Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• privacy99

senior tag

válasz ittakary #33472 üzenetére

Sokszor olvastam azt a baromságot, hogy low beállítások felelnek meg a konzol minőségnek. Hát nekem megvan PS3-ra is 1 éve kb., PC-re meg már jó 3-4 éve, és a konzol minőség legalább egy medium-high variációt hoz. És én úgy hallottam, hogy XBOX-on is úgy fut mint PS-en, vagyis ha nagy action van, meg éjszaka van, és még van 15 játékos is, akkor azért eléggé leesik az FPS szám, de úgy átlagban stabilnak mondható.

Nem tudom milyen bugról beszél, aki beszél, mert én egy darabot nem vettem észre pedig napi 10 órákat is játszottam vele PS-en, helikopterrel, kocsival, motorcsónakkal, mindenhol, mindenhogy.

• negyven2

veterán

válasz ittakary #33472 üzenetére

Xbox360-on: 1280x720 (2xAA)
    PS3-on: 1152x640 (QAA)

Amúgy visszaolvasva, több fórumba is bár lehet, hogy a Xbox-os verzió gyengélkedett, de a PS verzió sokkalta bugosabb volt (és még most is), és valamivel gyengében is ment (függetlenül az alacsonyabb felbontástól).

Amúgy nekem megvan mindkét platformra (PC/X360) és igaz, hogy PC-n sokkalta stabilabb és szebb (high beállításokkal játszok ott 55-60 FPS között), de a Box-os verzióban se találtam még komoly kivetni valót. Igaz, hogy lassabb, és csúnyább de közel se annyira mint amit egyesek terjesztenek róla. bár az is igaz, hogy nekem még az E2160@3,2 GHz HD4670/512 és 2 Giga RAM-al rendelkező régi gépemen ment kb úgy mint most a Box-on, sőt talán a boxon valamivel jobban megy. Így számomra megfelelő ez is. Mondjuk igen előfordul, hogy durván leesik az sfp szám de még szerintem ez valamilyen szinten elviselhető számomra. Amit tanulnom kell még az a gyalogos és a járműből váló lövöldözésnek az irányítása (15 év PC-s egér és bill kezelés után még nehéz egyelőre :) )

Amúgy itt meg lehet nézni az egyes konzoljátékokat, hogy milyen felbontásban mennek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés