Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Nandi88
üzenetére
Ezért mondtam, hogy függ a karaktertől. A Purifier abból gazdálkodott,ami esett neki és Csupakabra például lement elsőre halál nélkül. Második nekifutásra Grava is, akkor már tudtam mi a teendő és körbetakarítottam a környéket mielőtt behúztam, le is ment halál nélkül.
Persze, nem volt elegáns, háromszor körbefutottam a térképet, de nekem ez Purifierrel teljesen megszokott. Shar'Zult is csak úgy tudom megölni, hogy percekig kergetőzünk.
Jó gearrel más lenne, persze. Láttam olyan videót, ahol Father Kymon is cirka 20 sec volt összesen. Nekem meg volt olyan try-om ami rövidebb ideig tartott, mert lecsapott a francba. Hozzá mondjuk tényleg kevés a gearem, de pár halállal meg tudtam oldani azt is. Majd egyszer nézek hozzá gyenge geares taktikát, már Ramzult is meg tudom ölni aránylag könnyen, pedig ott elsőre rendesen idegbajt kaptam (bár azért kell egy Aether Cluster és kis szerencse is hozzá). Pedig róla is találtam olyan videót, ahol másodpercek alatt eltűnt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
reelc