Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
én értem, ott cseszted el h nem eredetid van! amugy is 1. hsz olvasd el, de varjal kiemelem a lenyeget, NO WAREZ!
nemtom emberek ilyen nehéz megérteni, amúgy is én nem szívesen olvasom el az ehhez hasonló témájú hszeket, miért kell mindig ilyenekkel jönnötök ide ? ez nem torrent oldal!
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Hell
tag
Szia!
A gépem: 6000+; 4 Gb; Gigabyte 4670 512 Gddr3.
Végigvittem küldetéseket. Pontos Fps értékeket nem tudok mondani, de ritkán ment 20 alá. Természetesen emiatt néha belassult, de nem egetverően (legalábbis engem nem zavart). Tisztában vagyok vele, hogy a gépem nem egy erőmű.
Talán ha kétszer fagyott a játék. Néha előfordul "úteltűnés" a felüljárókon, de nem rendszeresen. Patch-eket nem raktam fel. A contigot használtam és a menüben kikapcsoltam a (talán) videó rögzítést. Ha jól emlékszem a 8.12-es catalyst van fent.A lényeg. Nagyon örülök, hogy ezt a kártyát választottam. Tekintettel arra, hogy a GTA IV a leggépigényesebb játék, így nem panaszkodok.
Nem törődtem az apróbb hibákkal. Vitt-visz a játék magával. Nekem bejött.Üdv,
Üdv, Hell..............................................BC2, BF3, BF4 nick: WarthogHell
-
AthlonXP
őstag
Ez egy érdekes kérdés, nem is értem, mert szvsz eléggé egyértelmű.
A képernyő bal alsó sarkában, ahol a térkép is látszik, ott van két csík, a bal oldali mutatja az életerőt ( zöld csík ), a jobb oldali meg a pajzs álapotát ( kék csík ).
A képen is látszik amiről írtam ( a térkép a zöld és kék sávokkal ) [link]Remélem erre gondoltál.
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
Dimitri-ről szól ez. Kib@szott veled, átvert és meg is akart ölni.
Nico a játék folyamán többször hangoztatja, hogy el fogja még kapni őt ezért.
Most itt a lehetőség (bosszú).
Vagy pedig eladhatod a gerinced és mehetsz a pénz után, leszállítva neki a drogot.[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Kommy
veterán
Ha nem mentetted le az Xlive mappát akkor nézd meg az első hozzászólást ott vana megoldás mit kell csinálni.
De van egy saját módszer is, töröld le az appdata mappából a mentésedet lépjél be live-ba, majd csináld meg az első missziót amíg el nem menti a játékot és eztán másold be abba a könyvtárba a mentésed
FPS: evga precision vagy fraps nevű programmaldokee78: amikor írod a hozzáúszólát az a alatt van egy olyan hogy új kép feltöltése a szöveghez ott a tallózás gomb
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
ilyen érdekes dolgokat én is tapasztaltam, nekem csak xp van de én úgy vettem észre h mintha függne valamitől az fps, mert sokszor uolyan körülmények között sokkal rosszabbul fut a játék, arra is gondoltam h a gfwl-ba bejelentkezett felhasználók ha sokan vannak fennt akkor lelassul mert kezeli maga a rendszer a rengeteg online playert és megeszi a prociidőt lehet oltári nagy baromság de sztem van benne valami, estefelé, éjjel mintha sokkal jobban menne a játék nálam =)
nálad lehet h valami apró program bekavar, vagy ahogy te is említetted driver, sok a lehetséges ok
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
-
Mian
aktív tag
még nem ki is próbálom most.......1.4nél meg azt nem értem még, 1x már felraktam régebben, és akkor is nagy nehezen raktam be a mentéseimet csak az vistán volt, hogy hova ment? mert belelépek elmentem egyszer, aztán felülírom a saját mentéseimmel a dokumentumokban de még mindíg csak az az egy mentés van az uj a játékban, mintha semmit nem csináltam volna....már nem a dokumentumokba ment vagy micsoda?....inkább megnézem az 1.2őt....
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
ez a mentés dolog elég zavaros nekem is, régen én kimásoltam a 2 db mappát majd visszamásoltam és működött, lehet ez a fantasztikus r* alkotott ezzel is valamit :s röhejesek komolyan mondom, csak rosszabbra csinálják a játékot mint ami volt :s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs