Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz Mariann294 #20146 üzenetére
Kedves vagy!
Kell egy nő a csapatba!
Boldog Karácsonyt Neked is!Tegnap hajnali ötig multiztam... és karácsonykor is erre szánom az éjfél utáni időket.
Sokat gondoltam rád, de nem csak a 'bár' miatt (újra megnéztük a vidiket), hanem mert egy jelenethez, kunszthoz kéne egy jó helivezető. -
sislaciii
aktív tag
csáó!
haveromnak új gépet raktunk össze,
Intel E3200 (2.4GHz x2)
2GB CSX 800MHz
MSI Radeon HD4650 512Mb
és olyan gondja van, hogy GTA 4 akad full minimumon, de csak ha mozog, egy helyben áll akkor folyékony, Benchmark teszten 85% fölött semmit nem használ ki neki a GTA.. mi lehet a gond?'A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene.. - Akkezdet Phiai 8800GTS 690/950/1425.<33 http://sislaciii.deviantart.com/
-
kmisi99
addikt
A patchek nagyon sokat segítekek
Ja és az én gondom honnan kell a mentéseket és mit kel l kimenteni mert én egyszer azt az xlives bigyót meg a savegames mappát is kimentettem de nem lett jó az első küldetést kezdte nem letehet betölteni
-
Kommy
veterán
válasz kmisi99 #20155 üzenetére
Mentések backupolása:
Windows újratelepítések előtt, ha nem szeretnénk elölről kezdeni a játékot, érdemes a mentéseket biztonságba helyezni. A fájlokat (Vista alatt) a C:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames\ mappában találjuk. Emellett nagyon fontos, hogy mentsük ki az C:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Microsoft\XLive\ mappát is, ugyanis a Games for Windows profilod itt tárolódik, és ez "össze van kötve" a GTA4 mentéseddel, ha nem másolod ki, nem fogod tudni visszatölteni a mentéseidet a Windows-újratelepítés után. -
Shaba
tag
válasz Mariann294 #20143 üzenetére
Szia. Mi az a revoke?
Bátorság az, ha csak te tudod, hogy be vagy szarva...
-
Mariann294
őstag
Ma korán leléptek a haverok gondoltam benézek akkor máshova.Kb 5 különböző szerón jártam mindenhova cuccok voltak spawnolva + örökélet és a többi.Mára már képtelenség olyan szerót találni ahol 1 csíter sincs...
-
Crytek
nagyúr
Steam-en most oltári akció van 2052 ft a GTA 4.
Itt a live-os kodot hogy kapjuk meg mailben vagy hogy??És kérdésem ezt a steam-es verziót ugyanugy lehet modolni grafikailag mint a dobozos gta4-et?
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
Aki agyonmodolta grafikailag azoktól kérdezném hogy mi kell ahhoz hogy a legújabb patchel is menjenek a grafikai modok??
Mert valaki írta filecheckfix, a scripthook, az asiloader stb. kell hozzá.De ezeket nemtudom hol kell beszerezni a legújabb patchez!Ezeket szeretném feltenni:
Ultimate Textures v2.0
VisualIV 1.5
RealizmIV v6.2
gta environment mod 5
Mods_cars_for_GTA_IV_PC_by_seba84_v6Next PC Upgrade: 2022
-
sislaciii
aktív tag
Srácok.. Nem tudjátok, hogy ha eredeti a GTA4, neten tudom tolni, de másik email-ra szeretném rakni, és / vagy másik nicket létrehozni, mert a mostani már nem jön be, hogy tudom megoldani?
'A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene.. - Akkezdet Phiai 8800GTS 690/950/1425.<33 http://sislaciii.deviantart.com/
-
Źşë'
addikt
válasz sislaciii #20164 üzenetére
hát sztem csak úgy ha újra regisztrálsz azon a címen amin szeretnél és a játékot is megveszed ismét, mivel a cd kulcsod hozzá lett rendelve a te régi nicknevedhez, és ha ugye azt a kulcsot egy másik név használja akkor a kulcsot banolják (biztos megoldható, csak akkor kell írnod a microfosnak egy emailt), de ha az accountodat banolták esetleg mert én most kapásból arra gondoltam (mert minek kellene új ill. a régi miért nem működne =) akkor sztem ne várj tőlük semmi jót!
olyat tudok hogy lehet módosítani a nickneved, csak az pénzbe kerül
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz sislaciii #20166 üzenetére
az tényleg gázos : ) de azt nem értem hogy ennyire megbízol te az emberekben? attól még a cd kulcsot ő is használhatja, most az az account olyan mint pl ha én most 5 perc alatt összedobok egyet
egy 5let, ha bejelentkezel a nicknévvel xbox360-on akkor elvileg 10$ vagy 800Ms pontba fáj a dolog
de még mindig jobb mint ha wow os accnevet váltana az ember mert az állítólag 25$
amit még nem értek: "mert a mostani már nem jön be" miért nem jön be?
(#20167) zaja8 ez nem 100% os fordítás, nem lepődnék meg ha csak tényleg a felsorolt
- menü
- telefon
- metró..lenne lefordítva és 2,5 megában mi is lehet benn? : )
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
sislaciii
aktív tag
hát ez a mostani név, ez nem jön be. mert játékokba általába sislaciii vagy laciii esetleg LaciIi, ezek az ismertető jeleim, és így könyebben találok ismerősöket.
'A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene.. - Akkezdet Phiai 8800GTS 690/950/1425.<33 http://sislaciii.deviantart.com/
-
Źşë'
addikt
válasz sislaciii #20169 üzenetére
ok, értem ez a már ez kavart be nekem, arra gondoltam h nem tudsz belépni vele próbáld meg ha tudod amit írtam, hasznos infó lenne az eredménye mert ha esetleg sikerül akkor ki is lehetne rakni 1. hszbe sztem
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz sislaciii #20171 üzenetére
én is kösz!
am valaki nem tud működő filecheck fixet a legújabb patchez? én is vissza szeretném pakolni a realizm modomat, és anélkül lehetetlen :/ puttputt esetleg, bár sajnos nem nagyon vagy jelen a fórumban mind1 írok privit az a biztos =)
-
-
Źşë'
addikt
válasz sislaciii #20173 üzenetére
ha felrakod az alapjátékra a legújabbat ami az 5ös verzió akkor nem kéri az előző verziós patcheket, elvileg visszafele is működik tehát ha neked a legújabb van fenn akkor vissza tudsz rá pakolni régebbit is, h most ez így van e még az jó kérdés, régen tuti így volt (de ez változhatott)
ez a legújabb pacs =)
-
sislaciii
aktív tag
ez miket javít ki? amúgy az miért van, hogy most nem tud bejelentkezni? 10perce még jó volt, mármint netre, azt csinálja, mintha nem lenne netem.
MSN-re se tud bejelentkezni.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Aki esetleg most veszi meg steam-en 2044.9FT -ért leirhatná hogyan kell steam esetében ezeket használni:
Ultimate Textures v2.0
VisualIV 1.5
RealizmIV v6.2
gta environment mod 5
Mods_cars_for_GTA_IV_PC_by_seba84_v6Next PC Upgrade: 2022
-
sislaciii
aktív tag
válasz sislaciii #20175 üzenetére
Megoldódott, A Dominator ramjaimat akkor tettem be, és a kingmax időzítéseken nyilván nem ment, szóval bios elem ki, vissza, aztán amíg nem volt beállítva a pontos idő addig szarakodott csak.
-
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
Magyarítást szeretnék a játékhoz. Tud esetleg vki segíteni hogy hol találok ilyet??
Köszi!
-
_ak_
addikt
Az xboxos lost and damned-el játszott valaki? Tényleg nincs benne olyan autoaim szerűség, mármint amikor rá lock-ol az ellenséges emberekre? Eddig csak ököllel tudtam ezt megcsinálni. Nem is lenne ez annyira nagy baj, de akkor h a fenébe lehet pisztollyal kivégezni?
Let's begin, de gozaimasu!
-
KING1000
tag
válasz Forza_JUVE #20179 üzenetére
Van, de közelt sem 100%-os! [link]
- menü
- telefon
- metró -
sislaciii
aktív tag
válasz Forza_JUVE #20179 üzenetére
Szerintem ha minimális angol tudással rendelkezel fölösleges ezt feltenni.
-
-
KING1000
tag
Nekem van 1 FONTOS tapasztalatom a IV-el kapcsolatban, ami elég sok fejtörést okozhat egyeseknek.
Mióta kijött az 1.0.0.4-es patch, azóta nem lehet a San Andreas GXT Editor 1.3-al a nyelvi fájlokat módosítani
Ez akkor lehet gond, ha moddingoljuk a játékot. (Pl.: autóneveket át szokás írni, ha kicseréljük)
Ha megnyitjük az 1.0.0.4-es nyelvi fájlok egyikét, ezt látjuk: [link]És tudomásom szerint nincs külön GXT editor a IV-hez... Ha rosszul tudom, javítson ki valaki!
És ezek után mivel fog a magyarítás készülni? Mert ezentúl csak hexadecimális szövegszerkesztővel lehet módosítani a nyelvi fájlokat. Ami ugye karakterlimites!
[ Szerkesztve ]
-
sislaciii
aktív tag
válasz Forza_JUVE #20187 üzenetére
Én alig tudok angolul, kb amit 5év alatt a számtech megtanított, de nem is olvasom.
-
rup1u5
nagyúr
válasz Forza_JUVE #20187 üzenetére
A rasta szövegei nagyon jók!
Itt van hozzá a Rasta szótár
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
sislaciii
aktív tag
Amúgy srácok. Az miért van, hogy ha kanyarodok, vagy kézifék, akkor 30fps-ről lemegy 1-ig, majd vissza?? Meg a rádióba se az szól, aminek kell. Gépem:
Gigabyte EP35-DS4
Intel E8200 2.66GHz
Corsair Dominator 2GB 1066MHz KiT
Palit 8800GT 1GB'A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene.. - Akkezdet Phiai 8800GTS 690/950/1425.<33 http://sislaciii.deviantart.com/
-
rup1u5
nagyúr
válasz sislaciii #20190 üzenetére
Legfrissebb patch-et tedd fell, procidat húzzad minimum 3.2Ghz-ig de az igazi az lenne ha 3.6-3.8ghz-en járatnád. És végül a grafikai beállításokat az optimálisra lődd be. View distance és detail distance valószínüleg túl magasra van állítva és ezért csinálja. Hirtelen fordulásnál mikor sok új épületet, autót, gyalogost kéne kiraknia egyszerűen elfogy a procid. 2.66Ghz nagyon kevés ennek a játéknak, hiába a jófajta wolfdale magos C2D.
Húzzad azt a procit!!
Lapod is megfelelő egy kellemes tuninghoz!Why don't you knock it off with them negative waves!
-
sislaciii
aktív tag
válasz rup1u5 #20192 üzenetére
Azt vágom, a ramokat 1066-on járassam? Már húzkodtam, de 1200-at nem akart vinni a disznaja, kék halálozott. 3.33-ig megy evvel a hűtővel alapfeszen 70fok alatt.
-
sislaciii
aktív tag
Detail és View distance alap érték, 1440x900, High és Highest.
-
sislaciii
aktív tag
3.42-n megy a proci, ram 1050, mindjárt megnézem.
-
sislaciii
aktív tag
Bedobtam még 1GB ramot, de most 3.33GHz, 1001MHz-n most lesz teszt.
-
rup1u5
nagyúr
válasz KING1000 #20195 üzenetére
Én sem akarlak téged elkeseríteni de nincsen nála semmi gubanc. Ez teljesen normális az ő konfigjától.
Nekem az a benyomásom, hogy inkább a te fejedben van nagy gubanc ha a helyenkénti 16-17fps nálad a "nagyon prímán megy" kategória.
Persze, hogy úgy érzed, hogy nálad nagyon jól fut ha ilyen alacsony fps neked megfelel de azért nem kéne hülyeségekkel riogatni azt akinek nem ennyire alacsony az ingerküszöbe. Én már azt észreveszem ha 34 alá esik az fps. Ha eléri a 24-et akkor meg már egyenesen fáj a szememnek a szaggatás. Számomra az az ideális ha 35-60 között mozog.(#20193) sislaciii: Fölösleges a ramjaidat ennyire végletekig kihajtani. Teljesítményben észrevehetettlen a különbség 800 és 1000Mhz között játékokban. Én is most csupán 872Mhz-en hajtom az 1000Mhz-es ramjaimat és bőven elég ez a sávszélesség a 3700Mhz-es quad kiszolgálásához. Ne a ram sebessége legyen a limitáló tényező. Hajtsd a ramokat 1:1-ben az fsb-vel és úgy húzd a procidat ameddig csak tudod. Feszültségeket biosban ne hagyd auto-n!
[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
sislaciii
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest