Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
macikos #15256 üzenetére
1. tipp: Te biztos rohadt kövér vagy
2.: Na ja, amiket ma írogattam, így visszagondolva is, nem volt a szemem előtt eléggé, hogy hol vagyok
Amúgy én a gyúrással erősen előtítéletes vagyok. Ennek az az oka, hogy 1 meg még jópár éve edzek. Nem rossz az alakom, lehetne jobb is, izomerő szintúgy. De amikor anno általános isiben alattam járó kis pufi dundigyerek komplett izomagyat csinált magából(és szolis buzit, más kérdés), kb röhelyes munkával és porokkal, meg szeméttel, az engem felbosszant. Anno gimis társam is, kis vékony gebe, úszó srác, elkezdett porozni, és 3 hónap alatt akkor akarja lett, mint az én két karom együtt. Pedig nekem sok ezer munkaórámban van az egész. Ez cseszte szét a hozzáállásom szerintem. Meg mondjuk sokszor aránytalanok a célok, de ez más kérdés, nem csak úgy lehet gyúrni.
Egyébként van edzőtársam(judo még mindig), ő is ~130kg, és nem így néz kki
Nekem ez már nagyon meredek egyébként
A spárgától messze vagyok én is, de ilyen mértékű kötöttség durva lehet. Egy másik edzőtársam a favorit nálam(a kettlebell edző), ő könnyebb mint én, olyan 80 meg egy kicsi, és csupa szálka, bőre sincs kb, csak izma. Fogja a 24kg-s golyót, és egylábon guggol. Eszméletlen. Mondjuk ő már szerintem is túl vékony, de ilyen az alkata.
ADAM1337:
Ja-ja, kb egyről beszélünk. Szerintem ez a full ideális, még kevesebb kockával is oké.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest