Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Ez a Crucible-ös jól jött, pont rá akartam kérdezni, hogy van-e értelme benézni. Egy kört mentem, de 60nál kiszedtem a lootot és örültem magamnak. De akkor egyelőre békén hagyom.
Egyébként kis helyzetjelentés: befejeztem az AoM-ot is, eliten pedig már Blood Grove felé tartok, idáig egész jól megy. Bár néha történnek érdekes dolgok, bemerészkedtem normálon Ancient Grove-ba és valami dög lazán oneshotolt. Köpni-nyelni nem tudtam

És megvan az 55 Devotion pont is... Innentől van még értelme foglalkozni a shrine-okkal vagy felesleges? A loot miatt nem hiszem, hogy megéri... Vagy csak én vagyok szerencsétlen, de zöldnél jobb csak mutatóban esik és az se szokott jó lenni.
Lassan már neki kellene kezdenem rendesen szétpakolni a skill-pontokat is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest