Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shadowguard

senior tag

válasz Nandi88 #2385 üzenetére

Nehezen, de csak sikerült megtalálnom :DDD Kicsit még nehezen ismerem ki magam az új fórumban. A régi linkek meg nem élnek... Will-o-Wisp. Majd valamikor ez lesz belőle, perpill még kell hozzá pár szint, de cserébe alig pár item hiányzik hozzá.

Nature's Guardiannál (Ishtak, the Spring Maiden jobb felül) írja azt, hogy "Taunt target". Most nem tudom biztosan, hogy ez a proccra vonatkozik papíron vagy passzív bónusz lenne, de nem is számít, mert nem működik úgysem.

Egyébként ez is Maya buildje, elsőre érdekes volt a kezelése, de egész szépen belejöttem. Eliten talán kétszer kerültem meleg helyzetbe eddig, egyébként még inni se kellett. Aztán majd kiderül ultin hogy megy, eddig nincs gond vele.

Kis vackokat többnyire megfogják a petek, bossok hajlamosak rá, hogy akkor is engem kergessenek, ha a peteket küldöm be elsőnek. Benji mondjuk kivétel volt, ráküldtem a peteket és meg se kellett mozdulnom onnantól. Teljesen figyelmen kívül hagyott. Rashalga dettó, bár nála egy idő után elolvadt az állatkert, de gyorsan kidobtam újra a készletet.

Új hozzászólás Aktív témák