Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
doktordevil
üzenetére
Bejelentkezést kér rögtön,regisztrációs lehetőséget nem is látok.... [link]
Hogyan lépek be,egy kóddal rendelkezek és kész.
?
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
-
-
-
-
Puma K
nagyúr
válasz
üzenetére
Aki elővételben megvette a játékot az kapott kezdőpénzt single és multiban egyaránt:
Multi: $1.000.000
Single: $500.000A kezdőpénz bónuszon felül még kaptak ezek az emberek egy GTA San Andreas (felújított verzió) játékot is.
Steam esetében a GTA SA egy gift volt amit el is tudtál küldeni másnak vagy magadnak is beregisztrálhattad. Nekem mivel már meg volt az SA dobozosan és Steam-en is így egyik komának átpasszoltam.Aztán VGA kártyák mellé is adták a játékot így azokhoz a serial-okhoz is járt a plusz pénz.
Az összegeket később csökkentették több lépcsőben, ahogy telt az idő, de már kint volt a játék, majd elhagyták ezt a kezdőlöketet és már a második hullámtól kezdve nem járt az összeg mellé GTA SA.Multiban egy alkalommal kapja meg az ember a kezdő pénzt, single-ben pedig ahányszor új játékot kezdesz, de mindig csak Franklin kapja meg az összeget.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Úúú mindig is vágytam egy Boxville-re!! *-*
-
4264adam
nagyúr
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Lemezek sorra fel. Majd automatikusan települ a rockstar social club és ott fogja kérni a kódot, mikor az account-od el készül. Ha előrendelői változat akkor van benne egy plusz papír: +500k$ story mod, +750k$ online. Utóbbi csupán csak az első karakter kapja meg. Új karakter készitésénél nem jár. De új story modnál mindig meg fogja kapni Franklin.
Ha online-t akarsz játszani semmi +modot ne telepíts, mert instant bann jár érte.
-
FST200
tag
az miért van hogy a cél lövészetnél nem mindig updateli a pontjaim? mármint vége a challengenek és nyomok egy TAB -ot hogy megnézzem a többiek/friend pontszámát ,és van amikor kiírja az enyém ,de legközelebb nézem már egy " - " vonalat ír oda
-
törölt tag
válasz
Kókuszdió
üzenetére
ha vga-hoz kapott verziót vettél, akkor elvileg még a 500000 dolláros bónusz is lehet hozzá. egy haveromnak raktam össze gépet gta 5-höz, és aprón találtam neki szintén bontatlan játékot, és benne volt a fél milliós (talán előrendelői) bónusz. szentségeltem is, mert nekem akkor még összesen nem volt annyi lóvém, ő meg annyival kezdte a multit.
amúgy én még új rendszert is húznék biztos ami biztos alapon, de legalább eltüntetnék mindent, ami a virágboltival kapcsolatos. tegnap teszteltem a másodlagos gépet gta 5-tel (c2q alapú xeon 3600mhz, 8gb ram, hp gtx 760 1,5gb, 160gb ssd), és arra is a steam-es változatot raktam fel. viszont rá kellett jönnöm, hogy nagyon sovány oda a proci, kb 45 fps-ről 30-35-re esett le városban száguldáskor. pedig abban reménykedtem, hogy hozza egy gyengébb sandy teljesítményét. -
Meg van a cucc, teljesen bontatlan volt, eddig minden rendben.
Leszedem a gépről a virágboltit amivel végig vittem a story t. Rakjam fel a gyári lemezről a játékot, aztán majd kéri a kódot amivel online nyomhatom, vagy hogyan működik, mi a folyamat?
Esetleg a régi mentést vissza tudom majd vlhogy rakni? -
gali777
őstag
válasz
Terrorista
üzenetére
Csak akkor lehet, ha meg volt konzolon a játék mielőtt kijött pc-re.
-
Terrorista
senior tag
A Go Go Monkey Blista-t meg lehet szerezni online módban? Tetszik az autó és elkezdtem összegyűjteni a mozaikokat, de nem látom, hogy trackelné a játék.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Gondolok arra, hogy esetleg újra fóliázzák, fő a biztonság.
-
-
Plata
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Múltkor azt akartam írni mennyi pénzt sikerült aznap összeszedni erre a számokat ki cenzúrázta.
-
Hali
Ma vagyok szabad,nincs munkanap,kéz alatt találtam bontatlan GTA 5 játékot amiért most megyek el.
Természetesen kibontom a helyszínen,mit kell néznem,hol a kód,van e nyoma hogy sértetlen,stb.? -
Plata
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Kicsit túl lőttek a cenzúrával.Egy rakás magyar szót,ami nem is csúnya szó simán ki cenzúrázza.
-
Plata
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Van Yachtom,elég rég.
-
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Királyság, az enyém még a PH-t is reklámozza.

(#33264) Plata
Ford Fairlane.
-
Plata
félisten
Érdekes hajó nevek.
Én nem adnék ilyen homár nevet a hajómnak.
-
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
Yachtot kell venni, buták.

-
gali777
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Igen, vettem is egy hydra-t meg egy rhino-t

-
CactuS
Arcképgyáros
Ez az új mód még nálam is kiverte a biztosítékot. Ekkora egy balance nélküli szart kiadni... Esküszöm, szerintem a takarítónő találta ki, mert a többiek már szétdrogozták az agyukat a R*-nál...
A bónusz: dupla RP és $$, de még így is gyorsabban kapsz lóvét bolti lopásból.
-
Plata
félisten
válasz
cyberkind
üzenetére
Remélem nem,ha megint homár city jön akkor tojok a dlc-re.
San Fierro vagy Las venturas na az már kell.
És még is hogy hozzák Liberty City-t San Andreas-hoz,Az űrlények anyahajója felkapja a várost és San Andreas partjainál ejti le?Vagy hatalmas cunami jön és San andreas-ig mossa a várost?
-
Plata
félisten
Új adversary jön.
[link] -
Dogengar
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Mennyivel szebb a nem 10 férőhelyes garázs. :/
-
Dogengar
aktív tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Nincs mit, örülök, hogy segíthettem.

-
Dogengar
aktív tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Üdv!
Nekem akkor csinált ilyet, mikor kevés volt a fesz a procin, és instant kifagyott indulásnál, ahogy neked is. Próbálj emelni a feszen, vagy egy BIOS resit csinálj, hátha. -
hszilard666
veterán
Szevasztok!
Összeraktam az asztali gépemet egy bő hónap szünet után. A játék feltett egy frissítést, és amikor elindul azonnal kifagy. Feltettem az új NV drivert de az sem segített. Tudnátok nekem segíteni?
-
4264adam
nagyúr
valaki mission?
-
CactuS
Arcképgyáros
46 percenként fél milla lehet kicsit erős lenne, nem? Akkor mi lenne a heistekkel? A rare kocsik gyűjtése kb. olyan, mint wowban a rare petek összeszedése. Egyszerűen van akit megfog, van amit nem. Másrészt, ezeket el lehet sütni holtidőkben, 2 mission között freemodban, mert van olyan, ami ~18kt ér és kb. 1 perc megszerezni.
-
4264adam
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére

Én úgy tudtam 3 lakás és 3 garázs lehet
-
4264adam
nagyúr
válasz
geckowize
üzenetére
Úgy tud spawnloni, hogy ezek a járművek ritkán tűnnek fel bizonyos helyeken bizonyos idő közönként. pl: csak este 10 és hajnali 2 között.
Ha oda megy valaki akinek van olyan autója úgy a gép nagyobb eséllyel spawnolja azt.
Kategorzálva: Van aki autókat gyűjt. Ugye 3 lakásod és 3 garázsod lehet: összesen 60 autó. Van aki 6 kategóriát ki néz magának (super car, race car, suv stb...) és csak azokból gyűjt 10-10-10-10-10-10 félét.
-
geckowize
őstag
válasz
4264adam
üzenetére
Cactus kollega hogy tud spawnolni?
A kategorizalva vasarlast ugy erted, hogy ha versenyzik valaki, akkor mind a 6 kategoriajaban legyen egy eros kocsi amit tuningol, aztan ha custom vehicles engedelyezett a versenyben, akkor azzal tud menni?Masik, hogy van aki nem is tartja meg, hanem viszi eladni egybol?
-
Plata
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Na bakker azt hittem érnek vagy fél millát.ha ennyire keresik.
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Ezeket a kocsikat drágán el lehet adni?
Vagy miért van érte oda mindenki?
A 6x6 Dubsta még ok hogy szép meg jó,de a másik ránézésre tök átlagos autó. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Valahogy szebb az a Chrome mint a Gold.

-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nincs mit.

Továbbra is segítek bárkinek, főleg esténként. Ha bárki kimaradt volna a privát üzenetet küldők közül, akkor írjon rám megint és megoldjuk.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Megy PM!
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Azt megköszönném,bár holnap csak délelött 11-ig vagyok itthon aztán sajnos meló,de cserébe 3 napos hétvége.

Social Club: Snip3r_HUN -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ha gondolod most már tudok én is spawnolni neked Cactus kolléga jóvoltából.

Holnap nagyrészt itthon is leszek.

-
radi8tor
MODERÁTOR
SPOILER taget használjátok, ha olyan dologról írtok, ami spoileres!
Köszönöm!
-
Taylor1235
csendes tag
Pár napja megkérdeztem h profitál-e valamit a gta5 egy i7-ből, i5-höz képest. Nos lecseréltem a 4670K-m egy 4790K-ra. Néhány tapasztalat ha megengeditek: Lenyomtam 3-3 benchmarkot mindkét cpu-val, természetesen változatlan hardware környezetben és játék beállításokkal. Nos h öszinte legyek össze-vissza a mérés egy procin belül is, erősen átlagolva annyi a változás h a minimum értékek kicsit nőttek és az átlag is, de nem számottevően. A jelentősebb változás inkább érezhető, mint jól mérhető. Sűrű növényzetnél vidéken minimális javulás, vagy semmi. Itt a videokártya tud amennyit tud (nálam). Szintén vidéken de nem a legnagyobb növényzetben (hanem csak úgy száguldozva) többet van stabil 60 fps-em v-sync-el, bár ezzel nem volt nagy gond eddig sem. A legnagyobb változás városban van. Sokkal jobb, nem akadozik, nem röcög. Nem azt mondom h tökéletes de tényleg, lényegesen jobb. Amit leszögeznék, h nem győzködni szeretnék senkit, magamat sem. Az i5 4670K (és sok másik i5 is) nagyon jó cpu. Az esetek 90%-ban nincs szükség i7-re játékok terén (még). Azt is érdemes megemlíteni h van +600mhz is az i7 javára. Köszönöm az eredeti kérdésre a válaszokat, hozzájárultak h megvegyem a 4790K-t.
-
jossua
tag
Van aki probálgatta már a LSPDFR módot ? Van hozzá egy rakás script nagyon jók ,de van amelyiket nem tudom elővarázsolni h működik pl : Breathalyzer szondáztatni lehet de nem jöttem rá hogy....
-
-
Wiz Khalifa
veterán
Köszi szépen Cactus kolléga a segítséget.

-
Story kivégezve....
Meglepett,hogy Trevor-t kinyírtuk,meg sajnáltam a végére. 
[ Módosította: radi8tor ]
-
mtotesz
csendes tag
válasz
BigBlue69
üzenetére
Az első figyelem felhívó bannolás teljesen jogos volt, online trainert használtam 10 nap tiltás. Azonnal töröltem és véletlenül sem tettem olyat, hogy még egyszer okot adjak rá. Ezek után, amikor egyik nap beléptem és ugyanaz az ablak fogad, mint amikor csaltam azért rohadt gáz. Most lehetne vitatkozni a csalásról, de én speciel nem szopattam senkit soha,107es szintű vagyok, szimplán meguntam a küldetéseket, és felakartam pimpelni a kocsikat ennyi, nem szemétkedtem senkivel, ehhez képest én akármelyik session-be mentem végig ilyen gyökerek voltak és nem fogynak el. Morálisan lehet firtatni, a büntetést megkaptam, elfogadtam és kivártam. Pont. A nagy kérdésre viszont, hogy mi a biztosíték, hogy ez még egyszer nem fordul elő semmit nem tudtak mondani, ez jobban aggaszt. Legközelebb már nem 10 nap fog jönni szerintem...
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
zoli03
üzenetére
Lövöldözni nekem ott az egér, nekem a bal oldali "gomba" érzékeny nagyon, vagy lehet még nem szoktam meg. Állítani tudtommal nem lehet, de nekem tényleg csak pár napja van x360 controllerem.
INMOTEP: 1-2 év és jön majd az offline DLC, online szerintem ennél többre, mint ami eddig jött néhány havonta, néhány éven belül ne számíts.
-
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Csak egy megfelelően nagy jégkockakészítő kell.

Egyébként sok érdekes dolgot láthatsz a hajón,a hajónak saját területe van a vízen,ahol néha fura dolgok történnek,például marha nagy viharban a hajódnál nulla hullámzás,vagy a vízszint csinál érdekeseket,hajó nem mozog együtt a víz szintjével,van hogy szinte kifogy a hajód alól a víz,van hogy feljön a hajóra a víz.Vicces mikor az alsó fedélzeten félméteres tenger hullámzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"how to download gta v social club"

![[link] [link]](http://prohardver.hu/dl/upc/2016-02/27/429691_vaciyua5buwxwiil_2016-02-27_00003.jpg)
Köszi! Ez volt a probléma! Eladtam a fullvizenet és csak random feszre lőttem be a procit egy alacsonyabb órajelen, de kellett neki még fél tized Volt. Én meg már becsokiztam hogy megmurdelt valami a csendespihi alatt