Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA IV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:47:21

LOGOUT.hu

Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20451) rup1u5 válasza bendzso (#20450) üzenetére


rup1u5
nagyúr

Ez most nekem is jólesett! :R
Köszi a résztvevőknek!

Érdekes de 1920*1200-ben jobban fut mint 1680*1050-ben. Ma elég sokat toltam single-t, multit és ezt vettem észre. Rockstar fícsör. :DDD

Why don't you knock it off with them negative waves!

(#20452) fsb1000 válasza rup1u5 (#20451) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Tényleg jó volt, a végén Mariann is átjött!
Általában nem (csak) a győzelemre játszom, hanem szeretek hülyeségeket is csinálni.
(mint az egyik CB végén a rámpán végigmmenni és letarolni a játékosokat, vagy kamionnal versenyezni... remélem ez nem rontja mások versenymorálját.)

De megmondom öszintén én egy régi fajta funny multit szerettem volna...

(#20453) DasH_001


DasH_001
tag

Hali!

1.0.3-as, xlive-ot és RGSC-t megkerülő RZR változat után váltottam eredeti, akciós, steam-es 1.0.4-re.
Csináltam online GFWL acc-ot, mert elsősorban a multis élményért vásároltam meg a játékot.
Viszont sajnálatos módon a mentéseimet még nem tudtam visszaállítani, pedig az új profil mappájába másoltam őket.

Mik a lehetőségeim?

Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdv

(#20454) misiizsai


misiizsai
tag

Láttom sokan megvették Steamen a GTA 4-et
Aki akar felvehet
misiizsai a Live Gamertagam :D

Steam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993

(#20455) Zolás válasza DasH_001 (#20453) üzenetére


Zolás
addikt

A rockstar szociális retek is tárolja és mivel ott nincs ezért nem is adja meg. Sajna buktad a mentéseid.
Ha eredetid van de offline profilt csináltál és abban vannak a mentéseid abból se tudsz online accot csinálni hogy meglegyen a mentésed. Szóval öröm-boldogság és kezdheted előlröl.

Esetleg ha csinálsz egy offline profilt is akkor lehet de nem biztos hogy az elfogadja a régi mentéseid. Egy próbát megér.

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

(#20456) rup1u5 válasza fsb1000 (#20452) üzenetére


rup1u5
nagyúr

Én is pontosan az ilyen hülyeségeket szeretem. Azért is birom a CB-t, mert nagyon sok múlik a kezdésen. Vicces mikor rángatjuk egymást kifelé az autókból. Különösen jó mikor vagyunk 6an, 8an és nagy tumultus alakul ki egy kereszteződésben. Vicces gázolások tudnak kialakulni. Tetszett a kamionos mutatványod.

Én is régifajta multizást terveztem de hiába kérdezgettem Mariann-t, hogy mi legyen nem válaszolt. Kissé antiszociális volt tegnap este. Ott is hagyott minket válasz nélkül. Lehet, hogy zokonvette, hogy felrobbantottam kétszer de egyszerűen nem tudom megérteni mi a szórakoztató abban, hogy "beöltözünk" öreglánynak és elvonulunk egyedül egy club-ba táncolni. :F Ehhez nem szükséges feljönni free-be, vagy meg is lehet írni a többieknek ha kérdezik, hogy "bocs srácok de most magányra vágyom".
Nem ilyennek ismertem meg őt. :O
Szeretem ha van koncepció és nem csak selector meg trainer.... :(
Azt kedvelem ha összedugjuk a fejünket és abból általában kisül valami szórakoztató de hogy vagyunk 4-en, 5-en a város különböző pontjain, távol egymástól....... :F ......akkor inkább ökörködök single-ben.
:R

Why don't you knock it off with them negative waves!

(#20457) BloodyEddie


BloodyEddie
őstag

Tegnap este volt szerencsém először a PH gta-hoz... Nyugtassatok meg hogy ez nem mindig ilyen... Semmit sem csináltunk, mindenki külön helyeken volt egyedül, Zolee meg virtuálisan letépte a fejem, amiért ki mertem lőni egyszer. Mégis mit kéne csinálnom multiba? A közösség meg ennyire összetartó, hogy valaki besértődik ezen?

(#20458) Zolás válasza BloodyEddie (#20457) üzenetére


Zolás
addikt

Ez olyan EMÓ-s multizásnak tünik a leírásból :DDD
Én még nem voltam de remélem tényleg nem ilyen ;]

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

(#20459) bendzso válasza rup1u5 (#20456) üzenetére


bendzso
senior tag

Hát őszintén megvallva, nagyon megörültem, amikor meghívtál CB-be, mert Mariannékkal, csak az volt, hogy akinek volt trainere az táncikált, akinek meg nem volt, az pedig unatkozhatott... Aztán elkeztünk a park körül versenyezni, egy kört rendesen lenyomtunk, aztán meg sgtkanyo elkezdett házat vezetni, valaki láthatatlan autóval ment, hát hagy ne mondjam mennyire élveztem... Ezért nem igazán multizok, mert ez nekem nem oköz örömet... legalábbis ilyen fomában.
Mod: És a házas, meg a láthatatlan kocsis "trükközés" miatt nem tudtam normálisan menni, mert a háztól nem fértem el, a láthatatlan autóba meg belementem.
Najó elég a panaszkodásból. :D

[ Szerkesztve ]

(#20460) sislaciii


sislaciii
aktív tag

Új regivel sem jó.. Mi lehet?

'A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene.. - Akkezdet Phiai 8800GTS 690/950/1425.<33 http://sislaciii.deviantart.com/

(#20461) artiny


artiny
őstag

helotok

youtubon láttam [link] es meg azt a launchgta ikonak a vegere kell irni egy hasonlo szoveget es akkor feloldja azt a Videoramot ami elveszik a jateknal. /ha pl. 512MB kartya akkor a beallitasoknal csak alt. kb 479 van//
Nekem egy 1GB kartyam /gts 250/ amit 1000-nek lat.Miután megcsináltam amit a videokban láttam 2001 Mb lát a játek a grafika beállításoknál. Honnand vette azt a plusz 1000? A 4GB ramombol esetleg? de ha leteszem a jatekot a tálcára akkor 3GB használ mint idáig is szokott. A windowsban a Adapternél ezt irja: Total Available grapics memory 2815MB
Decited video memory 1024mb system video memory 0MB shared system memory 1791MB

(#20462) rup1u5 válasza BloodyEddie (#20457) üzenetére


rup1u5
nagyúr

Mint ahogy az elöbb is írtam, próbáltam Zolee-ra meg Mariann-ra hatni, direkt azért mert te mint új ember velünk voltál multiban. Kérdeztem, hogy van-e kedvük versenyezni, kérdeztem, hogy csinálunk-e valami értelmeset, semmi válasz, még annyi se, hogy "hagyajatok békén". Mariannak még privátot is írtam, hogy mi van vele és hogy jöjjön versenyezni. Semmi válasz. Ezt az egyedül táncolok multiban dolgot sehogyan sem értem.
Úgy gondolom, hogy ha meginvitálunk itt a topikban mindenkit, hogy este gyertek multizni! És pláne ha sok az új és lelkes ember akkor illene kedvesnek de minimum kommunikatívnak lenni és nem bezárkózni az elefántcsonttornyunkba. Az elmúlt 1 évben mindkettejüket nyitott, kedves embernek ismertem meg. Ezt a tegnap estit egyikőjüknél sem tudom hova tenni.

Te viszont még velünk voltál utánna 1-2 verseny erejéig ha jól emlékszem. Miért nem maradtál tovább? 1:30-ig toltuk és tök jó volt. Be is jelöltelek barátnak játék közben! Nézd már meg légyszives, ha elindítod a játékot, hogy ott vagyok-e a barát listádban és ha nem akkor igazolj vissza pls. Szeretnék nyitott emberekkel játszani alkalomadtán.

(#20459) bendzso:
jááááj! :O :((( sgtkanyo :

[ Szerkesztve ]

Why don't you knock it off with them negative waves!

(#20463) rup1u5 válasza BloodyEddie (#20457) üzenetére


rup1u5
nagyúr

Ok. megnéztem. Ott vagy a listámban.

Why don't you knock it off with them negative waves!

(#20464) JetiRulez válasza rup1u5 (#20462) üzenetére


JetiRulez
őstag

Én nyitott ember vagyok multiplayerben, mindig keresem a többiek társaságát. Az esti partiban benne vagyok, amennyiben senki sem foglalja el a gépemet, csak szervernevet mondjatok.
Igyekszem a lehető legtöbb embert fölvenni a barátlistára, mert ez a szerencsétlen GFW nem tudja átcsatolni a Social Club-ból a jelenlegi listát. :W

És akinek problémája támadt az XP hotfix-el (amit a GFW kér), itt a megoldás: [link]
Nekem bejött. :K

"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."

(#20465) rup1u5 válasza JetiRulez (#20464) üzenetére


rup1u5
nagyúr

Itt nincs server.
fsb1000 itt nagyon jól leírta a lényeget.

Why don't you knock it off with them negative waves!

(#20466) JetiRulez válasza rup1u5 (#20465) üzenetére


JetiRulez
őstag

Ez korábban valahogy elkerülte a figyelmem, kösz. Szóval akkor csak játék közben kell figyelni a GFW-t, hogy ki hol van.

"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."

(#20467) Mariann294 válasza rup1u5 (#20456) üzenetére


Mariann294
őstag

Most épp táncikálni volt kedvem...mi ezzel a baj?!Te meg kétszer is kilőttél rakétával,elegem lett belőle és mentem inkább single-be...Te sem épp olyan volál mint akinek meg ismertelek..mintha be lettél volna baszcsizva.. :(((

Ezért gáz a multi mert mostmár a listámon lévőknek 90%-a hasznl trainert és aki meg nem,az unatkozik...
Sosem vagyok god-os,csak az autó szinét szoktam kreálgatni....meg táncolgatok és ennyi.Mellesleg nem egyedül voltam a klubokban Zole is odajött aztán meg a többiek.

[ Szerkesztve ]

(#20468) rup1u5 válasza Mariann294 (#20467) üzenetére


rup1u5
nagyúr

Elég érthetően leírtam, hogy mi volt a furcsa:
#20462
#20456
Problémám nem volt vele csak nem értettem miért kell másokat ignorálni ha szólnak hozzád és pláne ha te invitálod őket. Meg azt sem hogy miért nem válaszoltál a kérdésekre és a privátra. Nem számít. Biztos nehéz napjaid vannak. ;] Sajnálom, hogy megsértődtél azon hogy kétszer kilőttelek de én azt a kevés időt amit multizásra szánok szeretem minőségin eltölteni. Mivel néma voltál így próbáltalak kimozdítani.

A táncikálásban amúgy mi a jó? Ilyenkor mit csinálsz otthon a gép elött? Hátradőlsz elégedetten és élvezettel szemléled hosszú perceken át? Nem unod még ezt a táncikálós dolgot? Csak azért kérdezem mert hónapok óta ez megy.
Szóval nincs okod sértődni szerintem. Tessék megmondani, hogy mit akarsz és mit nem és ne invitálj fölöslegesen itt a fórumban mindenkit ha ennyire antiszociális hangulatban vagy.
:R

Why don't you knock it off with them negative waves!

(#20469) BloodyEddie válasza rup1u5 (#20463) üzenetére


BloodyEddie
őstag

Kevesen maradtunk már tegnap, meg 23-nál ritkán játszok tovább, max ágyból psp :) Ma láttam hogy bejelöltél, vissza is igazoltalak. Részemről bármelyik este mehet a multi :) Csak aki antiszoc, az maradjon szinglibe inkább... Zolee le is törölt friendlistából tegnap, de ha ezért képes volt törölni, akkor legyen, nem kötelező egymással játszanunk.

(#20470) Zolás válasza rup1u5 (#20468) üzenetére


Zolás
addikt

"A táncikálásban amúgy mi a jó? Ilyenkor mit csinálsz otthon a gép elött? Hátradőlsz elégedetten és elélvezel"!!!
Bocs nem tudtam kihagyni :DDD :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

(#20471) fsb1000


fsb1000
nagyúr

Ne "veszekedjetek" már!
Mindkettőtöket kedvellek. Nekem tetszik az is amikor Mariann táncol, meg az is mikor rupi szervezi a versenyeket, vagy akár lövöldözik..

El kell fogadni hogy sokaknak a traineres ökörködés élvezetesebb, mint a sima játék (ökörködés), én megnéztem volna tegnap öket, de aztán maradtam a CB-nél.
A multi akkor fullad unalomba, ha nincs ötlet, nincs olyan dolog, amit közösen megcsinálhatunk, amiért közös erőfeszítést kell hozni.
Ráadásul a legtöbben már kiismerték a várost meg az összes stuntolási lehetőséget ezért a trénerrel tolja kiljebb a lehetőségek határait.

Én azt javaslom, ha mégis összejönnék freeben (mármint azok akik trainer nélkül is tudnak játszani), akkor kis lézengés után találjunk konkrét feladatot, vagy versenyzéséi lehetőséget.
Ezt szépen lefilmezzük (nem erőlködve) és másnap megnézzük.

Nekem 1 konkrét ötletem van, de ahhoz kéne 1-2 helikopteres meg 3-4 autos játékos.

****

Szerintem az is lehetne egy lazítós opció, hogy engedélyezzük a rendőröket és velük "háborúzunk" Persze ez sem mindenkinek tetszik, de legalább történik mindig valami.
És ha a fegyvert keresni kell, akkor azért nem esélytelenek a rendőrök. (6-os körözésnél)

(#20472) Mariann294 válasza rup1u5 (#20468) üzenetére


Mariann294
őstag

Jóvan olvasd el mégegyszer amit irtam és talán megérted.Azért nem kéne engem itt sértegetni.Elég rosszul esett.Táncikálni azért táncikálok hogy egy kis mosolyt csaljak az arcotokra.De már látom ez is baj,jóvan biztos én vagyok a hülye.És nem,nincsenek épp nehéz napjaim,csak kis vidámságot akartam.Ha észrevetted volna jöttek volna oda az emberkék de te mindenkit lerakétáztál.Privátra meg azér nem válaszoltam mert felmérgesitettetek.Ennyi.Legközelebb,akkor nem hivlak....kész.

(#20473) $p@rr0w válasza BloodyEddie (#20457) üzenetére


$p@rr0w
őstag

Pedig nagyon meg akartalak keresni titeket tegnap, csak nem jött össze, de úgylátom jobb is, na majd ma. :D

Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.

(#20474) RasHaN válasza fsb1000 (#20471) üzenetére


RasHaN
aktív tag

egy rendőrös össznépi rombolást szívesen kipróbálnék ;]

Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.

(#20475) misiizsai


misiizsai
tag

Mikor lesztek fent este fele?
Játszhatnánk egy jót :)

Steam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993

(#20476) $p@rr0w válasza misiizsai (#20475) üzenetére


$p@rr0w
őstag

Összehozhatnánk addig valami ventrit, vagy ts-t, szerintem jó lenne ha nem csak játékban tudnánk beszélni, mindenkinek megkönnyítené a dolgát.

Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.

(#20477) #41635072


#41635072
törölt tag

Üdv!
Megint elkezdtem volna játszani gta 4-gyel, de nem enged bejelentkezni. :(
More informationnal azt írja h upnp meg iylenek nincsenek bekapcsolva, pedig de.
Akkor próbáltam új felhasználót létrehozni de az xboxlive honlapja nem jeleníthető meg...
Ötlet? :W

(#20478) sislaciii válasza #41635072 (#20477) üzenetére


sislaciii
aktív tag

Nekem is ez a bajom. :O

'A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene.. - Akkezdet Phiai 8800GTS 690/950/1425.<33 http://sislaciii.deviantart.com/

(#20479) fsb1000 válasza RasHaN (#20474) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Ez a legegyszerübb freeben.
Ha vagyunk 3-4--en, akkor van esély hosszabb távon is életben maradni.

Kiválasztunk egy védhető pontot és amig van lőszer, írtjuk a rendőröket.
Ha ügyesek vagyunk, akkor van esély a kitörésre (pl swat kocsi elkomunizálásával) és lehet löszert keresni.
:
Kb igy
...
vagy igy

(#20480) Źşë'


Źşë'
addikt

mit szólnátok hozzá ha valamilyen Team Gamet kipróbálnánk? pl Team Car Jack City stb..

Turf War is nagyon jó!

jelentkezőket várom! este fele (kb 20.00), ha gondoljátok (freeben megbeszélhetjük a dolgot)

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#20481) bendzso


bendzso
senior tag

Szerintem legyen este 9-kor gyülekező, és próbáljuk ki az össznépi rendőrkaszabolást. ;]

(#20482) Mariann294 válasza Źşë' (#20480) üzenetére


Mariann294
őstag

Nekem 8,de szerintem csak rankedben lenne értelme..

(#20483) Scorpio06 válasza rup1u5 (#20468) üzenetére


Scorpio06
aktív tag

Jó bocsi, nem volt valami jó kedvem...
Elfoglaltuk magunkat Mariannal, legalább nem unatkoztunk. Sose szerettem ha többször megölnek rakétával, vagy bármivel, ez idegesített fel. :(

BloodyEddie: Ja, dühös voltam este. Új vagy, és azzal kezded, hogy megölsz mindenkit. xD Ez nem tetszett, de mondom nem volt alapból jó kedvem. Majd este felveszlek újra. :B

Ma este Peace PH!arty? :)

[ Szerkesztve ]

(#20484) $p@rr0w


$p@rr0w
őstag

kétszer ment...

[ Szerkesztve ]

Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.

(#20485) $p@rr0w


$p@rr0w
őstag

Csináltam teamspeak servert: 20:00 körül gyülekezhetnénk itt. Ketten fennt vagyunk már most, úgyhogy aki akar jöjjön.

ip: 94.248.146.186; port:9987

PH! szoba password: prohardver

GTA4 multi szoba password: phgta4

Teamspeaket innen lehet letölteni.

Client 32-Bit 3.0.0-beta7
Client 64-Bit 3.0.0-beta7
Attól függően milyen oprendszered van.

www.sly.hu-ról egy kis segítség az angolul nem tudóknak:

Először is a beállításokat kell elvégezni: Settings/Sound Input/Output Settings:
Voice Send Method - milyen módszerrel aktiválja magát a program, ha beszélni szeretnénk. Érdemes a Push to talk-ot használni. Ilyenkor a beállított billentyű nyomvatartása alatt (a Set gombbal állíthatjuk be a kívánt billentyűt) beszélhetünk úgy, hogy a többiek is hallják. A Voice Activation beállításnál a program a mikrofonba mondott hangerő alapján dönti el, hogy átküldi-e a hálózaton az info-t, vagy sem. Ez a módszer kevésbé jó, mert nagyon el kell találni azt a hangerőt, amivel már beszélhetünk a többieknek. Például egy tüsszentés, köhögés is aktiválhatja így az adatküldést, vagy ha a beállítottnál halkabban mondunk a mikrofonba valamit, be sem kapcsol, így a játékostársak lemaradhatnak valamilyen fontos információról. A Voice activation level csúszka adja meg a hangérzékenységet. Természetesen mindenki maga dönti el, hogy neki melyik a jó, de javasolt a gombnyomásra történő aktiválás. (Nálam a Caps Lock van beállítva, nem zavar semmilyen konfigot...)

Ha megvannak a beállítások, fel kell csatlakozni egy szerverre, ahol csatornák vannak, azokon belül pedig emberek.
A Connection/Connect menüpont alatt lehet megadni a szervert, ahova csatlakozni szeretnél, és a nevedet.
Jelszót akkor kell beírni, ha már a szerveradmin regisztrált Téged.

[ Szerkesztve ]

Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.

(#20486) misiizsai


misiizsai
tag

Na akkor engem megtaláltok 8-9 fele fent Liveon :)
$p@rr0w:Nincs teamspeak-em de este megtalálsz majd fent Liveon :)

Steam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993

(#20487) RasHaN


RasHaN
aktív tag

oh sajnos ma este én kimaradok a jóból :(

Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.

(#20488) $p@rr0w válasza misiizsai (#20486) üzenetére


$p@rr0w
őstag

Mi a gond ezzel? Töltsd le.

Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.

(#20489) agemate


agemate
addikt

Üdv!

Nem találtam erre a kérdésre megfelelő topikot ezért itt teszem fel:
1280x1024-es felbontásban, Phenom II X4 955 BE 3.2GHz-es procival, 2GB DDR3 1333-as ramokkal, HD4670 512-es vga-val milyen beállítások mellett tudnám futtatni a játékot? Esetleg 1024x768-ban?

Üdv

(#20490) misiizsai válasza $p@rr0w (#20488) üzenetére


misiizsai
tag

Nincs mikrofonom... :((

Steam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993

(#20491) BloodyEddie válasza Scorpio06 (#20483) üzenetére


BloodyEddie
őstag

Új vagyok, de egyszer lőttelek csak ki, előtte fél órát kocsikáztam, várva hogy történik valami :) Ma este GTA, csak vegyél vissza majd :D

[ Szerkesztve ]

(#20492) Zolás válasza $p@rr0w (#20485) üzenetére


Zolás
addikt

Már szedem is :DDD
Remélem jó buli lesz. Jó lenne egy igazi multi :))

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

(#20493) $p@rr0w válasza misiizsai (#20490) üzenetére


$p@rr0w
őstag

Nem muszáj, hallgatózhatsz is.

Jöjjön aki akar multizni TS-re #20488-ban le írtam mindent.

Fly CO-OP modot ismeri valaki? Az előbb toltam egyet 2 másik sráccal, olyan mint a repteres coop, csak egy építkezésen kell harcolni, utána meg motorcsónakkal. Ezt le kell tölteni h benne legyen a játékomban? Mert mikorén csinálok servert akkor nincs a listában ez a mod.

Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.

(#20494) BloodyEddie válasza $p@rr0w (#20493) üzenetére


BloodyEddie
őstag

Fennvagyok, egyelőre miki nélkül. Live-ra vegyetek fel plz!

[ Szerkesztve ]

(#20495) #41635072 válasza #41635072 (#20477) üzenetére


#41635072
törölt tag

Esetleg ötlet, hogy mit tehetné(n)k? :F
Már próbáltam mindent.: Portok engedélyezve, külföldi címről is regeltem, sc-vel párosítva, de semmi. A régi accom életrekeltésére már gondolni sem merek...

(#20496) Mariann294 válasza $p@rr0w (#20493) üzenetére


Mariann294
őstag

Nekem sincs mikrofonom,de nem szeretem mások dumáját hallgatni miközben a kedvenc zenéim mennek a rádióban...csak akkor jó hallani a másikat ha mondjuk filmet tervezünk,mert úgy egyszerűbb magyarázni a dolgot.Szóval én ebből kimaradok,sorry. :)

Ja és minek TS,mikor anélkül is hallanátok egymást a játékban? :F

[ Szerkesztve ]

(#20497) Kommy


Kommy
veterán

Account létrehozás képekben:

2
3
4
Fake name generátor az US címhez
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18

[ Szerkesztve ]

(#20498) NorDezs válasza $p@rr0w (#20485) üzenetére


NorDezs
senior tag

Mikrofonom nekem sincs, de 8 körül fent leszek Liveon :D

(#20499) $p@rr0w válasza Mariann294 (#20496) üzenetére


$p@rr0w
őstag

Azért h előre meg lehessen beszélni mindent, meg aki nem ingame az is képben legyen h hova joinoljon, stb.

Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.

(#20500) #41635072 válasza Kommy (#20497) üzenetére


#41635072
törölt tag

Így próbáltam nem egyszer de nem megy. :O

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA IV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.