- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #5006 üzenetére
Na mi lesz már?
Meg tudod szólni hogy zárják az előzőt
Amúgy lehet nem találja meg az újat Janesz, mert a Modding avatarjáról mindig azt hiszi hogy az a fogyis topic -
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #4992 üzenetére
Jó reggelt!
Ha már erről a homokos Janeszről van szó akkor az ilyen kijelentéseknek mint ''mázlista'' nagyon kevés alapjuk van, sőt még a genetikára fogni is gyenge kifogás (maximum magunkat nyugtatgatjuk vele), mert ő azért kurva keményen dolgozik, eszik, edz. Janeszen meg Flessen kívül egyébként ki kajál innen normálisan? Ami tényleg normális nem pedig csak ráfogjuk? Sztem alig van ilyen. Szóval ha már ilyen szánalmasak vagytok
hogy dícséritek akkor azt a munkát dícsérjétek amit elvégzett, ne a ''genetikát''. Ez nem csak Neked szólt, hanem mindenkinek
[Szerkesztve] -
-
Markgx10
őstag
Jobb reggelt!
Először is azé jobbat mert sajna nem ment ki a 140, így maradt 135 a csúcs. Pedig azt hittem lesz valami mert 110-be olyan ''könnyen'' belement 6 ismétlés mint soha. Na mondom meglesz ez, erre tessékúgy rámszakadt mint a szar. Na mindegy az a lényeg, hogy a 135 megvan.
És ma vége lett a MD-nak ezért egy pár adat, hogy 4 hét alatt mit hozott:
Kar 42,9 -> 44,6cm + 1,7cm
Comb 64,5 -> 68cm + 3,5cm
Mellkas 119 -> 122cm + 3cm
Súly 91kg -> 97,8kg + 6,8kg (reggel üresen)
Derék 91cm -> 93cm + 2cm (este, telekajálva)
Hát ennyi. Szerintem nagyon megérte, nagyon sajnálom, hogy abba kell hagyniel bírnám viselni az ilyen mértékű fejlődést
Szóval elmondhatjuk, hogy ez tényleg működik, nem kamu, többet hoz mint amit ígér a leírásban, számomra hihetetlenek ezek a számok pár hét alatt. Erőben is nagyon sokat hozott, bár lehet, hogy maga a fekvenyomás eredménye nem ezt támasztja alá (sajnos én ebben úgy látszik szar vagyok nagyon), de egyébként minden gyakorlatnál messze megdőltek az egyéni csúcsok.
Az egyetlen kérdés ami maradt, hogy a Novedex + Retain utókúra mit fog megtartani ebből. Egy hideg 44-es karnak azért örülnék a végénMost attól nem kell tartanom, hog kimegy a víz, mert ez egyáltalán nem köt meg vizet, sőt hajtja is valamennyire. A következő egy hónapban erre is választ kapok.
Az utolsó dolog, hogy mindenképpen beiktatok még egy ilyet, amíg lehet ezt kapni, de nem mostanában legalább egy fél évet várok vele, az is lehet többet.
Na léptem. -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4889 üzenetére
Azért ő már elég nagy név itt Mo-n ahhoz, hogy a nevét tudni lehessen.
Szégyen
Egyébként minden listán az első ötbe rangsorolják: [link] -
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #4873 üzenetére
Ha nem megy sem gond, mire jöttök ki kell mennie
-
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #4870 üzenetére
Ja a súlyom meg reggel üresen 97,8kg volt.
Az a baj , hogy nem hozott tömeget a Masterdrol
4 hete kerek 91kg voltam.
Holnap azé megpróbálom a 140-et, hátha megy. -
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #4866 üzenetére
Ma estére nekem már megint elérte a 93cm-t a derekam sajnos
-
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #4771 üzenetére
Azért van egy olyan sejtésem, hogy Zúzónak durván kokcás lesz a hasa augusztusra
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #4769 üzenetére
''Egyre kevésbé van testépítő formám, inkább olyan görög atléta alaktom kezd lenni, de nem panaszkodom, nekem az volt a célom.''
Jóhogymárnem görög isten -
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #4765 üzenetére
De Neked volt már korábban 44cm-es hidegen a karod. Mikor lett az 43 bedurranva?
De komolyan...
-
Markgx10
őstag
Na ma reggel elmaradt a mell-bicepsz, mert nem volt segítőm aztán, inkább váll napot tartottam. Tehát leghamarabb holnap, de lehet csak csütörtökön tudom megmondani, hogy mi a helyzet.
Holnap pedig mindent mérek, mert vége lesz a Masterdrolnak és bár nagyjából tudom mi a helyzet, azért pontos adatokkal fogok szolgálni.
Ja és már megy a Retain (ami megőrzi elviekben a megszerzett izmot) most még egyesével, de két nap múlva már emelek, egyelőre az égvilágon semmi letargiát vagy ilyesmit nem érzek, de ami pozitív, hogy kb 3 nap után a Masterdrolnak is megszűntek a mellékhatásai, utólag belegondolva, azt a 3 napot is lehet csak én képzeltem be
Hát kb ennyi egyelőre -
Markgx10
őstag
Mondjuk God nemtom mit sír
de majd nyáron ha összejön (ha már az előző ilyen szépen összejött akkor ebben is nagyon reménykedem) a találkozó Te is meglátod, milyen egy-egy Janesz féle állat mellett eszegetni a rizst
Szóval nagyobb vagyok, de jobb nem.
Amúgy pont ezt beszéletem Janesszal, hogy ilyenkor mindig elfog a kétség, hogy már túl dagadt vagyok, aztán szépen meggyőzöm magam, hogy a tervet tartani kell (mármint, hogy jövő tavaszig tömegelés) csak bozasztóan kíváncsi vagyok arra, hogy jövőre ha túl leszek egy előreláthatólag kb 12 hetes diétán, akkor közelíteni fog-e a látvány ahhoz amit szeretnék látni vagy nem. Mert most semmi változást nem látni, csak hogy nagyobb vagyok, ha lemegy a diéta akkor dől el, hogy valamit nagyon elbasztam-e vagy csak kevésbé.De nem várok azért csodát, csak a kezdő formámnál, azért jobbat.
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4743 üzenetére
Köszönöm Főnök, bár mocsok szarul nézek ki, de Masterdrol eredményeit nem lehet elvitatni méretben és erőben. Ha jobban nem is nézek ki
, legalább nagyobb vagyok
-
Markgx10
őstag
válasz
Silencer83 #4724 üzenetére
Én a kisfiamra szoktam mondani, hogy ''csuri'' de ő azért nem egészen így néz ki
Te inkább ''genszter'' vagy mint csuri
Na de, hogy ne csak pofázzak, ma mindenki linkel én is teszek egyet, holnapután úgyis vége a MD-nak, karban ez az eredmény (most én sem vetkőzök), most hidegen 44,6 körül van (tudom utáljátok ezeket a pontos értékeket, de egy héten egyszer méretem le Erikával és most ennyi volt):
[link] -
Markgx10
őstag
Na, hogy írjak már valamit, ezen a hétvégén parádésan elbasztam a kajálásomat
főleg ch terén voltak ''komoly gondok'' (kevesebb ment mint kellett volna), de annyira nem aggódom, holnaptól már remélem visszaáll a rend.
Egyebet nem tudok mondani, kérem...
-
Markgx10
őstag
ch = szénhidrát
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4605 üzenetére
Na meg is jöttem edzésből
Hát-tricepsz volt. Ahhoz képest, hogy mennyit aludtam, meg előtte semmi ch, életem egyik legjobb edzése volt,
erő és bedurranás szempontjából, mert kedvem az ma sem volt szokás szerint
Ja és este tisztességesen fogyasztottam (mármint bort) mégis legény vótam a gáton
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4599 üzenetére
Nemhiába Németh Pisti már az Extremefit termékeivel készül
Amúgy Te sem vagy egy koránfekvő típusNemrég jöttem borozásból, oszt mondom körülnézek már egy kicsit
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4576 üzenetére
Elnéztem a gombot. Privátban akartam kötözködni, csak rossz gombot nyomtam
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4540 üzenetére
Erre nagyon kíváncsi leszek, hogy mit ad a diétád, mert jövőre ugye nekem is diétázni kell majd (má lehet most is kéne
) és a Fless féle alapot kombinálnám, olyan zsírégetővel amit régebben említettél, hogy Te fogsz szedni
Egyszóval kíváncsi vagyok az eredményre, ha gondolod leírhatnád Te is valami blog félébe, mert engem nagyon érdekelne a dolog.
Ja: mikor kezded? Van-e valami elképzelés meddig fog tartani, vagy addig amíg jónak nem látod?
Köszi -
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #4535 üzenetére
Figyelj, még ha úgy is fogsz kinézni a tali idejére, mint Rich Gaspari, Neked akkor is véged
Nekem csak annyi a célom a talira, hogy egy 140kg-os nyomást bemutassak(a tavaszin találkozón
meg egy 150-eset
)
-
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #4532 üzenetére
Ezt már tényleg nem hiszem el!
A mimóza lekű gyúrós fajtátokat!
Olvasni azért tudsz még?Mert akkor idézek:
''Akire még feltélten számítok: az Boxer (nincs kifogás), Moddingfan, meg Attilam''
Remélem így rendben van -
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan #4529 üzenetére
Na akkor újabb időpontot ''dobok fel'' mert látom az első sokaknak nem jó. Tehát mit szólnátok augusztus 4-5-6-hoz?
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4506 üzenetére
Aki itt volt az amúgy tudja, hogy azóta is árulom ezt a fene nagy lakásom, és ha addig elmegy, akkor valahogy máshogyan kell a szállást megoldani, de meg fogjuk ebből nem lesz gond.
Csak szólok
-
Markgx10
őstag
válasz
_Blank_ #4494 üzenetére
Írok egy előzetes listát azok alapján akik LEHET, hogy jönnek. Ja és már előre magyarázkodom, hogy nem fontossági sorrendben írom, csak úgy ahogy eszembe jut:
1. Janesz
2. Woodslave
3. God Vazzeg
4. Agyzúzó
5. Blank
6. Deniro2
7. Csudri
8. Etilin
9. Godheart
10. én
Akire még feltélten számítok: az Boxer (nincs kifogás), Moddingfan, meg Attilam
Ha mindenki el tud jönni akkor 13-an leszünk!!!
Ha valakit kihagytam nem direkt tettem, elnézést kérek ezúttal is (légyszíves ne legyen sértődés) -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4486 üzenetére
Ingyen fehérje?
Mé, hoz valaki?
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4474 üzenetére
Hülye
Nélküled nincs is találkozó
Wood: Az idegrendszerre van hatással, ezt beszéltük Bubeeval, van aki befordul, aki meg alapból labilis
abból dühöngő őrültet varázsol szemvillanás alatt
Te miért is nem jöhetsz?
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
Ha valaki vicces kedvében van azt ne privátban tegye, meg ne velem mert kibaszott idegesítő tud lenni, ha full hülyének néznek!!! Egyáltalán nem vagyok vicces kedvemben. Érthető vagy valakinek ezt máshogy is el kell magyarázni?
Kaptam egy tanácsot kérő privit, ami a szokásos szivatós stílusban íródott 0 nap reggel, 0 hsz-al, rögtön nekem. -
Markgx10
őstag
válasz
GodHeart #4450 üzenetére
Valószínű akkor meg Janesz megy nyaralni, pont ezért mondtam, hogy már most kezdjünk időpontot, meg létszámot egyeztetni hogy mindenki úgy tudja szervezni a dolgokat, ahogy neki jó. Mellesleg azért is kellene egy hozzávetőleges létszám, hogy hely ekintetében is lehessen intézkedni. Bár úgy gondolom két-három ember ha van matrac, akkor még elfér
Ha nem túl nagy sértés, akkor akinek van kedve jönni az írja már ide be legyen oly kedves, hogy valószínű jön, meg mi az a közös időpont ami mindenkinek jó. Július közepe körül lenne az ideális, de nem gond ha pár héttel utána van, kérdés nektek mi a jobb.
-
Markgx10
őstag
Látom már nem lesz találkozó
és mindez amiatt, hogy kipróbáltam a kreatint
most mindenki megsértődött... Miért tettem ezt? Kellett ez nekem? Most mindennek vége
Elvesztettem a barátaimat amiatt a mocsok kreatin miatt.
Senki nem válaszol. Ugyan mivel tehetném jóvá?
P.S.: -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4433 üzenetére
Akkor újabb lerágott csontot hozok elő, de Te testépítő vagy, én meg csak azért gyúrok, hogy kicsit normálisabban nézzek ki. Az hogy most úgy kajálok, úgy edzek stb. az csak azért van mert nem akarok tíz éveket eltölteni a cél elérésével, ha tudok rajta valamit gyorsítani. Márpedig mióta úgy étkezem ahogy teszem (sajnos nagyon kevés ideje) azóta érzem, hogy gyorsult ez a dolog, majd remélem nyáron Ti is le tudjátok mérni a különbséget a márciusihoz képest (azóta eszem normálisan).
Azt meg nem értem miért nekem mondod, hogy mindegy hogy leszek nagy csak nagy legyekAzért mert egy fél doboz Masterdrolt megeszek, onnantól nekem már minden mindegy?
Ja és lassan május van, július 14-15-16-ra kellene elkezdeni tervezni a találkozót, először annyival, hogy aki lehet, hogy jönne, annak megfelel-e ez az időpont? -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4431 üzenetére
Dehogynem
Most komolyan: Mi van akkor ha mondjuk 47-es karnál megreked az ember, amikor 45-ös kar a cél 10%-os tzsírral?Nekem például azért JELENLEG nem cél 50 feletti kar, meg 120kg tömeg. Amit írtam (százezerszer eddig) nekem megvan a konkrét célom és addig meg úgysem akadok el, mert egyszerűen nem fogok (nem tűztem ki abszolút lehetetlent), maximum ha elmegy a kedvem az egésztől és abbahagyom.
Meg kell nézni Janesz mennyit fejlődött egy év alatt (ne vegyük bele az arányokat meg genetikát csak a mérhető fejlődést). Mivel ő különleges ilyen szempontból ezért vegyük ennek a felét vagy inkább a harmadát, ami egy normális ember számára is reális lehet, és még akkor is nagyon sokat lehet fejlődni egy év alatt.Sztem...
-
Markgx10
őstag
válasz
Manitou #4420 üzenetére
Nem Attack-kal kezdtem, hanem Creatine FX-el Kefehutól, de visszamenve ezt elő tudod keresni.
Az Attackot 41-es karral kezdtem, ami felment 43 felé majd vissza 42 feléazért írtam, hogy 1 centi megmaradt.
Azt is ezerszer mondtam, hogy 35kg-ba tudtam 8-at nyomni amikor kezdtem.
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Manitou #4412 üzenetére
Na akkor most megosztom az én véleményem mindenkivel, lehet sokakéval ellenkezni fog, de nem nagyon érdekel.
Rajtam az izomtömeg 1 éve közelített a 0-hoz, azt mondták ne kreatinozzak, hanem várjak még vele, mert minek. Én meg azt mondtam minek várjak? Mire várjak? Legyek 40 éves és akkor esetleg megpróbáljam majd a kreatint? A lófaszt. Szóval kreatinoztam, most meg nyomom a MD-t mert nem várok éveket. Akkor 82kg voltam most majdnem kereken 97kg vagyok. 37-es volt a karom most 44 felett van hidegen. A mellkasom a 110-et sem érte el, most 120 felett van, a 60-as combom 68 körül van. Igaz a derekam is nőtt, mióta rendesen kajálok azóta szinte semmit nem nőtt, sőt január végén 94 volt most még este telezabálva is max 91-92cm.
És hogy később meg nem tudok esetleg fejlődni? A francot, aki komolyabban foglalkozik a testépítéssel (még véletlenül sem magamra gondolok itt, nehogy félreértsétek) azok is mindig tudnak fejlődni, nemhogy aki még csak egy éve edz.
Szóval aki 18 éves és évtizedekre tervezi a testépítést, az várjon éveket én 30 évesen nem várok semmire.És elnézést a hozzá nem értő, szakszerűtlen hsz-ért
-
Markgx10
őstag
Az egri 130 ti is tudjátok, hogy nem volt reális
Úgy felspanoltam magam akkor, mert bizonyítani ''kellett'' előttetek, hogy nem csak kamuzok, akkor egy max 120-125 volt annyira reális, mint most a 135.
Amúgy 3 hete amikor elkezdtem úgy le voltam gyengülve, hogy a 100-ba alig bírtam belenyomni, de nem ahhoz kell viszonyítani, mert az szerencsére csak pár napig tartott és még mindig nem értem miért volt.Az első héten 105-be három ment nagyon nehezen, most 110-be 6-ot sokkal simábban toltam. Reálisan kb. ennyit fejlődtem a MD-tól
-
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave #4387 üzenetére
1. Köcsög
2. Az még a Masterdrol előtt volt így már régen nem aktuális
3. Be ne tedd
Bubee82: Nem volt nagy áttörés, de azért a 130kg-os egyéni csúcs már a múlté(Mielőtt valaki nagy durranásra számítana, elárulom, hogy csak 135kg-ra sikerült megjavítani)
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Manitou #4384 üzenetére
Jó reggelt!
Amúgy Te tudod azt, hogy mikor szedsz össze hat hét alatt kajálással akár 2kg száraz izmot? (+kb 5kg vizet)
Szóval nehogy kreatinozzatok hülyék, mert még akár fel is gyorsíthanátok a fejlődéseteket is egy kicsitEzt már nem hiszem el milyen új hullámot képviselsz má Te is
Ithomasnak egyébként nagyon igaza van.Aki full naturálban építkezik, az nyomja csak a kreatint ha fejlődni akar. Én mióta edzek a legnagyobb fejlődést az Attackkal értem el és lehet utána visszaesett valamennyi, de pl karban 1cm tisztán megmaradt, súlyban is 5kg, mellkasban minden megmaradt (ott fejlődtem a legtöbbet) meg combban is.
Ja amúgy ahhoz képest, hogy beteg vagyok még mindig ma reggel elég jól ment a mell-bicepsz edzés -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Csak azért nem folytatom, mert túl jó ''cuccot'' (a Masterdrolra gondolok) intéztél, ahhoz hogy tovább viccelődjek
Na ma kezdődik az utolsó hét, a betegésg miatt holnapra van időzítve az egyéni ''csúcskísérlet'' fekvenyomásban. Nem mondom, hogy drukkoljatok nekem, mert akkor rámszakad még a 120-iscsak elmondtam
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4266 üzenetére
Mi lesz az a még keményebb ha szabad ilyet kérdezni?
A kajálásban, az edzésben vagy a ''kiegészítőkben'' keményítesz be? Köszi
-
Markgx10
őstag
Lehet, hogy közben már félreérthetően beszélek
de csak Woodnak válaszoltam, nem pedig panaszkodtam. Még mindig állítom, messze a legjobb kiegészítő amit valaha toltam, teljesen más dimenzió mint pl. a kreatin stb. Szóval én kurvára meg vagyok vele elégedve meg a hozott tömeggel is, sőt még csak be sem beszélem magamnak, mert mint mondtam múlnak ezek a tünetek, az agresszióról meg annyit, hogy az utóbbi években összesen nem kerültem annyi balhéba stb. mint most két hét alatt, de ez ugye biztos csak véletlen.
Ja meg annyival jobb sztem az általad használt ErgomaxLMG-nél, hogy én ettől nem lettem homokos
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave #4255 üzenetére
Megmondom őszintén én vérnyomás emelkedésre gondolok, de Janesz azt mondja, nem biztos, hogy az. Azért én mégis úgy gondolom a jlelekből. A másik, a Superdrolnál tipikus hátfájás, deréktájban, ezt beszéltük Bubbeval, hogy pont ugyanaz volt neki is. A harmadik, meg amit már régen írogatok, de néha már elég komolyan jelentkezik az agresszió, de az egyelőre nem múlik, míg a másik kettő mintha most nem jelentkezne.
God: Azt hittem már csak én olvasok ki belőle degecséget -
Markgx10
őstag
válasz
GodHeart #4252 üzenetére
Azért én bíztam benned
(hogy nem sértődsz be)
Na akkor holnap lesz pont három hete, hogy megy a Masterdrol.Még egy hét van és kezdek a betegségből egy kicsit jobban lenni. Ma még nem tudtam elmenni edzeni és átszerveztem csütörtökre a mell-bicepsz napot ugyanis vagy most vagy jövő héten van alkalmam bizonyítani, hogy erőt is komolyan hoz a MD.
A betegség ellenére nincs gond a tömeggel, most nem írok semmit, mert jelentős változások nincsenek, félidőben már leírtam a változást, jövő hét szerdán mindent pontosan beírok, mi változott és milyen irányba. Egyelőre a mellékhatások elmúltakUtoljára vasárnap éreztem komolyabban a dolgot, lehet hozzászokott a szervezetem a 30mg-hoz
, de az is lehet, hogy csak hülyeséget beszélek
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4222 üzenetére
Én mást értettem ki abból a hsz-ból
-
Markgx10
őstag
Köszi mindenkinek!
-
Markgx10
őstag
Jogos a 2kg is, idézet a teszto.hu-s riportból:
''Ezért a fehérje bevitelt kizárólag csirkemellből, 100% Whey Isolate proteinből és aminosavakból oldottam meg. Kezdetben napi 1 kg csirkemell fogyott, később 2 kg-ra kellett emelnem az adagot. A szénhidrát forrásaimat pedig rizs, zöldségek és zabpehely tartalmú ételek alkották. Ennek köszönhetően komoly szénhidrát korlátozásra nem volt szükség még közvetlenül a verseny előtt sem.''
DLDkox:Nagyon szépen köszönöm
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
''napi 2,5kg csirkemell oszt gól...az 600g fehérje kb''
Ez már nem az a gyenge kezdő kategóriaTóth Dani is csak napi 1kg-ot evett meg szálkásításkor (mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy ő nem naturál módon szálkásított, neki nem kellett annyira tartania az izomvesztéstől
)
Janesz a hobbigyúrós(de szarul hangzana
)
-
Markgx10
őstag
Nemá.
Te tényleg ilyen sértődős vagy?
Remélem nem vetted olyan komolyan mint ahogy látszik. Ha igen akkor gond van.
Mod: Nézem a többiek meg itt magyarázkodnak. Legyen már ez a topik az ahol egy poén miatt nem kell magyarázkodni, meg bocsánatot kérni. Felejtse már el mindenki ebben a topikban a sértődözést!!!!
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave #4094 üzenetére
Igazából megéri letölteni a 2006-os listát, összesen 65 oldal ebből 19 oldal az angol rész és az 5-7-ik oldalig vannak a doppingszerek hatóanyagai felsorolva.
Ja tények kedvéért, aztán befejezem:
Superdrol: methasterone (2α, 17α-dimethyl-5α-androstane-3-one-17ß-ol)
Masterdrol: (2a,17a di methyl etiocholan 3-one, 17b-ol) -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4087 üzenetére
Akkor bonyolítom egy kicsit a Superdrol hatóanyaga a Methasteron tényleg rajta van a 2006-os listán, de a Masterdrolnak egy picit eltér a képlete (valószínű direkt változtattak rajta valamit) és azt már nem találom a listán
-
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4080 üzenetére
Tehát amíg boltban meg tudom venni, addig naturál vagyok, de valódi lényegét tekintve ugyanazt eszem (pontosabban hasonlót) mint aki kokszol
- Bíró Úr! Nincs több kérdésem -
Markgx10
őstag
Tehát akkor most bár biztos, hogy Janesz nem naturál?
Remélem azért lesz egy-két szava hozzáEngem nem zavar ez a dolog, de akkor ezek után már én kokszosnak számítok?
Komolyan kérdem, mert logikusan ez következik. Magyarul ha megkérdezik, hogy kokszolok, akkor már hazudok ha azt mondom, hogy nem?
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4041 üzenetére
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4038 üzenetére
Erre a párhuzamra inkább nem mondok semmit
Engem nem zavar a párhuzam, csak sokan olvashatják ezt a topicot akik nem is értenek hozzá és az az érzés lehet meg, hogy a MD is egy szteroid stb. Ez meg azért akárhogy is próbálkozunk nem igaz(legalábbis még nem
)
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4033 üzenetére
Lassan sztem kezdjük keverni a szezont a fazonnal (heti 4 omna vs napi 3 MD)
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4029 üzenetére
Félre ne értsd, tuti igazad van, csak az a rohadt kíváncsiság nem engedi, mert utána meg azt mondogatnám maganak, hogy lehet pont akkor jött volna meg a nagy erő
(ami nagyon úgy tűnik elmarad idén
)
-
Markgx10
őstag
válasz
Woodslave #4025 üzenetére
Hülye
God: Lehet igazad van, de azért ha nem haragszol, bár minden tiszteletem aTiédde nem veszek vissza mert ez meg olyan erőt kezdett hozni, hogy most már befejezem így, úgyis csak egy hét van hátra az egészből, az már nem olyan sok, de rendkívül kíváncsi vagyok lesz-e nálam olyan áttörés erőben mint Bubeenál, vagy 100 használóból 99-nél, mert én igazából azért kezdtem el, nem kifejezetten a súlygyarapodás miatt
(az meg jött eddig vagy 5kg biztosan
)
-
Markgx10
őstag
Én kb 250gr rizst (2*125g-os zacskó 3 felé osztva) és két csomag puffasztott rizst (2*100gr) eszek meg napont + reggel valami zabpelyhet a turmixba és kész
Igaz, hogy csak pér hete csinálom, de sztem már az is nagy eredmény (egy ilyen szartól mint én
) hogy a MD alatt nem nőtt a derekam, miközben a súlyom eddig azért növögetett.
Bár most nem tudom mi lesz ebből a betegségből, mára egy nagyon picit jobban vagyok nyomom a C-vitamint (hozzáteszem teljesen föklöslegesen, mert nálam szokás szerint semmit nem hat) meg a sok folyadékot, aztán holnapra kiderül, hogy visszaesett-e valami (tömeg vagy erő) de sztem csak stagnál, azért gyengének nem érzem magam. A másik, hogy most sajna nagyon nehéz rávennem magam a kajálásra
betegen alig tudok enni. Na mindegy rinyálás off
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg #4014 üzenetére
Elég komoly lenne, ha Janeszen kívül itt bárki egy kiló rizst enne naponta.
Mehetne utána mindenki a fogyi topikba panaszkodni
-
Markgx10
őstag
Én június elsején kezdtem és 6 hónap alatt eljutottam oda, hogy 35kg helyett 100kg-ba tudtam 8-at nyomni fekve. Azóta 5 hónap alatt, még 10kg-ot sem fejlődtem széria szintjén (múlt héten 110-be ment 4 ez a csúcs), pedig azóta minőségi fehérjét eszek, rendbetettem a kajálásomat, keményebben edzek és mindezek mellett még elég komoly tápkiegeket is használok
Szóval lelassul az rendesen szerintem is, de kívánom, hogy Neked ne lassuljon le
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Netflix
- Anime filmek és sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged