- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
cNpowa #16694 üzenetére
Én nem támadtalak. Ne légy paranoid. Csak állandóan megy itt a sírás, hogy ezt meg azt nem lehet az "ingyenes" verzióval. Már unom. Ha ingyen van meg akkor inkább csöndben kéne maradni és privátozni. Ha megint warez lesz a téma megyek modker-be és takarítást fogok kérni.
-
puttputt
őstag
válasz
cNpowa #16687 üzenetére
The project's goal is to give Grand Theft Auto: IV players a whole new multiplayer experience than just the built-in multiplayer. Instead
of predefined gamemodes, server owners have the ability to create fully customized gamemodes with custom vehicles, objects, houses with more.
Eddig ezt olvastam hozzá... ebből nem az jön le, hogy kell, viszont a tiedből egyértelműenrup1u5: [link]
-
rup1u5
nagyúr
Basszus!
Vegyetek már egy eredetit és le van tudva. -
törölt tag
válasz
Mariann294 #16678 üzenetére
Jah, oké.
Mostmár úgyis kicsit meguntam, de este akkor gamelünk -
törölt tag
NA Mariann, gyere játszani ahogy megdumáltuk
-
-
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
Mariann294 #16673 üzenetére
De sajnos igaz...
Én nem játékoknál vettem észre, hanem film nézésnél.
Amikro ment a fraps ugrált az fps és akadt a film rendesen. Kikapcsoltam és
utána simán ment tovább. Játék közbe én nem érzékelem, addig nincs gond. -
puttputt
őstag
válasz
sagesz93 #16669 üzenetére
Jaja... 1280-on volt nekem 32fps, ha jól emlékszem. Nem akadt vele - (igaz, ehhez hozzájárult a jó video driver is...). Legutóbb 1024*768 volt, minden high, egyformán jól ment, nem szaggatott be sehol, átlag szerintem 35-40fps.
(Látótávot érdemes olyan 50 körülre..., felette már nincs nagy differencia.)
A video driver fontos kritérium, mert az előző verzióval mindenhogy szaggatott, a mostanival semmi gond. (Pedig 2-3 féle graf. beállítást tesztelgettem max.)A Fraps sokat lassít, nem igazán ajánlom... nálam más játékot ki is nyírt időnként (befényképezésnél)...
-
sagesz93
addikt
válasz
puttputt #16668 üzenetére
Én néztem fraps-el és 24fps alatt látom már úgy, hogy zavaroan szaggat a game.
Amúgy nekem 34fps ad ki 1280x800 minden highon(kivéve water) látotáv 0, kocsik 20 meg a másik csuszka is 20.
De ez a benchmark mérő se ér sokat. Mert néha már zavaroan szaggat a game. Szóval inkább visszavettem mediumra a texture quality-t akkor meg 37fps.
Érdekes hogy mindenki szídja a patcheket, de nekem még semmilyen nagyobb problémám nem volt a játékkal, és én jobbnak látom az 1.0.4.0-s patchel. -
Mian
aktív tag
gtaiv ben kb mennyi az ideális fps?
-
yako
tag
válasz
Mariann294 #16661 üzenetére
Asszem telepítésnél közölte, hogy van új verzió, töltsem le.
Megtettem, telepítettem, legközelebbi alkalommal nem közölte, hogy valami hasonlót csinálni kellene.
A LIVEba nekem akkor kell bejelentkeznem, mikor már a mentés töltődne be, nem az egész game indításakor. -
-
bognar110
őstag
Nekem 10 mb/S van
-
yako
tag
válasz
Mariann294 #16656 üzenetére
Mindkét frissítést 'kézzel' telepítettem.
Azt nem tudom, hogy automatikusan frissít-e, ilyesmit én nem tiltottam.
Vagy alapból tiltva van? -
yako
tag
Szevasztok!
Fura dolog történt velem, remélem tudtok magyarázatot adni, segíteni.
Összepakoltam az új konfigomat, tettem rá egy win7-et - 64 biteset -, és természetesen szinte az első dolgom volt a GTA-t tesztelni.
Azt most nem részletezem, hogy mekkora szívás a játék deaktiválása, regisztrálása, illetve a létező LIVE fiók beazonosítása, és összekötése a játékkal, mert ezt mindenki ismerheti...No de!
Miután feltelepítettem a játékot természetesen az első küldetést szerettem volna megcsinálni, hogy betehessem a régi mentéseimet.
Elvittem Romant - ahogy kell -, a pecóhoz, de menteni nem tudtam, mert ugye nem voltam bejelentkezve a GFWL-be.
Természetesen nem írogattam fel az első telepítéskor a most fontos információkat, és a sztenderd kombinációk sem stimmeltek...
Mindenféle elveszett jelszó emlékeztetők, és offline módok kombinálása után bepipulva - ekkor már 2 órája szerencsétlenkedtem -, nemes egyszerűséggel az egész kimentett Rockstar mappát bemásoltam a megfelelő helyre.
Láss csodát, működött a dolog - FÉLIG!
Megvoltak a mentéseim, csak épp a játék 800*600ban futott, és nem is tudtam állítani rajra, egyszerűen nem adott rá lehetőséget a játék!Valami tippetek lenne?
Lehet nem tiszták a körülmények, pontosítok, ha kellene még infó!
Előre is köszönöm!Ja!Konfig az adatoknál, a játék eredeti!
-
bognar110
őstag
válasz
Mariann294 #16652 üzenetére
Eszt is néztem azért kösszi
-
törölt tag
Ajjaj, végig GTA-ztam az éjszakát.
-
Mariann294
őstag
válasz
bognar110 #16648 üzenetére
Szerintem ez elengedhetetlen hozzá.Meg más játékokhoz is.Nem hiába telepiti automatikusan a telepitő.Win7=Vista szóval mi az hogy nincs win 7-re?
Itt szintén van pár frissités ami kell.
Brad: Itt van a vehicle selector.
szepsy: Ennek a játéknak mindenből a legfrissebb kell.MINDENBŐL még a peccsből is az 1.0.4-es a legjobb.A játékod eredeti?
Multiról itt olvashatsz.Ha ez megvan akkor a játékban telefont előveszed/multiplayer és ott van. -
szepsy
senior tag
Üdv.
Lenne pár kérdésem
1.Melyik driver a legjobb a gta4-hez a legfrissebb vagy a régiek közül valamelyik?(és melyik?)Vidi kártyám lent látható.
2.Eddig 1.3-as patchal toltam most feltettem a 1.2-t és mintha jobb lenne,mi a különbség a kettő között?Az 1.4-et meg feltettem és else idul a game?
3.Hogy kell multizni?Köszi előre is a segítségeteket
-
törölt tag
Valaki tudna olyan Car Spawner-t adni, meg modokat Multiplayerhez, amik működnek 1.0.4.0 patchel? Amúgy most megyek fel multizni, jöhetne valaki
-
bognar110
őstag
Nem tudom mitöl de nagyon sok hibajelentést kapok multin de nem tudom miért ? Valakink volt már ilyen ? Nem lehet hogy a NET Framework 3.5 kell de windows 7 re nincs is
vagy nem tudom mi lehet a baja valaki ha tudna segíteni, megkösszönném !
-
Scorpio06
aktív tag
Dehogynem!
Nekemis nagyon tetszik a metró!
Sok multis videóban bennevan. Pl "hintázásnál" van amikor ott kötünk ki.A metróhálózatnak kb a közepén, ahol a sínek "összefutnak", ott tanyáznak a csövesek.
Kár hogy multiplaerben nem járnak a metrók...(#16638) Robi86: Ha még nem találtad meg: SparkIV 0.6.2.1
-
-
Scorpio06
aktív tag
Meg nézegettem az ENB oldalát és csak szórakozásbol mindet kipróbáltam a gta-hoz.
És az egyikkel tökjól néz ki a játék!! És az fps csak minimálisan csökken tőle! Katt
Pár kép:
És bármikor ki-be kapcsolható a játékban. Shift+F12-vel -
Scorpio06
aktív tag
válasz
-=Sziszi=- #16642 üzenetére
Hát nem törik valami jól. Az eleje kicsit behorpad, a lámpák kitörnek...
Énis csak járkálok kocsikkal és töröm őket.
Más: Játszik valaki Logitech gamepaddal? DualAction, RublePad II?
-
Robi86
senior tag
Van 4.patch-el működő SparkIV valahol? Én nem találom...segítsetek, kell az a Lada!
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
Mariann294 #16635 üzenetére
Nincs, csak kombi.
-
Boyfish
senior tag
válasz
CsíkosMókus #16619 üzenetére
Hol tudom megnézni, hogy mennyire kedvel egy span?
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
-=Sziszi=- #16631 üzenetére
-
volvoguy
addikt
amúgy annak ellenére, hogy jelenleg nem tudom futtatni a gépet élvezhető sebességgel, de közepes grafikán, és kb. 50%-os csúszkákkal is szép sztem....az árnyékokat meg sztem le lehet venni minimumra, az nem annyira fontos...viszont sok erőt spórol vele a gép
-
Robi86
senior tag
válasz
Mariann294 #16620 üzenetére
Nálam is ilyen. Sosem volt se jobb se rosszabb, de én beletörődtem
-
CsíkosMókus
aktív tag
válasz
Mariann294 #16620 üzenetére
idunno' sry
az ilyen system-cleaner-pro-ultra-registry cuccokat én messziről kerülöm. amelyik windows-on már ilyet kell használni, azt megette a fene.
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
-=Sziszi=- #16624 üzenetére
Elég replacelni, majd menteni a fájlt és kész is.
Nem tudom, a játék hogy fogja majd elviselni a sok kocsimodellt, a gyáriak átlagban 800KB-osak, az újak pedig 2MB+-osak. Összes kocsit lecserélve enyhén megnő a kezelendő ojjektum' poligon száma.
-
puttputt
őstag
válasz
-=Sziszi=- #16624 üzenetére
Fedje is! (Kék színű jelölés.) Utána viszont ne felejtsd el Menteni a módosítást! (Anélkül valóban visszaáll...) Tehát: "Save"
-
-=Sziszi=-
aktív tag
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
-=Sziszi=- #16621 üzenetére
A régit úgy tudod visszarakni, ha előtte kimentetted a fájljait, vagy az egész eredeti vehicles.img fájlt. Mindig ki szoktam másolni azokat a fájlokat, amiket buherálni fogok, ha valami gubanc lenne vissza tudjam rakni.
SA esetén megszívtam egyszer, azóta mindig csiánlok biztonsági másolatot. Sajnos reinstall, kimásolod majd azokat, amikkel dolgozni fogsz a biztonság kedvéért, és ha bármi gubanc van, csak visszamásolod az eredetit és kész is. Bocsi, ezt elfelejtettem írni, hogy célszerű biztonsági másolatot csinálni. -
puttputt
őstag
válasz
-=Sziszi=- #16621 üzenetére
Mindenképp írd fölül, az rá a legjobb megoldás... esetleg mentsd ki az eredetit (export), akkor nem veszik el teljesen. Lényeg, hogy felülírással menjen, akkor nem lesz efféle "átfedés".
Mariann: Nem emlékszem, hogy nálam ennyire "repcés" lett volna valaha is, de majd leellenőrzöm, mikor módomban áll
-
Mariann294
őstag
válasz
CsíkosMókus #16618 üzenetére
Szted miért van idézőjelben?
Anno ezen poénkodtunk Robival.Repcét irtam rece helyett xD
De ha mindenkinek ilyen akkor megnyugodtam.Csak engem nagyon zavar..
Amugy érdekes...van amikor tök stabil a 30 fps...alig akad és kevés a rece máskor meg megvan ugyan a 30 de néhol nagyon akadozik és sok a rece...
Amilyen kedve van a játéknak ugy csinálja...egyszer ilyen egyszer olyan..Ja mondtam már hogy a windows reinstall megoldotta a problémámat?Mostmár semmi baja a tuningal,az advanced system care pro sztem nagyon mélyre nyult és elb*ta az egész rendszert.
Az tuti hogy nem rakok fel ezután semmi registry tisztitót max Registry Mechanic-ot.Az a legjobb,és a legmegbizhatóbb!
-
CsíkosMókus
aktív tag
válasz
Mariann294 #16615 üzenetére
A repce az egy növény.
A recék meg ebben a játékban hatványozottan láthatóak, kb mintha nem is 1680-ban menne, hanem 800x600-ban. Nem tudom hogy a perspektíva miatt van-e, de gyanítom nem, mert minden szögből olyanok a kocsik. -
Boyfish
senior tag
Srácok
Azt olvastam, hogy Little Jacob tud olcsón fegyvert szerezni, telefonon nincs ilyen menü, hogy tudom emiatt hívni?
-
-
Mariann294
őstag
xD
A ribi beszállt a lepukkant verdába!
Pet Store (Na pl ezen a képen tökre láccik a "repce".Főleg a kocsi tetején.)
-
cNpowa
tag
itt van több car mod nem próbáltam őket
-
A 180.84-el se jo, itt valami mas gond lesz. Regen olyan faxan ment pedig.
-
MS74hu
tag
válasz
Mariann294 #16579 üzenetére
Mé,az kevés?Régen ennyi se vót.
És még mindig notin tolom.
(amugy meg Skyline powa!
)
-
mad1
veterán
Melyiket ajanlja az nvidia kimondottan ehhez a jatekhoz?win7 64 hez pl?
-
bognar110
őstag
Akkor megnézem aszt a filmet én ugy toom h lessz egy ilyen film vagy van nem tudom
-
Nekem sajna most sem jo a jatek, 60 fps es nem folyamatos a kep, hanem "ugral" felem.
-
volvoguy
addikt
ti akik játszatok a játékkal, milyenek a küldetések? maradtak olyanok, mint az elöző részekben, vagyis hogy menj id,e menj oda, rabold ki ezt, ezt szállítsd le, kapd el a bandavezért, szerezz meg egy verdát, vagy azért picivel kreativabbak lettek a missziók?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- No Voice in the Galaxy
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Dell Wyse 5470 notebook eladó - 14,1" FullHD, N4100 (4x2,4GHz), 8 GB DDR4, 256 GB NVME, 1,5 - 2 óra
- Assassins creed shadows ps5
- Raspberry Pi 3B+, PiFi Digi+ (HiFiBerry Digi+ Pro), gyári tápegység, 16 GB SD
- HP OMEN 32C Ívelt Gamer Monitor!32"/2560x1440/VA/165HZ/1ms/Freesync Premium-Gsync/400nit
- iPhone 15 Pro 128GB, Apple Watch S 7 Midnight Alu 45MM, MacBook Pro 13-inch, 2017, 2 mag i5, 8/128GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest