Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandi88
junior tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
18k az kurva jó, de azért buildnek is túl kell élnie.
Hát, ha discordra feljössz, akkor jobban tudok segíteni, de azt tanácsolnám, ha el is akadsz egy grimtools linket dobjál, mivel nem tudok semmi biztosat a kariról.
Azt se, hogy micsoda?
Azok, amiket írtam full legendarias cuccokba vannak componenesekkel, augmentekkel, szóval elég távoli, de több mindent meglehet tenni annak érdekében, hogy viszonylag jó buildet rakj össze.
2 componensel a armor absorvationt fel lehet vinni 100% oa da ra 2augment van, ami add. illetve 1 amire Dadt add. Emellett ha pysicre pakolsz az DAt is növeli 8al.
Ha elég jó kari, akkor egy BoC, SoT farmra simán mehetsz és akkor esnek lilák is abból meg építkezel. Vagy csere kereskedelem.
Ha meg vannak cuccok, amit ír a build, akkor cruci is mehet. Ott meg simán esik 1 csomó cucc. A lényeg egy cruci farmert kell össze rakni. Onnatól fogva meg cucc lesz.
Jelenleg én felhúztam 1 karit mentem 2 crucit és annyi lila, kék van nálam, hogy inventorbya az összes helyett kitölti.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
reelc