- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomazzo
tag
Üdv mindenkinek!
Vásároltam egy Giga gtx770 wf3 kártyát, ami egy Radeon 7870-est váltott le.
Két megjelenítőt használok, a monitoromat dvi kábellel, a tv- t hdmi-vel kötöttem rá, az asztalt pedig kiterjesztettem a tv-re. Ez a 7870-es karival is pont így volt beállítva.
A problémám a következő ha elindítok egy filmet mondjuk bármilyen lejátszóval, vagy youtube videót, és áthúzom a kiterjesztett tv-re, majd elindítom a kedvenc játékomat, vagy bármi 3d alkalmazást a monitoron, akkor a tv-n elfeketedik a kép. Tehát monitoron játszani, ezzel egyidőben a tv képernyőn youtube videót nézni nem lehet. Jópár éve nem volt Nv. kártyám, a Radeonnal alapból működött ez a mód. Apa játszik, gyerek meséz.
Mit kellene állítanom a driverben, hogy működjön a két dolog egyszerre? Természetesen az Nvidia által ajánlott legfrissebb drivert tettem fel teljesen friss win7 társaságában.
Válaszokat megköszönöm.!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest