- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
thaler2
senior tag
Fenébe már ennyi idő, ,mennem kell előadásra
utána meg gyúrás vazze
-
thaler2
senior tag
Toca 3al játszik már valaki? Lusta voltam bithuról leszedni még.
-
-
Jazzos
őstag
Mondjatok olyan házat, amibe nem csak mikroatxes lap megy bele, és naon pici.
-
helkis
veterán
6600-ra ill GT-re kérnék árajánlatot (J-már adott..
), használt is lehet, AGP-s kellene, lehet rá gari is!
-
thaler2
senior tag
Helló szia mindenkinek! ismét egy füst mentes napra ébredtem, remélem még egy jó ideig
-
Balinov
titán
válasz
cortez25 #4671 üzenetére
de legalább nem netmentesen.
Cortez Konkvisztádor Úr, elfekvőben nincs véletlen nincs TV tunered? vmi hót gagyi,1xrü, wdm-es (esetleg VfW) driverü? természetesen szarér-hugyért!ez a többieknek is szól.
Kezdődik lassan az F1 szezon,tévénk meg csak 1 van,nameg fontos a családi béka..szal értitek.. -
cortez25
senior tag
Jó reggét, ismét meló hegyek.....
-
Balinov
titán
válasz
#35685120 #4629 üzenetére
Fanatikus Buga,
első körben: ugorj a biosba, FSB-t (htt) 200->250, hypetransport szorzó (HT) vedd vissza 3x-ra,Ramokat DDR333-ra (166mhz) visszaoszt,feszeket alapfeszen hagy,proci 8x default szorzóját szintén.ramok időzítését BY SPD vagy Auto,nemtom abit hogy híjja, Command Rate-t 2T-re vagy Auto-ra első körben. 250-265-ös htt-fsb környékén a ramjaid ddr417-434 körül fognak szaladgálni,amit a legtöbb samsung, infineon chipes ddr400-as lazán visz.
400-as hynix d43-akat Motion_Blur kolléga egy nf8-v2-ben ddr500-on járatja.
második körben lehet próbálkozni a szinkron tuninggal,kis vdimm emeléssel 220-230körüli fsb:ram 1:1-bent el lehet érni. Pl. Thunderféle KingstonValue BT-5ösök 3-3-3-8 2T-n 2,6V-on 460-at mennek. Aszinkron tuning esetén meg 270-280-as fsb sem elképzelhetetlen,bár lehet így a ramjaidat ddr266-ra kell visszaosztani,hogy vhol ddr400 körül menjenek.
Cpu-Z 1.31 et töldsd le és nézd meg,milyen steppingű,magú a sempron.
Box hűtőtől nem kell fosni,Supr@ a megmondhatója (vagy az álírása) ,hogy mit bír lehűteni.
Hőfokban prime95 torture/blend tesztnél 45C körül terhelt érték a reális, 50C fölő ne nagyon menjél.
üdv
Bali -
Dryman
őstag
Na jóéccakát!
Thunder78! mikor nyittok a boltban?
Holnap nem leszek Győrben, de reggel arra kanyarodnék...8:15 neked korai?
Reggel megkukkantom hogy olvastad-e, én ott megyek el a bolt előtt, így mindenképp megállok aztán vagy leszel vagy nem!
[Szerkesztve] -
Dryman
őstag
-
Dryman
őstag
válasz
Thunder78 #4652 üzenetére
Thunder78!
Elkészült a feszültség átalakító 12 ala'8V avagy egy fcpga cúlerrel próbálva 12V-on 5441RPM, 8V-on 3902RPM szóval nagyon pöpec a cucc!
Annyira jól sikerült, hogy csak egy jelképes jövőbeni hibás alaplapért tudom odaadni...
Néhány kép a kis cuccról, a molexes madzag csak a méretbeni viszonyítást hivatott segíteni:
[Szerkesztve] -
Supr@
senior tag
szervusztok!
mióta utoljára fent voltam íródott kb 1500hsz, ha nem gond akkor nem olvasom át őketelső kérdés: esz e, és ha lesz akkor mikor PH-tali?
második kérdés: mennyien leszünk?
harmadik: nem kell vkinek olcsón egy Microsoft Sidewinder gamepad? gameportos, faxa ksi cucc, win xp automatikusan felismeri, tökéletesen müxik. ára 1k legyen mondjuk, vagy az alkudozóknak 1.2k
egyenlőre ennyi kérdés
ja még vmi: Hidi ügy hogy áll? lett pénz vagy vmi?
-
-
Jazzos
őstag
válasz
Thunder78 #4637 üzenetére
Nothing, de én hwswre támaszkodnék a helyedben, ha ilyen infó kell. Úgy kb. 4-5 éve leszoktam a high-end cuccokról.
A legutolsó 2 drága dolog amit megvettem, az egy 8500LE Radeon volt (nagyker nettó 45e körül), meg egy 800/133 P3 (szintúgy 40e felett
).
Boltban eddig 2db 3500+ volt a legnagyobb, amit eladtam, de azt is dobozában vitték. -
thaler2
senior tag
Gyerekek kurva szar cigi nélkül
totál feszülök. Ma egy szál se ment le, tegnap csak 1, úgyhogy vehetjük, hogy 2 napja nem szívtam, és igenszar... Valaki írjon egy kis bíztatást!
-
Jazzos
őstag
válasz
#35685120 #4629 üzenetére
Az a baj, hogy ezt így fejből nem tudom megmondani. A metódusa úgy van, hogy elkezded emelni az FSB-t, +1,+2,+10 Mhz, ahogy épp tetszik, azért csak érzéssel. Ezzel egyidejüleg a memóriád is nagyobb frekin fut, lehet nem fogja bírni, és emiatt nem fog indulni a gép. Tehát ha a procit akarod nyúzni első körben, akkor ramokat vissza 266-ra, vmi szar időzítéssel, és lehet tornászni fel a proccost. Sztem 2-2,2 GHz körül ennek a procinak el kell mennie (bár lehet hülyeséget mondok, nézz vhol egy Sempron tuning topikot). Ha emelsz egy picit, wint engedd bebootolni, aztán mehet rajta pár (3-5) perc Prime95. Ha nem hibázik, usgyi ki, és megint adj neki egy kicsit. Ha nem indul a gép, mert túl nagyra tetted, akkor CMOS clear a legegyszerűbb megoldás. Ahogy kezd körvonalazódni, hogy alapfeszen hol a proci vége, akkor megnézed, hogy melyik szorzó beállítással lesz 400 MHz körül (inkább alatta) a ramod. Ha ez megvan, nyomass egy legalább 1-2 órás Prime tesztet, közben nyugodtan netezhetsz, vagy bármi. Gyári hűtővel feszt ne emelj, mert nem nagyon bírja. A hőfokokat azért kísérd figyelemmel, olyan 63-65 fokig nagy gáz nincs, de ha 60 körül megáll, az a legjobb. Na, mit szeretnél még hallani, mert rohadtul bringázhatnékom van.
Szerk.: aszta mennyit írtam, nesze neked support vaze
[Szerkesztve] -
törölt tag
Meg PÜ-ben átlököd haverod elérhetőségét? Páromnak szeretnénk egy normális kis biciklit ilyen melóbajárosat meg arra, hogy valamit mozogjunk...
Ilyen milyen körül vannak bicók? 30-40e?
-
Coyot
őstag
Jazzos mester, kéne annak a Gigabyte lapnak a típusa,ami 12k ba kerül
ha okés akkor elhozom azt, jah meg a másik tíusa is érdekelne az a VIM es.
[Szerkesztve] -
Jazzos
őstag
Áh, azért azt nem bírnám! Ez a +10 fok, meg hogy tudtam bringázni, ez kb 300%-kal megdobta az életkedvemet.
Kár, hogy jön megint a szar idő. De egy hónap múlva már nem nagyon láttok itt, mert minimum a Bakonyba leszek megtalálható állandóan. Június körül meg Grossglockner, ha addig nem megy szét a térdem.
-
törölt tag
Csákó mákó...
Már itthonról vagyok eljöhettem előbb, mert délután hibajavításon voltam... Marha jó itthon! -
Daler
tag
Tudja valaki, hogy MSN Messengerrel hogyan lehet a párbrszédet rögzíteni (hangot), vagy külső program kell rá? (ha igen ajánljatok
) Thx!
-
uboat
csendes tag
+2db combo drive-ot (cd-rw+dvd-r) és egy 1700+ v 2000+ athlon xp procit!
-
uboat
csendes tag
Napokat mindenkinek!
Keresek valami szutyok vga-t max 4-5-ig kb gf4 mx szériásat!Ha akad valakinek akkor kellene 2db 40gb-os hdd is!Lényeg ide legyen és no bad sector! -
Thunder78
őstag
Osztom a véleményt ... ddr2 egyáltalán nem gyorsabb. Számoljatok utána ... most 400MHz-n 3 ciklusonként lehet belőle olvasni, ami 133,3 olvasás mp-ént. Az 533-ast 4 ciklusonként lehet b@szogatni, így az is 133 körülre jön ki
-
Balinov
titán
válasz
thaler2 #4599 üzenetére
ha összehasonlítod pl. a ddr1 és a ddr2 400mhz-es ramot:
egy hót mezei félgigás tudja pl. a 3-3-3-8 2T-t by SPD,ezeknek meg ilyen 5-4-4-10 körüli időzítésük van. Intelnél nemtom mennyit számít az alacsony késleltetés,AMD meg tán majd idén fogja supportálni az Socket AM2-s procijaiban...így arról még tapasztalat sincs.a64 hálás a low latency-ért.
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Biliárd és snooker topik
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nintendo Switch
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest