- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
privacy99
senior tag
válasz
ittakary #33472 üzenetére
Sokszor olvastam azt a baromságot, hogy low beállítások felelnek meg a konzol minőségnek. Hát nekem megvan PS3-ra is 1 éve kb., PC-re meg már jó 3-4 éve, és a konzol minőség legalább egy medium-high variációt hoz. És én úgy hallottam, hogy XBOX-on is úgy fut mint PS-en, vagyis ha nagy action van, meg éjszaka van, és még van 15 játékos is, akkor azért eléggé leesik az FPS szám, de úgy átlagban stabilnak mondható.
Nem tudom milyen bugról beszél, aki beszél, mert én egy darabot nem vettem észre pedig napi 10 órákat is játszottam vele PS-en, helikopterrel, kocsival, motorcsónakkal, mindenhol, mindenhogy.
-
negyven2
veterán
válasz
ittakary #33472 üzenetére
Xbox360-on: 1280x720 (2xAA)
PS3-on: 1152x640 (QAA)Amúgy visszaolvasva, több fórumba is bár lehet, hogy a Xbox-os verzió gyengélkedett, de a PS verzió sokkalta bugosabb volt (és még most is), és valamivel gyengében is ment (függetlenül az alacsonyabb felbontástól).
Amúgy nekem megvan mindkét platformra (PC/X360) és igaz, hogy PC-n sokkalta stabilabb és szebb (high beállításokkal játszok ott 55-60 FPS között), de a Box-os verzióban se találtam még komoly kivetni valót. Igaz, hogy lassabb, és csúnyább de közel se annyira mint amit egyesek terjesztenek róla. bár az is igaz, hogy nekem még az E2160@3,2 GHz HD4670/512 és 2 Giga RAM-al rendelkező régi gépemen ment kb úgy mint most a Box-on, sőt talán a boxon valamivel jobban megy. Így számomra megfelelő ez is. Mondjuk igen előfordul, hogy durván leesik az sfp szám de még szerintem ez valamilyen szinten elviselhető számomra. Amit tanulnom kell még az a gyalogos és a járműből váló lövöldözésnek az irányítása (15 év PC-s egér és bill kezelés után még nehéz egyelőre
)
Amúgy itt meg lehet nézni az egyes konzoljátékokat, hogy milyen felbontásban mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Gombászkönyvek egyben
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest