Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Én is belekóstoltam a játékba a hétvégén, egyelőre nem tudom mennyire fog tetszeni.
Az már biztos, hogy újra fogom kezdeni, mert első nekifutásra csak meg akartam nézni különösebb utánaolvasás nélkül és utánaolvasva már látom, hogy a Demolitionist nem az én karakterem lesz, maximum ha kombinálom inqusitorral (dual wield pisztoly
), de nem tudom az mennyire lenne életképes. Mindenképpen valami ranged karaktert szerettem volna, de ahogy nézem a buildeket alig találni olyat, ami használható lenne magasabb szinten...
Szóval ha csak én siklottam el fölötte és valaki tud ajánlani jó buildet azt megköszönném. Esetleg kezdőknek néhány tippet
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), de nem tudom az mennyire lenne életképes. Mindenképpen valami ranged karaktert szerettem volna, de ahogy nézem a buildeket alig találni olyat, ami használható lenne magasabb szinten...
reelc