Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasirTTT
őstag
válasz KING1000 #21151 üzenetére
jaj hát tudod hogy értem
mert van olyan, hogy 20fps-em van pls és 10sec-enként lemegy 1-2 fps-re
érttedd?Scorpio06
hát sajnálom, de mivel én sokat zúzom ikszfájörel nagyon rászoktam a szmájlikra...
jól van a kedvedért(IS) próbálok leszokni róla :-/
am ha nemsikerül akkór az írásaimat ki lehet hagyni...jobbat nem tudok
(BOCS)[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz fasirTTT #21152 üzenetére
Bocs.. de szerintem ez a játszhatatlan kategória.
A video beállítások csökkentésével probáld meg 30fps küzelébe vinni, úgy hogy a min. nem menjen 20 alá 10 secenként.
Bár ha ez neked megfelel, akkor vedd tárgytalannak az ilyen jellegű intelmeket.Viszont ha a v.mamória kjelzésed továbbra is hibás, akkor ott biztos valami nagy gáz lehet.
-
Zolás
addikt
-
Zolás
addikt
-
fasirTTT
őstag
na most akkor elmondom nektek hogy én csak azt a képet azért mutattam meg, hogy lássátok hogy nincs is 800valahanyas vga-m csak 512, és ilyen beállítások mellett ennyi az fps
DE nem így játszok !
szép grafóval + 40-50-60FPS(olyan high a minőség)
amúgy nem rossz game, csak elvesztek a mentéseim így előröl kellet kezdenem :S -
rup1u5
nagyúr
válasz KING1000 #21136 üzenetére
Kinek a pap, kinek a paplan. Árnyékok engem nagyon nem érdekelnek, az viszont igen, hogy ha lehet ne essen 30 fps alá soha. Azt a minimál különbséget ami high és very high között van csak akkor veszed észre ha egyhelyben állsz a játékban és közelről figyeled a monitort. Én meg inkább autózni és lövöldözni szoktam. Amint mozgásban vagy eltűnik/érzékelhetetlenné válik a különbség.
Nekem így néznek ki a beállításaim:
Ezt tartom optimálisnak az én konfigomon.(#21165) fsb1000: Vagy egyszerűen kamunak szánta a képet.
[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Viktor77
titán
Töröltem pár hsz-t warez miatt. Tompo92 figyelmeztetve, KING1000 dettó.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Tompo92
senior tag
Nem ugyanis nincs kiirva..hanem ugy magát a gépet törném szét az idegtöl
-
félisten
Megint bepróbálkoztam a GTA4-el, de valami hihetetlen szutyok ez a portolás. Mennyi VRAM kell ennek a max. grafhoz? 2GB?
A másik: kapcsolható valahogy AA?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
BullKoxa
őstag
Hi!Melyik Patch-el a legjobb a játék?Nekem a 1.0.2.0 van fent.Ati karim van 1680x1050-ben.Konfig az adatlapomon.
-
Kommy
veterán
válasz fireproof #21177 üzenetére
Próbáld ezt végig:
Troubleshooting: GTA IV WS10 Error FixI spent hours trying to fix this problem. After much research and experimentation I finally got GTA IV running.
Here is my suggestions:
- Update to the newest NVIDIA (180.84)/ATI (8.12) driver
- Update to the most recent drivers for your motherboard chipset
- Update to Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1
- Restart your computerIf it still doesn't work try the following:
- Reinstall GTA IVThat worked for me, if you aren't so lucky I suggest you trade your copy of GTA IV for a firebomb and book a flight to Rockstar.
vagy
Reinstalled live, went to gta folder and deleted xlive.dll. Game starts up perfectly.
vagy
I haved the same problem, but then i tried downloading the patch 1 again, I installed it, and it worked!
I also installed patch 2, and works still.De elvileg Windows 7 alatt fenn van a framework és annak jónak kéne lennie.
-
BullKoxa
őstag
Köszönöm kik Segítettek!!
[ Szerkesztve ]
-
gabor85
őstag
A tegnapi multiból tanulva, örülnék ha a holnapi kis "lázadásunkat" nem mocsokláda csíterek tennék tönkre. M16-os minden tölténye rakéta volt. Egy ideig szórakoztató, de a kis himbilimbim hamar tele lett. Szóvak össznépileg: a hangulatrontó csítereket kib@szkodjuk!
-
Mariann294
őstag
válasz gabor85 #21184 üzenetére
Én is benéztem,mentem a reptérre,és olyan bizbaszokat láttam ott (valaki épitkezett).Akárhova mentem,vagy nem láttam semmi értelmét hogy mit csinálnak,vagy csak úgy lelőttek,szóval 5 perc után inkább leléptem,és egy újdonsult haverral mentünk rankedezni.Na az viszont jó volt.
-
KING1000
tag
válasz fireproof #21189 üzenetére
Am. ez a patch van fent neked? [link]
Remélem nem az 1.0.4.0, mert az már elég régi
(#21135) fireproof
"Tudnátok segíteni hogy miért van az hogy feltettem a 1.0.4-es patch et és amikor el akarnám..." --> Ebből azt veszem le, hogy a régi van fent. Frissítsd![ Szerkesztve ]
-
fireproof
őstag
Bocsánat.Köszönöm a segítséget!
-
fasirTTT
őstag
valaki gyorsan létszíves írja már le nekem, hogy a win7-nél hova kell másolni a zenéket a gta4-be?
-
Szpiko
csendes tag
Hello!
Tudnátok segíteni, és megmondani, hogy melyik file-ban lehet átírni a felbontást?(Azért kellene mert a játék szépen futott, de amikor tegnap el akartam indítani, akkor szép fekete képernyő, és egy szép kis "input not supported felirat" jött be....
Az idegesítő az egészben, hogy tegnapelőtt még futott, és nem állítottam át semmit!! )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest