Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shadowguard

senior tag

Kíváncsi leszek észre fogom-e venni a különbséget, elvileg az Inquisitor nerfet kapott :( Bár legfeljebb átszerelem, úgysem akar esni loot. Vagy kinevezem main karinak a Cabalistot, annak még három item kell és megvan a teljes felszerelés. Csak kell még hozzá potom 50 szint.

Nem nagyon volt most időm játszani, de azért meglett még egy Nemesis Moosilauke, the Chillwind személyében. Hát, eddig magasan ez volt a legkönnyebb. Kicsit körbetakarítottam és utána már csak sétált utánam. Phase1-ben sebezni se tudott. Mondjuk a loot is olyan volt.
    Ancient Grove-val viszont nincs szerencsém... Már kétszer spawnolt Vilgazor mellé a Manticore Deathstalker. Utóbbi még szólóban is megfekszi a Purifierem gyomrát. Lehet hagynom kellene az egészet. (az se segít, hogy rendre megkapom a HP-csökkentő mutatort :(( )

Egyébként az létezik, hogy csillagos enemyk le tudják rólam szedni az állandó effekteket vagy valami bugba futottam? Már máskor is volt ilyen, de azt hittem én nyomtam félre valamit, de át vannak téve a kapcsolható skillek másik barra, szóval ez kizárható.

Este megnézem a Secret Questet, ez a hiba vajon még fennáll? Due to a bug it is advised to do step 5 first (you might not be able to get Sahdina's Memento if you do other parts of the quest first

Új hozzászólás Aktív témák