Hirdetés
Aktív témák
-
LOTR
addikt
megmondom őszintén fogalmam nincs, én nem méregetek, meg ilyenek, meglepő módon az edzésen tegnap meg hétfőn nagyon jó erőben voltam
ha itthon vagyok, akkor a a napi kajám kb így néz ki:
reggeli 5tojás (sárgája+fehérje) + 2 szelet pufirizs
-vagy délelőtt megyek edzeni, tehát a reggeli után
aztán kb 2-3x eszek még hús+rizst
-vagy kb 17-18 körül van edzés
aztán 1-2x hús+rizs -néha az éjszakai vacsi tonhal+pufirizs(esetleg túró hozzá) hús+rizs helyett
hús az kb adagonként fél csirkemell -most jut eszembe, hogy egyszer lemértem, ha jól emlékszem olyan 70-90g/félcsmell- (ilyen közepes méretű csirkéből)-mondjuk nem sok a fehérje, de ez van, a rizs meg kb ugyanannyi térfogatra, mint a csmell, és eszek hozzá zöldséget is, most áttértem a franciasalira, mert így legalább nem olyan száraz amit eszek (az meg végképp nem érdekel, hogy a franciasaliban van egy kicsi mustár meg mittudom én még mi )
ha meg bp-n vagyok, akkor meg a változás annyi, hogy a reggeli az 6-8db panírozott halrúd, és a napi kaja az még kb 3-4x hús+rizs, ilyenkor szemetet szinte egyáltalán nem eszek, a paníron kívül, ált kedden szokott elszakadni a cérna, és akkor letolok 2db túró rudit, én más édességet nem veszek megamnak
tehát ennyi
[Szerkesztve]One Ring to rule them all
-
LOTR
addikt
kb 1 hónapja , de még nem tudtam rávenni magam a diétára
tömegelni meg most semmiképp nem akarok, amikor érzem, hogy a hasamon majdnem kevesebb a párna mint valaha , mondjuk a gyomrom is kicsit nagyobb, mint múlt nyáron, de azzal együtt a hasam is izmosabbnak fog majd látszani -remélem
tök jó érzés hogyha ráfeszítek, akkor a lengőbordáim (vagy mi a neve) fölött a bordákon érezni, hogy van izom, nem csak bőr, mint eddig volt
és az alsó hasizmom is rendesen fejlődik
-
LOTR
addikt
hiszen csak ősszel meg télen tömegeltem, nem gondolod, hogy most nyárra tömegelni fogok, azé nem vagyok akkora hárdkór arc, mint Janesz, meg Bubee, meg God
az csak egy dolog, hogy a valós tömegelés, kb csak decemberben kezdődött, mert akkor kezdett nőni a súlyom, kb 79kg vagyok (5 hónap alatt kb 4-5 kiló jött rám, és a tzs nem nagyon változott) 13%tzs, igaz ha hozzáadok mindenhez 1mm-t, akkor vagyok 14%, ha 2-t adok hozzá, akkor 15%, tehát ilyen 13-14% körül vagyokOne Ring to rule them all
-
LOTR
addikt
igen, mert úgy emlékeztem, hogy múltkor annyit mértem, és most -mivel nem ettem mogyorókrémes gofrit, és eltelt majdnem 2 óra az előző kajáláshoz képest- éhes lettem és előtte lemértem, hogy mennyit eszek, és rájöttem, hogy rosszul emlékeztem
az új adatok a pontosakOne Ring to rule them all
-
GodHeart
senior tag
szabad súllyal.
először nyomok 10*20kg-ot bemelegítésnek, majd 30kg-al 8-at, majd 40-el 8-at, majd 45-el 8at. ill ezt így ma elsőre Mert előtte egykezeseket emelgettem, az kisebb megterhelés a fejemnek, de ma visszatértem és így csináltam...
túl sokat csinálsz.. nem fogsz fejlődni tőle... sztem sokkal kevesebbet csinálj... mint mondjuk én
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
Sztem is sok szériát csinálsz...de ha fejlődsz, végül is az a lényeg.
Én 20al bemelegítek, 40, 50, és max 2x60, vagy 6x, attól függ, hogy hogyan megy, meg hogy van-e segítségem. Jó mondjuk az is igaz, hogy én látod nem igazán foglalkozok ilyen felvezetésekkel, egyből a lecsóba vágok.
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
Ez ám a tudományos magyarázat.
etilin: és mik a tünetei a túledzett izomnak? Csak hogy tudjam belőni az egy napi edzésem, mert nem akarom magam túledzeni, de azért a terhelést meg szeretném adni az izomnak''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
Kicsit túloztam.
Nyaralás előtt már ment 4x8-as széria 40-nel, tehát ez nem a csúcsom volt. Amikor visszajöttem, akkor úgy ment a 60, hogy az utolsó szériám volt és csak 6ot csináltam. De akkor is látványos fejlődés volt.
szerk: akkor még nem piramis el alapján edzettem, szóval azért csináltam 4-5 szériát fix 40nel. Amikor visszajöttem, akkor ezt is másképp csináltam.
[Szerkesztve]''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
LOTR
addikt
az összeset valóban nem néztem még végig, de öcsém töltött (most meg jól leállítottam, hogy meg tudjam nézni )
amikor én ezt nyáron írtam, hogy ezt csinálom, akkor ha jól emlékszem azt írták, hogy ez lányoknak való, erre kiderül, hogy faja kis gyakszi ez, nyáron csináltam legalább 1 hónapig
hmmm
a feszítőt meg hajlítót is gyorsan megnézem, most, hogy úgyse akar senki tölteni
combhajlítás - lábhajlítás: [link]
combfeszítés - lábnyújtás: [link]
de hogy miért nyújtás a feszítés, na mindegy
mindenki döntse el maga
-
Falco6
tag
Én mindíg este edzek. csak akkor jut rá időm.
Hát Janesz, Agyzuzo: sajnálom ha baromságot írtam, de nekem ezt mondták. És amint már leírtam ténleg oan ember akinek bejött. Elmondjátok,hogy mért hülyeség? Bocsi, lehet h hülye vok hozzá, de nem találom benne a rosszat.
[Szerkesztve] -
Finwe
őstag
Igen, csigás gép. Ok, akkor mostantól majd a felvenyomással kezdem a mellizmot.
És akkor lenne még egy kérdésem! van az a pad amibe ''beleülök'' és a fejem fölül leemelem a rudat. Ekkor ugye a derekam, hátam elvileg ki van támaszta. Ennél ugye a fejem mögé engedem a rudat? A másik, hogy akkor ugye ez vállra megy (előre)?
Továbbá, nekem nem a legegyenesebb a hátam (bár sokat javult a helyzet), rossz a tartásom. Erre milyen gyakorlatot lehet csinálni?
Asszem az a legnagyobb gond, hogy akivel járok mindig kap valami lövést, hogy ezt márpedig ő most nem csinálja, megy másra és minden héten másra esküszik.
Nem jár valaki az Astoria-fitnessbe? (ez ugye még nem reklám? )-{PoH}- Patriots of Hungary
-
myrra
senior tag
-
myrra
senior tag
mikori ez az újság? mert én azt gondoltam hogy a Csisztu idősebb 34nél.
szerintem amúgy a legjobb csaj a médiában
a Lázár meg 39 kg-ot nyom fekve ebből látszik hogy mennyivel erősebb tud lenni az ember ha egy kicsit odafigyel magára és karbantartja az izmait.100-120 kg-os fekvenyomó teljesítményt hamar el lehet érni, és mekkora különbség a 39hez képest
[Szerkesztve]''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz
-
GodHeart
senior tag
most ezt így végignéztem talán nem is ''akkora'' baromság...
viszont mivel tesóm azt olvasta az egyik ilyen szennylapban, hogy a felülésektől le fog fogyni, ezért most felülésezik.. és az istenért nem hiszi el, hogy attól soha az életben nem fog.. mondjuk hova akar fogyni azt meg én nem tudom Biztos a hullaházba tréningezik -
Woodslave
félisten
-
LOTR
addikt
válasz Manitou #1075 üzenetére
az utóbbi 1 hétben legalább 10x tuti belinkeltem -na jó nem -, de mivel senki más nem veszi a fáradtságot, valakinek a piszkos munkát is meg kell csinálnia
nehogymár ezen múljon hátrányosabb helyzetben lévő embertársaink fejlődése
uff:
65kg-mal megy a szériázás, emelnem kell fekvenyomásban
-
Steelheart
senior tag
válasz Manitou #1204 üzenetére
Végülis, a krumpli meg a rizs az nekem is megvan, főleg így télen, amolyan szegény-kaják, olcsóbbak szinte mindennél A rizs csak ímmel-ámmal megy, főleg mikor már 3. napja eszem mert ''véletlenül'' túl sokat főzünk (igazból tesóim finnyáznak és titokban csak kenyeret esznek, és rám marad a rizs) de egy jó paprikás krumplit mindig szívesen fogadok Nem is tányérból eszem azt, hanem nagytálból, hogy ne kelljen már annyiszor szedni magamnak
Tényleg, a szójáról mi a véleményetek? Csak mert mostanában anyám beszerzett egy nagy adaggal (szójakocka), mert vhogy vmi ismerősén keresztül hozzájutott valami harmadáron, és valószínű, hogy rövidesen el is kezdjük fogyasztgatniXFire profile: http://profile.xfire.com/crystalheart ________>>--(O.o)-->________ http://www.youtube.com/watch?v=0NM45lYPb_A _________>>--(X.x)-->_________ http://crystalheart.extra.hu/e107_files/downloads/video/myvid/ggstart_f2_3kbps.avi
-
Markgx10
őstag
válasz Manitou #1295 üzenetére
350gr vch nálam az amitől még tudok növögetni de még nem vészesen zsírosodok. Ami most van rajtam zsír abból vagy 3-4kg úgy jött fel, hogy 400-450-re megemeltem a bevitelt, de nagyon rosszul sült el. Szóval most 300gr felett megy egy picivel, ez a Masterdrol alatt a 350-et el fogja érni, de többet nem nagyon. Sajnos már olyan lassú az anyagcserém, hogy nagyobb mennyiségnél már értelmetlenül zsírosodok csak.
-
Falco6
tag
válasz Manitou #1933 üzenetére
mivan?
amúgy mi ez bakker nyelvtan-topic???
ki nem sz*rja le h h van rendesen. marhára nem érdekel. de legközelebb amibe nem vok biztos azt beírom word-be oszt ráeresztem a helyesírás ellenőrzőt...
[Szerkesztve]
egyszer hibázok oszt mindenki azt hiszi h hű de hülye ez a gyerek.
kapjátok be köcsögög!!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest