Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AthlonXP
őstag
válasz Robi86 #12492 üzenetére
Hát igen, azért hiányzik egy kicsit ebből az új GTA-ból a vidék. Olyan jó volt a korábbi GTA-k ban, h el lehetett hagyni a várost és OFF-ROAD-ozhattunk kicsit a természetben. Jó lenne, ha a következőbe ismét visszatérne ez a rész. Olyan jó lenne a nagy HUMERREL menni a mezőkön meg a földutakon felverni egy kisit a port, stb.
-
rup1u5
nagyúr
válasz Robi86 #12978 üzenetére
Szerintem ne remélj sokat a plusz ramtól. Pontossan azért mert a proci is kevés nálad. Pláne ha 4 modult akarnál ráeröltetni szerencsétlen X2-re. Nekem csak s939-es X2-vel van tapasztalatom. Ott úgy volt, hogy az integrált memvezérlő miatt a proci jobban szerette a 2 modult mint a 4et. Szerintem ez még a te esetedben is érvényes. Pláne ha tuningolsz! 4db 1gigás modullal több mint valószínü, hogy nem futná meg azt a tuningot amit 2 modullal elértél. Szóval ha bővítesz akkor csakis 2*2 gigában lenne érdemes gondolkodnod! Nézd meg ezt pl..
GTA 4 beállításaiból meg nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni. Amúgy sincs nagy különbség fps számban különböző felbontásokban, pláne nálad ahol gyengus a proci.[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Killing
addikt
válasz Robi86 #13413 üzenetére
És ezen a karin hogy szerepel a GTA IV?
Akadozik?
Milyen felbontásba megy,low,medium,maximumban?(Persze nézd meg hogy csak egy X2 4400+-om van!)Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
picur220
veterán
-
Mariann294
őstag
válasz Robi86 #13744 üzenetére
Áh ennél jobb GTA IV vid a világon nincs!
Akárhányszor megnézem majdnem bepisilek a nevetéstől!Amugy ujra kellett raknom a gépemet és nem fogom fölrakni ezt a peccset hogy legalább singli-ben tudjak jáccani.De ha kijön valami uj vagy összeakartok gyülni multira szoljatok és fölteszem.
[ Szerkesztve ]
-
gti16v
őstag
válasz Robi86 #14317 üzenetére
őőőő én csak hülyeskedek, vele....mióta a gta-t ismerem,sosem játszottam vele komolyan...csak átlopóztam a lezárt részekre...azt 6*....és szívattam a rendöröket...kb ennyi...majd egszer megcsinálom...és akkor nem csalok... :-)
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
rup1u5
nagyúr
válasz Robi86 #14554 üzenetére
Semmi rosszat nem mondtam a 3850-ről! Épp ellenkezőleg! Apósomnak is azt szereztem csak AGP-set. Nagyon tetszetős kártya! Amúgy meg ez a GTA 4 topik és már éppen eleget OFF-oltunk ide. 4770-el kapcsolatos kérdésekkel kérlek fáradj át ide.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
válasz Robi86 #14556 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy nem lász már több peccs.
Akkor én mit mondjak? Van olyan nálam, hogy 17fps-re esik le.
Kipróbálom azt a beállítást amit TTomax írt itt lejebb. Texture-t leveszem mediumra, minden mást meg föltolok.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Źşë'
addikt
válasz Robi86 #14602 üzenetére
ha jol emlekszem akk mintha te irtad volna azt h nincs tobb kuldi es csak bolyongsz, nalam is uez van nemtom miert, te hogy vitted tovabb ? mit kell ahhoz megcsinalni h tovabbmenjen? ha jol tom akkor jakob drogos izeje megvan, brucinak meg a racek vannak, meg semmi ezen kivul
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz Robi86 #14608 üzenetére
100% megvolt mar, csak meg1x nekialltam h gfwl os pontok is legyenek meg, csak most meg semmi kuldit nem ad a mocsok, nemtom h miert
30ora jatekidobol lett 64 es most vok 15 nel de csak bolyongok ertelmetlenul, lehet fel kellene hivom a kikit ? or wtf ?
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Geryson
addikt
válasz Robi86 #14625 üzenetére
Én voltam vagy 100 óránál amikor megnyílt talán a második sziget is, ergo az elején totál csak hülyültem, semmi feladatot nem csináltam így simán elmegy egy csomó óra és közben nem is haladsz. Aztán a többiek "elszaladtak" hozzám képest és nosza én is belehúztam. Amúgy - bár ez személyes vélemény - ha már a főküldetést megcsináltad, akkor szerintem érdemes befejezned. A Youtube segít a galambokban is, igazából kár kihagyni a 100%-ot sztem (mondom én, aki 97%-nál anno abbahagyta...). Na de mostmár megcsinálom!
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Źşë'
addikt
válasz Robi86 #14625 üzenetére
jaa neem, ugye <30ora alatt vegigviszed akk kapsz egy archivementet ami az h kevesebb mint 30 ora alatt csinaltad meg a foszalat. nekem 30orabol lett 64 a 100% miatt, ennyi ido alatt porgettem ki fullra a jatekot :p es kell az az archivement, en azt is kuldetesnek tekintem ami a jatekhoz van, meg szeretnem oket csinalni
am most asszem kb 62% vok
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz Robi86 #14664 üzenetére
Car spawerben veszel egyet és úgy színezed ahogy akarod, amelyik kocsinak többféle kinézete lehet ott még azt is tudod variálni. Pl Oracle lökösök, szárny, Futonál verseny ülések, lökösök, motorháztető többféle színezés (kasztni, kerék, csíkok).
mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
-
Robi86
senior tag
válasz Robi86 #14664 üzenetére
Mostmár lehet festegetni + még elég sok mindent is lehet mostmár pl. Brucie hadsereg
Hálás köszönetem puttputtnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest