Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peace

nagyúr

Bár imádom a játékot (sokkal jobban, mint Diablo 3-at!), de a drop az még mindig siralmas sajnos.
    Én elsőre egy kétkezes harcost csináltam, egy Warder-t (Soldier+Shaman), de 50-es szint alatt abba is maradt, mikor végeztem az alap story-val normál fokozaton. Eltelt talán egy fél év, aztán csináltam egy Blademaster-t (Nightblade+Soldier), az meg valahol 68-as szint körül maradt abba. Majd megint jó sok hónap kihagyás után jött egy Commando (Demolitionist+Soldier), amit talán a legjobban élveztem, távolról szétszedett szinte mindent a puskával, de ultimate fokozaton 83-as szinten már olyan szinten soványat sebzett és könnyen halt, hogy egy idő után feladtam.
    2 hete megvettem a kiegészítőt és nekikezdtem egy színtiszta Soldier-nek. Eddig még megy szépen, elite-en vagyok 74-es szinten. Egyelőre még kétkezes harc megy (mondjuk vicc, hogy 50-es epic karddal, mert nicns jobb), de már elő van készítve skillekkel és devotion-el a pajzsos harcmodorra, mert állítólag ultimate-en már nem fog ártani, ha túl akarom élni. De az is nevetséges, hogy a legjobb egykezes legendary fegyveremmel is elképesztően sok sebzést vesztek. Kipróbáltam a pajzsot, hogy szuperál. Kimondottan állat, de rettentő sokáig kell csépelni 1-1 boss-t. Tudom, hogy nem egy DPS mester a 100% Soldier, de akkor is gáz, hogy 3 karakteremtől próbáltam összekukázni szegénynek a felszerelést, és szinte semmi nem esik, ami neki való. :(

Új hozzászólás Aktív témák