Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Nandi88
üzenetére
Nehezen, de csak sikerült megtalálnom
Kicsit még nehezen ismerem ki magam az új fórumban. A régi linkek meg nem élnek... Will-o-Wisp. Majd valamikor ez lesz belőle, perpill még kell hozzá pár szint, de cserébe alig pár item hiányzik hozzá.Nature's Guardiannál (Ishtak, the Spring Maiden jobb felül) írja azt, hogy "Taunt target". Most nem tudom biztosan, hogy ez a proccra vonatkozik papíron vagy passzív bónusz lenne, de nem is számít, mert nem működik úgysem.
Egyébként ez is Maya buildje, elsőre érdekes volt a kezelése, de egész szépen belejöttem. Eliten talán kétszer kerültem meleg helyzetbe eddig, egyébként még inni se kellett. Aztán majd kiderül ultin hogy megy, eddig nincs gond vele.
Kis vackokat többnyire megfogják a petek, bossok hajlamosak rá, hogy akkor is engem kergessenek, ha a peteket küldöm be elsőnek. Benji mondjuk kivétel volt, ráküldtem a peteket és meg se kellett mozdulnom onnantól. Teljesen figyelmen kívül hagyott. Rashalga dettó, bár nála egy idő után elolvadt az állatkert, de gyorsan kidobtam újra a készletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kicsit még nehezen ismerem ki magam az új fórumban. A régi linkek meg nem élnek...
reelc