- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
-
-
sultansmith
senior tag
válasz
Redneck #35367 üzenetére
Ezt mondom én is: utólag PC-re portolt játékokból sosem sült ki jó.
Ha egy időben készítik el a konzol kiadással, volt esély, hogy "ne legyen rosszabb" mint a konzolos irányítás, bár érdekes dolgokkal azért itt is találkozni.
A DMC szerintem például nem épp a legjobb PC átirat, a Batmannel viszont nem sok bajom volt, a Dead Space-el sem. A többivel nem játszottam annyit, hogy eléggé ismerjem.De van ahol különbség sincs, pl.: BF3, vagy a Codok. Persze van egy olyan érzésem, hogy a kiadók priorizálják a munkát, attól függően, hogy melyik platformon szeretnék hogy hangsúlyos legyen a cím.
-
edward2
addikt
válasz
Redneck #35355 üzenetére
Igen ez az ami most igazából sokkolt, mert anno amikor néztem a trailereket meg olvasgattam a beszámolókat de a játékot képtelen voltam megszerezni engem is ez csábított.
Erre most sok évvel később kipróbálva pont ez zavar benne és a régi kis primitív hülyegyerekes GTA jobban tetszik, szórakoztatóbb, egyszerűbb.
Főleg így munka után amikor az ember akar egy gyors fél óra kikapcsolódást.
-
MolGabi
aktív tag
válasz
Redneck #35355 üzenetére
Reménykedjünk a legjobban. A RAGE motor is már vagy 6 éves, a "next-gen" konzolok meg állítólag nagyon közel állnak a PC-hez, így nincs akkora távolság köztük, mint a korábbi generációnál.
Nagyon nagyon remélem, hogy tanultak az őrületesen sz@r GTA 4 portból és ezt végre tényleg korrektül megcsinálják.
-
-
Dany007
veterán
válasz
Redneck #35035 üzenetére
Én még nem fps-eztem kontrollerrel. Szóval úgy po..ázok hogy nincs tapasztalatom.
De láttam pár videót és na. Aki egerezik is az biztos tudja, hogy nem lehet u.a. Egérrel egy mozdulattal odatolom és kész.
Épp most írtam, hogy kezdenek visszajönni a Quake reflexeim.Most hogy van alacsony késleltetésű monitorom (eddig 42-es tévén toltam) meg normális vezetékes nagyfelbontású egerem... MW3 single 3 húzás 3 fejes! És még így is csak oldschcool amatőr vagyok az átlaghoz képest is, nemhogy a régi önmagamhoz képest. No de ezt egy kontrollerrel az életbe nem csinálja meg senki. Egyszerűen azért, mert fix irányokba tudsz mozogni a joy-jal. Így 3 különböző random pontra ráállni random kiindulási pontból minimum dupla húzást igényel ha nem többet. És akkor még a tényleg pro-król nem is beszéltünk.
Ha már ennyien ajánljátok, akkor felírom a listára a Rage-t is.
Már így is van kb 25-30 játék ami kimaradt az elmúlt 5 évben... Elleszek egy darabig.
Jó a GTA5-öt még én se írom le. Hiszen eddig mindegyik nagy rész kijött PC-re is. Furcsa lenne ha pont ez nem jönne ki. Nextgen meg simán lehet PC-n. Technológia megvan hozzá és már a konzolos verzió is elég szép lett. Bár ez a három szereplős dolog nekem kissé fura. Meg nem is igazából vágom, hogy itt is mi leszünk a város maffiavezére vagy csak úgy bóklászunk erre-arra... Na de majd meglátjuk.
Én egyelőre még Niko-val is elvagyok szépen. Még csak most kaptam meg a középső szigetet.És már kezd jönni az "én vagyok a faszagyerek" feeling, mint ami anno Vice City kapcsán is megvolt.
-
Burt1793
veterán
válasz
Redneck #34447 üzenetére
40 alá sose esik, megpróbálom.
De azért gáz, hogy ennyit tud ezzel a konfiggal.
Ami vicces, hogy ugyanezekkel a beállításokkal a házban (tehát kis térben) 280 fps-t mutatott a fraps.
Viszont a látótávolságot nem akarom lecsökkenteni, mert akkor a 3046 mb memóriából az 1200-nál is kevesebbet használna... én meg kínozni akarom a gépet! -
Sirandrish
legenda
válasz
Redneck #34356 üzenetére
Nincs egy atomgépem és messze nem maxon toltam de szerencsére sehol sem volt gond az FPS-el.
Legalábbis szemre és érzetre biztosan nem..én meg azt szoktam mondani hogy nekem elég 5FPS is ha nem szaggat és tökéletesen játszható
Egyébként a végén mindenhol 55FPS-em volt..az meg bőven jó.Kipróbáltam ezt a Libertys akármit is a motoros bandásat...hááát...20perc elég volt belőle..inkább várom az 5. részt
Mondjuk azt hozzáteszem hogy ez volt a legelső GTA amit végigvittem, pedig az összessel játszottam és ez is legalább harmadik alkalommal volt a gépemen. Nem tudom, eddig valahogy nem kötött le, és most sem fűztem hozzá túl sok reményt, de most valamiért nem tudtam letenni kategória lett
-
Toc126
csendes tag
válasz
Redneck #34170 üzenetére
háát kiba*tt dühítő.
most mégis mit csináljak??
Komolyan mondom fa*om tele van ezzel a szarakodással.
veszek egy boxot, rákötöm tévére, azt jáccok a fotelből, nincs b*szakodás, driver, patch, kódozás, frissítés, egyéb nyalánkságok..Valaki tud segíteni h mégis mit csináljak h működjön?
steam-et fikázók? háá van iylen? mondjuk kicsit kipróbáltam, korrekten ment minden elsőre.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Redneck #34137 üzenetére
Igazából csak az agyadat csaptad be. Most folyamatosan olyan gyengén megy mint előtte ha beesett erre az értékre. Csak mivel most folyamatosan ilyen, ezért az agyad nem érzi azt a különbséget mint mikor 60ról leesett 35re. Mert alapból mindegyik folyamatos képet biztosít, ha állandó.
-
Dusee
őstag
válasz
Redneck #34047 üzenetére
húzható az, csak a memóriája nem bírja, 700/950-en van most.
1680x1050, minden low-on, trilinear, csúszkák 20-on, vsync nincs.
most így egész jól megy, csak vannak ezek az fps droppok, az idegesítő, amúgy 30-50 fps lenne.
most szedek egy 10.10-es catalystot, megnézem azzal jobb-e. -
negyven2
veterán
válasz
Redneck #33744 üzenetére
Hát igen bármennyire is szidják sokan, (játékmenet vagy "optimalizálatlanság" miatt) azért nem szabad elfeledni, hogy ez az egyik legmagasabbra értékelt játék amit valaha is készítetek!
Pl. Empire magazin által készített top 100-as listán a 16. (a GTA III a 22.)
Vagy pl. az EDGE magazin eddig 10 játékot jutalmazott 10/10 és a IV is köztük van.
Vagy ott van a Metacritic ahol a PS3/Xbox360 verzió van az élen!
És az sem elhanyagolható, hogy több mint 5 évvel a megjelenés után még mindig benne van a Top 20-as eladási listákban!
Én még mindig azon a véleményen vagyok hogy a Rockstar Games eddig nem adott ki rossz vagy középszerű játékot.
-
törölt tag
válasz
Redneck #33725 üzenetére
Én azt nem értem hogy az elmult 3 évben volt 4 db gépem, mind teljesen más konfig.
A polcról leveszem az EREDETI DOBOZOS ( nem holmi szutyok szar letöltött és itt nem csak a varezra gondolok , a steam se tartozik a kedvenc dolgaim közé) játékomat, beteszem feltelepítem, patcheli magát és játszok. És végigjátszom, és minden sikerül.
Akinek nem sikerül, annak a gta:
- optimalizálatlan
- szutyok szar
- a gétéa négy egy vicc
- az egész rockstar games egy vicc.Bocs nem kifejezetten rád gondoltam itt, de az hogy évek alatt nem sikerült rá megoldást találni az szerintem nem igaz mert 100ból vagy 5 embernek a gondja ez.
-
csaba951
veterán
válasz
Redneck #33723 üzenetére
Megoldás: fraps program->video felvétel->fix 30 fps
A gyorsgombbal még a rámpás ugrás előtt előtt egy kicsivel indítsd el a videofelvételt. Amikor már fent vagy a helin, akkor kikapcsolhatod. Nyomogatod a megfelelő gombot, és ezúttal elsőre menni fog!(#33720) kris75
-norestrictions -
zsoca875
csendes tag
válasz
Redneck #33560 üzenetére
Hát sajnos szemmel láthatóan egyelőre nem jobb.
De remélem jobb lesz
RAM vásárlás már folyamatban van, újratolom a rendszert is vagy ma,vagy holnap, viszont ehhez annyi lenne a kérdésem, hogy elég csak ráfrissíteni a windows-t? Hagy ne kelljen már gyalulni..
A HDD szépen van tartva, mindig odafigyeltem az ilyenekre..
És utána azért nyomok neki egy autamata settings-et is a kíváncsiság kedvéértThanx bro!
-
zsoca875
csendes tag
válasz
Redneck #33558 üzenetére
Szia.
OS újrarakás nem volt, viszont az AMD drivert rendesen kinyírtam.
Hát igen, ezért is cserltem, mert jó 40%-al erősebb elvileg.
Igen, azóta vizsgálgattam már és amikor fut, rendszer memo-ból 0 mb szabad és 90% fölött használja, tehát az már egy igen komoly probléma forrás. Automatára még nem nyomtam a gta- ban, mert a 4830-nál is jóval alá lőtt, még sokkal fölé tudtam állítani az ajánlottnak és futott hibátlanul.. -
icons
addikt
válasz
Redneck #33521 üzenetére
Azt írta, hogy low-on is akad, nemhogy mediumon!
Ha a betöltéssel van a gond, akkor a vinyót is érdemes megnézni (ha igazam lenne, akkor ott nagy baj van, úgyhogy nem hiszem).
512 MB vagy 1 gigás az a VGA? Ha 512, akkor az a probléma, 1gigának viszont már elégnek kell lennie (a 128 bites busz hamarabb lesz szűk keresztmetszet)
-
negyven2
veterán
válasz
Redneck #33492 üzenetére
Fő küldetések (60%)
Bérgyilkos küldetések (2%)
Little Jacob feladatai (2%)
Brucie rendelései (2%)
Brucie versenyei (2%)
Stevie autólopásai (2%)
Körözött bűnözők (2,5%)
Bűnüldözés (2,5%)
Barátok képességei (5%)
Szórakozás a barátokkal (5%)
Egyéb kikapcsolódások (5%)
Speciális karakterek (5%)
Galambok (2,5%)
Különleges ugratások (2,5%)gtaplac-en találsz részletesebb leírást is.
-
válasz
Redneck #33471 üzenetére
Egy időben sokat keresgéltem, de sajnos nem találtam meg, hogy az egyes konzol verziók minőségét milyen PC grafikai beállításokkal lehet utánozni. Egyszer olvastam egy ilyet és utána soha többet nem találtam meg.
Úgy vagyok vele mint Dumbledore azzal a Titkos SzobávalAmúgy pl milyen felbontáson megy ez a játék a konzolokon? 720p mind a kettőn? Vagy PS3 az már 1080p?
-
válasz
Redneck #33334 üzenetére
Valóban mert aki ezt kifogta steamen , mint pl én is, az elég jól járt :
Buy Grand Theft Auto Complete Pack
Includes 7 items:
Grand Theft Auto III,
Grand Theft Auto: Vice City,
Grand Theft Auto: San Andreas,
Grand Theft Auto,
Grand Theft Auto 2,
Grand Theft Auto IV,
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
WEEKEND DEAL! Offer ends 1 April
PACKAGE INFO -75%
7,49€Anno 2005-ben csak a San Andreas-ért fizettem ki 12 ezret dvd-n. Ahhoz képest az összes klasszikus így egyben volt kábé 2700 HUF. Úgyhogy figyelni keményen az weekend és a midweek akciókat!!
All hail to Steam
-
törölt tag
-
-
negyven2
veterán
válasz
Redneck #33389 üzenetére
PC-n mar reg vegigvittem tobszor, ott megvan mind a IV mind a EFLC mar jo ideje. A IV meg talan az elso Steam Akcioban vettem meg, az EFLC-t meg megjeleneskor. Ott is Xbox Controllerel vittem vegig, csak a gyalogos modhoz hasznaltam egeret/billt.
Boxra azert is vettem meg mert csak. Mert GTA.
Es igen tisztaba vagyok, hogy gyengebb mind a grafika mind az fps szam, de anno a IV/EFLC-t is egy 1,8 GHz-es Pentium DualCore/2GB RAM/4670-es gepen vittem vegig es ott sr volt nagyon 25 fps felett a kepmockaszam.
-
xkoti
senior tag
válasz
Redneck #33348 üzenetére
Jogos !
A Tomb Raider számomra 2013 egyik legjobb játéka nem csak hogy jól van optimalizálva de a grafika és a story ami nekem nagyon tetszett hát hihetetlen
De vissza térve a GTA 4 lényeg a lényeg hogy maga a játék azért valljuk be őszintén egy kisebb csalódás. DE nem lenne vész játék .
-
törölt tag
válasz
Redneck #33260 üzenetére
Előtte volt 5770- ami kb egy kategória de azon valami siralmasan lagzott.
Egyszer írtam ezt a véleményt:
" ...4mag , magas órajel, nvidia kártya, gtx460-tól felfelé. és játszható a GTA IV ... "
Tehát ha csak GTA IV -t nyomnák, beérném egy jóféle 460-assal.
- én 1690x1050-be játszok! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest