- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Scorpio06 #24426 üzenetére
jahh egy T7500 van mellett (2magos 2,2GHz)... Win7 alatt már próbálkoztam vele, és ilyen 15-20FPS átlag összejött, de ott nem működött a turbo cache így a VGA csak 128MB Dramból gazdálkodhatott, de most XP van a laposon, így működik a turbo cache, és így 256MB Dram jut a GPU mellé, szal alapból jobban kell mennie, főleg ha feltolom rá ezt amod-ot, na majd ha összehozom, akkro beszámolok róla
-
artiny
őstag
válasz
Scorpio06 #24379 üzenetére
aha.
amugy ezt irja ki :
Description:
Critical runtime problemProblem signature:
Problem Event Name: APPLICATION CRASH
System RAM: -929792
Available RAM: 1359904768Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt -
rup1u5
nagyúr
válasz
Scorpio06 #24271 üzenetére
jaj azok is gyönyörűek!
Az elsőszámú kedvenc nálam az egy 2002-es Chevrolet Suburban Z71. Vagy ha találnék akkor inkább egy Tahoe.
Ez az az autó aminek a külső vonalai és az egész úgy ahogy van, számomra hibátlan és gyönyörű. Természetesen szintén 5.7-es vagy 6.0-ás V8-al venném meg ha megnyerném a lottót.Van belőle 8.1-es V8-as is de azt már túlzásnak tartom. De ha lenne belőle 6.5-ös Duramax diesel V8-as akkor tutira olyat vennék.
Imádom ezeket a Suburban-eket!Nézd meg ezt a gyönyörüséget!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Scorpio06 #24089 üzenetére
Valóban ocsmány módodn túl van lőve a HDR.
Én is azt nézem, hogy eltűntek a nagy öregek ebből a topikból és már csak a csítelős, moddolós témát nyomják az újoncok. Lefogadom egyiknek sincs eredeti példánya.
Már nem az a téma hogy mikor ugrunk össze páran egy jó multizásra, hanem hogy "hogyan tudom az XY csitet beüzemelni?"Azt hiszem én is eltűnök innen így 1126 hozzászólás és majdnem két év aktív GTA 4 topikozás után. Megjegyzem, hogy soha nem volt még a 8 éves PH-s pályafutásom alatt olyan topik amiben ennyire aktív lettem volna. Ez a játék készítőinek és az itt kezdetektől összegyült anticsiter fan-ok érdeme.
-
agemate
addikt
válasz
Scorpio06 #21906 üzenetére
Éppen ezaz, hogy 3gb ramja van és ha a gta4 csak 1gb-ot lát a vga-ból, az összesen 4giga, azt már nem tudja megcímezni 32bites OS. Általában ilyenkor kevesebb memóriát ismer fel a vga javára, lehet, hogy a GTA IV meg fordítva csinálja.
Amúgy meg nem lesz olyan GTA soha, ami ne lenne ennyire bugos. Ha visszamlékszel, az összes ilyen volt -
fsb1000
nagyúr
válasz
Scorpio06 #21623 üzenetére
Na.. ez ATI-nál halálos, vagy textura vesztéssel jár, NVIDIA-nál meg szaggat.
Amikor még csak 512-es kártyám volt én is próbállkoztam commandline-val, de szerintem nem jó megoldás. (v.1.0.1 tájékán... akkoriban még nem szorzódott a vmem limit, csak engedte túl állítani)
-
rup1u5
nagyúr
-
Robi86
senior tag
válasz
Scorpio06 #21481 üzenetére
Azigen. Mire jó ez neki?
Nem baj, legalább írtam egy szép, tartalomdús hszt.Szerintem a lényege az 1.hsz-ben is elfogadható lenne, mivel sok helyen lehet olvasni hogy ennyi a gépigény, meg annyi, ebben a fórumban viszont "sokatlátott gémerek" tapasztalatai alapján össze lehetne hozni a felesleges "Menne az én gépemen?" kérdések elkerülése végett.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Scorpio06 #21432 üzenetére
Én is így vagyok vele.
Nagy ívben teszek rá, hogy mennyibe fog kerülni! Megveszem mindkettőt DVD-s változatban. Már több mint fél éve nem tudok mit kezdeni magammal single-ben. Elkezdtem másodszorra is de most végre lesznek új arcok, új küldetések, új story-k, ejtőernyőzés ésatöbbi.....Kíváncsi vagyok miben változik a multis része.
-
agemate
addikt
válasz
Scorpio06 #21341 üzenetére
Köszi, így már nyílik
Lehet, hogy nem kéne mindig lenyomnom a videókat a küldik előtt..?dokee78: Eredeti, dobozos, Médiamárkt-ból való. Volt steam-es is, de elfelejtettem lementeni, mielőtt újratelepítettem a Windowst
Erre a játékra várok, mióta végigtoltam a SA-t.
-
Daffni2
addikt
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Scorpio06 #20381 üzenetére
Ha jól emléxem egyetlen forgatókönyves "filmet" forgattunk.
Sajna nincs meg a linkje (majd valaki remélem megadja).Az összes többi improvizáció, illetve 20-30 clippből a legjobb jelenetek öszeválogatása.
Csak kevesen voltak képesek arra hogy az akciójelenetekből storyt füzzenek össze.
Én is maradtam a nyers clippeknél, story nélkül, legfeljebb szöveges keretbe foglalás.Az a baj a forgatókönyves (GTA4) filmkészítéssel, hogy nagyon sokáig tart és a partnerektől erős koncentrációt és elkötelezettséget igényel, főleg mikor ötödszörre veszik fel ua. jelenetet.
Én egy túszt játszottam és valós időben(!) legalább másfélórát voltam egy liftbe bezárba, miközben a többiek a kiszabadítási jeleneten küzdöttek....---------
Kár hogy nincs külön player selector.. a trénert nem raknám fel.
Ha sokan leszünk este, akkor nehéz lesz egymást megkülönböztetni (persze játék alatt a játékos neve ki van írva) -
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Scorpio06 #20246 üzenetére
Köszönöm a linket!
Nem fogod elhinni, hogy sikerült megjavítani. Teljes reinstall + 1.0.0.4 után is WS10ezett itt, fogtam és egy jól ismert banda ripszropszát fölmásoltam, majd töröltem annak dll-jét, és visszamásoltam az eredeti launch exet. Így megjavult.Nagyon tetszik ez a Realizm IV 6.2 mod, a kocsik irányítása sokkal élethűbb lett, ABS nélküli kocsinál beleállva a fékbe kormányozhatatlanná válik blokkoló kerék mellett, az emberek fizikája is szép optimalizálást kapott, kevésbé repülnek több száz métereket, de a repülés sokkal élettel telibb, öröm látni, ahogy nekicsapódnak az aszfalthoz, majd hemperegnek. Élettel telibb lett az egész környezet!
Neki is állok videót farigcsálni.
Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
-
gabor85
őstag
válasz
Scorpio06 #19816 üzenetére
-Ne!
várakozás 5 másodpercig
taurus fejlövést kap!
Ezért még számolunk.
Ha már kép meg képminőség:
Tessék, ez hogy tetszik? -
Mariann294
őstag
válasz
Scorpio06 #19810 üzenetére
Igen de a GTA-nal aktiválni kell a kulcsot.Gondolom a Gears of Warnál nem kell.Csak a játékban beirod a kodot azt kész...de a GTA-nal tetelpités után aktiválni kell.
És nem nem,az nem az uj pacstól van,mert mikor feltelepitettem ugyan valóban gyorsabb lett,de szebb nem.Ez a drivernek köszönhető. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Scorpio06 #19791 üzenetére
Nekem eddig csak jó tapasztalatom van a 195.62-vel, igaz most raktam fel.
Végre egy driver ami rendesen szabályozza az órajeleket 2D/3D között! Rendesen visszavált 2D-be ha kilépek GTA-ból, sőt már akkor is visszavált ha csak a menübe lépek ki ESC-el.
Hogy valóban lassult-e tőle a játék azt maeste letesztelem. -
-
Scorpio06
aktív tag
-
Mariann294
őstag
válasz
Scorpio06 #19693 üzenetére
Direkt volt,tudtam hogy szemet szúr majd!
Nem néztem de kb 55% körül vagyok...Este folytatom és akkor jelentek majd.
Nem hiszem hogy leszek a hétvégén....nem igazán hiszem hogy mostanában megtudom venni....sajnos.Ezek a live-os dolgok nem túl olcsók,de kinéztem egyet magamnak amivel még anno játszottam.(hamár megveszem akkor játszani is szeretnék vele,nem csak hogy ott porosodjon).Egyszer majdcsak meglesz....
Az update az GFWL 3.1-es verziója.(windows update-n keresztül frissitettem)Ismét pár kép...
Körülnéztetek már Bernie lakásában?Én csak most vettem észre...01,02,03,04.
Tudjátok amikor el kell rabolni Graciet (pink cabrio kocsis,veszekedős küldi) és mikor vége van a küldinek akkor a "társunk" elviszi a kocsit,de ez a hülye nekiment a kukának és nemtudott továbbmenni,odamentem kirángattam és lenyúltam.
Úgy néz ki hogy a kiegészitőkben (Gay Tony és Lost Damned) az ellenségeinkel leszünk.Végülis ez már kiderült azelőtt is,csak akkor még nem figyeltem fel Gay Tony,meg Johmy nevére,pl itt kiderül hogy ő nyúlja le a gyémántot (mint láttuk Luist küldte érte az előbbi postomban). -
Mariann294
őstag
válasz
Scorpio06 #19677 üzenetére
[link]Én már azon rég túl vagyok,bibibibiiiiiiiii!
Én még sosem voltam a fegyverboltban.Csak 100% után.
Egyszerűen nincs szügség rá,szinte minden küldihez kapsz fegyvert,és rengeteg lőszert össze lehet szedni közben.Nekem még sosem fogyott el.
Este folyt köv,kiváncsi vagyok meddig jutok el,most.Robi: Így van!
Élvezet végigvinni az új procimmal meg az új patchal!
Te hol tartasz? -
-
Mariann294
őstag
válasz
Scorpio06 #19657 üzenetére
Én még sosem vettem elő (XD) de amúgysem tenném.Én addig próbálkozok amig sikerül.Cheat-el nincs semmi élvezet...mindig is óriási baromságnak tartottam.
Kb 35%-nál tartok edddig mindegyik ment elsőre.Egyet kivéve...amikor az épikezésen vagyunk az csak másodjára sikerült..nem néztem körbe teljesen és hát lelőttek. -
puttputt
őstag
válasz
Scorpio06 #19632 üzenetére
Ezt én is beírtam, ha elolvasod.
Voltak itt már ON-ban SA-val kapcsolatos megjegyzések is, egy hsz.-nek meg elmegy...
Persze, jogos. De az is ilyen apró?
Mellesleg, az ilyen katyvaszokkal is lehet jó hangulatot teremteni, ha valaki épp...Akinek pedig nem inge... Nem kötelező, csak bedobtam, ismertettem.
Hiszen sejthető volt, hogy lehúzást és neg. kritikát fog kapni, de legalább ismeritek.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Scorpio06 #19569 üzenetére
Nálam feltelepült simán. Ha valóban Live patch lenne akkor miért a gta 4 könyvtárában kotorászik telepítéskor és miért texturákat másol oda? Lehet, hogy csak placebo hatás de mintha gyorsabb lenne töle a játék. Most nem esett még 37 alá az fps és sokat van a 40-50-es tartományban. Biztos, hogy belenyúlt ez az új patch a játékba, mert mostantól nem tüzel a helikopter a ctrl billenytűvel csak a bal egérgombal. Live-nál azt vettem észre, hogy ha belépek én vagy valamelyik barát akkor nem alúl teszi ki a kis ablakot hanem fölül.
Ezek az első benyomásaim. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Scorpio06 #19421 üzenetére
Nem tudom mi lehet a különbség. Mostmár 3 verzió van itt a fórumon.
megy, félig megy, be se enged.Nálam magyar Social Klub reg van és angol Live (fake name generator.)
Se az Oprendszer, se a játék nem lett újrarakva (külön partición van)Kb. 1 hete még minden gond nélkül ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- E-roller topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Fotó állvány eladó
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!