Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Bár imádom a játékot (sokkal jobban, mint Diablo 3-at!), de a drop az még mindig siralmas sajnos.
Én elsőre egy kétkezes harcost csináltam, egy Warder-t (Soldier+Shaman), de 50-es szint alatt abba is maradt, mikor végeztem az alap story-val normál fokozaton. Eltelt talán egy fél év, aztán csináltam egy Blademaster-t (Nightblade+Soldier), az meg valahol 68-as szint körül maradt abba. Majd megint jó sok hónap kihagyás után jött egy Commando (Demolitionist+Soldier), amit talán a legjobban élveztem, távolról szétszedett szinte mindent a puskával, de ultimate fokozaton 83-as szinten már olyan szinten soványat sebzett és könnyen halt, hogy egy idő után feladtam.
2 hete megvettem a kiegészítőt és nekikezdtem egy színtiszta Soldier-nek. Eddig még megy szépen, elite-en vagyok 74-es szinten. Egyelőre még kétkezes harc megy (mondjuk vicc, hogy 50-es epic karddal, mert nicns jobb), de már elő van készítve skillekkel és devotion-el a pajzsos harcmodorra, mert állítólag ultimate-en már nem fog ártani, ha túl akarom élni. De az is nevetséges, hogy a legjobb egykezes legendary fegyveremmel is elképesztően sok sebzést vesztek. Kipróbáltam a pajzsot, hogy szuperál. Kimondottan állat, de rettentő sokáig kell csépelni 1-1 boss-t. Tudom, hogy nem egy DPS mester a 100% Soldier, de akkor is gáz, hogy 3 karakteremtől próbáltam összekukázni szegénynek a felszerelést, és szinte semmi nem esik, ami neki való.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

reelc