Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Köszi

Idáig nem volt baj vele, néha egy-egy pet elfáradt, de azt gyorsan leidéztem újra. Itt hirtelen tűnt el az egész csapat, benne maradhattak valamiben amiben nem kellett volna
Aztán majd kiderül eliten hogy boldogulnak. Ha muszáj majd áttervezem.Nálam a szaladás az, ha csak a main questet csinálom és arra megyek nyílegeyenesen. Csak szeretek szépen kipucolni minden térképet. Azért nem is vettem XP-italt ennek a karinak, mert tudtam, hogy felesleges, anélkül is szinten marad. Csak azzal nem számoltam, hogy ennyire el fog csúszni a végére. Droppok annyira nem számítanak, van eltéve cucc bőven.
Pedig direkt nem csináltam bountykat sem (kivéve az Order, ahhoz nem volt mandate, ott párat megcsináltam azért).
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Aztán majd kiderül eliten hogy boldogulnak. Ha muszáj majd áttervezem.