Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Most vagy az én naptáram rossz és április elseje van... Vagy jön egy új kieg

What are some of the new features coming with the expansion?
Conquer the Ascendant Game Mode - turn the campaign world into a challenge worthy of ascendant demigods, with every dungeon and boss encounter sure to test your limits.
Potion Customization - alter your potions to suit your playstyle. Turn them into powerful tonics that restore your character’s vitality, or have them provide powerful unique buffs and effects.
Affix Transmutation - reroll your rare and magic items to perfect your equipment.
Crucible Expanded - delve deeper into the Crucible’s challenges with thirty additional waves (requires the Crucible DLC).
The Shattered Realm Grows - discover new regions and boss arenas being slowly consumed within the Shattered Realm’s unstable infinity.
Discover Hundreds of New Items - a veritable vault of treasures awaits you with hundreds of new Monster Infrequents, Epic items, and unique Legendary items!
Awaken Epic Items - unleash the true potential of many Epic items to turn them into powerful implements worthy of Legends!
Tackle New Foes - test your mettle against new super bosses and additional Nemesis bosses for old factions. Five new hero monster archetypes populate the entirety of Cairn alongside older additions.
Two New Rogue-Like Dungeons - two new roguelike dungeons will be introduced with free content updates for the Fangs of Asterkarn expansion.
Várható valamikor 2024 folyamán. -
Shadowguard
senior tag
Üdv!
Utóbbi időben elővettem megint a játékot, most új karakteren gondolkozok. Van valakinek egy jól bejáratott shieldes buildje? Lehet ajánlani többet is, egyelőre még nem kezdtem el a karaktert. Egyelőre körben ezzel szemezgetek.
Ugyanitt keresek valami durva 2h melee-t is
Esetleg ez jó lehet?Van rengeteg legendary eltéve, mind a kettőhöz megvan a cuccok cirka fele és addig még eshet is mire százig elcibálom. De egyébként is ráérek, szóval jöhet bármilyen más ötlet is. Csak zöldek ne legyenek benne
Előre is köszönöm a segítséget
-
Shadowguard
senior tag
De létezik, nekem anno első karakterrel sikerült
Mindenféle utánanézés nélkül csináltam magamnak egy Purifiert és a pontok jó 90%-át cunningra pakoltam. Asterkarn mountain-ig jutottam el vele, de ott feladtam, mert ott már bármelyik random mob is kettétüsszentett. Sokáig nem is mentem a játék közelébe
-
Shadowguard
senior tag
Ó igen, arra emlékszek, akkor rendesen berágtam Mr. Elektromos F@szalapra és a játékra is
Most is összecsukott első nekifutásra még normálon is, nem emlékeztem hova kell beállni pontosan. Viszont a nemrég említett Kra'Vall elsőre meglett, pedig ő is nagy mumus volt. Elsőre talán 6 vagy 7 halálom volt rajta. (Összesen 12 halállal fejeztem be a veteránt) -
Shadowguard
senior tag
Meg kell állapítsam, a szintezés nem lett javítva. Vagy legalábbis felkészítve az általam űzött játékstílusra (amit itt valaki találóan porszívózás néven emlegetett)
Teljesen nulláról kezdett karakterrel pár perce fejeztem be az FG kieget veteranon (előtte természetesen AoM is volt), potom lvl71 a karakter. Pedig a végére már sietősre is vettem a figurát, a két kiegészítős dungeon-t már elkerültem. És bountyt is csak hármat csináltam, hogy meglegyen a Devil Crossing repu is respectedre. Ahhoz képest...
Kíváncsi leszek mikorra fogok elkeveredni a nekem megfelelő szintre
-
Shadowguard
senior tag
És megvan a második lvl100as karakterem, éljen soká a Cabalist
Most végeztem a Dermapizé királynővel, az adta meg az utolsó pár XP-t.
És egy gyors kérdés, amit már lvl94 óta fel akarok tenni. A kovácsok bónuszával megéri foglalkozni vagy jól gondolom és az tényleg annyira elhanyagolható bónusz, ami sokat nem változtat a tárgyakon? -
Shadowguard
senior tag
Nekem valamiért az volt az eszemben, hogy az most jött, tegnap elő is szedtem a Purifiert és csodálkoztam miért nem találom

Azért nem estem kétségbe, gondoltam legalább lecsapom az Eldritch nemesist és utána farmolok Cronley reput... Az első fele sikerült, cirka egy órát (és rengeteg halált) töltöttem el azzal a nyavalyással mire sikerült lecsapni, de azért sem hagytam ott. Mondjuk nem volt egy elegáns kill: az egyik dungeonben spawnolt (egen, a Mutator sem segített), a közelébe tettem egy portált, aztán kergetőztem vele a bejáratig, elfutottam a közeli rifthez, vissza a dungeonbe. Aztán ezt még olyan húsz alkalommal.Próbáltam megoldani potikkal+Clusterrel, de úgyis lecsapott ahogy a sebzéscsökkentő lejárt. Kergetőzni nem tudtam vele, mert a villáma 80% HP-t sebzett és nem tudom mi alapján talált be, plusz a kristályai is lassítottak. És nem dobott Warrant-ot sem, pedig csak amiatt kerestem meg. Így marad a farmolás a cabalisttal és majd ő lecsapja (Majd ha elfogytak a könyveim).

-
Shadowguard
senior tag
válasz
Nandi88
üzenetére
reelc jól írja, egyelőre még nem untam rá a sztorira, szóval én ott szintezek. Arra jó, hogy fokozatosan bele tudok tanulni a karakterbe és legalább eshet mindenféle hasznos cucc. Csak azért nem hátrány, ha menet közben nem esik-kel a karakter folyton és rá tudok nézni a kulcsos részekre, meg a nehezebb bossokra is (Rashalga, Kra'Vall, ilyesmi). Bár lehet utóbbira csak a petesek képesek gond nélkül. Vagy csak én voltam béna a Purifierrel.
Tudom, Crucible-ben egy délután alatt fel lehet húzni a karaktert, de az kevésbé szórakoztató (nekem)
Aztán lehet a sokadik karaktert már én is ott szintezem, de perpill egy százasom van eddig, meg a Cabalist most 93-as.Mondjuk ami a szintezős buildben volt ajánlott, azok közül az első amihez nagyrészt meglenne a gearem (konkrétan ez), a te buildedhez lenne egy gyűrűm meg a csizma

-
Shadowguard
senior tag
Igen, ahogy Nándi mondja én porszívózok mindent. Direkt nem farmolok területet, direkt úgy tervezem a napi etapokat is, hogy mindig egy-egy portált elérve lépjek ki. Viszont a térképet személy szerint arra használom, hogy biztosan felderítsek minden helyet, nehogy egy csücsök kimaradjon.

Chtonian-ra volt warrantom is most, de a Beast ezzel a taktikával már első karival is meglett AoM közepére, pont össze is futottam vele. Direkt viszont nem farmoltam egyiket sem. Egyedül az Undeadet még a Purifierrel, mert vele AoM végére se jött össze a Nemesis, hála annak, hogy SoT-ot nem tudtam vele megcsinálni, csak sokadik nekifutásra.
-
Shadowguard
senior tag
Még csak eliten járok, lassan végzek az AoM-os területekkel, utána megyek ultira. Kicsit tartok tőle, viszont ha sikerül eljutnom 94ig akkor onnantól sima ügy lesz. Már nem sok rész hiányzik a kinézett gearből, kis szerencsével még ki is eshet addig.
Chtonian-okra most használtam warrantot, így kicsivel gyorsabban csökken a repu velük is. Beast meg jön mindenhonnan, oda a Purifier is összeszedte a Nemesist elit közepén. A többihez még kellene fog az ulti nekem is. Undead kis szerencsével meglesz SoT előtt. Purifierrel szerettem Mosit.
Cronley-t (meg Kymont/Ordert) muszáj leszek farmolni valamikor, ott még a Hated sincs meg

-
Shadowguard
senior tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Megvan Grava... Azt a rohadt... Az egész fight kb. 2 percig tartott, de a pulzusomat rendesen megemelte. Nem gyenge ellenfél és pont a legrosszabb helyen dobta be. Szegény petek hullottak, mint a legyek. Mondjuk még így is nagyságrendekkel könnyebb volt, mint a Purifierrel.
-
Shadowguard
senior tag
Ilyen feltételekkel nem akarok

Soha nem HC-ztam eddig egy játékban sem (hacsak a Darkest Dungeon nem számít), de az achik miatt gondoltam rá, hogy adok neki egy esélyt, ha közösek a receptek/stash. Így inkább kihagyom. Erős a Cabalist, meg jól haladok vele eddig ( az az egy halálom is user error volt), de közrejátszik az is, hogy rendszeresen tudom gearelni a ládából. Meglépte a 82-t hétvégén akkor is rögtön öltöztettem. Előtte is nem egy geart adtam neki onnan, a komponensekről, receptekről nem is beszélve.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Nandi88
üzenetére
Ma pont volt lehetőségem tesztelgetni, Ancient Grove-ban belefutottam Csupakabrába (hát hol máshol?). Rajta tökéletesen működik, ha bejött a buff akkor már fordult is le rólam. Meg egyébként a mobok nagyrésze is, ha figyelek a targetelésre, hogy ha valaki engem kerget akkor rögtön ráküldjem az állatkákat. Az biztos, hogy engem kell megüssenek. Először néztem is mi a fene, mert ugyanaz az ikonja, mint a Healing Rainnek.
Viszont van pár enemy, amik ellen érzésre nem működik (lehet immunis rá?): Alkamosnál már megvolt és ő végig kergetett, pedig ott többször is beproccolt. A Manticore Deathstalker Ancient Groveban szintén nem vette figyelembe és a sima Manticore-ok is meglepően gyakran zargattak engem az állatkák helyett. Gondolom az ilyen teleportálós/eltűnős vackok ellen nem működik.
(#2388) reelc : Néha megütnek nem halok bele. Egyelőre jobban bírja a pofonokat a karakter, mint anno a Purifier. Legtöbbször a sima pofonokat a Healing Rain megoldja, még inni se nagyon kell. Kra'Vall-t is megoldottam poti nélkül, pedig ő egy nagy mumus volt. Bár holnap kíváncsi leszek, esélyesen összefutok majd Grava'Thullal... Remélem nem lesz meg a második halálom...
Egyébként egy kérdés: HC karakter a ládát megosztja a nem HC-sokkal? Mert akkor lehet kezdek majd egy Cabalistot azon is. Ha sikerül ultin is így haladni vele akkor sima ügy.

-
Shadowguard
senior tag
válasz
Nandi88
üzenetére
Nehezen, de csak sikerült megtalálnom
Kicsit még nehezen ismerem ki magam az új fórumban. A régi linkek meg nem élnek... Will-o-Wisp. Majd valamikor ez lesz belőle, perpill még kell hozzá pár szint, de cserébe alig pár item hiányzik hozzá.Nature's Guardiannál (Ishtak, the Spring Maiden jobb felül) írja azt, hogy "Taunt target". Most nem tudom biztosan, hogy ez a proccra vonatkozik papíron vagy passzív bónusz lenne, de nem is számít, mert nem működik úgysem.
Egyébként ez is Maya buildje, elsőre érdekes volt a kezelése, de egész szépen belejöttem. Eliten talán kétszer kerültem meleg helyzetbe eddig, egyébként még inni se kellett. Aztán majd kiderül ultin hogy megy, eddig nincs gond vele.
Kis vackokat többnyire megfogják a petek, bossok hajlamosak rá, hogy akkor is engem kergessenek, ha a peteket küldöm be elsőnek. Benji mondjuk kivétel volt, ráküldtem a peteket és meg se kellett mozdulnom onnantól. Teljesen figyelmen kívül hagyott. Rashalga dettó, bár nála egy idő után elolvadt az állatkert, de gyorsan kidobtam újra a készletet.
-
Shadowguard
senior tag
A taunt hogy működik ebben a játékban? Elvileg devotionből kapnak a petek, de némelyik mob módszeresen csak engem kerget. Pedig örültem mikor sikerült kirakni, hogy innentől még könnyebb lesz a játék.
Mondjuk ennyi izgalom lehet kell is, legtöbbször csak szaladgálok unalmamban amíg a petek megoldják a dolgot, meg néha bedobok a tömegbe egy debuffot vagy reap spiritet. Túl sokat úgysem tudnék hozzátenni a harchoz ha bemennék ütögetni.
De legalább jól haladok, alap kampány kész van eliten is, most értem el a Covenhez. Eddig gond nélkül megy minden, (Rashalga is) és az előbb a második Nemesis is megvolt Csupakabra személyében (az első meg Benji, Chtonra kapott egy Mandate-et a kari). Ha belegondolok, hogy az elején mennyire tartottam a petes karitól...

De most lehet kicsit pihentetem, kell valami mozgalmasabb karakter most. Vagy a Purifiert szedem elő, vagy elkezdek valami újat (esélyesen a Dervisht). Esetleg ha visszajön a fórum szétnézek kicsit, valami Caster ranged is jó lenne...
-
Shadowguard
senior tag
Ma az első zöld ami esett: Corrosive Exalted Blade Axe of the Abomination... Mintha csak engem akarna igazolni.
reelc: Igen, azért is írtam, hogy ez csak nekem valami fura gondolatmenetem. Szerintem az olvasztótégelyről ugrott át az agyam a kohóra, inkább csak érdekességnek szántam.

-
Shadowguard
senior tag
Anno talán a TQ-hoz vagy a D2-höz próbáltam ki egy fordítást és arra emlékszek, hogy nekeme személy szerint nem is a fix tárgyak vagy a képességek leírása volt zavaró, hanem a random tárgyak neve.
Még angolul is zavaró némelyik, egész képernyőt betöltő tárgy neve, de magyarul lehet elszörnyednék egy Essence Drinker's Honed Broadsword Of Celestial Wrath-on. (Nem tudom eshet-e ilyen konkrétan, csak Grimtoolsban raktam össze, ott engedte.)A Crucible témához: ez csak személyes, de mikor először láttam a DLC-t én fejben Kohónak fordítottam. Közel áll az eredeti jelentéshez is, és nekem valahogy így kattant az agyam. De az arénás verziók valóban jobbnak tűnnek

-
Shadowguard
senior tag
válasz
rocsikzoli
üzenetére
Én is azt mondanám elsőre maradjon pet. Esetleg még a lény az, amit jónak érzek. Bónusz minden lénynek.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Megoldottam
Kicsit macerásan, de sikerült összeszednem a buildeket. Csak a tárolt változatokat kellett megkeresni mindenből. Biztonság kedvéért lementettem a Druidát is, hátha nem válik be a Nightblade. -
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Nandi88
üzenetére
Ezért mondtam, hogy függ a karaktertől. A Purifier abból gazdálkodott,ami esett neki és Csupakabra például lement elsőre halál nélkül. Második nekifutásra Grava is, akkor már tudtam mi a teendő és körbetakarítottam a környéket mielőtt behúztam, le is ment halál nélkül.
Persze, nem volt elegáns, háromszor körbefutottam a térképet, de nekem ez Purifierrel teljesen megszokott. Shar'Zult is csak úgy tudom megölni, hogy percekig kergetőzünk.
Jó gearrel más lenne, persze. Láttam olyan videót, ahol Father Kymon is cirka 20 sec volt összesen. Nekem meg volt olyan try-om ami rövidebb ideig tartott, mert lecsapott a francba. Hozzá mondjuk tényleg kevés a gearem, de pár halállal meg tudtam oldani azt is. Majd egyszer nézek hozzá gyenge geares taktikát, már Ramzult is meg tudom ölni aránylag könnyen, pedig ott elsőre rendesen idegbajt kaptam (bár azért kell egy Aether Cluster és kis szerencse is hozzá). Pedig róla is találtam olyan videót, ahol másodpercek alatt eltűnt...
-
Shadowguard
senior tag
válasz
üzenetére
Legtöbbször ki lehet kerülni őket, figyelni kell a térképre (ha koponyát látsz fuss). Persze mondani könnyű, én is volt már, hogy belefutottam egybe, pedig mutatta is, hogy mi vár rám. Pedig én nem is hallgattam mást közben.
A leírás alapján (démon-szerzet) úgy tippelem Grava'Thulba futottál bele. Az eddigiek közül nekem ő volt a legnehezebb. Gyakorlatilag négyszer körbefutottam a mapot a Purifierrel, mire apránként sikerült lefarigcsálni az életét. Persze elsőre instant összecsukott, azt hittem meg tudok állni előtte.. Csupakabránál az is működött, amíg nem kezdett osztódni. De ő még úgyis könnyebb volt. Ha jól emlékszem vele elsőre eliten találkoztam, nem túl jó gearben.
Túl jó gear nem kell hozzá, csak ki kell ismerni melyikkel mit kell csinálni. Meg persze függ a karaktertől is. Grava'Thult például pont nem szeretném meleeben megpróbálni, de rangeddel nem olyan vészes (ha kitakarítod a térképet előtte és nem futsz zsákutcába).
-
Shadowguard
senior tag
Oké, ezt most rendesen benéztem... A Dreeg repuhoz még kellett cirka 800, amikor poénból rányomtam a bountyra: gondoltam miért ne, úgyis útba esik. Én totál azt hittem csak ahhoz ad, amelyiket kiválasztottam (meg tegnap ki is ment a fejemből)... De nem, mindenkihez lehet bountyval repuzni...Ha ezt előre tudom már tegnap befejeztem volna és nem megy el ma is két órám az egészre...
Mindegy, most már legalább ezt is tudom, végre mindenkinél ki van maxolva a repu. Még Cronley-t és az Ordert kell elvinnem valamikor a távoli jövőben Nemesisre, de a többi része kész van. Most már végre foglalkozhatok a Cabalisttal és a többiekkel.
És egy kérdés (szokás szerint): Celestial Lotust tényleg ilyen nehéz farmolni?
Keresgéltem a neten, ott azt írja a Nemesis-ek dobhatják 10% eséllyel+3 FG-s boss, de azokat a Messengert leszámítva inkább kihagynám... A konvertáláshoz jó lett volna belőle pár tucat, azt a párat ellőttem amim volt...Előbb voltam a fórumon, észre se vettem a kiírást
Akkor jobb lesz, ha lementek mindenkit, még nem tudom mit is akarok csinálni. Nem tudok dönteni a Dervish és a Druid között 
Egyébként vicces ez a játék. Már négyszer toltam végig a kampányt, és még mindig nem untam meg. D3 már a második karakternél dögunalom volt. -
Shadowguard
senior tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Pont ma reggel néztem (bár én nem tudtam, hogy PoE-ből jött)

Anno akartam csinálni egy Blademastert, de csak odáig jutottam vele, hogy lvl16, csak Nightblade-en van pont, szóval bármi lehet belőle. Dervish-hez van szintezős build is, plusz találtam egy egész jó buildet max szintre (amihez persze megvan egy csomó minden...
), szóval duplán esélyes.
Úgyis azt tervezem, hogy Act3-4 magasságában behozok vagy teljesen egy új karaktert (egy druiddal szemezek) vagy folytatom a Nigthblade-et/Warlordot.Nekem annyiból szerencsém volt, hogy a Purifier vacak gearban is egész jól el tud karistolni (és nem teljesen is teljesen kezdőként vágtam bele). Vannak necces helyzetek és olyan bossok, akiket a pokolba kívánok, de azért csak végigszenvedtem ultin is a játékot (utólag is köszönök minden tippet, mindenkinek
).A loot az más kérdés... Nem is az zavar igazán, hogy nem esik ki a legendary, ami a buildhez kellene. Inkább az, hogy a Cabalist-hoz kinézett buildhez kevesebb item hiányzik, mint amennyi a Purifierhez megvan. De a fentebb említett Dervish is hatalmas előnnyel indul geart tekintve (8 vagy 9 item pipa, lehet több is... meg kell néznem ha hazaérek).
-
Shadowguard
senior tag
Minden frakciós küldi megvan. És ahogy lehetett megvettem a repunövelőt is. Gondolom nem úgy tervezték a készítők, hogy csak ultimate-en jön ide az ember.
Mindegy, némi farmolással Solael kész, Bysmielhez még kell picivel több, mint háromezer. De most már nincs hozzá energiám... Késő van és azért unalmas is volt az elmúlt bő három óra.Celestialokhoz úgyis kevés lennék, meg nem is igazán cél. Erősen bennem van, hogy a Cabalist lesz a main úgyis. Csak ki akarom repuzni neki a receptjét előtte. És akkor 94en majdnem a teljes end gear meglesz neki.

-
Shadowguard
senior tag
Na, kicsit hanyagoltam az Act1 közben a Cabalistot és inkább befejeztem a játékot a Purifierrel, nem sok volt már hátra... Azért a végén anyáztam párszor, Father Kymon nem kicsit szívatott... Az end bosst utána majdnem kiröhögtem, aztán az utolsó fázisban ő is megmutatta, hogy ő azért nem Loghain. Utána még kíváncsiságból megnéztem egy Celestialt, hogy az mégis miféle, de olyan instant haltam, hogy köpni-nyelni nem volt időm. Inkább békén is hagyom, kevés vagyok én oda...
De legalább esett egy használható loot a végén, megvan az első set itemem a purifiernek is.Ilyen tempóban még 200 óra és meglesz minden
Egy kérdés: a cultokhoz van valami jó hely reput farmolni? Cirka 10k kellene a Solaelhez még, Bysmielhez 13... Utóbbinál recept is van, ami a cabalistnak kellene, de elég nehéznek tűnik összekaparni... -
Shadowguard
senior tag
Köszi

Idáig nem volt baj vele, néha egy-egy pet elfáradt, de azt gyorsan leidéztem újra. Itt hirtelen tűnt el az egész csapat, benne maradhattak valamiben amiben nem kellett volna
Aztán majd kiderül eliten hogy boldogulnak. Ha muszáj majd áttervezem.Nálam a szaladás az, ha csak a main questet csinálom és arra megyek nyílegeyenesen. Csak szeretek szépen kipucolni minden térképet. Azért nem is vettem XP-italt ennek a karinak, mert tudtam, hogy felesleges, anélkül is szinten marad. Csak azzal nem számoltam, hogy ennyire el fog csúszni a végére. Droppok annyira nem számítanak, van eltéve cucc bőven.
Pedig direkt nem csináltam bountykat sem (kivéve az Order, ahhoz nem volt mandate, ott párat megcsináltam azért). -
Shadowguard
senior tag
Végre volt időm játszani, kicsi Cabalistom befejezte normálon az AoM-ot. Az end boss azért picit nagyobb kihívás volt vele, mint a Purifierrel. Külön tetszett, mikor valamibe a teljes állatkertem elhalt, én meg kezdhettem futni. Rajta kívül Galakros volt még vicces a csatornában. Ha messzebb mentem rámcharge-olt, közelről meg akkora pofonokat kaptam, hogy jajj.
Cserébe Allostria a végén köpni-nyelni nem tudott, úgy körbeállták a petek, hogy semmit nem tudott csinálni.Holnap (vagyis inkább ma este) jöhet az elit nehézség, kíváncsi leszek rá. Bár az eleje érdekes lesz... Előbb néztem, hogy az Act1 65-69re van belőve... Én az utolsó questtel pont megléptem a 67et. Muszáj leszek csak végigszaladni az egészen

-
Shadowguard
senior tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Nem tudom pontosan mi a gond az endbossal, de arra emlékszek, hogy én a Purifierrel végig kergetőztem vele (úgy rémlik neked is ranged karid van). A második fázisnál az a trükk, hogy már a tüzeket is folyamatosan kerülgetni kell, meg amire jó figyelni, hogy az idézett gazokat gyorsan csapd le.
Én folyamatosan futottam előle, és ha néha megállt castolni lőttem bele kettőt és futottam tovább. 25% alatt különösen trükkös, akkor elkezd enrage-elni (látatlanban itt lehet a gond) és sokkal gyorsabban fut. Ez az a pont, amikor ha meg is állsz max egy lövést szabad elengedni és futni tovább. Folyamatosan
Egyébként ez is egy olyan boss, amit el nem tudom képzelni hogy oldok majd meg melee karakterrel

-
Shadowguard
senior tag
Kis helyzetjelentés: a Cabalist továbbra is lassan, de biztosan halad előre, az előbb értem be Barrowholmba. Ancient Grove pipa és Kra'Vall útközben kipipálva. Előbbinél volt egy pillanat, amikor megijedtem, de attól eltekintve továbbra is gond nélkül haladok. Ha nincs az a baki Valburyben akkor még halálom se lenne

AoM területek előtt azért rendbe raktam kicsit a karaktert, most már csak szintezni kell. El van rakva egy csomó hasznos vacak, de mindhez kicsi vagyok. Mondjuk ahhoz is, ami esik, szóval teljesen mindegy

-
Shadowguard
senior tag
válasz
jambiyya
üzenetére
Azt én is tudom, már csak a játékstílusból adódóan is. Purifier hiába ranged, sokszor volt, hogy beleállt a dolgokba. Vagy Shar'Zul esetében futott az életéért. Cabalist hozzá képest elég törékeny (főleg, mert még nincsenek rajta komponensek), de cserébe az is ritkaság, ha sebzést kapok vele. Az esetek 90%-ban sokkal nyugisabb. Csak megállok és hagyom, hogy az állatkert tegye a dolgát.
Plusz a petes build az friss, a Purifier viszont még az előző kiegből való. FG-hez még nincs olyan build, amivel szeretnék is játszani és egyébként (elvileg) nem lenne ez rossz, épp csak a loot hiányzik róla. Azért bízok benne, hogy idővel csak esik neki valami. Ha máshogy nem akkor majd farmolok a Cabalisttal, annak majdnem teljes a gearje...
Azért kíváncsi leszek van-e olyan boss, ami ezzel lesz nehezebb. Mióta egyre jobban összeáll a build egyre kevesebb a problémám. Rendbe tenném a resisteket még ennyi se lenne.
-
Shadowguard
senior tag
Kicsit pihent a játék mostanában, mással ütöttem el az időt, de elmúlt két napban megint előszedtem a Cabalistot (Purifier helyhiány miatt pihen). Lassan végére érek a normálnak, már csak Log van hátra... Hát izé... Pár perce fejeztem be a BoC-t és az első reakcióm kb. az volt, hogy "elmentek ti a francba" (kevésbé cizelláltan).
Oké, a végéig kicsit lassaban jutott el a karakter, de Shar'zul 1:36 alatt ment le (direkt stoppereztem). Purifierrel ugyanaz jó 10 perc fölött ment csak.
Oké, még csak normál, de ez akkor is vicces volt. Mellé lecsaptam Rasalgát is, mikor arra jártam. Vele kicsit többet kellett kergetőzni, mert eléggé koptak a petek, de ott sem éreztem akkora kihívást.Holnap ha minden jól megy akkor megnézem a harmadik számú mumust is, ha Kra'Vall is így megy le akkor a purifier mehet nyugdíjba.
Idáig egy halállal megyek, az is 90%-ban az én hibám volt. Port Valburyben saját magam szorítottam sarokba. Még az is elkerülhető lett volna, ha jobban figyelek és főleg előtte pakolok pár komponenst/augmentet a karakterre

-
Shadowguard
senior tag
Na ez most fura volt... Tegnap rá se néztem a játékra, van egy csomó új könyvem, inkább olvastam. Ma lementem a bosshoz, beálltam az ajtóba és elsőre lement... Alig sebzett... Most vagy a múltkor bugolt valami, vagy most, mert semmit nem változtattam, és pénteken egy ütés volt a karakterem

-
Shadowguard
senior tag
Az is fel tud bosszantani, de ott tudom, hogy mire számítsak. És ők legalább vállalják, hogy a játék direkt a szívatja a játékost. Eredetileg a GD-t pont azért raktam fel, hogy két boss között tudjak pihenni, csak aztán benne ragadtam.
Karakterem.
Biztos a karakterem is kevés, de idáig az egy szem Rasalga kivételével ez nem volt ilyen látványos. Meg azért "vicces", hogy szinte mindent meg tudtam oldani eddig, itt meg azon kívül, hogy nekiállok Crucible-t farmolni még az esélyt sem látomEgyébként az oszlopok húztak fel különösen, már a Skeleton keyes dungeonökben is rühelltem a csapdákat, nyomkövető zöld trutyit, miegymást. Csak az opcionális. Mint Rasalga. De ez elvileg a kieg első bossa lenne és röhögve ver agyon.
Itókát próbáltam, de teljesen felesleges. Ugyanúgy nem tudtam megállni egy percre sem, mert bestunol az oszlop és utána agyonver a boss. Mondjuk ez is érdekes, annyira azért nem gyenge a karakter, hogy egy ütésbe belehaljon, de mégis.
Mindegy, alszok rá egyet és majd meglátom. Bár ha a többi bossnál is ilyen mechanikák lesznek akkor mindegy is. Már Kra"Vall is határeset volt, de ő legalább nem mozgott...
-
Shadowguard
senior tag
Na jó, most rakom el a játékot pihenni egy időre.
Ez a Ramzul egy kalap sz@r.... Kerülgessem a lightingos oszlopok lövéseit és még a bossal is kergetőzzek. Mellé egy ütéssel lecsapja a karaktert. Mutatóba tudtam rá lőni egyet-egyet, de cirka 5 perc alatt ha 20%-ot le tudtam róla verni már sokat mondok. A vége annak is az lett, hogy eltalált egy lövés-> stun, halál, Alt+F4.Ha szívatni akarom magam akkor inkább folytatom a Sekirot, de ehhez nekem nincs türelmem.
-
Shadowguard
senior tag
Még AoM-os a build. Szerintem megnézem a Solaelt, illik a karakterhez, aztán majd a Cabalist beáll szépen Bysmielhez, neki úgyis az fog kelleni.
Igen, azért kellemesebb úgy, ha egy képességet sikerül elkerülni. Mondjuk cserébe szaladgáltam ma eleget Csupakabra meg Gargabol elől.
-
Shadowguard
senior tag
Oh, akkor ez lehetett a trükkje
Épületben volt. Előtte kerestem a szabadban is, de a világítótoronyba bújt előlem. Na majd legközelebb akkor erre figyelnem kell. Bár ha nem tud vele oneshot-olni akkor sokat nem ér vele ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Átmentem az FG területre, most éppen keresgélek melyik cult-ot éri meg választani. Tudom, hogy mindegyiket fel lehet szintezni, de nem kire szavazzak.
-
Shadowguard
senior tag
Végeztem az AoM területén is
Plusz utána úgy voltam vele, hogy teszek egy utolsó próbát az Ancient Grove-val a quest miatt, mielőtt végleg lemondanék róla és az is sikerült. Pedig mikor a boss előtt megláttam a térképen a koponyát nem kicsit kezdtem el káromkodni... De csak meglett és végre esett valami a Purifiernek is. Ha más nem is, legalább a fegyverek már megvannak hozzá.Meg persze kettő cucc a Cabalistnak. Még négy item hiányzik (relic receptje, fegyver és gyűrűk). Tényleg az lesz, hogy elérem a 94et és kész a build

És úgy néz ki megvan a legbénább Nemesis boss Archmage Aleksander személyében. Gondoltem egy merészet, letettem alá a Sealt, beleálltam én is és elfogyott. Szinte nem is csökkent a HP-m... Egy GravaThulhoz vagy Csupakabrához képest ez röhej.
Most viszont ideje ránéznem az FG-s részekre.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
jambiyya
üzenetére
Rokonlélek
Eliten még le tudtam csapni, de azóta ő az abszolút mumus nálam (egyelőre). Még Kra'Vall-t is egész könnyen leöltem, de Rasalga ellen még nem sikerült megtalálnom a jó taktikát. Kíváncsi leszek a Cabalist mire jut majd vele. Normálon még nem találkoztam ellenféllel, de hát az csak normál. -
Shadowguard
senior tag
Annyira nem fontos, a Warlord build, amit elkezdtem ugyan visszakerült, de esélyesen a Cabalist lesz a második karakterem, annak meg úgysem ideális a Lokarr set. Bár még az sem kizárt, hogy főkarakter lesz belőle, tegnap Purifierrel mentem egy keveset és megint kiesett egy item ami a kinézett buildhez kell. Ilyen tempóval mire elérek 94re meglesz hozzá minden.
Bezzeg a Purifiernek nem esik semmi hasznos. 3 item van meg hozzá, meg kettő recept és ennyi. A Cabalisthoz nyolc és a sisak recept is pipa. Nem akarja a játék, hogy lövöldözzek. Vagy legalábbis nem DW-ben... Hétvégén két Mythical Soullance esett, a harmadik meg a ládában volt...
Bár maga a build is 1.0.7.1.-hez készült, szóval lehet nem is olyan jó. A Cabalist legalább FG-s.
(#2160) Rizseslescó: Milyen karakterrel? Én nemrég futottam össze ezzel a Nemesissel (ő Moosilauke), de nekem magasan ő a legkönnyebb eddig. Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy lvl100on vagyok és ranged, ő meg lassú, mint a tetű, szóval nem volt egyenlő a küzdelem.
-
Shadowguard
senior tag
Kíváncsi leszek észre fogom-e venni a különbséget, elvileg az Inquisitor nerfet kapott
Bár legfeljebb átszerelem, úgysem akar esni loot. Vagy kinevezem main karinak a Cabalistot, annak még három item kell és megvan a teljes felszerelés. Csak kell még hozzá potom 50 szint.Nem nagyon volt most időm játszani, de azért meglett még egy Nemesis Moosilauke, the Chillwind személyében. Hát, eddig magasan ez volt a legkönnyebb. Kicsit körbetakarítottam és utána már csak sétált utánam. Phase1-ben sebezni se tudott. Mondjuk a loot is olyan volt.
Ancient Grove-val viszont nincs szerencsém... Már kétszer spawnolt Vilgazor mellé a Manticore Deathstalker. Utóbbi még szólóban is megfekszi a Purifierem gyomrát. Lehet hagynom kellene az egészet. (az se segít, hogy rendre megkapom a HP-csökkentő mutatort
)Egyébként az létezik, hogy csillagos enemyk le tudják rólam szedni az állandó effekteket vagy valami bugba futottam? Már máskor is volt ilyen, de azt hittem én nyomtam félre valamit, de át vannak téve a kapcsolható skillek másik barra, szóval ez kizárható.
Este megnézem a Secret Questet, ez a hiba vajon még fennáll? Due to a bug it is advised to do step 5 first (you might not be able to get Sahdina's Memento if you do other parts of the quest first
-
Shadowguard
senior tag
válasz
jambiyya
üzenetére
Igen, itt volt még egy Warlord, ami most nincs
Annyira nem gond, most úgyis rákattantam a Cabalistra (ez lenne az).Érdekes vele játszani, gyakorlatilag semmit nem kell csinálnom, csak passzívan beküldöm a peteket és várok. Maximum néha pótlom a veszteségeket meg fenntartom a Blood of Dreeget. Steps of Tormentet gond nélkül oldottam meg, még sérülést is alig kapott a karakter. Kíváncsi vagyok később milyen lesz.
Egyedül öltöztetni bajos, elég ritkán esnek petes cuccok, de már lassacskán az elrakott holmikból is tudok rá pakolni.
-
Shadowguard
senior tag
Én lvl100-in, ő nem tudom mennyin (ultimate, szóval nem lehetek túlszintezve). Végülis mindegy, majd meglátom milyen lesz melee-vel, ha majd egyszer eljutok odáig.
Az AoM-os boss lesz Kra'Vall, még hasonlítanak is, az előbb sikerült lecsapnom őt is. Eredetileg nem terveztem bántani, mert nekem nagy mumus, de gondoltam ránézek. Elsőre olyan 25%ig sikerült levinnem, úgyhogy már nem hagytam ott, két halállal meg is lett.
Mondjuk ezzel el is fáradtam, utána nagy bátran visszamentem az Ancient Grovehoz és sikerült az első mob-packon meghalnom...
Szerintem normál óta nem fordult elő, hogy így benézzem a shamblerek kődobálását. Bár már akkor gyanakodnom kellett volna mikor a kapu előtt nem vettem észre, hogy ott van csupakabra és behúztam őt is egy rakat mobbal... -
Shadowguard
senior tag
Az nem gond, hogy nem kell szaladgálni, csak kiábrándító, hogy némelyik sima boss vagy egyszerű csillagos mob nagyobb kihívás, mint a játék főellenfele. Visszamentem és megnéztem Krieget... Jól emlékeztem, ott nem lehet ácsorogni. De Luciust se mertem közel engedni és ha eltalált is fájt. És akkor hol vannak még a spéci területek.
Mondjuk Kra'Vall meg a másik véglet, ott már eliten is csak másodpercekre tudtam megállni, mert egy hiba és kereshettem a portált

-
Shadowguard
senior tag
Biztató
Bár egyelőre ha csak éppenhogy is, de elég a hely. Mostanában nem igazán akar újdonságot dobni, inkább duplázza a legókat. Pedig ennyi erővel adhatna olyat is, ami nincs meg. Mythical Rimestone Legguardsból ma robbantottam szét a másodikat.
Nem is tudtam, hogy skeleton key is eshet az ilyen robbantásokból...Alapjáték ultin kivégezve, kicsit csalódott is vagyok. Majd kíváncsi leszek melee karakterrel milyen lesz Loghorrean, mert ultin is működött az egy helyben állós taktika, ami eddig. Nekem érzésre a 10 legnehezebb ellenfélben sincs benne (és akkor nem is számolok a superbossokkal). Most még elnézek Anicent Grove-ig aztán irány végre az FG terület.
-
Shadowguard
senior tag
Na ez ma jó nap volt, megvan egy újabb Nemesis-> Benn'Jahr. Még szerencse, hogy ki tudtam takarítani körülette mielőtt észrevett volna és előrelátóan elolvastam mit csinál. Egyszer így is majdnem elkapott a hülye trap miatt, de most már ez is pipa. Mondjuk értékelhető lootot ő se dobott, de ez legyen a legkevesebb.
És ultimate-en is kipucoltam a Bastion of Chaost is. Pedig a mutátorokat látva kicsit féltem a végétől: gyorsabb szörnyek+lassabb karakter. Direkt indítottam egy stoppert Sharzul előtt, 14:39... Hát nem mondom, hogy élveztem a dolgot. Az utolsó 20% igazi pokol volt.
reelc: Mi számít irgalmatlanul soknak?
Most kicsivel 6 millió fölött vagyok, egyelőre az a terv, hogy Vinelton miatt fogok pár kört futni Ancient Grove-ban, hátha végre valami hasznossal is megdob. Setkonverzió még messze van. Előbb még vár rám az FG kieg is. Meg kicsit a többi karakterrel is akarok foglalkozni. -
Shadowguard
senior tag
válasz
Nandi88
üzenetére
Hát, alapvetően az "üss és fuss" taktikát szoktam követni vele. Csak sokszor az is működik, hogy lerakom a Sealt, beleállok a távolabbi végébe, magam elé teszem a mine-t és hajrá. Ha a Blast Shield beproccol (és/vagy alámvág valami csúnyát) és felénél jár már akkor kergetőzök vele egy darabig és ismétel. Sima moboknál sokszor mozogni se kell, mert ami melee nem ér oda hozzám (most nem a hegynyi mobokra gondolok persze).
Csillagos ellenfeleknél is legtöbbször működik, de Alkamosnál sem láttam proccolni a shieldet tegnap. A nagyobb, jellemzően melee enemyk nehezebbek (Swamp King vagy Ilgorr), ott muszáj végig mozgásban lenni, de Lucius vagy Slatsharr is kiszed 2-3 lövésből. De ott látom a fight végét. Rashalga cirka 10 perc után is 80% HP körül volt, mert rangedben is tud HP-t lopni és ha egy pillanatra megálltam rögtön "Ghoul Hungerig" ütött, erre írtam, hogy kevés a karakter/nincs kedvem kergetőzni vele.
Kra"Vall is egy elmebeteg fight volt már eliten is, de ott láttam, hogy ha nem rontok el semmit akkor aránylag hamar le tudom csapni. Grava'Thul is csak elsőre tűnt nehéznek, mikor kitakarítottam a környéket és már tudtam mire kell figyelni már csak idő volt. Loghorreanra leszek kíváncsi milyen lesz ultin, mert az első két nehézségen simán végigálltam az egészet egy helyben.
És sikerült megtalálni ami nekem kell: Grim Dawn Item Search
Úgy néz ki működik, ki is derült, hogy Mythical Gems of Arcane Chill-ből már négy van nálam. -
Shadowguard
senior tag
válasz
Nandi88
üzenetére
FG-t a Purifierrel gondoltam megnézni ultimate-en. Előző két nehézségen pont azért nem mentem arra, hogy ne csússzak el a szintekkel (nagyon).
Raktáros kari(ka)t használok, csak nehéz megtalálni a dolgokat, mert próbálok mindenből elrakni egyet. És nem tudom mikor van nálam duplicate. Csak gondoltam hátha van erre valami megoldás, amin tudok keresni mi van és melyik karinál. Bár lehet elég lenne, ha az alacsony szintű kékeket kukáznám, de így sokkal könnyebb az új karaktert öltöztetni

Mad Queent értem mit csinál, mikor normálon eldőltem ott párszor megnéztem a dolgait, eliten le is ment aránylag simán. Itt most egyszerűen kevés hozzá a karakter. Máshol nem volt ilyen gondom, ha sikerül összeszedni még egy kis plusz geart akkor vele se lesz. Ha nagyon akarnám lehet meg tudnám oldani, mert vittem már le fél HP-ig, de nem érzek rá késztetést, hogy gyakorlatilag feleslegesen kergetőzzek vele percekig.
-
Shadowguard
senior tag
Tegnap megint előszedtem a Purifiert és végre (simán teszem hozzá) végigmentem a Steps of Tormenten is. Főboss vicces volt, gyakorlatilag megálltam egy helyben és kitankoltam. Ilgorral többet kellett szenvednem egy szinttel feljebb. Ott is megpróbáltam ezt a taktikát, de mikor első ütésnél beproccolt a Ghoul Hunger gyorsan taktikát váltottam. (jah kérem, -20% HP-val ne ugráljon az ember)

Egyébként a múltkori variálás óta egész jó lett a karakter, egy-egy bosson kívül nem nagyon van olyan, hogy valami durvábban tudna sebezni, viszont simán elolvadnak az ellenfelek előttem (21k-23k a sebzés a karakterlapon). Az egyetlen akivel továbbra sem tudok mit kezdeni az a Mad Queen, őt szerintem el is engedem egyelőre, nem vagyunk egy súlycsoport.Plusz kezdtem egy másik karaktert is: szembemenve a "melee-t nem" kikötésemmel egy Warlordot. Még nagyon az elején vagyok (most megyek Cronleyra), idáig felemás. Az tetszik benne, hogy eddig szinte mindent kitankoltam mozdulatlanul, de nagy tömegben nem túl haladós. Legalábbis a Purifierhez képest.

Majd ilyen lesz, ha egyszer elérek vele százig.
Alapvetően azért akartam egy valami ilyesmit, mert rengeteg lila pajzsom van, de kicsit nézegettem a cuccokat és rá kellett jönnöm, hogy ehhez a buildhez már most több cuccom van, mint a Purifierhez. Markovian setből kapásból megvan két darab, plusz a kesztyű, cipő, gyűrűk...Viszont szokás szerint kérdeznék is:
- Lehet átnézek az FG területre mielőtt tovább mennék és mintha itt azt olvastam volna régebben, hogy minden ottani frakcióval jóban lehet lenni, de az elején választani kell közülük... Ez most akkor hogy is van pontosan?
- Nincs valami olyan mod a játékhoz, amivel meg tudom nézni melyik karinál milyen cuccok vannak? Nem szeretek kidobni semmit, hátha egy másik karakternek jól jön egyszer és már nagyon kaotikus, hogy három karakternél vannak szétszórva a dolgok. Próbáltam némi rendszert belevinni a pakolásba, de elég macerás... Igen, tudom, hogy ott van opcióként a GDIA/ Grim Dawn Stash, de én beérném a raktár karikkal is. Csak tudjam ellenőrizni miből van kettő és robbanthassam szét.
- Összefoglalóban meg van említve az Avatar of Mogdrogen és a Ravager. Most ha én az előbbit "felidegelem" és sikerül lecsapni akkor jól sejtem, hogy később nem lesz ott az Ancient Grove előtt? Illetve a Barrowholm frakció nem lesz morcos, ha lecsapom a Ravagert? -
Shadowguard
senior tag
válasz
Nandi88
üzenetére
Jól néz ki
Este tesztelgettem kicsit amit én hoztam össze, már ezzel is sikerült végigmenni gond nélkül a Skeleton keyes részen, a végén volt csak, hogy egyszer beproccolt a Ghoulish hunger és még némi lootom is lett belőle. A Mad Queen viszont kifogott rajtam, nem is nagyon erőltettem. Oda biztos, hogy kelleni fog a jobb cucc, de attól eltekintve érezhetően jobb a karakter. Most így néz ki.
Az új kieges cuccokból sok nincs meg, dolgozok az ügyön. Előbb-utóbb csak kiesik minden ami kell.A terv ez lesz, a buildet is erről néztem link. Csak ugye a cuccok 90%-a nincs meg
Purifier Annie azt hiszem. -
Shadowguard
senior tag
válasz
Nandi88
üzenetére
Kicsit belenyúltam és próbáltam cserélgetni a dolgokat, most így néz ki.
Hát messze van attól, ahogy ki kellene néznie, de ennyire futotta. Majd este letesztelem mennyivel lett életképesebb (ha egyáltalán), de most csak ennyi időm volt
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Nandi88
üzenetére
Valóban...
Tudtam, hogy két pdf van, le is volt töltve, de valami miatt én leragadtam a kezdőknek szólónál, meg később a Crucible ismertetőt megnéztem, a másikba csak belenéztem, de az annyiban is maradt.Hát így kb. értem mi üthet agyon, majd meg kell néznem a karakterem, ha hazaérek melóból... így saccra minden kevés, de hogy tudok-e magamra szedni annyi armort/DA-t, hogy ne nyekkenjek meg mindentől (armor 2100 körül van, ha jól emlékszem, DA passz)... Hát legalábbis gyanús. És akkor jön az a rész amikor a resisteket próbálom helyre tenni...
Bár legalább a sebzésből veszíthetek egy keveset. Mostanában nem is nagyon törődök vele, hogy a sebzésre pakoljak, de a karakterlap szerint 18k körül van a Fire Strike sebzése (tudom, soha nem lesz annyi). Bár saccra ez is kevésnek számít és csak én örülök neki

-
Shadowguard
senior tag
Na most tettem el a játékot pihenni, tegnap kicsit berágtam Port Valburyben. Konkrétan azt se látom, hogy honnan becharge-olt egy mob és belestunolt a zöldbe... Már így is feszült voltam, mert a célkereső zöld takonytól idegbajt tudok kapni (tényleg, az mi a franctól spawnol?
), erre jön ez a dög és pont akkor talál meg...
Mióta átmentem ultimate-ra egyébként is egy csomó dolog van amit idáig észre se vettem, de idegesít. Mint mikor azért tartott egy boss másfél percig, egyhelyben állva, mert a falon keresztül egy totál más helyről gyógyította valami mob. Amit utána jó egy perc volt megtalálni. Meg amikor én nem tudom lőni a mobot, mert ott a kerítés/korlát/bokor, de ő simán tud engem.Különben sem értem a játék rendszerét. Hiába minden ellenállásom maxon, berobog egy abomination (vagy mi a neve annak, ami a kristály helyén kelhet ki) és van, hogy oneshotol. Ha szerencsém van akkor "csak" 20% HP-ra üt le. Meg amit már írtam, néha kapok olyan bleedinget, hogy 3 sec alatt lepörög a HP-m. Egy sima mobtól, maxos resisttel... Kösz...
-
Shadowguard
senior tag
Nem farmoltam, csak végigmentem a Arkovian Undercityn. Egy Tremor máresett azóta is, de már nem is érdekel.
Egyébként megvan a 100 közben, most szépen végigmegyek még a sztorin, elnézek végre az FG területére is, aztán meglátom mi fog még hiányozni a kinézett buildhez. Idáig egy gyűrű receptje van meg, szóval nincsenek nagy reményeim
De addig még saját erőből akarok eljutni.Linket köszönöm, bár újabban már nem annyira a sebzésre megyek, muszáj sakkoznom a resistekkel. Vitality kivételével (74%) minden maxon van, de valami nem egészen van rendben. Sima mobok néha olyan bleedinget tesznek rám, hogy szemmel láthatóan pörög le a HP-m, de ugyanezt már poisonból is megkaptam. Az meg a legjobb, ha nagy a nyüzsi és valami odaszalad, nagyobb dögök 30-40% HP-t is lecsapnak. A bossok békésebbek, Ravokot is egy helyben állva kitankoltam.

Szetkonvertálás nekem nincs még, gondolom ahhoz át kellene tévednem az FG-s területekre.
Egyébként hogy működik pontosan? Teljesen random, vagy lehet ugyanarra a setre konvertálni? Utóbbi esetben sokkal kevesebb recept kellene ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Shadowguard
senior tag
válasz
üzenetére
Grat a 100hoz, nekem még másfél szint kell és még csak most értem Homesteadbe.
Bár én azzal sem büszkélkedhetek, hogy nem halok. A resisteket felhúztam maxra, de azért egy Purifier nem tank.
Bár néha a játék is fullba nyomja a kretént, amikor Tyrant'ss Holdnál megkaptam a -20% HP-s mutatort már előre szentségeltem. Bloodfeast simán oneshotolt max HP-ról, úgy hogy a körben álltam. Hát megfordult pár kedves dolog a fejemben. 
Bár én egy kicsivel jobb lootnak is tudnék örülni. Ma már ott tartottam ha még egy Tremort dob valami mob törlöm a játékot. Zsinórban kaptam hármat. Pedig bíztam benne, hogy ultaimate-en majd tudok öltözködni, de jellemzően offhandek és kétkezes fegyverek esnek. Vagy caster armor, ami lehet jó lenne csak nincs hozzá spiritem.
Szóval móka és kacagás eddig... 
Viszont ha tényleg ennyire nem sebződik ez a karakter lehet mégis elgondolkozok azon, hogy indítsak melee-t következőnek. Bár azért megvárom Grava'Thullal mire jutsz

-
Shadowguard
senior tag
Jaja, alap nehézségi fokozat, de 150 fölött már valami kegyetlen amiket rám dobált.
Repuból Devils Crossing ami nagyon vacakul áll, meg a Rovershez kell még ~1500, utóbbit mindenképpen ki kellene farmolnom, többi rendben van.
Így néz ki most a karakter.Szerk.: Hát lehet tényleg nem kellett volna így elhúznom. A végén már nem is nagyon mászkáltam el, csak mentem célirányosan. Kicsit untam már

-
Shadowguard
senior tag
Hát Crucible 160 a vége nálam... Az valami kegyetlen.... Már odáig is érdekes volt eljutni, de az a pálya a halálom. Szó szerint
Direkt rákerestem most miket dobál rám, mert csak a csupakabra meg Grava'Thul volt ismerős, anyáztam is mikor együtt jöttek. Hát a többi is Nemezis. Azt hiszem ezt inkább hanyagolom.És ez csak az első nehézség, milyen lehet a többi?

Egyébként eliten is végeztem a kieggel. Az end boss megint könnyű volt és most nem felejtettem el Allostriat lecsapni. Most kéne menni ultira, de valahogy nem csábít, a Forgotten God területhez meg pont határon lennék (lvl90)... Vagy marad az új karakter, de nem tudom mi tetszene. Az biztos, hogy ismerve mi vár rám melee-t nem

-
Shadowguard
senior tag
Áucs... Megvan a második Nemezis, ez fájdalmasabb-> Grava'Thul.
Közben megöltem másodjára a csupakabrát is, így, hogy tudtam mi vár rám sokkal könnyebb volt. És 4 receptet kaptam a ládájából, lehet megérné farmolni
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Nandi88
üzenetére
Óh, akkor megvan. Megnéztem most, Rashalga, the Mad Queen volt az akire én gondoltam, de eliten már őt is sikerült lecsapni. Sharzult meg tudtam ölni normálon és eliten is lement, csak baromi sokat kellett vele kergetőzni. Bár másodjára kevesebbet, de ritka nagyot tud ütni. Szubjekív véleményem, de akiket eddig láttam azok közül nálam a második legnehezebb boss.
reelc: Igen, sajnos bárhonnan eshet. De lassan majd csak meglesz. Tegnap relic/helm esett, hátha a mai lesz az én napom

Csupakabra vicces volt, először gondolkoztam is rajta, hogy megpróbálom kikerülni, de érdekelt mit tud. Kicsit kellett vele kergetőzni mikor elkezdett osztódni, a végén meg majdnem zsákutcába futottam, de lement
-
Shadowguard
senior tag
Első karakter (jó, nem egészen, de az első amivel végigmentem normálon), még mindig csak ismerkedek a játékkal. Következővel (ha lesz) biztos nem fogok ennyit mászkálni össze-vissza.
Ha Sharzul a nagy bogár a hidden pathos küldetésnél (rá panaszkodtam anno)akkor azóta már őt is lecsaptam eliten. Azért sokat számít hogy pakoltam komponenseket a cuccaimra és 68-86% között vannak a resistjeim, első nekifutásnál inkább a nulla felé közelített, nem gondotlam, hogy normálon is kelleni fog.
És meglett a chupacabra is elsőre. Mondjuk arra nem számítottam, hogy ennyi lesz belőle. Amivel sokat szenvedtem most az KraVall volt, de ő normálon is lecsapott párszor. Néha azt sem tudtam mibe haltam bele...Receptek egész megszaporodtak most, bementem Ancient Grove-ba és bevásároltam meg esett egy csomó. Mondjuk amire hajtok az pont nem (komponens recept egyébként). De azóta rájöttem, hogy a célnak (hellyel-közzel) a Roveres armoraugment is megfelel majd, szóval annyira nem aggódom. Azért jó lenne, ha kiesne, megkönnyítené a dolgom. Majd ha elérek ultimate-ra akkor elkezdek jobban agyalni rajta és addigra lehet a recept is kiesik.
-
Shadowguard
senior tag
Tegnap befejeztem eliten is az alapjátékot, még az AoM van hátra, aztán jöhet az ultimate. A Steps of Torment kivételével most mindent megcsináltam, sikerült a normálon otthagyott rusnya nagy bogarat is lecsapni. Felhúzott resistekkel nem volt ellenfél, gyakorlatilag facetankoltam ezt is (meg szinte mindent). A Bastion of Chaos végi bosst is megpróbáltam, de két pofon után inkább futkároztam körbe-körbe. El nem tudom képzelni ezt melee karakterrel hogy lehet megoldani

Szintekkel viszont kicsit elcsúsztam, most 82es a karakter, Act4 végén és AoM elején már találkoztam olyan ellenfelekkel, akik nem adtak XP-t. Pedig az első alkalom óta nem voltam a Crucible környékén, úgy látszik a játék nem számol azzal, hogy valaki minden térképet körbejár

Pár kérdés viszont felmerült bennem:
- A cuccok szétszedésének van értelme? Tegnap szétszedtem párat, de csak dinamitpazarlás volt. Semmi értelmes nem esett belőle... Vagy legalábbis egy lila cipőből egy Blood of Chton nekem nem üzlet.
- Recept farmolásnak van valami trükkje? Perpill egy van ami érdekelne (Ugdenbog Elather), jó lenne, ha ki tudnám szedni mielőtt ultira megyek. Idáig abban a hitben voltam, hogy biztos valamelyik repus árusnál lesz, de tegnap rákerestem és ez bizony drop... *
- Szinte receptes kérdés: meg tudom nézni valahol, hogy egy itemhez összesen mennyi nyersanyag kell? Vagy marad az írogatás és a matek? Reliceknél vagyok bajban, mert az erősebbekhez kellenek kisebb relicek is, ahhoz még kisebbek és a végén már azt se tudom honnan indultam...
- Eliten kell félnem a Nemesis bossoktól?
Beasteknél már lezuhant odáig a repum, nem vagyok benne biztos, hogy szeretnék vele találkozni. Vagy ők is hozzám szinteződnek?* Ha nagyon macerás, akkor lehet elfogadom majd a felajánlott segítséget a craftoláshoz, de egyelőre saját erőből szeretném megoldani a dolgot. Meg szerintem ha az AoM-ot is befejezem eliten akkor kicsit pihentetni fogom a játékot, már kicsit kezd azért sok lenni belőle. Aztán egy-egy ilyen pihenő után nem biztos visszatérek egy játékhoz (az ACO fáraós kiegje lassan egy éve pihen így) és akkor meg minek

-
Shadowguard
senior tag
Na közben megcsináltam Port Valburyt is eliten, az a normál körben kimaradt (mármint a Skeleten Keyes rész). Hát nem volt egyszerű végigverekedni magam rajta. A Grove tuti hogy rövidebb volt, ez alsó hangon lehetett olyan másfél óra. De most már legalább ez is kipipálva. Még a Steps of Tormentet kell megcsinálni (csak ez a négy kulcsos terület van, ugye? ), de azt szerintem meghagyom akkorra, ha végzek eliten, elég rossz emlékeim vannak a helyről

Meg mentem még egy kör Crucible-t, kíváncsi voltam meddig bírja a karakter. Hát 120nál inkább kikértem a lootot. Egyébként ha meghalok akkor mi történik? Átolvastam a leírást kétszer is, de vagy vaksi vagyok vagy kimaradt belőle.
Bukom az egészet vagy azért nyithatok valamit? 
-
Shadowguard
senior tag
Annyira nem voltam azért elkésve vele, ha jól emlékszem mintha nyolcvanas lett volna
Ultit ne emlegessük, azért annyira nem vagyok magabiztos még. Meg néha azért benne maradok vackokban, ha minden proccol olyan effekt-orgia van a képen, hogy sejtésem sincs mi is történik pontosan 
Vineltont néztem, de semmi hasznos nem volt nála. Vagy legalábbis olyan, ami nekem jó lett volna.
-
Shadowguard
senior tag
Egen, tudtam, hogy kulcsos terület, azért is vártam amíg nem fejeztem be az AoM területet. Csak meglepett, hogy nem is a főboss volt és ilyen lazán oneshot voltam neki. De azóta visszamentem bosszút állni és lecsaptam a nyavalyást (Slathsarr Aethergaze-ről van szó). És arra is rájöttem, hogy akár ki is kerülhettem volna. A terület főbossa viszont ismét kiábrándító volt
Még innom se kellett, kb. öt kört futottam és meg is halt. Az első fázist megoldottam arcból 
-
Shadowguard
senior tag
Ez a Crucible-ös jól jött, pont rá akartam kérdezni, hogy van-e értelme benézni. Egy kört mentem, de 60nál kiszedtem a lootot és örültem magamnak. De akkor egyelőre békén hagyom.
Egyébként kis helyzetjelentés: befejeztem az AoM-ot is, eliten pedig már Blood Grove felé tartok, idáig egész jól megy. Bár néha történnek érdekes dolgok, bemerészkedtem normálon Ancient Grove-ba és valami dög lazán oneshotolt. Köpni-nyelni nem tudtam

És megvan az 55 Devotion pont is... Innentől van még értelme foglalkozni a shrine-okkal vagy felesleges? A loot miatt nem hiszem, hogy megéri... Vagy csak én vagyok szerencsétlen, de zöldnél jobb csak mutatóban esik és az se szokott jó lenni.
Lassan már neki kellene kezdenem rendesen szétpakolni a skill-pontokat is...
-
Shadowguard
senior tag
Köszönöm a térképet, ez tökéletes
Meg is terveztem a haladást ez alapján, elmegyek a Barrowholmi riftig, aztán megyek és megcsinálom az Act1-et. Majd utána tervezgetem tovább, de így jónak tűnik.
Plusz a vitality/Aether kivételével sikerült felhúznom minden resistemet normális szintre, így már a virágokkal sem kell szenvednem (meg mással se), simán tudok haladni (egyelőre).Azért előbb sikerült begyűjtenem három halált zsinórban, összefutottam a főboss testvérével, kicsit másabb volt a működése, elég hamar haltam elsőre... Szóval muszáj volt bosszút állni
De legalább dobott egy epic kesztyűt, még három szint és fel is tudom venni 
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Nandi88
üzenetére
Csak amiatt kérdeztem, hogy van-e valami ajánlott útvonal esetleg, hogy nem-e lesz lehet belefutni olyanba, hogy ha most végigtolom az AoM területet akkor utána elite elején már nem fogok XP-t kapni, mert túlszintezem magam a területen

Kicsit keresgéltem most, megtaláltam a komponenst ami nekem kell, este legyártom és fel is javítom a cuccaimat. A két fegyvert leszámítva idáig nem használtam, mondván úgyis cserélem majd (aztán van, amit Act2 óta használok).
Idáig nem nagyon foglalkoztam a resistekkel, csak a sebzésre mentem (perpill 4k a Fire Strike), de a mérgezős növények erősen éreztetik velem, hogy ezt át kell gondolni. -
Shadowguard
senior tag
És vége az alapnak.. Hát ez az utolsó boss egy vicc volt

Leraktam a sealt és meg se kellett mozdulnom egész idő alatt. Most nem tudom merre menjek, kicsit belenéztem az elitbe, de valahonnan jó lenne szerezni poison resistet... Megnéztem a kiegészítő elejét is... Hát oda se ártana némi poison resist. Mondjuk azt már most látom, hogy ez a terület nekem nem tetszik
Valami tipp merre éri meg inkább menni? -
Shadowguard
senior tag
Most büszke vagyok magamra
A poén kedvéért csináltam egy kulcsot és lementem a Bastion of Chaosba. Egy órába telt, de sikerült végigmenni rajta. A főboss magában volt legalább 10 perc, végig szaladgáltam körbe-körbe, előle, egyszer volt pálcás a dolog, egyébként csak baromi unalmas (és valamikor menet közben sikerült kikapcsolnom az Aura of Censure-t, csak nehezítésképpen).Lassan szerintem a végére érek az első végigjátszásnak, most egész jól megy.
Bár az ma szíven ütött, hogy lvl50 után csak 2 skillpontot kapok
-
Shadowguard
senior tag
Egy-egy tabot oldottam fel csak, egyelőre elég annyi is
Nem sok cuccot pakolok el így szintezés közben.
Közben gyorsan meglett még egy halál, találkoztam egy rusnya nagy bogárral (valami Mad Queen), két percig kergetőztünk, rendre visszahealelte magát (Life Leech
), aztán a végén egyszer megütött és bele is haltam... Max HP-ról...
Azt hiszem ezt inkább nem fogom piszkálni, annyit nem ér...Megvan az FG is, gondolkoztam rajta, mert annyit nem biztos fogok vele játszani, de ennél rosszabb dolgokra is költöttem már.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
djherby
üzenetére
Én közben négynél járok és csak lvl43-on, de most legalább elmondhatom, hogy mind a kettőt megérdemeltem

Elsőre a Skeleton key-es Port valaminél kószáltam. Mondjuk azt se tudtam, hogy az kulcsos terület lesz, csak Conflagrationben volt egy küldetésem, aztán találtam egy portált. A másodiknál meg a zöld vacakba esett a lootom, felvettem és elkezdtem nézegetni, hogy megéri-e cserélni. Fel se tűnt, hogy sebződök közben. Szóval igazoltam a szabályt: "Aki hülye haljon meg!".
Az a baj, hogy első karakter (technikailag nem, de még egyszer sem értem a játék végére) és minden bokornál leragadok, hátha van ott valami érdekes. Aztán néha olyan helyekre tévedek ahol semmi keresnivalóm. Csak "elsőre" nem akarok célirányosan haladni, és erre néha ráfaragok.Egyébként este még keresgéltem buildeket, ha egyszer elérek 100ig ezt lehet megpróbálom összerakni: [link]
Szerk.: Amiért eredetileg írni akartam azt meg elfelejtettem
A pénz mennyire kell a játékban? Rendszeresen szaladgálok vissza eladni a cuccokat, mert sárgától felfelé mindent felszedek, de ha kell később sokcsillió érme akkor ezt mellőzném 
-
Shadowguard
senior tag
válasz
djherby
üzenetére
Lassan beérsz, nekem is csak 39. Héten hanyagoltam a játékot. És nálam már két halál. Egyik még Act1-ben, elkószáltam Depraved Sanctuary-ba és a boss elkapott másodiknál meg nem bírtam megállni, hogy be ne menjek a Skeleton Keyes területre. Azt hittem az első teremnél messzebb jutok

Pedig egész jól bírja a karakter, a bogárkirálynőt egy helyben állva letankoltam vele. Bossoknál mindig visszaemlékszek mennyit szívtam az előző Purifierrel és ahhoz képest most milyen.Csak a lootra kár volt rászólnom, hogy jól esik. Azóta csak mutatóban látok pisztolyt és az is mind vacak. Kivétel a Soulflayer lenne, de ahhoz meg lvl46 kell.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Nandi88
üzenetére
És ez legalább a szintezésben is segít, ha meg egyszer eljutok vele lvl100ra akkor majd ráérek a buildek között nézelődni alaposabban
Most jutottam át az Arkovian Undercityn, mint kés a vajon. Emlékszek az előző Purifierem párszor már ott elfeküdt az utolsó mellékküldetéses bosson és a shrine melletti ellenfélen, ehhez képest most csak az utóbbinál kellett egyszer HP-t töltenem.
Minden pont megy a physicre most, cucchoz az elején néha kevés volt, de a mastery ad oda eleget.Egyébként javítottak a dropokon is? Úgy emlékszek régen minden esett, csak pisztoly nem, ehhez képest most rendszeresen tudom cserélgetni egyik zöldet a másikra és még néhány használható kéket is találtam.

-
Shadowguard
senior tag
válasz
Nandi88
üzenetére
Hát tegnap már belekezdtem, azt már most látom, hogy nem ez az, amit keresek
Nem rossz, és (amennyire emlékszek) életképesebb, mint a Purifier volt, de nagyon passzív. Mondjuk cserébe egy helyben állva lecsapok szinte mindent, de ez így picit unalmas. Ennél azért mozgalmasabb karaktert kerestem... Lehet megnézem amit linkeltél.Egyébként rájöttem mi volt a legnagyobb baki az én Purifieremmel anno. A Grimtoolsos buildeket nézegetve rájöttem, hogy cunning-ra szinte senki nem tesz pontot, én meg kb. a 60%-át oda pakoltam
Szóval még az is lehet kezdek egy újat 
reelc: Arról a Purifierről tudsz adni egy linket?

Illetve még egy kérdés a végére: a Grim Toolsban nem lehet beállítani, hogy az itemekből jövő bónusz skilleket ne mutassa?
-
Shadowguard
senior tag
Köszi
Nézegettem már a buildeket, a warderek inkább 2h. Egy Blademastert találtam, ami tetszik, más kérdés, hogy mennyi idő lehet összeszedni hozzá a cuccokat és milyen vele szintezni. Róla lenne szó.Anno nekem is Purifierem volt, de azt valami kegyetlen módon elbaltáztam, veteránon sem tudtam vele haladni egy idő után
Nem pakoltam elég pontot Physique-re...Forgotten Gods egyébként ad valami nélkülözhetetlen bónuszt? Kicsit utánaolvastam, de annyira nem győzött meg és az Oathkeeper pont nem az amit én keresek

-
Shadowguard
senior tag
Üdv!
Lehet én is visszatérek a hétvégén, a Sekiro mellé kell valami amin nem tépem ki a hajam

Viszont az is biztos, hogy elejéről kezdem az egészet és most agyalok. Szóval a kérdésem: össze lehet rakni olyan karaktert ami melee, dual wield, de azért tankosabb? Csak hogy milyen buildek között nézelődjek.
Az utolsó próbálkozásom alapján abban biztos vagyok, hogy ranged karaktert most nem akarok, egy idő után unalmas volt a folyamatos futkorászás...Köszönöm előre is a tippeket

-
Shadowguard
senior tag
A skillek szerintem jók voltak, arra figyeltem, a gond ott volt, hogy túl kevés pontot tettem physiqure és semmi HP-m nem volt. Addig működött is a dolog, amíg nem tudtak megütni. Ha meg átrendeztem a geart, hogy legyen HP akkor túl sokáig tartott a lövöldözés. Annyira nem bánom, mert egy idő után kicsit untam is a futkározós stílust. Egy darabig szórakoztató volt, de legközelebb tuti valami tankos karaktert rakok össze.

-
Shadowguard
senior tag
Hát kinek mi a nehéz
Én anno normál (veterán) vége felé adtam fel, már nem tudom pontosan milyen karakterem volt (valami duplapisztolyos, az tuti), de netről néztem az egészet. Viszont egy ponton túl még a sima csillagos enemyk is simán leszedegettek és hiába trükköztem a cuccokkal. Talán majd egyszer megpróbálom megint, de nekem mindenesetre bosszantó volt mennyire megakadtam már az első nehézségen is... 
-
Shadowguard
senior tag
Igaz, akkor csak futólag olvastam és úgy voltam vele, hogy majd reggel visszaírok. Aztán hétvégén nem voltam otthon és teljesen ki is ment a fejemből.

Ha eljutok odáig akkor lehet lecsapok a lehetőségre, de hétfőig nem hiszem, hogy lesz már időm játszani. Na nem mintha panaszkodnék
-
Shadowguard
senior tag
Tegnap találtam kettőt is
Bekeveredtem valami bányához, ott két heroból rögtön esett is kettő.
Egyébként a fene se tudja a lootokat, tegnap pont azt figyeltem, hogy 2-3 szinttel magasabb mobok is megvannak két, max 3 lövésből meg annyira a bossokat se kell sokáig farigcsálnom, szóval annyira nem rossz a két pisztoly, ami nálam van. Csak mellé meg zavar, hogy néha sima sárga kardból esik olyan, ami az összehasonlítás alapján +90-100 DPS-t hozna. A ládában van egy olyan kétkezes axe is eltéve (bár az epic), ami 700 fölötti plusz DPSt jelentene
Komolyan gondolkozok rajta, hogy kezdek egy új karaktert, ha találok egy használható buildet kétkezes fegyókkal.Mondjuk az durva volt, hogy tegnap átkeveredtem a havas részre (Asterkarn) és három yeti instant lecsapott. Sima mobok, velem egy szinten és arra nem volt időm, hogy egy healt eltoljak. Előtte Karrozt még facetankoltam amíg át nem változott.
-
Shadowguard
senior tag
Én még csak 39es szinten vagyok a kis Purifieremmel (hétvégén nem tudtam játszani), de a drop tényleg vicces. A ládában már tele van egy egész fül más karaktereknek elrakott kék cuccokkal, rajtam meg van 3. Fegyver végképp nem esik neki, egyetlen ranged epicet láttam eddig, az is puska volt. De azért tegnap este három óra alatt két kard meg két offhand

Viszont egy kérdés: a Tainted Brain Matter farmolására nincs valami trükk? Kellene bountyhoz is, meg akarok csinálni magamnak egy új relicet, de az istennek nem esik. Néztem a wikin, hogy mégis honnan kellene szereznem, de nem segített. Pedig már lecsaptam párat a felsorolt hősökből.
-
Shadowguard
senior tag
Köszönöm a tippeket, én örülök neki, ha nem nekem kell rájönni/megkeresni. Sajnos kevés időm van játszani, jó, hogy nem kell még keresgélnem is dolgokat hozzá.
A Sanctuaryt megtaláltam, kicsit meg is tréfált: elsőre benéztem lvl18on, bent 22es ellenfelek... Na mondom majd visszamegyek később, megcsináltam a főszálat, megjavítottam a hidat, visszamegyek és 27-28as volt mindenki. De legalább már szépen esnek az epic cuccok, némelyik még használható is (a többit meg elteszem a ládába). Egyedül pisztolyt nem találok az istennek sem, ami van azt mind a kettőt vennem kellett és csak rosszabbak esnek.
Egyébként nagyjából mennyi idő végigmenni a főszálon? -
Shadowguard
senior tag
Köszönöm a tippet, itt már találtam kedvemre valót
Néztem a videót is hozzá, ha nem tévedek nagyot akkor 170es arénát le lehet vele hozni. Nekem ilyen nagy terveim nincsenek, meg ahhoz azért gear is kell, de így elsőre tetszik a dolog. Meg lehet mire odáig eljutnék rá is unok a kergetőzésre. Előbb sikerült valahogy három (
) csillagos pókot begyűjtenem egyszerre, azért kétszer körbefutottam a környéket mire le tudtam lőni őket.(#284) PeL: Köszi, akkor annyira nem számítanak az ilyen választások... Mondjuk az árulót jobb lett volna életben hagyni, hátha dob valami hasznos cuccot

-
Shadowguard
senior tag
Köszönöm a tippeket, buildeket nézegettem, de ami tetszett volna az mind régebbi verzióhoz volt. Szóval egyelőre elkezdtem egy DW inquisitort, nem vittem túlzásba a pontok elosztását eddig, kimaxoltam két passzívot és hajrá. A demohoz képest jelentősen gyorsabban haladok, mielőtt kiléptem volna az előbb lvl17en kergetőztem egy 22es melákkal (valami Maneater)... Nem sokkal előtte találtam egy gyűrűt, ami passzívban petet idéz, ha eltalálnak, az szépen eltankolta én meg vidáman agyonlőttem.
Egyelőre az a tervem, hogy végigviszem a sztorit és majd utána keresek valami tisztességes buildet a karakterhez. Azért nem is választottam másik classt, ha jól olvastam akkor azt már nem lehet visszavonni, csak a pontokat.Viszont egy kérdés: az számít valamit, hogy a questeknél mit választok, ha több megoldás van? A kovácsnál is lehetett dönteni, meg volt egy áruló, aki meg akart vesztegetni. A jutalmon kívül van bármi különbség?
-
Shadowguard
senior tag
Én is belekóstoltam a játékba a hétvégén, egyelőre nem tudom mennyire fog tetszeni.
Az már biztos, hogy újra fogom kezdeni, mert első nekifutásra csak meg akartam nézni különösebb utánaolvasás nélkül és utánaolvasva már látom, hogy a Demolitionist nem az én karakterem lesz, maximum ha kombinálom inqusitorral (dual wield pisztoly
), de nem tudom az mennyire lenne életképes. Mindenképpen valami ranged karaktert szerettem volna, de ahogy nézem a buildeket alig találni olyat, ami használható lenne magasabb szinten...
Szóval ha csak én siklottam el fölötte és valaki tud ajánlani jó buildet azt megköszönném. Esetleg kezdőknek néhány tippet
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bundle topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Peugeot, Citroën topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Esetleg
Előre is köszönöm a segítséget
Most végeztem a Dermapizé királynővel, az adta meg az utolsó pár XP-t.

Keresgéltem a neten, ott azt írja a Nemesis-ek dobhatják 10% eséllyel+3 FG-s boss, de azokat a Messengert leszámítva inkább kihagynám... A konvertáláshoz jó lett volna belőle pár tucat, azt a párat ellőttem amim volt...
), szóval duplán esélyes.
Ez a Ramzul egy kalap sz@r.... Kerülgessem a lightingos oszlopok lövéseit és még a bossal is kergetőzzek. Mellé egy ütéssel lecsapja a karaktert. Mutatóba tudtam rá lőni egyet-egyet, de cirka 5 perc alatt ha 20%-ot le tudtam róla verni már sokat mondok. A vége annak is az lett, hogy eltalált egy lövés-> stun, halál, Alt+F4.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szóval még az is lehet kezdek egy újat