Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Aktív témák
-
tween
őstag
a tegnapi elcsalt lábnapot ma bepótolom, ha addig élek is...meg persze ha el tudok vánszorogni a teremig...csak hogy on is legyek: Boxi? oly régen szólítottalak már meg, mindig hiányzik az embernek egy-két baráti szó...hat már a parizeres zsömle?
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #15373 üzenetére
ennyi
nethuszár
-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition #15394 üzenetére
Soha nem érdemes visszaolvasni, faxság az egész topic...
Még ha On is a téma...na akkor meg iszonyat unalmas.
-
BÁ Nutrition
addikt
mostonában nem jártam erre, gondolom nem érdemes visszaolvasni
-
Ijk
nagyúr
válasz
gooool #15389 üzenetére
Gondolom a tipikus karból fekvenyomó fajta. Felrak jó nagy súlyokat, nem engedi le rendesen, és fent megtartja. Mell helyett dolgozik a váll, bicepsz, tricepsz. A képen tökéletesen látszik is, a zsír alatt jóformán semmi mellizom nincs.
Egyébként ehhez az eredményhez nem kell kox. -
God Vazzeg
veterán
Na nehogy berágj, ezt a zenét neked küldöm márcsak a címe miatt is
-
gooool
őstag
Akad, mit ne mondjak...
Egyébként érdekes, de a tesója is pont ilyen...mell sehol sincs, holott folyton melleznek mindketten.SzlobiG:
Majd közlöm vele, hogy nem jött be a vakítás, hogy naturálban tolja...Én ma tesifakton felkarállást gyakoroltam a korláton...nem létezik, hogy így szétszedje a karom...
-
macikos
addikt
12:12-től Tóth Dani alkarozik! Miért nem hallgat Bunnyra, hogy alkarozni hülyeség? Hát nóóóórmális?
-
Ijk
nagyúr
válasz
megint én #15380 üzenetére
Ki a faxt érdekel hogy gyúrás tekintetében pubertásba léptél?
Ettől a fegyencedzéstől meg összeomlott a ph is. Remélem valahol nyitnak maguknak egy fórumot, mert már szerintem itt mindenki besokallt. Bár a legjobb az lenne ha elkezdenének valamit edzeni, és megkímélnék az embereket az elméleteiktől.
-
megint én
őstag
Vazze, emberek mi a faszt csináljak???
Tele vagyok terhescsíkokkal, leginkább a bicepsemen, de már vagy tenyérnyi területen, és eleinte csak rózsaszín volt, de most már lilás -
mocsanisi
senior tag
Én meghalok. Most komolyan azt hiszitek hogy van egy elhízott dagadt disznó, beszúr magának 3 injekciót és 3 hónap alatt színizom lesz? Szerintem a szteroidok témakörben is nagyon durván el vagyok tájolva... Olvassatok utána, elég iromány van a neten, de azért jó lenne ha nem úgy lennének beállítva a koxok mint valami csodaszerek, amitől rögtök mindenki izmos lesz.
Amúgy meg ez miért böki a csőrötöket? A szteroidoknak ott vannak az előnyös hatásai, pozitívumai, meg ott vannak a mellékhatások. Azt mindenki magának dönti el hogy vállalja-e hogy beszúrja/megeszi. Nincs senki se rákényszerítve. Ha ő bevállalja, te meg nem, viszont ő sokkal jobban néz ki, attól nem kell leszólni. Végülis hülye példával élve én is köpködhetek a ferráriban feszítő emberekre hogy biztos örökölte, meg nem dolgozott meg érte, de ez nem változtat a tényen hogy neki van ferrárija nekem meg nincs...
-
gooool
őstag
Ez már kancsöcs?
[link] -
Jojo5
őstag
váll volt ma, és überbrutáljól néztem ki edzés után
most meg CANGA -
God Vazzeg
veterán
Az, hogy van egy dagadt ismerősöd, és nem tud húzódzkodni ez bizonyítja hogy a gyúrás nem jó?
Komolyan bexarok rajtatok, a fegyencedzéstől kezdve az ilyen hülyeségekig, ti ezt tuti team munkával kreáljátok, mert 1 embernek ez sok volna
Na akkor kapaszkodj: én simán húzódzkodok 30-at neked, mondjuk csak 93-94kg vagyok, nyomok neked 160 körül, és guggolok 180-ba 4-5-t ha picit összeszedem magam. És képzeld: se kigyúrt, se erős nem vagyok ezzel, ez egy közép kategória kb. Egy barátom kicsit jobban ki van gyúrva mint én (naturál!) és 220-at nyomott versenyen, 260kg-ot guggol, húzódzkodni még nem láttam, de gondolom nem esik nehezére! Fel lehet kötni a gatyát a fegyencedzéssel, meg a majomkodással
No offense, csak úgy kikívánkozott
-
macikos
addikt
válasz
Jimy83 #15366 üzenetére
Na ezt én is szeretném tudni. Elítélik azt, aki jól néz ki, izmos, szoláriumba jár, stb. Ők meg arra verik, hogy 1 lábbal felugranak-e a konyhaasztalra, vagy hogy milyen gyorsan tudnak kötélre mászni... szuper
Funkcionális erő. Igen, ez nagyon szép, csak mondjuk a hétköznapokban hol van rá szükség?
-
Woodslave
félisten
picsák vagytok guggolni?
-
Brent
aktív tag
A kézenállós állításodat elírtad nem ?
Ha te nem tudsz, akkor béna vagy, ha ő tud, akkor ő nem béna.
Ehhez semmi köze nincs az erőhöz.Szvsz mindkettőtöknek igaza van valamilyen szinten. Az meg, hogy mi a valós erő.
Írok egy példát: (ki az erősebb)
Van egy 100 kilós ember, meg egy 70 kilós ember.
A 100 kilós ember fekve nyomásban kinyomja a 100 kilót (saját testsúlyát) néhányszor. mondjuk ötször.
A 70 kilós ember is kinyomja fekve a saját testsúlyát ötször. Többet nem bír a 70 kilós ember, belenyom a 80-ba de nem nagyon megy, inkább hagyja a picsába.Jöjjön mondjuk egy húzódzkodás.
A 100 kilós ember felhúzza magát kétszer, majd leesik aszondja ő nem bírja, inkább meghal.
A 70 kilós ember felhúzza magát 30xKi az erősebb?
-
Jimy83
aktív tag
Mire készültök fiatalok mire kell ez a nagy erő ?
-
Ijk
nagyúr
Alig kúszott 0 fok fölé a hőmérő, már is megjelentek az idióták.
Mi lesz itt tavasszal? -
Brent
aktív tag
válasz
hoffman_ #15257 üzenetére
"kis pufi dundigyerek komplett izomagyat csinált magából(és szolis buzit, más kérdés), kb röhelyes munkával és porokkal, meg szeméttel, az engem felbosszant. Anno gimis társam is, kis vékony gebe, úszó srác, elkezdett porozni, és 3 hónap alatt akkor akarja lett, mint az én két karom együtt."
Azt az mi ?
Nyilván ha valakinek csak az a célja, hogy páváskodjon, annak akár járható út is lehet ez a cuccolás. De az ilyen emberekben ált. nincs kraft.Én is jártam kondiba, de aztán abba hagytam. Mondjuk én nem a külsőségek miatt jártam, hanem, hogy legyen erő, de rájöttem, hogy ahhoz, hogy legyen erő, meg állóképesség, ahhoz nem kell kondiba járni.
Futás, fekvőtámasz, felülés, függeszkedés, húzódzkodás. stb. Szóval minden olyan amit saját testsúllyal is lehet.
Az öskolában van két osztály társam, mindketten 1 éve járnak kondizni. Egyik 100 kiló, a másik 72. Én meg csak ugye otthon "szöszmötölök" egy kicsit, ha van időm. Mostanában mondjuk egyre többet szöszmötölök, mert hamarosan lesz egy megmérettetés.
100 kilós gyerek így a konditeremben erős, szóval annyi, hogy a fekve nyomásban néhányszor kimegy neki a 100. Erőember stílusban 100 kiló, szóval nem ilyen full kövér potrohos, zsírhájgombócot képzelj el. De ilyen, hogy függeszkedőn felhúzza néhányszor a saját testsúlyát ? Az képtelenség... tőből kiszakad mindkét keze. Ha futni kell 1,5 km után meghal. Fekvőtámasz 30 után halott. Egyik karja akkora, mint az én két karom együtt, de ennek ellenére lenyomom szkanderban szóval az, hogy kinek mekkora a karja nem sokat számít.
Ha már szóba hoztad a kettlebellt: [Pistol squats] Ez azért már valami.
-
Woodslave
félisten
na legalább 1 hét edzés oda, pedig már kezdtem izmos lenni
leszedettem a fejemről egy anyajegy szerűséget mert akadt benne a borotva, és nem akarom hogy felnyíljon a fejem
na mindegy, mindent a szépségért
-
válasz
Babetta-X #15344 üzenetére
Attól függ, mi a célod! Ha rosszak a porcok a térdedben, akkor mondjuk nem biztos, hogy a legjobb ötlet a futás, ha pedig izmot szeretnél építeni, akkor tényleg guggolni kéne, akár kis súllyal sokat. Intervall futás mondjuk szerintem alkalmas izomzat-növelésre is, ha nagyon intenzív. Én úgy szoktam, hogy olyan gyorsan futok, ahogy csak bírok 30-40 mp-ig, aztán 4-5 perc kocogás, hogy lemenjen a pulzusom, majd újból sprint.
A 4x12 olyan átlagos testépítős dolog, én ebben a témában le sem merem írni a javaslatomat, mert megköveznek.
Ja, és ha már kutya: én
szeretek a legjobban futni. Tappancska egy igazi kedves vadállat.
-
macikos
addikt
válasz
Tipo16V #15349 üzenetére
2-szer körbetekered, az már jó, 3-nál többször nem kell. Remélem jól tekered fel, tehát amikor ráteszed a rúdra a kezed, akkor úgy van a sorrend, hogy a kezed, a rúd és végül a gurtni, mert csak így lesz jó, ha feltekered.
Tehát így: [link]
Boxer001: LOL, szóval innen a neved?
Azt hittem a boxolásra asszociálsz vele, hogy féljenek tőled
-
Boxer001
veterán
Na, most meg a kutyák a téma, ez hihetetlen.
Imádom a kutyákat, de azért...
Ha már kutya, akkor fater ma vett (nem nekünk itthonra) egy 4 hónapos bullmasztiff kant.
Az meg gondolom nem meglepő, hogy nekem boxerem volt, de elpusztult, azóta nincs kutyánk, de van egy olyan sejtésem, hogy lesz... -
Tipo16V
aktív tag
válasz
macikos #15346 üzenetére
te gurtniszakértő vaggy, multkor használtam a hátazáshoz, a felkötésére van valami speckó teknik? én csak 2x körbetekertem, úgy csináltam mint a simsonon és ugy meghúzódott. azúgyjó?
jó jó de ez sárhegyi juhász
egyébként kb ugyanolyan mindekettő.
nekem is második kutyának jöhetne egy pit vagy egy mopszbár a pit mondjuk emberben ilyen fegyencedző, a sárhegyi meg a kau és társai meg kidobók
nekünk 2 éve 13évesen meghalt Aphra, azóta nincs kutya
hát nekünk régi szar kerités az ilyen rácsos volt, kezdetben még egyenes....később kihasasodott mert Aphra mindig nekiugrott ha ment valakiaz alkoholistákat nagyon nem szerette. hagyta hogy rajta aludjak mikor még kisebb voltam, játszottam vele mikor kezdett bevadulni annyit mondtam nyugszik és egyből leállt, nagyon okos volt és engedelmes. egyszer nagymuter ismerőse bejött, a kutya nem volt bezárva, az ember volt vagy 185 magas, a kutya nekirohant, és a két vállára tenyerelt a mancsával úgy kellett leszedni róla. nagyon bírtam a fejét. amint elkezdek dolgozni veszek egyet. 80ezer.:/
-
macikos
addikt
válasz
Tipo16V #15341 üzenetére
Nekem is a kaukázusi juhász a kedvencem. Jók ezek a Pit-bull és társai, de nekem kicsik
Hiába nagyon kemények.
Nekünk 4 kutyánk van. Egy Moszkvai őrkutya, neki a kölyke, egy Pumi meg egy farkas (valami hibrid)
Ezek a kutyák is kemények. Kerítésen átugrás, átmászás alap, ha baj van.
Annyi van, hogy a Pumi és a farkas kanok mindketten, aztán mióta a farkas ivarérett lett, nem tudják egymást elviselni. Igaz, a Pumi keresi a bajt, azóta bent van. 1-2 hónapja pórázzal kivittem, átugrott a kerítésen, a farkas meg elkapta az oldalát, rákapott, szegény Pumi összeszarta-hugyozta magát. Azóta ivartalanítva lett, de még mindig nem bír magával
-
Babetta-X
senior tag
No még egy kezdő kérdés.. Nagyon nagy hülyeség, ha azt csinálom, hogy egy héten kb. 3 szor edzek, de a láb edzéseket kihagyom, és ezt futással pótolom? Tudom, hogy a gyúrás meg a futás nem a legjobb párosítás, de a térdemben sajnos rosszak a porcok (hibás fejlődés miatt), így pl guggolni alapból nem is nagyon szabad nekem. Futni lehet megfelelő cipőbe, legalábbis attól még nem ment tropára a térdem.
Nomeg a másik, ha kinéztem a gyakorlatokat kezdésként mekkora számmal érdemes elkezdeni csinálni? Régen 4*12-őt csináltam, de többen mondták, hogy az nem jó, nem tudom mi lenne a megfelelő.
-
Márk01
tag
válasz
Markgx10 #15337 üzenetére
Na akkor neked nem kell bemutatnom őket.
Nekem ez a második,az első 10.éves korában,műtét után néhány órával ment el.Nem lehet elképzelni (csak ha egyszer gazdi vagy)milyen szeretet van ezekben a kutyákban.
A másik oldaluk meg, simán nekimenne egy oroszlán csapatnak,ha a gazdáját védelmezi. -
ADAM1337
nagyúr
Tudom hogy nem lehet elérni pusztán a rálátás miatt hogy nekem pl mi felelne meg linkeltem be, nem akarok semmiféle vitát/flame-et kelteni itt.
A kondis edzést meg majdnem minden küzdősportoló csinálja ez tény, a maximális erő (itt gondolok az ütő erőre példaként) például fekvenyomással fejleszthető a legjobban amit 1x tudsz kinyomni súlyt.
Az az alkat meg szerintem simán elérhető, és számomra nem is kell több, a sok kardiós edzés miatt örülnék ha tartani tudnám akár kicsit több izommal. -
Markgx10
őstag
válasz
Márk01 #15302 üzenetére
21-ik éve csak ilyen kutyám van
(pontosabban mostanság pitesebbek inkább, nem annyira sztafisak) Van egy saját kanom + ideiglenes befogadók vagyunk az bull-ítpusú terriermentő egyesületnél (www.amstaffrescue.com), most két hónapja van nálunk egy szuka is, akit sikerült már szépen meggyógyítani és feltáplálni
Ő a kan: BátorŐ pedig a szuka, ahogy hozták és a végén amilyen most: Málnácska
Bocs az offért, de bele vagyok bolondulva ezekbe a kutyákba
-
válasz
spammer #15330 üzenetére
Amit régen vettem - whey protkó-, azon az ásványi anyagok nem voltak kiírva, csak a különféle aminosavak. Csak mert arra gondoltam, h a jövő hónapban ha vennék egy ilyet, talán elég lenne egy sima, jobb multivitamin is, nem kéne külön ásvánmyianyag-tabi, mert a legfőbb dolgok -kálcium-magnézium- talán benne vannak ebben is, másból meg raknak a jobb multivitaminokba is eleget. Mert anyagilag úgy állok, hogy vagy vitamin- és ásványianyag pakk, vagy whey protein -a kettő együtt nem megy. De mondjuk az talán menne, h vennék egy olcsó multivitamint, meg egy olcsó whey proteint, csak edzés utánra.
Tamoo: nem, éppen nem. Tényleg lehet, hogy a tejsavóban van annyi kálcium pl., ami kiválthat egy kálcium-tablettát, ha ráadásul eszek sajtot meg túrot is. Szeretnék spórolni. -
hoffman_
nagyúr
válasz
Boxer001 #15329 üzenetére
Néha nekem is könyökömön jön ki, elhiheted, de nincs nagyon más lehetőségem
Ha színesíteném is a dolgot, akkor a költségekre tekintettel előbb tolnék be más féle húst, több rizst, egyéb opciót, mint a porokat, az nem igazán férne bele most semmiképp. Kicsit később igen, utána megint nem, de most 2 hónapra felesleges belevágni.
-
spammer
veterán
válasz
Fred23 #15325 üzenetére
Nem vagyok adatbázis
Minden gyártó feltünteti, hogy az adott cucc miből mennyit tartalmaz. Nincs ilyen "általános" tartalmi dolog. Van tejsavó, tejfehérje, szója, meg a tökömtudja micsoda, és van izolátum, koncentrátum, kombinált, kevert... Ahány féle, annyi fajta.
---
szerk: Én ha már ha egy nap 5x-6x ugyanazt eszem, estére már herótom van... Nem vagyok kóter edzett, nem bírom ugyanazt a kaját sokáig
-
Boxer001
veterán
válasz
hoffman_ #15323 üzenetére
Én 2 napig se bírnám, hogy ha folyton a szokásost kéne enni, még akkor se, ha más az elkészítési mód. Szóval nekem marad a minél több fújatópor megoldásnak.
+ a faxom se sütögeti azt a kibaszott húst, meg főzi a rizst, krumplit folyton...tudod mikor.
Igaz időben nem sok. -
hoffman_
nagyúr
válasz
spammer #15319 üzenetére
Azért szerintem a csirke is finom
De tény, hogy fél évig csirkézni minden nap, azért sok lenne - de a veszély engem nem fenyeget. Meg ugye ott van még a hal is. Az emésztésre meg rászánom az időt, nekem megér egy jó vacsora 3 csirkecombbal egy kis punnyadást. De a turmixot nasinak el tudom képzelni, abból sosem elég.
-
Ijk
nagyúr
Szerintem fiziológiából a simaizom, szívizom és harántcsíkolt izom mellé be kellene vezetni a gyúrós izmot, ami nagy, de nem erős.
-
spammer
veterán
válasz
hoffman_ #15317 üzenetére
Nem ugyanaz, mert a turmix finom, gyorsan megiszod, gyorsan megemészted, míg a hústól egy idő után már undorod lesz, ha rágondolsz
Nyilván a szilárd kaja az elsődleges, de sokszor nem tudod megoldani, vagy már egyszerűen nem kívánod, akkor jó egy ilyen turmix. Edzés után közvetlenül pedig a legjobb. Na és azt is nézd, mennyi a tápértéke egy turmixnak és mennyit kell ahhoz húsból megenni
Egyébként a lényegét tekintve ugyanúgy aminosavakra bomlanak, csak a turmix gyorsan felszívódik, a húst meg emésztened kell egy darabig. -
válasz
Woodslave #15178 üzenetére
A piros a legjobb, 0,23%-al több izmot épít, mint a kék vagy a fekete!
Amúgy nagyjából igazad van, főként genetika, de azért ez a marokerősítő gumi nem rossz, ha minden nap fullra bedurrantod vele az alkarod, nem lesz fölösleges eszköz.
Tegnap óta millió hozzászólás lett, és látom, h nem vagyok egyedül a felfogásommal, illetve vannak még hozzám hasonlók. Viszont amit sokan nem látnak szerintem jól itt a topikban, az a "valós" vagy "funkcionális" erő téves felfogása: attól függ, mire kell, hol kell az az erő, tehát hol és mire szolgáljon. Már miért nem valós és funkcionális erő 160 kiló kinyomása? Mert az is valós és funkcionális egy adott helyen, eszközön, módon. Az már más tészta, hogy én sem tartom jó ötletnek a kondigépeket, mert másfajta funkcionális erőt szeretnék jobban. Én is inkább csinálnám egy 32 kilós girjával az egylábas guggolást, minthogy keretben guggoljak 200 kilóval. De ez ízlés dolga. Mindkét erő valódi és funkcionális. Inkább úgy kéne mondani / mondanunk, hogy másfajta funkcionális izomzatot szeretnénk, mint itt a többség.
Így nézve még az izomminőség is egy relatív fogalom!
Aztán csak még egy megjegyzés: valaki írta, hogy az egykezes fekvőtámasz valszeg kamu, csak pillanatkép; ezt én már személyesen cáfolhatom. Ha nem is megy úgy, mint a képen lévő srácnak -full összezárt lábak-, de megy, és nyárra úgy fog menni, mint ahogy a könyvben van. Igazából szerintem semmi más nem kell ehhez a gyakszihoz, mint erős könyök! Sztem bármelyik 1-2 éve gyúró emberke meg tudná csinálni, ha megpróbálná.
-
hoffman_
nagyúr
Ez valóban így van. Most, hogy (többé-kevésbé) felépültem elég sok dolgot kezdek újra, többet, mint sérülés előtt. Ha hosszabb távon(mondjuk nyárig) nem látok értékelhető fejlődést, akkor még az is lehet, hogy benevezek rájuk.
spammer:
Fehérje ez is, az is, de azért nem ugyanaz
Egyébként én szívem szerint minden nap betolnék egy egész pipit, vagy egy kiló sült disznót, a kapacitásom megvan rá
A pénztárca viszont nálam is szűk keresztmetszet. Egyelőre tudnék rá költeni, még ha nem is sokat, de lassan eljön egy fordulópont, amikortól elég komoly megtakarítási akciókra lesz szükségem.
-
spammer
veterán
válasz
hoffman_ #15313 üzenetére
Pedig a jelenlegi epres proteinem olyan finom, hogy ha tehetném, egész nap iszogatnám
Csak ugye a pénztárca...
Arról nem is beszélve, hogy lehet sütit, vagy akár fagyit csinálni belőle, ami sokkal egészségesebb, mint a tiszta cukor "hagyományos" megoldás.
Amúgy miért ne lenne az igazi porokkal? Ehetsz napi több kiló húst is, ha bírod, de úgysem bírod...
Fehérje ez is az is..
-
hoffman_
nagyúr
válasz
spammer #15310 üzenetére
Igazad van persze, teljesen felesleges foglalkozni velük, de azért mégiscsak böki a csőröm a learatott babér, érted. De igazad van
Azért meg elnézést mégegyszer, ha úgy tűnt, egy kalap alá veszem(tényleg úgy jöhetett le). Az étrendkiegészítőket se szeretem annyira, de ez már egyéni preferencia/hülyeség, azokkal gyakorlati bajom nincsen semmi se. Csak úgy vagyok vele, hogy ha nem tudja az ember úgymond természetes úton bevinni azt, amire szükség van a fejlődéshez, akkor az úgy már nem az igazi.
-
spammer
veterán
válasz
Babetta-X #15308 üzenetére
Hátazni is tudsz: evezés kétkezessel simán állva, és 2db egykezessel is ülve. Ja persze, fej fölé is tudsz ülve. Mindent meg lehet oldani, ha már megvannak a súlyzók/pad, akkor csak egy kis kreativitás kell
--
(#15307) hoffman_ : A koxosok tolnak mindent, de miért foglalkozol velük? Nem fair? Kit érdekel ez? Ez nem verseny. Magaddal versenyzel, nem másokkal, pláne nem a koxzabálókkal
Ha valaki tönkre akarja baszni magát a sok szarral, lelke rajta. Ne foglalkozz másokkal, magad miatt csináld és kész. Csak tényleg ne vegyük egy kalap alá drogokat meg az étrendkiegeket
-
Babetta-X
senior tag
válasz
spammer #15306 üzenetére
Köszönöm a segítséget, megpróbálok összeállítani valamit, aztán meglátjuk mi lesz. Esetleg arra gondoltam, hogy a fej fölé nyomós gyakorlatokat ülve végzem, így mindet meg tudom csinálni. Egyedül a hát edzéssel vagyok kicsit bajba, mivel ahogy látom annak a legtöbbje lehúzás vagy hasonló dolog.
Gondolkozom mit kéne beszerezni aminek hasznát tudnám venni ilyen belmagasság mellett is.
-
hoffman_
nagyúr
Oké.
spammer:
Nem is mondtam, hogy attól lett izmos, hogy bement a boltba, vett valamit jó drágán(azt se mondtam, hogy kox van a fehérjeporokban
), és beállított étrend + nagyon sok gyúrás mellett megnőtt. Illetve van ilyen is, ez is ment fél év alatt, de amire én gondoltam, az legalitáson kívül vázolt opció. Ismerek mondjuk 8 embert, aki "építi a testét" ennek a fele korrekt(ahogy Ti), a másik fele az általam vázol. Azért csúszhatott félre a mondanivalóm(amiért kevertem a szezont és a f*szt), mert az étrendkieg és a szuri mehet párhuzamosan, és ment is - my bad.
Ijk:
Ne skatulyázz be, ha visszaolvasod az összes postomat, akkor tisztán látni fogod, hogy hogyan vélekedem a súlyzós edzésekről. Tisztában vagyok vele, hogy amire ki van találva, arr jó, és nincs igazán más alternatíva.
God Vazzeg:
Dehogy kell
Csak a funkcionális izomzatról beszéltem, amiben a testépítők (jobbára) elvéreznek, ha nem az előre gyártott mozgást kell végezni. Azt nem hiszem én sem, hogy lehet tökéletes alakot csinálni küzdősporttal(akkor már hol lennék), még akkor sem, ha nem a tömött mackós 130kg-os izomhegy a cél. De ezen feleslegesen vitatkozunk, alapvetően én nem akartam parázs vitát indítani, ezt le is írtam. Nem fogom azt mondani Irakban, hogy Allah leszophat
És nem is gondolom úgy. Az egyetlen, amire kíváncsi vagyok** - és Ti nem fogjátok tudni valószínűleg - hogy hol van az a határ, ahol a sportedzés, erőnléti edzés és társaik(tehát eszköz nélküli) már nem képesek hozzájárulni az izom növekedéséhez. Ez persze egyéni, így erre akkor kapok választ, ha rááldozok 1 évet csak arra, hogy a ki nem aknázott lehetőségeket kipróbáljam. Az eredménytől függően lehet, hogy jövök még súlyzótokért
Ha egy ember 80kg és mondjuk tud guggolni 100kg-al, vagy egy másik 130kg, de guggol 260-al, akkor melyik az erősebb? Függetlenül attól hogy tud-e kötelet mászni...
Ez nyilvánvaló, a 130kg-os ember erősebb. Ja, hogy az "ár/érték" aránya (
) a másiknak jobb, az megint más kérdés, máshogy kell feltenni.
** illetve az az étrend volt, amire rég megkaptam a választ, nem is tudom, hogy keveredtünk ide
-
spammer
veterán
Aktív témák
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest