- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
törölt tag
z0ty írtam rePÜ-t
-
Thunder78
őstag
Helkis! Küldtem privit
-
törölt tag
Haverom vett egy tft moncsit ezt próbálgatom... ACER elég jó 17''... A következő beruházásom ez lesz... Bár inkább 19es kéne...
-
Dryman
őstag
válasz
bibimad #4769 üzenetére
Nyulat hálóval szokás fogni, így élve többet adnak érte a franciák, azok nagyon szeretik a nyulat.....olyan nyulzabáló nép....
Végre megint itthon vagyok!
Jazzos!
Kölcsönbe kellene egy jófajta 1700-as Celeron, de lehet akár 2200Mhz-es NW is, tök mindegy csak tudjam beüzemelni és kipróbálni a billentyűzet hülyülős gigadry lapomat!
Mingyá fel is hílak!
Oszt oda is ugranék a céges kocsival.....
Thunder78!
Próbáltad a kis cuccot, vagy majd csak otthon, kíváncsi vagyok a hőfokra!
Balinov!
A fordulatszám mérését az alaplap végzi, megnézem mennyit pörgettyűzik a kis venti simán rádugva, és megnézem mennyit csökken a fordulata ha közbeiktatom a kis cuccot....
Ja az RPM-et meg méri az alaplapi érzékelő,és kijelzi a PC healt status a biosban...
És mivel a kis venti sárga (fordulatszámérzékelő/visszajelző) vezetéke nincs megszakítva az átalakítóban, így az alaplapi érzékelő helyes értéket is mutat! -
Jazzos
őstag
Bajban vagyok. Vki hagyott itt egy 6600GT-t garis ügyintézésre. Nem mért hőfokot. De ki volt az?
-
Thunder78
őstag
Nyah ... most rendültem meg az új alaplapomat és monitorvezérlőmet. Nem nagyon vagyok megelégedve ezzel az MSI K8N Neo2 Platinummal. Így helyette egy Asus A8N-SLI Deluxe lesz, egy Asus EAX1600XT Silent PCI-X-es moncsivezérlővel
Már kíváncsian várom a tesztelést
Esetleg valakinek tapasztalat az említett cuccokkal?
Zotty! Ha minden jól megy, jövő héten nyélbe üthetjük a ramcserét is -
Balinov
titán
Helkis,Dry,
biztos emlékeztek multkor panaszkodtam többször,hogy ez-meg amaz oldal nem jön be dns error miat.
na ma voltak gépet karbantartani a cégnél és a srác azt mondta,hogy a t-online DNS szervere szarakodik nagyonsokaknak az utóbbi pár hétben. Átállította a gépem az enternet dns szerverére és minden fasza.
a hiba hálistennek nem az én készülékemben volt
üdv -
bibimad
senior tag
válasz
Balinov #4734 üzenetére
Nahát mivel ennyire ráértek a munkahelyen és ezért kérdegetsz mindenfélét.
Most egyszerre nem tudom miért kell ennyi kérdéssel nyagatni.Kerestél egy 878-as chip-es tv tunert én mondtam,hogy van egy ilyenem 4-ért.Most meg már mindenfélét kérdezel vele kapcsolatban.Nagyon ráérsz te a melóhelyeden.
Egyébként Picikétől vettem.
[Szerkesztve] -
-
-
cortez25
senior tag
Herr buga sd-ram projekt? Szombatra?
-
törölt tag
Én kérdezgettem. Nem vagyok tuningmatyi, meg a 3d mark pontok sem hoznak lázba, csak alapból minden defaulttal 1600on megy azt kevesellettem bár itt már rég nem azon múlik mit ír ki mi ...
Ramjaim nem is tudom milyenek. 1 giga azt tudom. 9600 XT (ez nem ide számít csak mondom) ABIT NF8 V2 a lap hozzá...
-
Balinov
titán
válasz
cortez25 #4705 üzenetére
nincs semmi ramom,csak egy hibás 128MB DDR266-os PQI,amiből a gépem csak pártíz megát lát,lenne még egy Saitek Gamepad USB-s,egy talán jó pci 56k conexant chipes,talán soft,modem,amit vezetékesvonal híjján nem tok kipróbálni.ja,van egy umax pageoffice IIC lpt-s szkennerem,adapterrel, talán vhol a drivercd is megvan hozzá,w98ig van hozzá asszem driver.van 1-2 rossz cd-romom,1 rossz aopen dvd-rom,Panasonic valamennyire működőképes hőpapíros fax,nameg hatalmas jószívem.
-
Supr@
senior tag
ha jól látam vki sempront tuningolgat? nekem volt egy 2600+, 0.0.9-es, sse3-as, 64bites, az ment ha jól emléxem 2.2-2.3ghz-.et, a 2.4-et már nem tudtam elérni, nem bírta a 8*300-at
a hynix ramokról pedig csak jókat tudok mondani, a d43-ak állatok, lásd aláírásom
dfiben 512mhz-et ment anno
ja és a gyári hűtővel nem kell parázni, nekem most a 3000-es venice-emet lehűti tökéletesen, 40fok fölé nem megy tuning mellett sem, hát akkor egy sempronnal
ja és adhatsz a sempronnak nyugodtan 1.6v-ot is,de többet azért ne a gyári hűtővel.
-
Supr@
senior tag
válasz
Balinov #4693 üzenetére
még nem játszok vele, elfelejtettem leszedni
de most hogy írjátok már kezdem is
most úgyis van 4nap szünetem, lesz időm tolni, de nem fogom sokat, túl gagyi az irányítás és a fizika, gyengus játék
most szimekkel játszok, GTR, LFS'', rFactor, meg horror és kaland: fahrenheit, obscure, és silent hill2 fullmagyarul, szinkron, minden
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest