Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandi88

junior tag

válasz Shadowguard #2002 üzenetére

El kéne olvasni pdfeket.

Egyébként Offensive ability az a mennyire tudsz megütni kritelni vkit.
    Defensive ability meg hogy menyire tudnak mobok megütni/crittelni rád.

Tehát ha jelen esetben a DAd 2500 és az ellenfél OAja 2600 simán crittel rád, akkor halsz meg. A legjobb esteben is, 3100 3300 között kéne lennie mindkettőnek buffok, procok nélkül és így chupa és iron maidenen kivül nem nagyon crittelnek rád a nemesisek.

És ez még egyszerű esett arról nem is beszélve, hogy milyen skillt devot használsz, milyen karival, mert van akinek ennél kevesebb és több is. Láttam buildet 2850 nel is és mégis nagyon fasza volt.

Arról nem is beszélve, hogy van DA csökkentés, amivel megint levihetik.

Kéne azt is tudni, hogy mennyi az armord, mert ha 2500 akkor béka segge alatt van, ha 2750 és 3000 között van akkor az már jó, illetve a fölött soldier az egyik masteryd tuti. :D Ez a beért támadást csökkenti.

Ezen felül, hogy mennyi az armor absorvationod eleve 70% (fel lehet vinni 100%ra), ami azt jelenti, ha megütnek és elsőnek physical ütnek meg 30% azonnal bekapod és ha még crittel is vele, és 0 a physical resisted, akkor megint meghalsz. (Halkan megsúgom, hogy 15% physical resist is nehéz egyes buidlekre össze szedni.)

Ezután jöna resist, és mivel nem csak neked van resist reductionod, hanem a moboknak is. Pl ne állj a zöld truytiba, amit a puskás aethereske allád vágnak egyfolytában. :K Tegyük fel 80 + 10% a resisted jön Anasteria és lecsapja a 40%át, hoppá máris csak 50% ressited van. Máris jobban sebez. :))

Van még... tegyük fel curciba vagy jön anesteria meg theodin együttesen 70% aether resistet szednek le rólad.

Másodlagos resistekről sleep, trap, petryfy, freeze, stun, life leech nem is beszéltem. Minden megvan armor, da, oa, de jön boss barátunk stunnol 5secre és 3 hero örömmel ől meg, amíg a tudatlanság áldott állapotában vagy.

Ugye mennyire mókás ez a játék? :DDD

Ez egy össztett játék. Nekem is vannak új donságok 2500+ óra után benne. Arról nem is beszélve, hogy jönnek patchek, amikkel mikor mit változtatnak meg és egy build máris nem úgy működik...

A. verzió magadnak tapasztalod ki mit én és kurva sokat olvassol utána.
    B. verzió nézzel egy C+ SR+ buildet és össze rakod. Tadám működik.

Új hozzászólás Aktív témák