- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
-
icons
addikt
válasz
Bjørgersson #33915 üzenetére
(Y)
Istenem, mennyi értelmes kérdés merül fel manapság ebben, meg az V topikjában. De legalább leszokom az olvasásukról...
-
icons
addikt
+1
Ha ehhez nincs kedved, akkor: Google 1. találat, soha ne feledd, Google a legjobb barátod! És a Vista a nyerő oprendszer!
-
icons
addikt
válasz
Bjørgersson #33756 üzenetére
Szerintem részeg, hagyjad!
Okok: "egy jó patchet" "és a sima patch van rajta"
Ezek a kifejezések az áltlam ismert nyelvben és ebben a kontextusban teljesen értelmetlenek:S -
icons
addikt
válasz
#81556480 #33735 üzenetére
Nem
. Mármint ha ez minden más programnál jelentkezne, akkor persze, de az nem gyanús, hogy mindenkinek csak a GTAnál van a gondja, és pont ugyanannál a résznél? Véletlen egybeesés? Összeesküvés elmélet? Ki tudja, tán sose derül ki!
De azt az egyet bizton állítom, hogy nem véletlen, hogy pont ugyanazon játék ugyanazon részénél jön elő hiba.Szerintem senki nem sértődött meg.
-
icons
addikt
válasz
#81556480 #33729 üzenetére
És ha 100 emerből 5 nek ez a problémája, akkor... az nem azt jelenti, hogy a probléma létezik és nem sikerült megoldani?
És tényleg optimalizálatlan, attól hogy szeretjük, még lehet reálisan látni a dolgokat
(nincsen tökéletes játék)
(#33733) LaciCRM
Mert a randomszámgenerátor ezt dobta. Aligha fogja neked bárki megmondani, hogy mikor és hol miért, és miért nem jött elő a hiba (forráskód nélkül).
Lehet azért, mert olyan VGAja volt, olyan FPS-sel futott, stbstb. (és a kód erre érzékeny. Rosszul vizsgálja, esetleg az engine-ben van valami elbaszva, ami pont itt jön elő. Fene tudja) -
icons
addikt
válasz
MrRL19 #33705 üzenetére
Ha jól értem, akkor a korábbi virágboltin GTA IV futott mediumon, a mostani pedig szaggat rajta.
A legújabb patchek lassulást okoznak, nem lehet a virágbolti verzió nem volt felpeccselve, és ezért futott jobban?Illetve ha megtennéd ha write-only üzemmódból átállnál olyanba, ahol nem csak fosod a szót, hanem el is olvasod a válaszokat, akkor láthatnád, hogy a (#33702)-es kommentben írtam, hogy hol van egy relatíve jó segédlet! (és akkor nem kellene másoktól várni a megoldást, ha ennyire fontos)
Továbbá privacy írta, hogy ma még megírja neki milyen beállítások vannak. Remélem sikerülni fog kivárni!Illetve: "megköszönném" és "leszedtem" a két szó, amit írni szerettél volna! Plusz "leírnád" a harmadik...Remélem mobilról írtál.
-
icons
addikt
válasz
MrRL19 #33700 üzenetére
A csúszkák? (detailed distance, view distance (or what), és a harmadik)
Szerintem ez reálisnak tűnik, biztosan nem HD3000ről fut a játék. Nekem GTX660M-em van, és kb minden medium-mal van 25-30fpsem. Nemrég pont VoidXSt idéztem, aki nemrég írta, mit érdemes beállítani. Olvass vissza, hamar meglesz!
-
icons
addikt
válasz
privacy99 #33695 üzenetére
Kétlem, hogy a régi konzolgenerációkra 2 hónap múlva érkező GTA V miatt nem mennének a PCs szerverek
(#33698) MrRL19
Azonbelül úgy, hogy kattintasz.(#33696) MrRL19
Ha leírod, hogy milyen beállításokon játszol, akkor talán tud valaki valami értelmeset is mondani erre a 20-30fps-re.(#33697) JoolsNOS
BTW sok játék alapértelmezetten az IGPt látja, mert a rendszerben az számít alapértelmezettnek (de ettől függlenül a dGPUn futnak a számítások). De grafikai beállítások nélkül nehéz megmondani, hogy most melyiken is fut (bár kétlem, hogy a HD3000 ki tudna magából préselni akár 20fps-t is minimum grafikán) -
icons
addikt
válasz
Bjørgersson #33677 üzenetére
Ugye? Érdekel, mikorra sikerül esetleg megszoknod!
-
icons
addikt
Valami külső programot használtál?
Amit én ismerek (nem GTA specifikus): vannak Game Boosterek, pl Razor/Razer, amik azt csinálják, hogy leállítanak pár előre meghatározott programot, kikapcsolják a frissítést, stb. És ezzel tényleg képesek 4-5fps-t nyerni (esetleg többet is). Skype, utorrent, ilyesmiket kapcsolnak ki (nekem semmi más nem futott, de minden mást is, ami nem létszükséglet).
-
icons
addikt
a) használd ugyanazt, amit annyi időn keresztül kiteszteltél (gondolom részben emlékszel rá)
b) olvass vissza pár kommentet, vagy használd a keresőt. VoidXs nemrég nagyon jól leírta a lényeget
c) ülj le, és próbálgasd, ennél jobb szerintem sose lesz.
d) ja, AMD VGAn nem fut a legjobban... sőt -
-
icons
addikt
válasz
apollo12 #33657 üzenetére
Ha a kérdés az, hogy hogyhogy elfut rajta, mert nem szokott, akor passz, de amennyiben az, hogy hogy lehet, hogy win8.1 van fent neki, arra az a válasz, hogy letölthető a Preview.
BTW ismerősöm felrakta, és neki pl a Skype azóta nem megy. Én valahogy kibírom addig, amíg hivatalosan is kijön. Win8ból is már fent volt a RTM, csak még rendes driverek nem voltak hozzá, úgy kellett scripteket irogatnom, hogy felismerje az akksit pl
-
icons
addikt
válasz
MrRL19 #33649 üzenetére
"milyen bealitas lenne a jo gta 4
lenovo g580 vga:gt635 2gb 4gb ram proci i3 2348"
Nem is igazán értem, mire vagy kíváncsi. Olyannal, amivel elfut.
A felbontás legyen natív (esetedben ez 1376*768as, ha jól gondolom). Legyen valami alap élsimítás biztosan, és utána szépen játszogass a beállításokkal, és amelyik a legjobban tetszik, azt használd. Ha neked a "sima" élek jönnek be, akkor az élsimítást állítsd magasabbra, ha a nagyobb látótávolság, akkor azt nyomd fel. De a legfontosabb, hogy ne akadjon. Inkább vegyél belőle le párat (a látótávolság/kidolgozottsági szintből pl), csak legyen folyamatos!
Régebben én is a minél szebb grafikára törekedtem, de egy idő múlva úgyis hozzászoksz ahhoz, amivel játszol. (én még az fps laghoz is hozzászoktam anno, de ég és föld a különbség egy folyamatos és egy szaggató játék között!)Nézz körül GTA modos oldalakon, biztosan találsz valamit!
-
icons
addikt
Az valami hazai kis boltocska, lehetett nem? Elképesztő káosz lehet sok vásárlás, gariztatás, cserebere után. Sokkal egyszerűbb az adatbázist felhasználónként és nem rendelésenként csoportosítani (aztán persze a felhasználóknak lehetnek rendeléseik).
(#33628) ben
Szerintem ki lehet próbálni. És fizetés előttig elmenni a vásárlással.
De egyértelműen Steam!! Én is az általad írt csomagban vettem meg, és nagyon megérte (még úgy is, hogy hónapok óta nem játszottam egyikkel sem. Ennyi pénzért ajándék!) -
icons
addikt
-
icons
addikt
válasz
Mr. Erikszon #33569 üzenetére
Ha már egyszer teljes képet raksz be (ami számomra felettébb zavaró, mert nem erre van a fórum...), akkor legalább ne rakd be őket több GTAs topikba... Döntsd el, melyikhez van köze, és oda told be....
Ezer hála, hogy nem töltöd tele szennyel a topikokat...
-
icons
addikt
válasz
zsoca875 #33554 üzenetére
Szívesen.
A találgatásokkal nincs probléma, de ha le tudod tesztelni, akkor semmi értelme filózni rajta
Nekem is voltak ilyen gondjaim, 10perc alatt rá lehet jönni, hogy V/RAM-e a hibás vagy nem? (ha igen, BINGÓÓ!!, ha nem, akkor meg lehet találgatni és tesztelni : ) )
-
icons
addikt
válasz
zsoca875 #33552 üzenetére
Windows Task Manager / Performance fül.
GPU-Z letölt, elindít, videó memória monitorozására képes fül kiválasztása.Játék elindít, megvár, míg probléma lesz vele, Alt+Tab, és lecsekkol, hogy valamelyik jelez-e telítettséget. Mindezt ahelyett, hog vásárlásokba és találgatásokba fogna az ember.
-
icons
addikt
válasz
Mr. Erikszon #33535 üzenetére
Neked minden kommented annyira értelmes mint egy szanaszéjjel vert tál paradicsom összes IQja.... Ha nem jut eszedbe semmi értékelhető, akkor nem kell azt leírnod, ami nem értékelhető. Mindenki értékelné szerintem. Ha értékelnéd azt, hogy a kommentek legyenek értékesebbek egy darab ágnál! Mert a tieid sajnos nem azok. No offense, blabla.
Az utolsó kettő azt hiszem nem kérdés, hogy miért...
az előtte levő pedig felettéb furcsa ( (#33524) eriklambing), hiszen P4 mellé az integrált kari csakis alaplapi lehet, azt pedig nem hiszem el, hogy alaplapra integrált karival elfutna. Nagyjából annyi esélye van, hogy holnapra kiderül hogy Justin Bieber Superman. Pentium 4 még ok, arról én is találtam videókat, de 240es a leggyengébb kari, amin láttam, h fut.(#33531) VoidXs
Nekem eddig mindig csak kettőt sikerült odatrükközni! Amikot beért a harmadik bármekkora része, akkor az utolsót mindig eltűntette... lehet majd a járdára merőlegesen parkolok, hátha akkor bent hagyja (úgy nagyobb %a van benne a sárga téglalapban). -
icons
addikt
válasz
Fallentears #33526 üzenetére
A full grafikától nagyon messze áll a géped. A követelményben szereplő felett van (az ajánlotthoz képest), de azt még útmutatásként is gyenge.
Neke GTX 660M-em van, ami valamivel jobb mint egy GTS 450. Ami a) nVidia, b) még mindig annyival jobb a tiednél, mint a tied az ajánlott 8800 GT-hez képest.Crysis 3ban nekem is minden Very High-on van. Annál a játéknál egyszerűen használtál az optimalizálás nevű trükköt, itt nem. A világ pedig igazságtalan
-
icons
addikt
válasz
Redneck #33521 üzenetére
Azt írta, hogy low-on is akad, nemhogy mediumon!
Ha a betöltéssel van a gond, akkor a vinyót is érdemes megnézni (ha igazam lenne, akkor ott nagy baj van, úgyhogy nem hiszem).
512 MB vagy 1 gigás az a VGA? Ha 512, akkor az a probléma, 1gigának viszont már elégnek kell lennie (a 128 bites busz hamarabb lesz szűk keresztmetszet)
-
icons
addikt
válasz
JoolsNOS #33488 üzenetére
Azért ez enyhe túlzás
Az XBox 360 is fél perc kereséssel 50ezer környékén van, ennyiből aligha raksz össze jó gépet.
Az új generáció meg nem lesz annyira drága, 120ezerért egy PS4 azért elég jó vásár, mivel hozza azt a grafikát mint egy csúcs PC. És még további 6-8évig futni fog rajta minden játék. Azért ezt egy 120ezres PCvel aligha csinálod meg. Ár/értékben mindenképpen megéri!(#33485) privacy99
Próbáld ki nyugodtan. Persze a gond az lesz, hogy a számítási teljesítményben se vernéd le a PS5öt egy mostani atomcsúcs géppel (Moore bácsi törvénye azért elég durva), grátiszba addigra már lehet nem is DX11 lesz a menő (és nem is 11.1), najó PS5nél még azért működni fog, de egy generációval később már alig-alig fogják használni. Ezért is éri meg szvsz PCből mindig a legjob teljesítmény/ár mutatójú gépet összerakni (esetleg egy picivel afelé menni), és inkább 4-6 évente újat venni, mint egyszer megvenni egy félmillás gépet (majd kiderül, hogy pl a single core már nem menő, stb), és azzal sokáig kihúzni.
-
icons
addikt
Jaja, Redneck is írta, Steam-en is érdemes nézelődni (lehet valamivel később lesz akció, ha tudsz várni, akkor megéri).
GT540M-en (ami rosszabb mint a tied) nekem egész jól futott medium körül (de lehet valami low-on volt).Az az igazság, hogy sajnos nem lehet sok midnent tenni, ha nem fut jól... esetleg nem felpatchelni (azt olvastam tán itt, hogy 1.0.4-ig még gyorsult a játék, onnantól kezdve csak lassult), Razor game Booster, meg ilyen nem hátsó kapukat még meg lehet kapcsolni, de csodára semmi nem képes (ez a program is elég necces, mert elég sok mindent letölt. A nagyrészét meg manuálisan is meg lehet csinálni)
-
icons
addikt
válasz
Bjørgersson #33328 üzenetére
Már egész jó VGAkat pakolnak némely notiba, persze azért még mindig messze állnak a PCtől (GTX660M pl GTS450 szintjén van, ami azért nem csúcs, de használható manapság is). Amit PCbe normál áron megkapsz, notiba az a csúcs kb. (persze, tudom Alienware, és röpke fél-1milkáért kapsz egy 20kilós gépet 17colos UHD kijelzővel, ami akkor hibátlan, ha ezzel szeretnél gyúrni, különben a "mobilitás" szót nem használnám vele egy mondatban)
De Crysis 3 is egész szépen elfut (sima HDn, nem FHD kijelző).(#33323) KaZaA
GDDR5 vagy DDR3? Szerintem inkább utóbbi lesz, bár hivatalosan mindkettővel lehet szerelve (nekem GTA540enem volt, az nem vitte túl szépen a GTAIV-et). -
icons
addikt
válasz
Bjørgersson #33324 üzenetére
Szia, hello, szevasz!
GTX660M, Ideapad Y580asban, medium-highon hibátlanul fut
(minden más játékot is notin tolok, ráadásul plusz bill nélkül. Perverzség felsőfokon!)
-
icons
addikt
-
icons
addikt
válasz
Tálydi #32997 üzenetére
Látótávolságot érdemes úgy belőni, hogy közben folyamatosan nézed a képet a háttérben, mert ott szerencsére valós időben látszik is a csúszka eredméne. Én mindegyiket úgy állítottam be, hogy ne legyen zavaró.
(#32996) Redneck
Szomorú, de már nincsen GTX460anam. Most a legjobb kártya egy GTX660M, ami a tulajdonomban van, és ez bár valamivel gyengébb a GTX460-nál, notiVGA létére elég szépen viszi a játékot! -
icons
addikt
válasz
Tálydi #32993 üzenetére
Azt hiszem, nem maradt túl sok kérdést azt illetően, hogyha valami visszafogja a játékot, akkor mi lehet az
BTW ilyen magas beállítások mellett ez elképesztő! Sajnos nekem már nincsen meg a GTX460anam, de a korábban általam említett grafikával bírta kb ugyanezt, vagy kevesebbet!
(#32992) Redneck
Egyébként gondolkodtam anno tuningon is (csak valami lightoson persze),de a Gainward hűtése annyira gyengének lett beharangozva, hogy inkább nem próbálkoztam meg vele -
icons
addikt
válasz
Tálydi #32989 üzenetére
A beépített benchmark eredménye érdekelne (habár nekem van, amikor annál kevesebb FPSem van, így meg nem sokat ér, de összehasonlításnak mindenképpen jó
), köszi!
(#32990) Redneck
áá, nem is tudtam, hogy a 768as memóriavezérlője gyengébb:S Most nézem itt, hogy tényleg gyengébb. De azt nem is tudtam ,hogy GDDR5ös VRAMja van.
De akkor már kezdem érteni, mások miért tudnak jobb eredményt elérni a GTX460jukkal (habár specifikációban a különbség nem tűnik elsőre számottevőnek, gondolm mégis az)
-
icons
addikt
Üdv!
Steamről vettem meg a játékot, és minden fel van rakva hozzá hogy működjön. Már kétszer végigvittem, de harmadszorra nincsen kedvem. Van lehetőség arra, hogy a multi használata mellett (tehát xliveless nélkül) felrakjam a 100%os mentést?
Illetve Xlive elvileg backupolja a mentéseimet. Tehát ha felrakom másik gépre a játékot, akkor oda rögtön letölti, vagy nekem kell beraknom? (ha nekem kell: ebben az esetben ugyanúgy problémá fog jelezni gondolom, mint a 100%os mentésnél)
A betöltési hibaüzenet a következő: "load failed please check hard drive gta iv"
Köszi!
-
icons
addikt
válasz
JoolsNOS #32932 üzenetére
Igen, de a lényeget így is megbeszéltük
Kipróbáltam a multit és hát... nem olyan rózsás a helyzet, mint a hogy reméltem. Elég kevesen vannak. A SA multija viszont virágzik (lehet mert több embernek elfut (és ezért többnek van meg)) még mindig!
Egy kis Protect the President maga a mámor: D
-
icons
addikt
válasz
JoolsNOS #32930 üzenetére
Szerencsére 120gigás, tehát 8giga alapból csak a TRIMnek van fenntartva, de sose ha gond, ha több is akad
még kb 30giga üres belőle, és már 3-4giga GTA IV van rajta, úgyhogy ettől még nem telne meg, de később szükségem lehet másra is
Játékokat én szinte mindig oda raktam, de majd kipróbálom egyszer SSDn és HDDn, hogy a töltési idők között mekkora különbség van.
Oks, akkor maradok a patcheknél, és ha túl jól futna, akkor felrakok valami iCEnhancer-t!
-
icons
addikt
válasz
JoolsNOS #32928 üzenetére
Hello!
Van egy 5400RPMes. Abban igazad lesz, hogy csak töltéskor kapok "büntetést", de részben pont ezért vettem az SSDt. BTW 30gigát (ha jól tudom) nem fogok SSDre rakni, az teljesen biztos, úgyhogy lehet az lesz, amit írtál, és megy valamelyik/mindkettő a HDDre
A grafikai modokkal kapcsolatban visszaolvastam, de főleg olyat keresek ami esetleg optimalizáltabb. (akár valami kis tuning, nem feltétlenül egy teljes csomag. Tehát valami grafikai módosítás, stb is nagyon jól jönne)
-
icons
addikt
Üdv!
Steam-en én is megvettem a nagy GTA packot. GTA IV-gyel / EFLC-vel szeretnék játszani, de leginkább a multi része érdekelne. Melyiket rakjam fel ehhez? (külön multijuk van, ha igen, melyiken vannak többen, stb?)
SSDm van, azért spórolok ennyire a hellyel.Illetve egy GTX660M-en szeretnék játszani. Tudom, hogy necces lesz, de volt már alatta GT540M is, és azzal is elfutott minimumon majdnem fix 30fps-sel (droppok voltak néha). Érdemes lenne felrakni valami grafikai modot, amitől esetleg szebb lesz a játék / optimalizálja a teljesítményfelhasználást, stb?
Köszi a segítséget!
-
icons
addikt
válasz
gabor85 #26816 üzenetére
Tápos topikban nagyon vágják a témát
. Nyugodtan kérdezd meg. Egyébként tuning nélkül biztosan viszi. De szerintem húzva se lesz gondod (nekem 400Wos tápom van, és hibátlanul kiszolgálja a rendszert, ha húzom, még jó eséllyel akkor is megfelelő lesz), azért nézz utána pár tesztnek, amiben hasonló TDPkű procikat teszteltek (akár Phn, akár máshol).
-
-
icons
addikt
Én is Intel párti vagyok egyébként
. De jóval olcsóbb most az AMD, és már nem gyártanak olyan rossz perifériákat, mint régen. Anno tényleg nagyon hamar tönkrementek. Szervízben mondták, hogy általában külön a proci nem száll el az AMDnél. Csak az alaplappal együtt, úgy viszont nem is egyszer láttak már ilyet. Intelekkel nem szokott ilyen probléma lenni, de már kisebbik procigyártó is kiküszöbölte az ilyen fatális hibákat.
És amit Teasüti is írt, hogy nem szoktak elromlani. Ha elromlik, az akkor lehet, ha telejsen elszáll (kiég, és soha többé nem tudod használni). De ez tényleg ritka. A fehér holló ehhez képest mindennapos esemény.
Egyébként a Black Edition-nál nem feltétlenül lehet magot feloldani. Egy olyan típus van, azt hiszem, aminél le van tiltva 2mag, és ha jót veszel (pl X2 657, aminek a nemtudom milyen kódja p23r, és 2010ben gyártották), akkor fel tudod oldani ezt a kettőt.
A BE annyit tesz, hogy szorzózármentes, tehát lehet tuningolni. És érdemes is.
-
icons
addikt
szepsy: a lényeg az, hogy ahhoz, hogy egy játékot tudj futtatni megfelelően (akármilyen beállítások mellett, de úgy, hogy min. 24fps meglegyen), ahhoz kell egy adott gép. Pl X4 955 és egy GTX460. Akkor GPU (vidkari) limites, ha veszek a procim helyett egy Sandy Bridges Core i9999-et, ami 234GHz en fut, de az fps nem fog emelkedni. Nyilván akkor CPU limites, ha veszek egy atom jó videkártyát, de akkor sem lesz több fpsem
.
(limitről akkor szoktak beszélni, hogyha már elfut a játék 24fps felett
. Tehát ha van egy P3asod 1,0GHz-cel és egy csúcsvideókártyád és max grafikán szeretnél futtatni egy játékot, akkor nyilván cpu limited van
, de maga a limit arra vonatkozik, hogy anélkül, hogy azt a perifériát fejlesztenéd, nem fogsz teljesítménynövekedést kapni, hiába veszel minden mást a gépedbe
)
Asszem picit túlmagyaráztam, de a lényeg érthető legalább
egyébként neked először VGA limited lesz. Tehát ahhoz, hogy a játékok jól fussanak, azt kell majd hamarabb lecserélned. Kassadin-nak is, nekemis.
Kassadin: egyébként Intelek általában jobbak. Nemtudom van-e különbség utasításkészletben, ilyenekben az i3 és i5 között, de ezek a Phenomok (X4 955, 965) már az i5-ösökkel vannak versenyben, tehát nem biztos, hogy az i3as jobb választás. De azért kérdezz utána
-
icons
addikt
válasz
Kassadin #26730 üzenetére
Nézd meg a gépleírásomat
. Igen, ezzel már nagyon is jól el fog futni, VGA limited lesz max. De ha ilyen procit veszel, akkor csak Black Editionban gondolkozz (lehet tuningolni)!
Teasüti: a realitás miatt szeretném, hogy gyorsabb legyen. Egy picit rosszul érzem magam, amikor egyenesben alig tudok haladni az autóval
.
-
icons
addikt
válasz
Teasüti #26674 üzenetére
Igazából én sem vagyok annyira otthon az AMDs témában, de egy X4 965 lenne szerintem az ellenfele
. Alapból 3,4Ghz, de gondolom 4,2ig legalább lehet húzni...
Egyébként az alap sebességek tényleg viccek a játékban... Dodge Viper 130kmh pl, és társai
Egyébként néztem car pack-eket, de mindegyik nagyon gagyi... mármint beraknak pl Sabre-nek egy Mustangot, az alap amcsi autóknak pedig Ferrari-kat.Azt nem értem, a modolók legalább miért nem csinálják meg reaálisra a játékot. A R* mindent megadott, ami ehhez szükséges. Mindegyik autó a valóságban 1 vagy 2nek az ötvözete, amik egy kategóriába tartoznak, tehát kitünően meg lehetne oldani ezt a részét a gémnek...
-
icons
addikt
válasz
Teasüti #26667 üzenetére
AMD-vonalon: Nekem 3,2es 4 magod AMDm van, és ez kb egy 2,6-2.8 GHzes Quad teljesítményét hozza játékokban.
Kephamos: próbáld ki, hogy kihúzod a netet, minden háttérben futó programot leállítasz (MSNt is, tényleg mindent, ami nem létszükséglet), offline játszol, és ha még így is szaggat, akkor vegyél le újra mindent mimimumra, ha még úgyis, akkor kapcsolj vissza mindent, és rakjál fel új drivereket
.
Devin92devin: próbáld meg a LauncherGTAIV.exe-vel indítani. Ha azzal sem megy, akkor pedig rakd újra az Xlive-ot, hátha. Vagy peccseld fel (szép magyar szóval élve
, 1.0.7.0 a legújabb)
-
icons
addikt
válasz
Kephamos #26664 üzenetére
Akkor én a videómemóriára gyanakszom
. Egy picit vedd lejjebb a beállításokat, és nézd meg úgy is (objektumrészletességeket főleg)
Kassadin: Ez így elég tág lesz
. Milyen beállítások mellett szeretnéd futtatni? (a felbontást legalább add meg, de a többi is szubjektív, ha nem mondasz rájuk semmit
)
-
icons
addikt
válasz
Teasüti #26658 üzenetére
Köszi szépen!!
Igen, megjött minden, és megy is!! Mindjárt megnázem, most csak betöltötte a legutolsó mentést, és az az volt, amit te csináltál
.
Kephamos: hagyd egy picikét hűlni a géped, vedd le az oldalát hátha az a gond. Meg nézd meg azonos időközönként jön-e elő a hiba. Lehet, hogy egy picikét túlmelegszik valami, és pont akkor "pihen" (üríti a cash-t, ilyesmi), vagy háttérben futó program akkor csinál valamit (pl vírusírtó adatbázist ellenőriz, ilyesmi).
Különböző teszter programokkal egyébként ki lehet mutatni, pl HD Sentinel is ilyesmi, amit Teasüti mondott. A legjobb lenne mindent monitorozni (figyelni), és akkor kiderül, mi csinálja a hibát.
-
icons
addikt
válasz
Teasüti #26641 üzenetére
SPOILER
Több befejezése van a játéknak. Attól függ, hogy Dimitrit megölöd-e, vagy
üzletelsz vele (az utolsó Pegorinos küldetésnél). Én megöltöm dimit, ezért az esküvőn Pegorino megölte Kate-et, és ezt kell megbosszulni Pegorinon.
De a lényeg, hogyha valaki tudna segíteni, és megcsinálná helyettem, azt nagyon megköszönném!!
-
icons
addikt
Annihilatorral kapcsolatban tud valaki segíteni?
Illetve: sajnos nem tudom megcsinálni az utolsó küldetésemet... tudna ebben is segíteni valaki? savegames, XLive mappák itt vannak, ezeket kellene berakni a sajátotok helyett (C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games és
C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive). Természetesen előtte lementeni a tieteket, majd visszarakni.Tényleg nagyon hálás lennék, ha valaki megcsinálná nekem az utolsó küldetést...
Remélem valaki megteszi nekem, köszi!!
-
icons
addikt
SPOILER
SPOILER
Ha a küldetések során Dwayne-nek segítesz, és megölöd Playboy X-et, akkor megkapod a házat, majd ha elég jóban leszel Dwayne-nel (gondolom. Én akkor kaptam meg ezt az opciót,amikor az ex-nője leszólított az utcán, és segítettem neki), akkor küld hívásra két embert, akik segítenek neked (egyiknek pisztolya van, másiknak MP5je (vagy ami ahhoz hasonlít
)
SPOILER ENDS
-
-
icons
addikt
Basszus.. vagy ötödszörre csinálom újra az utolsó küldetést... Amikor a helikopterre kell felmászni, elvileg a Space-t (ugrás) kell nyomogatni. Volt már valakinek olyan problémája, hogy hiába teszi ezt, Niko csak nem akar felmászni.. (előtte meg nem adta be a motorhoz az ugratást...)
-
icons
addikt
válasz
Teasüti #26631 üzenetére
Sajnos van RAM-om, úgyhogy csak reménykedni tudok...
Még egy kérdés: Annihilatort honnan lehet szerezni? Még nem vittem végig a küldetéseket. East Holland tetején néztem, nem volt, és a reptéren sem. Nem mindig vannak ott, ugye?
Van egy kedves barátod, aki egy kis odafigyelésért cserébe kölcsönöz neked két tagot
. Alapverzió.
littlelacysurprisepageant.com alapból működik? Mert nekem kidobta, hogy ilyen oldal nincsen, és a kereső ajánlott pár másikat...
-
icons
addikt
Üdv!
SuperGT megszerzésére van valami trükk?
Próbáltam hasonló autókkal furikázni a Times Square-n, de nem jött be sajnos. (Turismo, Banshee) Cheat-elni nem akarok
.
Miután végigvitte az ember a küldiket, mivel lehet/érdems szórakozni? Galambokat lehet, hogy megkeresem, de nagyon hosszúnak ígérkezik, más valami? (mentős/rendőrös/tűzoltós/taxis küldik ugye nincsenek, össze lehet szedni az autókat még, és kb ennyi?)
(amivel szoktam próbálkozni: gyors 4személyes autó, két rapper barátom beül mellém (nem akarok spoilerezni, hogy kik, akiket ugye telefonon lehet "rendelni") fegyókkal, és összeszedünk valami szép kis kőrözést)
-
icons
addikt
Üdv!
Ezekről az ENB-kről lenne egy kérdésem:
Valaki kipróbálta őket, és a játék TÉNYLEG, ÉREZHETŐEN szebb lett tőle? Ha igen, melyik verzióval? Én már leírtam a tapasztalataimat, nekem semmit nem javítottak az autók lámpáin kívül, de cserébe minden sugárzik a +200%os brightnesstől, tehát nem igazán vált be egyik verzió sem (és ami több helyen van kép, az egyszerűen az extrém magas grafikai beállításoknak köszönhető szerintem, és nem az enbk-nek). -
icons
addikt
válasz
szepsy #25504 üzenetére
Ezek a képek sztem kamuk... mármint elferdítik a valóságot
. A sima GTA4es képeken nincsen élsimítás bekapcsolva, amíg az ENB-s be van.
Felraktam a 0.079eset de semmi javulás... a kép egy picit világosabb, és a lámpák szebbek valamivel (5%), ezen kívül semmi drámai... ami eddig nem volt tökéletes (élek nem illeszkednek, általában a görbékkel van baj, pl a fűtőtestek, autók alakjai), az most sem változott... Ha valamit át kellene állítanom még, akkor szóljatok, mert lehet, hogy konfigurálni kellene a beállításokat.
-
icons
addikt
válasz
zsoltinnó #25500 üzenetére
Van egy ilyen rész a leírásban:
"PROBLEMS SOLVING:
If some graphical artifacts (like too high brightness) are visible, restore original game
shaders folder "common\shaders". In many cases other types of graphic mods change this."Csak azt nem tudom, honnan kellene a shaders mappát felülírnom
. Nekem is ez a problémám, hogy nagyon világos lett tőle a játék... Ha valakinek van valami tippje, szívesen meghallgatom
Jaigen, és hogyan lehet az ENBt kikapcsolni? Elvileg Shift+F12vel, de nekem rögtön visszalövi magát 2mp múlva.Egyébként van valami mód rá, hogy át tudjam állítani azokat a grafikai beállításokat a játékban, amiket nem enged (mert elvileg tovább nyújtózom, ameddig a memóriám ér)? (a texture detail Medium-on van, és az nekem alacsony [lehet, hogy a videókártyámnak meg a High lesz túl magas, de lagalább megpróbálnám]. Lefuttattam a benchmarkot, és átlag 60fps-t adott vissza, tehát még bátran húznám a grafikát
. {bár az átlag nem min. persze
})
Az élsimítást hol lehet állítani? -
icons
addikt
válasz
szepsy #25487 üzenetére
Hehe, nekem GTX 460anam van, és 955ös procim
.
Viszont messze nem fut így a játék.... 1024*768, Texture Quality: Medium, és az első csúszkás (asszem View Distance) pedig 81csak. Így is elvileg túllóg a videokari memóriájánDe egy fontos kérdés felmerült bennem: Valaki használ kilométerórát? Ha igen, melyiket? Amiket én találtam (GIMF), azokhoz mind 2-3 program kellett még... (és akkor sem mértek 300felet, bár lehet, hogy akkor túl szűk lenne a skálázás
)
-
icons
addikt
Elárulom, hogy mást is érdekel a téma, és nem biztos, hogy mindent akar tudni.
Pl a tök durva, hogy az a csávó meghal a végén a tökéletes hsz, mivel aki érti, annak nem gáz, aki nem, azt meg nem zavarja.És Keldor papa, nehogyd magadra vedd, rendes tőled, hogy elfogadod, hogy nem jó a sok spoiler.
-
icons
addikt
válasz
AdamNorthWes #843 üzenetére
Én is remélem, hogy azt jelentik be, de előtte még kellene egy új gép, ami el is viszi azért...
Eléggé kiürült a fórum, segáz, majd ha bejelentik PCre
-
icons
addikt
Én utálom az autoaim-ot... Nem csak fpsben, már itt tpsben sem jön be nekem... Plusz a tévé sem ócsó ugyebár, és ha többen vagytok kell egy másik TVis, hogy vki Tvt is nézhessen azért.
És vki a játékmenetről?
Egyébként sztem is meg fog jelenni PCre majd, jó lenne minél hamarabb -
icons
addikt
Hello!
Régen jártam erre, vki össze tudná foglalni cirka az elmúlt egy hét történéseit? Nem az érdekel, hogy ki hol tart, hanem főleg a játékmenet, és hogy PCről mi szó esett eddig. Tehát maga az élmény, hogyha jön PCre , milyen lesz. Meg mkb majdnem minden, ami érint engem isPl olyanokra gondolok, hogy az autó megmarad-e, ha otthagyom valahol, lehet-e tuningolni? SA-nál hosszabb-e a játék, ha nem csak a végigvitelre koncentrálok? (úgy mindennel értelmes időt töltök el), télleg élő-e a város, stbstb
-
icons
addikt
válasz
LordAxwell #725 üzenetére
Én már kiraktam IWIWre a kérdést (üzenőfal), hátha lesz vki olya kedves, hogy igent mond
-
icons
addikt
Azért nem hiszem, hogy ne érné meg nekik... A warezolás ellenére is elég nagy bevételeik lesznek, nem akkora mint konzolon, de elég nagy. Pénzük meg úgyis van dögivel, SA eladások, eddigi GTAIV konzol eladások, valahogy nem kicsit van a csúcson, egyébként meg sztem a Take2 dönti el, hogy mire jön majd ki.
-
icons
addikt
válasz
fpeter07 #690 üzenetére
Gamerankings-on van összefoglaló értékelés a legnagyobb oldalakról még.
Egyébként bocs, hogy sokat írok most, csak most jöttem haza, és írok amit tudok, ha belefér a modidőbe, akkor a másikba írom bele.
idiot: a modidő kihasználását neked is ajánlom
Egyébként az ára olyan lesz, mint minden új játéknak PCre, ami asszem 12, vagy 13 (nem szoktam új játékokat PCre venni ;)
De mindenkinek ajánlom azt, amit én csináltam: iwiwen kiírtam, hogy akinek van X360ana, GTAIVe, és HD TVje, jelentkezzen
-
icons
addikt
válasz
[HUN]-Kisa #671 üzenetére
Óó, pont most beszéltük: május 10én jön ki PCre, és várható gépigény:
P4 2Ghz, 512MBit RAM, mindenképpen DX7es vidkari, SM1.1, és 120kB szabad hely a wincsin, egyelőre ennyit tudunk csak -
icons
addikt
Hát nekem SA egy hét talán, ha keveset játszom, akkoris, ha nagyonkeveset, akkor 2 hét, és a WC meg a 3 összesen van max ennyi sztem
. 3-at meg meg se szereztem, mert a térkép hiánya idegesített, de most, hogy mondod, lehet, hogy beszerzem
. És akkor még 1, 2, Londont mellécsapjuk, azoknak télleg szar a grafikája, de amikor az 5 pixeles emberke 2pixeles fegyójával lövöd a 3pixeles emberkéket, annak is van hangulata. De nem kicsit, bár már sajna régen próbáltam...
-
icons
addikt
válasz
B-L-A-C-K #660 üzenetére
Ha mad1 nek igaza van, akkor egy Ford Mustang lehet, '63-'67 es évjáratig. Ha küldesz képet, megmondom, az évejáratot nem biztos, mert majdnem minden évben jött ki új, kevés változtatással.
De ha ez, akkor nemcsodálom, az egyik legszebb autó (lsd. Elenor, lsd. Gone in 60 sec. (Tolvajtempó)).idiot: mér mindenki PS3as ennyire, BL miatt, vagy mi? Vagy címek miatt? X360 sokkal olcsóbb, és a hardver nem számít, mert ugyanakkor jön ki az új, tehát egyszerre futnak, egy szinten.
-
icons
addikt
Az a fránya optimalizálás
.
mad1: De végre mai időkben játszódik, tehát rendes autók is vannak benne (nem mintha az Honda NSX, alias Infernus ne lett volna olyan jó), és nagyon szépen néznek ki.
Mi volt eddig a legjobb autó, amit láttatok benne? (valós névvel, de ha képet adtok, az is jó)
-
icons
addikt
válasz
.:Kristian:. #633 üzenetére
Akkor 26dollárt ajánlottak a részvényekért, most ez lehet vagy 30, vagy még több is. Ez engem igazán érdekelne
. Egyébként azért ez nem kis szám, hogy mennyivel múlta felűl, és az előző is az SA volt. Mondjuk csak a UKt nézték, pl németben, vagy amcsiban sokkal többet lobbiznak a GTA ellen, tehát lehet, hogy ott nem volt a sok begyöpösödött miatt (arányában mondom, szám szerint USAban nyilván sokkal több fogyott).
Keldor papa: sztem ne, maradjunk a PCs résznél
-
icons
addikt
válasz
B-L-A-C-K #574 üzenetére
Hi!
Én nem játszottam vele, de az eddigi infók alapján azt is a negatívumokhoz mondanám, hogy állítólag túl könnyű lett a játék.Ha X360on beszaggat, akkor az PCn érdekes lesz (mondjuk grafot lejjebb lehet venni persze, de akkoris).
HDR renderin: nagyon kösz a videót, de ha visszaolvasnál, láthatnád, hogy én már belinkeltem ennek az eredeti videóját....
-
icons
addikt
Itt van néhány cikk: Gamerankings
és itt egy másik úgyszint a Gamerankings-ról.
Azt írják kb 30 óra a játékidő. Namost a SA mennyi körül volt? Sajna tippem sincsen, hogy ez mennyi kb... Ha azt nézem, hogy nagyon elkezdek vele játszani, az napi 3 óra, akkor 10nap alatt végzek, az elég sok. Mondjuk remélem PCn hosszabb lesz. Tehát ez mennyinek számít? -
icons
addikt
Gondolom, már majdnem midnenki megtalálta, de ha vki nem tette volna meg: A Ph! cikk az GTA4ről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elden Ring
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest