- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
Meglepett, de egész tűrhetően elfut a "régi új gépen" a gém. Persze nem maxon gép az adatlapon. Örülök, hogy eldöcög.
-
ETOM
addikt
válasz
csabika0001 #33104 üzenetére
Várni kell akcióra 2000-2500 forintért meglehet olyankor kapni. Sajnos most lecsúsztunk róla. Dirtek vannak akcióban.
-
ETOM
addikt
GTA 4 + win8 + amd kártya annyira nem jó párosítás ezek szerint. NV-vel nekem ment szépem 8as alatt.
-
ETOM
addikt
válasz
Bjørgersson #32870 üzenetére
-refreshrate 30 -framelimit 1
Ezt beírtam és nagy nehezen felmászott. Viszont 29FPS olyan kevés helivel főleg szar, hogy az első RPG telibe is talált. Mára hagyom inkább.
-
ETOM
addikt
válasz
Bjørgersson #32867 üzenetére
Átraktam j-re nyomom mint az örült. De nem mászik fel mintha indulna a mászás animáció, de ahányszor nyomom visszaugrik. Bocs, h ilyen hülyén írtam körbe.
Ez: [link]
-
ETOM
addikt
válasz
Bjørgersson #32864 üzenetére
Nem megy tovább megőszülök kajak. 5x próbáltam már és kicseszett hosszú küldetés. Kezdek ideges lenni.
-
ETOM
addikt
Van egy kis gondom van az a küldetés mikor a csónakot üldözöm motoral aztán ugratni kell és felkapaszkodik niko a helire amin roman meg jacob van, na ott írja, h nyomkodjak spacet.. de hiába mivel szétesik a billentyűzet, de akkor se reagál.
Van erre megoldás? Külföldi fórumokon is épp nézelődök nem egyedi hiba.
-
ETOM
addikt
válasz
Bjørgersson #32761 üzenetére
Hát ezt én is néztem, de nem találtam azért kérdeztem be hátha van valami oldal. Létezik, hogy magnum ferrariját nem csinálták meg módnak ejj
(#32762) JoolsNOS -
ETOM
addikt
Hali. Ferrari 308 GTS módot nem tudtok a játékhoz?
-
ETOM
addikt
Inkább kihagyom most is ezeket szebb lett, de kétszer ki is fagytam.. maradok az eredeti grafikán azse rossz. Meg elég szarul fut alapból is nem teszek rá még egy lapáttal.
-
ETOM
addikt
Töltöm le bár nem jön valami fényes sebességgel, de ma meglesz talán. Aztán ki is tudom próbálni. Köszönöm
-
-
ETOM
addikt
Milyen grafika javítókat érdemes feltenni a játékhoz? 1.0.7.0esre. Régebben próbálkoztam, de ink rosszabb lett mint volt.
köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Tesla topik
- Subaru topik
- Elden Ring
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest