Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Ezt most találtam,szerintem vicces.
[link]
Jujtúb link,nem gémsztár. -
homerhamm
veterán
Sztorimódba is bekerült a Motomami rádió.

-
negyven2
nagyúr
Az Agnecy széfjébe $250 000 fér el. A napi bevétel minden 5. sikeresen megcsinált Security Contract után $500-al nő. Így 500 ilyen küldetés utána érjük el a maximális napi bevételt ami $50 000/játékbeli nap (48 perc). Ha csak átlagban $30 000-et fizet egy küldetés (ennél akár többet is szokott), akkor mire elérjük ezt a max. limitet, kb. $15 millió többet kerestünk csak ezzel.
-
Plata
félisten
Ezt most találtam.
[link] -
törölt tag
-
hegyipapa
senior tag
Tudtátok hogy ha Security Contracts csináltok, nem kell mindig vissza menni az irodában hogy elindítsátok, elég felhívni Franklint.
-
Plata
félisten
Szerintetek azzal hogy az új DLC-ben felhozták Michael-t lehet hogy ő is kap saját DLC-t?
-
negyven2
nagyúr
Most már Invite/Crew/Friends Only lobby-ba is működik az Agency-ben a számítógép. Vagyis nem kell public lobby az új küldetésekhez!
-
Plata
félisten
válasz
negyven2
üzenetére
Srácok adnak ezek a küldik valami érdekeset?
Én még csak a golfost csináltam meg és valami FIB épületbe betörést.
Mivel a golf ruha megvan így nem is érdekelt tovább,de mostmár érdekelne hogy mit ad ami miatt ennyire tolni akarjátok?
Én ma is csak költöttem a pénzt,meg eladtam a nighclub raktárat mert bebugolt és idegesített hogy több cucc van benne mint amennyi belefér.
Meg autókat adtam el shop-ban.
Na és Szabiékkal autóztunk,ennyi. -
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
Hunor27
üzenetére
A játék motorjának a sajátossága,hogy ha eléri a 180-190 fps környékét, nagyon durván beszaggat, menüben is, játékban is. Ha erős procid van korlátozd le RTSS-sel vagy driverből a monitorod képfrissítésének megfelelő vagy annak többszöröse fps-re vagy max 175-180-ra. Ha 144hz monitorod van akkor 144-re. Ha 60-as akkor 120-ra vagy 180-ra. Ha 75-ös akkor 150-re. Ha 175 fölötti akkor 175-re.
-
törölt tag
ezek UTÁN lesz amit mondd. a kettő csak elírás szerintem, 1 milliót ad.
Ami engem felcsesz ( ami miatt neked sem történt még meg amiről beszélünk) ez az állandó hosszú cooldown. Semmit nem lehet folytatni azonnal. Legalább lehet közbe Franklint hívni telefonon security contractért és telefonos payphone-ért ami olyan kis gta 3 hangulatú, és ha jól csinálod nagyon jól fizet. 75-85.000$ és pár perc alatt megvan
Azt az elején kitárgyaltuk hogy a Benny-s Lamar ikon csak bug miatt jelenik meg, az a lowrider téma része..
-
Nagus
senior tag
válasz
negyven2
üzenetére
Ilyen nem volt.
1 millát adott rá nem 2-t. Ez után az LD újra aktív sárga lett de ugyan azt akarja menjek a Benny's-be. Nem volt olyan küldi és a teljes 2+9+2 küldetést ismételni tudom amiért 1 misit ad ugyan úgy.Az 3x3 utolsó hármasa bandaháború, majd ezután kétszer van F az irodában. Ennél Dr.Dre-t kell kiszabadítani majd befoglalni a stúdiót. Nyom egy bulit és elrepül. A piros kocsi amivel kivittem a golf clubhoz a helikopterhez még az sem vásárolható. Meg lett a motor neve, Reever.
-
homerhamm
veterán
Vége a GTA Onlinenak PS3 és Xbox 360 konzolokon.
Béke poraira.
-
negyven2
nagyúr
Miután megcsináltad a teljes Dr.Dre-s küldetést (megkaptad érte az 2 milliót), azután Franklin hív téged, hogy találkozhattok a stúdióban (F betű lesz a térképen). Ezt a küldetést (és az ezt követő még kettő hasonlót) nem lehet egyedül (solo-ban) megcsinálni. Mindenféleképpen kell hozzá egy másik játékos. Aki indítja az irányítja Franklin-t, aki becsatlakozik az Lamar-t.
Amúgy az első ilyen küldetés után már bármikor be lehet menni a stúdióba.
-
Plata
félisten
Tegnap mikor felmentem Ph-s sessionban sajnos kaptam egy kihagyhatatéan videót,gondolom akkor jön elő ha publicba megy valaki,vagy nem tudom miért akkor jött elő.
De a videóban a karim keze egyszer igen furán ált,olyan volt mintha ki lett volna törve a keze és vissza fele fordult volna.
De az új golfos ruha is furákat csinál egyik másik járművön. -
törölt tag
Ebben az apartmanban megvásárolható fegyver sarok nem csak egy egyszerű gun locker, hanem egy jó kis rendszerező szoba ahol a fegyverválasztó kört is meg lehet tekinteni, meg tudod nézni mit akarsz eltenni és mit megtartani. Van MK2 szekció, kedvezményes fegyver és lőszer vásárlás és health csomag.
Egy mini ammunation, mert mindent meg is lehet venni itt helyben.
Armort is !!
-
hegti
aktív tag
A mai frissítéssel számos évek óta esedékes dolgot optimalizáltak a játékon. Kevesebb hívást és üzenetet kapunk az új játékmódokkal kapcsolatban. Továbbfejlesztették a térképet is, mostantól több információt kapunk a térképen megjelenő feladatokról, vagy akár el is indíthatjuk onnan őket. Érkeztek új award-ok és napi feladatok (Daily Objectives) is, valamint csökkentették az ingatlanok és vállakozások után fizetendő napi járulékok összegét is. Mától az Auto Shop Contracts, Customer Deliveries és Exotic Exports Deliveries feladatokért is jár LS Car Meet RP, továbbá növelték a diszkóban és játékteremben található széf kapacitását.
Hamarosan érkezik az ünnepi frissítés, egy új Adversary módot is kapunk, ahol ismerős arcokkal találkozhatunk, új autókkal bővül a játék és a Records A Studios is tartogat még meglepetéseket.
Forrás: gtaplace.hu -
Plata
félisten
Hű,nem emlékszem mi a neve.De nem egy drága kocsi.
Már egy ideje meg van.Még szerintem az előző dlc-vel jött,mert az auto shop-ban tárolom.
Ha felmegyek megnézem mi a neve és elmondom.
Azt tudom hogy nagyon sok cucc pakolható rá szervízben,dupla spoiler van rajta ha jól rémlik.
Érdekes a lámpája. -
Plata
félisten
Tényleg feleződtek a bizniszek költségei?
Mert ilyen volt kiírva:
Other changes to GTA Online include:
Less phone calls, texts, and emails
Alerts moved to the Pause Menu map
New Pause Menu Awards and Daily Objectives
Halved daily maintenance fees
Increased safe capacity in Nightclubs and Arcades -
ledgeri
nagyúr
[link] drip feed autok (van pár ínyenc falat) -
Plata
félisten
válasz
negyven2
üzenetére
Köszi a segítséget bevált.
Telefonon hívtam F-et megkaptam az első küldetést valami rescue.
Meg kerestem a pasit és megmentettem,majd az az ötletem támadt hogy hazaviszem helivel.
Hülye ötlet volt,a cél előtt egy kilóméterrel sikerült le zuhanni.
Küldit buktam,de kaptam VIP küldetést,menjek golf klubba.
Oda mentem és elindítom,erre kiírta hogy biztos bele akarok-e fogni egyedül.Gondoltam nehéz küldi lesz,elindítottam ki írta hogy team lives:2,na gondoltam itt harc lesz.Hát ennél a küldinél csak egy dologba lehet belehalni,az unalomba.Mi a büdös fenének van kiírva hogy 2 életünk van ha nincs is semmi harc,csak golf autókkal bohóckodás.
De meg van a golf ruha.Szóval köszi még egyszer. -
nincsnév007
addikt
hogy lehet most nightclubbot afkolni? mert invite only-bol is ki kickel.
-
-
törölt tag
válasz
negyven2
üzenetére
Ja akkor a contractos Lamar szál nem itt fog kezdődni
jelenleg csak egy Frankilnes golfosat csináltam ( ki is irta hogy megkaptam a golf ruhát ) és még a Madrazzo icon él.
Annyira nem látom még át mi honnan indul. az irodában a számitó előtt csak mini missionok vannak jelenleg
-
törölt tag
elmentem Lamarhoz, mondott valamit, a menüben olyasmi van hogy találkozzunk bennynél, azóta szürke a Lamar ikon. Ez hogyan fog folytatódni?
-
törölt tag
A nightclub széf kapacitása felment 70.000-ről 250.000$-ra
-
Plata
félisten
válasz
negyven2
üzenetére
Köszi.Este kipróbálom.De még van egy kis dolgom.
Le kell tolnom 45(asszem annyi) karival admiraltyt pénz miatt,utána jöhet GTA.
Egyébként nem értem mitől de néha Invite onlyban enged CEO eladást is.Hogy mitől tényleg nem tudom.
Plusz tegnap este valami idióta sessionban több áru raktározódott fel a clubomban mint amennyi belefér,nem tudom hogy történt.De lehet nekem abból bajom? -
negyven2
nagyúr
Csinálj solo lobby-t és akkor nem lesz gond. Amúgy bár más bármikor megtámadhat téged, de előnye nem lesz semmi.
Illetve azt írták, hogy ha telefonon felhívod Franklin-t, akkor lehet csinálni inv. only-ban is a Security Contact-ot. Elvileg 3 után hív Franklin, hogy megtalálta a VIP klienst, és menj el a golf pályára.
-
Nagus
senior tag
Ez a DLC egy szinten van a nyári Tuner-el egyelőre, egy kalap kaki. 9 sok időbe telő küldiért ad 1 misit. Nehéz lesz űberelniük a Cayo-t a jövőben úgy érzem.
-
szTotyy
őstag
-
Plata
félisten
Viszont a küldiket csak publicban lehet,asszem akkor ennyi is egyenlőre.
-
Gawamatsu
senior tag
Ugye havazás még nincs és érdeklődés hiányában ezegyszer (és mindenkorra) elmarad?!
-
Plata
félisten
A büdösbe,siettem fel és steam nélkül indítottam a játékot.
Kaptam öcsiket meg egyéb vackot és nem tudtam le fényképezni.
Indíthatom újra.
-
Plata
félisten
Ne röhögtess.
Cayo perico egy vicc.
Én például rendszerint el marhulom.
A prepeket végig ökörködöm invite onlyban.
Mostanában bázisugrással szórakozom,például sikerül-e az őr fejére esni.
De az ör genyó és mikor épp elérném a fejér felfedez és nem döglik meg.
A finálé meg megint móka,AP stukerrel meg hangtompítóval végig slattyogok a pálya szélén,felszedem a fő motyót azt húzok a vérbe,megse láttak.Elég nekem 1-1.5 milla. -
hegyipapa
senior tag
-
Nagus
senior tag
Epicen nálam még nincs update...
-
hegyipapa
senior tag
PC - Available Now! - 4.5GB (Steam), 4.88GB (Epic)
Playstation - Available Now! 4.15 GB
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Helyesírás topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Viccrovat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Újra nem fogom letolni a 13 küldit mivel túl sok idő és csak a fele volt élvezetes számomra.

CactuS