oldalát nézni.. mindig megtalálom a másikat, ha másnem, akkor úgy csinálom, hogy olyan legyen. az életünk nagyrészt, az életfelfogasunk meg teljesen rajtunk múlik.. az hogy ki hogy alakítja, egyéni szociális gondja.
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
válasz
GodHeart #4000 üzenetére
én komolyan mondom irigyellek. (nem a 88-as derékért, mert akár azért is lehetne) de ez a hozzáállás az élethez példaértékű. Számomra ez hihetetlen. Meg se tudom igazából fogalmazni hogy mire gondolok, de ez már nem az elős ilyen sztori. Érdekes, hogy emberek hogy látják magukat..
-
Finwe
őstag
válasz
God Vazzeg #3999 üzenetére
Sok húst eszem ám! Azzal nincs gond
(csak a sütikkel
)
Hogy érted, hogy rosszabb lesz ha többször megyek edzeni?
Akkor a következő 2 hónapban kb meddig juhatok el? Ismerve eddig hogyan ment és azonos feltétlek mellett. Persze tudom, hogy nem lehet számolni meg minden de azért köböre!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Automata kávégépek
- Óra topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest