Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Gyula84
üzenetére
Értem. Szerinted semmi köze a "realisztikus dologhoz". OK. Ettől én még had kérdezzem már meg, hogy kinek van vele tapasztalata anélkül, hogy rögtön ketten is nekem estek és leugattok mint valami helyi inkvizíció.
Tudod, ha nem tetszik valami link és pláne ha tapasztalatod sincs róla csak egy videó alapján ítélsz akkor még mindig simán tovább lehet siklani fölötte és nem hozzászólni és/vagy nem leugatni a másikat. Leírom még egyszer mert látom nem megy át: Az érdekelt ki próbálta a modot! Nem megfigyelésekre voltam kíváncsi. -
Grafirka
őstag
válasz
watador600
üzenetére
Az elv az igy kene mukodjon ahogy mondod, de sajnos ez a report dolog nagyon egyiranyu. Alltalaban az sziv akit bemartanak, fuggetlenul attol hogy realis a vad vagy sem, .Persze midnehol roppant demokratikusan feltuntetik , hogy vallalni kell a feleloseget a bejelentonek , de valojaban nagyon keveset foglakoznakk ezzel.
-
CactuS
Arcképgyáros
Na igen. Az ilyenek miatt nem lenne jó, ha egyből instant perma ban járna. Játékosok általi report sosem volt egy jó módszer, mert túl sok az önző, rosszindulatú, handycapes vagy éppen csak nem elég tapasztalt játékos.
Nálam marad az invite only session azt hiszem és reménykedem, hogy contact mission közben nem reportol senki "poénból".
-
Plata
félisten
Reportolós dologhoz hozzá tenném hogy engem fenyegettek reportolással,mert a hajóm lelőtt egy rakás balfaszt akik ott repültek el,szerintük hacker vagyok.
Épp a hajón voltam,láttam jönnek vadász repülők,aztán szépen leszedte mindet a hajóm,az egyik majdnem a hajóra esett.Ezek meg mind meg haltak,és ugattak hogy hacker vagyok és reportolnak. -
Ghard
őstag
válasz
rup1u5
üzenetére
Pontosan a stílus a probléma, amit ebben a hsz.ben meg is mutattál, de ez a te bajod.

2x megkérdezted már, látod nem érdekel senkit, mert egy speedhack mód, semmi különös nincs benne.
Amit látsz a videón annyi, mit kell ezt túlragozni?(#32789) hunkryo
Az esetek nagy részében valós okkal van a ban.
Én még mindig azt mondom, hogy aki trainert használ azt végleg ki kéne vágni, nem 10 napra meg 1-2 hétre.
A R* elcseszte ezt az egészet. Aztán szerintem benne van az is, hogy nincs normális anticheat a játék mögött, ezért kaphat bannt az is akit reportolnak. -
Szajo
őstag
Az utolsó 8-10 kommentet olvasva:
Most komolyan bannolgatnak oktalan mindenkit? Ez mióta van? Eddig mindig random sessionben voltam sosem találkoztam ilyennel.
Biztos, hogy nem valós az indok? Én nem célozgatok senkire csak külföldi fórumokon is láttam már jópár embert sírni, hogy bannolták és semmit sem tett majd később írt, hogy csak cheatelt egyszer de már nem stb stb!?
Csak érdekelne mert ha tényleg igaz amit valahogy képtelennek tartok akkor az elég gáz. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Gyula84
üzenetére
Arra voltam kíváncsi, hogy valaki próbálta e már innen és ha igen, mi a véleménye.
Ennyi.
Most komolyan meg kell magyaráznom miért kérdezek ezen a nyilvános fórumon? Amúgy sem teszem gyakran.(#32784) Ghard:
A stílus a baj. Ha nem tudsz érdemben hozzászólni akkor minek kötsz meg ajánlgatsz szimulátort? Az agyatlan, 0 konstruktivitással bíró beböfögésekre mint amilyen a (#32779)-es volt csak linkelt képekkel tudok válaszolni. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
pokers
üzenetére
Az nem gond, ha a kocsidat robbantja, akkor az ő pénze fogy. Amúgy ha tényleg minden agyatlan reportol mindenkit, akkor tényleg marad az invite session és a reménykedés, hogy a contact mission-ök közben nem reportol egy handycapes sem.
gali777: én is hetek óta kergetek egy dubsta-t, elvileg holnap valamikor tud segíteni egy ausztrál srác. Ha lesz, akkor megírom.
rup1u5: Ez a kép ott van a szeren.

INMOTEP: A fejleményeket is dobd majd be a fórumba, kérlek. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a felülvizsgálat eredménye.
-
INMOTEP
őstag
-
gali777
őstag
És van valakinek ilyen csoda dubstaja, aki hajlandó is volna spawnoltatni egyet nekem, ha szépen kérem?

-
pokers
senior tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
És ebbe mi a jó, hogy 2x is lelősz valakit?
Ezt sose értettem, mi a poén benne. Nem jár érte GTA$, se RP. Egyedül talán a fegyverek színválasztása van megölt játékosok számához kötve.
Ha valaki annyira lődözni akar, csináljon Survivalt, dm-et ahol kiélheti magát.A másik amit nem értek, amikor valaki azzal szórakozik, hogy a belvárosi lsc-nél robbantgatja a műhelyből kijövőket. Ilyenkor már nálam is elszakad a gépszíj

-
INMOTEP
őstag
Hello
Emberek nem értem az egészet
,megkaptam énis az első bant ,de hogy mi az indok azt a jóég tudja .Mivel pénzt senkitől nem kaptam ,lvl 109 es szint mindig vigyáztam rá hogy ne kerüljek ilyen helyzetbe és tessék
.Tegnap felmentem kb 1 órát voltam fent,senkivel nem találkoztam .Tegnapelőtt megvettem a 2 új kocsit / ruhákat amit kaptunk ,de azt is csak úgy tudtam megvenni hogy 3 autót adtam el a garázsból és végül 100.000 rem maradt .Erre ma kapom a bant hogy 2016 Február 26 ig bannolva vagyok .Még megérteném ha egy csaló dobott volna rám x összeget ,de úgy léptem ki a játékból hogy 100 ezer volt az összes pénzem -Na ilyenkor mivan ? Már írtam a rockstar-nak de a biztonság kedvéért dobna valaki egy linket hol lehet még irni nekik ?Szerk: A Social clubb-on a fiókomból meglehet nézni az indoklást bővebben miért van a bann ?
-
techpor
tag
[link]
A piros jelölés nem számít azt ne nézd22.00-04.00 időintervallumon belül spawnol a sárga és a kék. Ahol be van jelölve zöld vonallal azon az útvonalon mozgok és ahol a sárga csík van ott spawnol, illetve ha körbe körbe mész majd ott fog várni azon az úton a lámpánál vagy pedig megy az úton. Mivel fölötte az Eclipse Towernél van egy házam így egy este a garázs fele meg is telik. Ha meg nap közben van csak odamegyek kihozom és eladom. Nem kell megvárnom az estét, mert be van tárazva

Viszont arra figyelj, hogy ha vannak rajtad kívül a sessionben akkor ne legyenek ott, mert miattuk nem fog spawnolni mivel akadályozzák a spawnt a forgalom "látásával" -
Snip3r_HUN
addikt
A GTA szervereit még a betárcsázós nettel üzemelteti a Rockstar ?
Heist közben egy restart annyi időbe tellt mint egy játékba lépés utáni betöltés. -
Mike
veterán
válasz
techpor
üzenetére
akkor ha nem nagy fáradtság, meséld el már légyszi hogy csinálod, valamit biztos én rontok el, köszi szépen
Cactus, olvastam leírásokat, néztem videókat, mindenki egy helyet mutat, de lehet, hogy ahogy a sandman sem ott spawnol pc-n mint pl. ps4-en
(#32765) kovy29, köszi

-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
techpor
üzenetére
Csak az eladása sok idő. ~45 perc per autó az elég lassú bevétel.

Mike: Sentinelt linkeltek korábban, hogy én hogy keresem, max kettőt kell fordulni a ház körül ha jó időben mész éjjel. Dubsta nem spawnolodik már 1.31 óta ha jól tudom, csak ha már olyannal mész oda, szóval azt hiába keresed.
kovy29: Van dubsta-d?

-
techpor
tag
1 este alatt ha jó a drop 5-6 kék sentinel simán összejön nekem. Ha rossz a drop akkor összesen 3-4 autó, vagy kék vagy sárga. Számomra ez az autó szerezhető be legkönnyebben a többi nem igazán akart összejönni

(#32764) CactuS: elteszed a garázsba későbbre
most a dupla pénzes VIP időszak alatt 1 óra játékkal, sentinel eladás kezdéssel zárással, közben VIP küldik teljesítésével és a daily megcsinálásával kb. 200 ezret ki lehetett farmolni óránként. -
Mike
veterán
Bepróbálkoztam a sentinel xs farmolásával. hát nem olyan mint a sandman xl. konkrétan találtam egy sárgát. rengeteg kóválygás után, és nem úgy van, hogy odamegyek aztán ott áll a parkolóban. A Dubsta 2 dettó idiegesító, próbáltam éjjel, nappal, próbáltam délben a Denial of Service missionnal, eredménytelenül. Van még olyan autó amit úgy lehet farmolni mint a sandmant de nem mucsajpusztán van?
(#32756) AthlonXP
Ne legyen ideges. Ne publcban autókázz. Be lehet állítani kik szállhatnak be, és hova. Van passziv mód is, amikor nem bánthatnak. De csiterek akkor is vannak. De egy zárt sessionben nincsenek.Másrészt baszki, a pénzért meg kell dolgozni. Ha annyira kell a pénz, vehetsz is. És szerinted ha a Rockstar igazi pénzért adja a pénzt, akkor majd hagyják, hogy csitelj?
-
Dave567
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Köszönöm a segítséget

(#32741) Omis: 2 napom ment rá.
(#32745) Grafirka: Én arra a email, címre szeretném amin már van egy virágbolti is, még a Max Payne 3 idejében csináltam, aztán meg vettem, nem lehet valahogy töröltetni róla, vagy magát a profilt törölni és arra aktiváltatni? Vagy teljese szűz email kell neki?
-
AthlonXP
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
"Átsugárzott" a röhögése a bukósisakon keresztül is! Éreztem, megzavarta az "Erőt"-t

(#32758) Snip3r_HUN: Mindig nem lehetek passzív módban, abban bizonyos opciók tiltva vannak. Bár még így is jobb, mint elviselni a hülyéket. Vidéken ezért jobb, mert ott alig vannak, mindenki a városban mászkál nagyrészt.
-
ScomComputer
veterán
válasz
AthlonXP
üzenetére
"Erre elő vette a géppisztolyát, lelőtt, majd röhögve elhajtott!"..honnan tudod, hogy röhögött,tehát webcam cheatet használsz....report......

Nekem volt olyan is,hogy belépetem egy sessionba....oszt 10.000 volt minden löszerem,nem kértem,nem is láttam a hackert,csak láttam a "give me money" felíratot.....meg az ajtóban egy csomó pénzt.....ide is belinkeltem a képet anno.....de a lőszer megmaradt még mai napig is valami 5000-körül vagyok,bár a pénzt nem vettem fel mert azonnal kiléptem....

(#32758) Snip3r_HUN:ennyi..ott a pont!
-
AthlonXP
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Ez még csak egy dolog lenne, ezzel senki játékát nem rontja el. Kit érdekel, hogy neki mennyi pénze van a játékban, teszek rá!
Az viszont már baromira idegesítő, ami a múltkor is megesett velem 2x is pl!
Elmentem vidékre, aztán ott "szereztem" egy régi tragacsot, full rozsda, majd szét esett az egész. Na mondom ez pont jó lesz egy kis autózásra...
Be mentem vele a városba, autózgattam, de csak amolyan nyugis vasárnapi autós módjára, aránylag betartva a szabályokat is. Egyszer megálltam valami kis üzlet parkolójában, ami közvetlenül az út mellett volt. Ott nézelődtem, a kocsiban ülve, erre egy motoros odajött a kocsi mögé motorral, nézegetett, majd túráztatta a motort.. Gondoltam, mit akar már ez a gyökér?!
Erre elő vette a géppisztolyát, lelőtt, majd röhögve elhajtott!
Szét vetett az ideg rögtön!Respawn után szereztem egy autót, folytattam a nyugis autókázást, amikor megálltam egy piros lámánál. Ott is megtalált egy idióta, vmi sport kocsival. Rajzolgatta a "Mad Max" köröket körülöttem, aztán kiszállt a kocsiból, majd kínlódott egy sort még. Majd beszállt mellém a kocsiba!
Na ekkor lett elegem és kiléptem a francba!
És az ilyen hülyék miatt ne legyen ideges az ember!
Ezek után én már magasról teszek arra, hogy ha valaki pl cheat-tel gyűjt pénzt vagy bármit! Amíg mások játékát nem teszi tönkre a hülyeségével, nem érdekel mit csinál, de amikor már a másikat sem hagyja békén, attól már falra tudnék mászni!
-
techpor
tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Nem tudom ilyenekbe eddig sosem futottam bele viszont ha ezt a progit valaki használja/használta utána ne legyen már felháborodva ha bannolják
szerintem. Zero tolerancia elvét vallom csalás téren 
(persze ha valakire rádobják vagy ő csak felveszi az más, azért ott nem ő követi el a csalást, kivéve persze ha előre megszervezik, hogy itt-ott csal valaki és másnak kidroppolja a pénzt, mert az megint más
) -
Puma K
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Qrva jó ez a kép
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ScomComputer
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére

-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
-
ScomComputer
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Igazad van az agyam eldobom néha a "loading"-tól és nem az pci-e ssd miatt van....

GTA 5 Loader Mod....
(#32746) Omis: ettől én is tartottam mert ebben a játékban van annyi "loser".. ÁÁÁááááá
Ha lelövök valakit 2-szer már megy hacker..reported....duma!
Anno a BF3-ban is ez volt,de egy idő után felfogták,hogy én vagyok a jobb!
-
Omis
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
.,...................kíváncsi leszek ha majd téged letiltanak egy pisi lökött miatt mit csinálsz...
-
Nehany honap utan lepek be es szedi mar a masodik update-t, elso 56 mb, masodik 2.3 gb, mi a rossebek ezek megint?
3. 512 mb
-
Dave567
veterán
Ezt a választ kaptam a Rockstartól amit nem teljesen értek.
Hello Death56HUN,
Thank you for contacting Rockstar Support.
Since the game codes are activated only once, there is no way we can change the game from one account to the other.
However, we can change the email address of your current account to a new email address which is not used in any Social Club account. Please provide us with a new email so that we can go ahead with the changes.
Best regards,
Parker S.
Rockstar Support -
Laraxior
titán
Találtam egy katonai területet ( általában csak a városban mászkálok, nekem új volt..)
Hogyan lehet oda bejutni, úgy hogy el tudjak hozni egy tankot, kicsit vagánykodni a városban
Nincsen semmi páncélozott járművem, és másfél millióm sem, hogy megvegyem
Egy vadászgépet sikerült elkötnöm, de a tank jobb volna
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Tudom, csak akkor várnom kell egy csomót, amíg esetleg valaki betéved, plusz nem lép ki start előtt...
Omis: Hát ezzel szerintem nem az ártatlanság látszatát kelted szerintem. Elsőre elég lett volna egy sima "miért?" is.
-
Omis
senior tag
Felajánlottam a RK-nak hogy fizetek ha feloldják a tiltás.
10$ szerintem bőven elég. -
CactuS
Arcképgyáros
Annyira fel tud b*szni ez a daily mission. Baromira nem nem mindegy, hogy TD, TDM vagy milyen deathmatch a daily szempontjából, de persze telefonról csak DM-re lehet jelentkezni, ami 10-ből 9x rosszba dob be... Ugyanez a csodás Capture kategóriánál. Hogy száradna le a f*sza annak, aki ezt leprogramozta, vagy az is elég, ha 1 évig soloban kéne dailyket csinálnia telefonos bejelentkezéssel.

-
a46
csendes tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
De nagy jampi vagy.
-
Dogengar
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Van pénz pénzre

-
Dave567
veterán
válasz
Puma K
üzenetére
Hát majd kiderül, de meg próbálom majd az biztos.
(#32668) Omis: Hát nem vagyok az is biztos, de eddig még nem kért bizton sági kódot, ez a szerencsén, tudok vele játszani mindkettővel.
Sajnálom ami veled történt.(#32669) CactuS: Fényképpel tudom igazolni, hogy eredeti játékom van, igaz ez nem számla csak a kódok.
(#32708) LaciCRM:
Komoly. -
Omis
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
szép kocsi.
De jó nektek hogy élvezhetitek a játékot

-
Bjørgersson
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Meg maradt kozel 200.000-em, ugyhogy nincs gond.

-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Akkor most egy ideig kenyéren meg vizen fogsz élni.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ossze, nagy nehezen, hajnalban meg is vettem a 7 milliosat.

-
Plata
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szerintem nem lehet.
Nincs olyan opció a hajó testre szabásánál.
Vagy én nem találtam. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Összejött az a pár millió ?
-
Bjørgersson
félisten
Jachthoz kapott helit le lehet cserélni?
-
Plata
félisten
Az új Adversary mód milyen?
-
Omis
senior tag
válasz
pokers
üzenetére
Ne is tedd
Már nem idegesítem magam el kell fogadnom hogy letiltottak a semmiért...R-go megloptak mert nem tudom használni azt amiért pénzt fizettem méghozzá 29,6 eurót.Poker majd találkozunk még

addig is nem vagyok sajnos programozó ha az lennék tuti már játszanánk,mert ha egy idióta bejelent és letiltanak akkor egy okos azt felültudja írni
na mindegy.

-
AthlonXP
őstag
válasz
Gyula84
üzenetére
Na csináltam egy jelszó resetet. Az új jelszóval, most már be tudtam lépni.
A játékot indítva csak a single rész indul el, az online be sem tölt.
El kezdi betölteni, majd kis idő múlva simán kilép, semmi hibaüzenet. Mintha csak simán kilépnék belőle.
Ebből újra telepítés lesz, de lehet az egész rendszert újra teszem, ha nem javul meg!
Nagyon idegesít a dolog, mert pár napja még gond nélkül ment a játék, most meg egyik napról a másikra, beállt az egész! De még az accom jelszavát is meg kellett változtatni, mert ugye azt sem tudtam elérni. Minden meg van egyébként, szóval azzal nincs baj, legalább nem kellett újat csinálnom. Nem értem mi történt!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- sziku69: Szólánc.
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- UGREEN 3x1 HDMI Switch
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

,megkaptam énis az első bant ,de hogy mi az indok azt a jóég tudja .Mivel pénzt senkitől nem kaptam ,lvl 109 es szint mindig vigyáztam rá hogy ne kerüljek ilyen helyzetbe és tessék

![[link] [link]](http://prohardver.hu/dl/upc/2016-02/13/429691_dbxhjn0d0lcna6iw_2016-02-13_15_48_33.jpg)