Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Boglya
senior tag
Bá már leírta az okosságot, nem fogsz jelentős izomtömeget veszíteni, főleg nem 10-15 perc futástól. Én mindenhova gyalog járok (napi 5-10km séta megvan) és minden edzés elején nyomok 20-30 perc aerobot, aminek egy részét jól meghajtom, ennek ellenére combosodok rendesen.
-
penene
őstag
hihi.
Igen, nem sok az a 10-15 perc... Tudom, hogy ti még keményebben nyomjátok, főleg diétára... Én mondjuk nem diétázom, de nem lehet vészes.
Mondjuk ha bírja a térdem a focit, akkor akarok HIIT edzést is, persze nem diéta, hanem erőnlét szempontjából (cél a csillagos ég)... Az mondjuk már más tészta, az már nem gyúrós téma...
Combosodás nekem se ártana................... adjatok combizmot.
[Szerkesztve] -
do3om
addikt
Én pontos adagokra gondoltam, csak náhágy dolgot irtál..
Mit gondolsz a kúrádról megérte a pénzt ami elment rá?
Írtad hogy 4kg jött fel ami az árhoz viszonyitva nem a legjobb de te látod hogy mit változtál, szálkásodttál-e, mellékhatás (bár ez egyedi). Ha 4kg tiszta izom ami momdjuk meg is maradna már egész jó.
Csak úgy érdeklődök.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Bubee82
őstag
Most ettem ~50 gramm rizst... Hát.. Tudnék még enni
-
ithomas
őstag
válasz Bubee82 #1658 üzenetére
De azért ez annyira elkeserítő..hogy ha az ember csak egy kis ideig nem követi/nem tudja követni a testépítő életmódot eddzést stb,akkor pillanatok alatt úgy le lehet amortizálódni hogy rossz nézni.
Nekem is most volt pl egy 5 napos kiruccanásom a balcsira haverokkal,amikoris tényleg szó szerint szartam bele az egészbe,se eddzés se normális kaja...még szemétből is csak egy kevéske ment,és jó sok pia.
Nem jellemző rám az ilyen életmód abszolúte, de ez most ilyen ereszd el a hajam dolog volt,gondoltam végülis évente 1* bele kell hogy férjen ilyen is.
Hát a testem meg is ''hálálta'' a dolgot.Vizes lettem mint a szar...szerintem híztam vagy 2 kilót...meg vesztettem is kb ennyit izomból,és úgy legyengültem pl fekvenyomásból mint a franc!
Kihangsúlyozom:Mindezt 1! hét alatt!Real eyes realize real lies!
-
Bubee82
őstag
-
do3om
addikt
válasz Bubee82 #1662 üzenetére
Szerintem is lefele fognak menni a méretek de talán egy szintnél ha már kevés lessz a zsír, és kezd megálni a csökkenés alakulhat még úgy hogy picit pozitivan válzoznak a méretek. (reméjük ez is lehetséges lesz)
De lehet csak én tatom sokra a használt cucok erejét.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Bubee82
őstag
válasz God Vazzeg #1665 üzenetére
Fúú má alig várom az enát Istenkirály anyag
Uzsi:
Nem téged kérdeztelek, te pondró -
do3om
addikt
Most nézem a Taktaharkány kupát. Bundi nem semmi, a Ronneis beszólós rész durva , most már Siklósi a sztár Bundinak, pedig elégé fikázta régen, már együtt álnak a színpadon.
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Bubee82
őstag
válasz L|zsidoboz #1668 üzenetére
A karnitin az karnitin te okostóni
-
God Vazzeg
veterán
válasz L|zsidoboz #1668 üzenetére
L-karnitin sose felesleges, mert védi a szívet, mint a halolaj is pl..
-
Bubee82
őstag
válasz God Vazzeg #1670 üzenetére
Az egy dolog, de aki nem neomilliomos annak meg kell gondolnia mit vesz illetve h mi a fontos(abb)
-
God Vazzeg
veterán
-
L|zsidoboz
őstag
válasz God Vazzeg #1670 üzenetére
ennyi erővel szinte mindent szedhet, mert minden jó valamire.
Bubi: akkor úgy fogalmazok, hogy ne legyen félreérthető: ugyanolyan gyorsan fogytam mega carni-xszel, mint anélkül. mondjuk rajtam nem is volt izom, amit elfogyhat volna...Good to be good, but better to be lucky.
-
gordonfreemN
addikt
Beszedtem 2 vödör biotech sterol gainert meg 1 vödör scitec myomax 10 az egyben-t, és semmi. igaz a hasam ment közben szinte folyamatosan, mert tejre allergiám lehet. Ez szívás
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #1674 üzenetére
Tudom, főnök , pontosan ezért írtam Bubbikának, mondjuk most mindenkinek nehéz sztem , úgy döntöttem ezt a sok stresszt csak úgy tudom én is elviselni, ha kéthetente elszaladok valami drága helyre wellness-hétvégézni, mert az olyan izé, olyan trendi
Jut eszembe, egyszer voltam egy ilyen helyen, külön megjegyezték, hogy nagyon komoly konditerem is van, mondom lenézek már sógorral, hogy milyen is az. Tudjátok nem vagyok egy erős ember, de nem tudtam annyi súlyt összeszedni (már a fél kilósokat is beleszámítva ), hogy tudjak fekve nyomni, tán valami 100kg súly volt az összes, de tényleg mindent beleszámítva a teremben, viszont volt egy csomó nagyon komoly futópad meg elliptikus tréner is -
Bubee82
őstag
.
[Szerkesztve] -
do3om
addikt
válasz Bubee82 #1678 üzenetére
Az nekem igen kevésnek tűnik.
(persze én nem értek a diétához csak annyit hogy sok spirot kell enni )
Itt jó a mérésed amit csináltál mert ha szájtek a fehérje akkor kicsit több benne a cukor.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Boglya
senior tag
Combizmot nem adok, nekem is kell. Ma is olyat lábaztam, asszem nem megyek be előadásra, járni is alig tudok .
Tényleg ti szoktatok súlyemelő övet használni? Ha igen milyet? Nemrég érkeztek Schiek súlyemelő övek a bbshopba, de brutális az áruk, nem tudom megéri-e (mondjuk ilyen áron max karácsonyra jöhet szóba) Guggolásnál lassan eljutok olyan szintre, h már a derekam nem bírja. -
Boglya
senior tag
Első 2 héten 20mg winstrol/50mg primobolan, utána 3 hétig 30/75 ment, ezen a héten megint 20/50, még péntekig elég, aztán jön a 3 hét clomid, 100/50/50mg adagolásban.
Pénzt nem érte meg, de ezek elég drága anyagok, elsőre viszont nem akartam erős cuccal kezdeni, gyerekkoromból maradt rajtam egy kis gyno, féltem h túl érzékeny vagyok. Mellékhatást vérnyomásban érzékeltem, főleg lábazásnál, hiába szedem a lechitint, más negatívumot nem észleltem.
Azt h a 4 kiló micsoda, nem tudom, sztem 4 kiló izommal picit többet kellett volna erősödnöm, hasam is nőtt 1 centit, mégis szálkásabbnak tűnök, a hasizmaim jobban kirajzolódnak (meg úgy általában mind).
Haverok azt mondják egyre nagyobb állat vagyok, de én meg egyre kisebbnek érzem magam, ez már hasonló az anorexiához. -
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem fogyni akarok a következö kaját ha eszem az hízlal?
0.25kg csirke mell oliva olajban megsütve, ezt naponta 2x fogyasztanám magába vagyis semmi kenyér semmi köret.+ ásványvíz..
Ebből a kajából ha fogyni akarok jó ha naponta 2x eszek vagy 1x kéne???
Válaszaitokat elöre is köszönöm.... -
fLeSs
nagyúr
A bb-n már 2 napja kint van az SB2007 linkje [link], de az mpeg verzió elérése nem jó.
Ez már az x-edik alkalom, hogy nem képesek jól belinkelni egy videót/mp3-at, vicc."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Boci_83
őstag
válasz B-L-A-C-K #1683 üzenetére
Ha ennyit ennék egy nap, szerintem egy 7 alatt éhen halnék.... Pedig nem eszek sokat.
És tényleg is, már kérdezni akartam tőletek, ha diétáztok, nem szokott fájni a fejetek?? Én hihetetlenül érzékeny vagyok, ha nem eszem rendesen, olyan szinten leesik a vércukor szintem, hogy eszméletlen, legalábbis erre tudok gondolni. Pedig mértem is vércukrot, alapjában nincs gondom, csak ha nem eszem rendesen.
Előre is félek egy esetleges diétától. Most még nincs baj, csak a ruhatáramra férne rá egy felújítás, más minden kicsi, főleg derékban... 100+ kg vagyok, es 190 magas, de előbb vagy utóbb bekövetkezhet ez is, mármint a diéta. Nekem az maga lesz a pokol.!!**********
-
fLeSs
nagyúr
válasz Boci_83 #1690 üzenetére
Itt veled ellentétben mindenki imád diétázni olyannyira, hogy (szintén) veled ellentétben a mennyországban érezzük magunkat napi 75 gr ch mellett, ez az életcélunk, ezt élvezzük, guggolás közben kifejezetten jó minden egyes sorozat végén megdögleni a 140 kg alatt (már x hete), stb.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
B-L-A-C-K
titán
Most akkor naponta fél kiló csirke mell olivalojban sok vagy kevés jó a diétához mert valaki azt irta sok valaki kevés....?
-
bandus
veterán
válasz B-L-A-C-K #1692 üzenetére
Flessen úgylátszik kiütköztek a diéta negatívumai , majd én válaszolok
ha csak ezt eszed akkor lófasz, legalább napi 6-7-szer kellene enned. ezt a fél kilót oszd el 4 felé, és egyél kettőhöz valamennyi rizst, kettőhöz meg zöldséget. ezenkívül meg találj ki magadnak még legalább 2-3 étkezést, ami tiszta kajából áll, és kevés benne a ch, meg a zsír, de fehérjében gazdag. tejsavó fehérjét iszol?"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest