- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
Az tény hogy AP1-2 színei elég jók, szinte semmit nem kell mókolni rajta. Viszont nekem egy nagy fájdalmam volt hogy az AP1 borítás a puha részeken egyáltalán nem bírja a sós vízet. Berakódik a só és hiába áztatod minden sósvizes merülés után tiszta vízben egy idő után a zsanéroknál és ahol a kemény és puha burkolat váltja egymást berakódik a só és elkezdi lenyomni a puha rész burkolatát. Ehhez elét volt 10 napi használat a sós vízben AP1 esetén, de úgy látom AP2-nek is ugyan az a puha burkolat van a zsanér körül.
Persze ott a búvártok ami viszont túl nagy a sznorkelezéshez illetve nekem rendre pebárásodott búvárkodáskor, hiába raktam bele a páraelnyelő párnákat.
Ezért nem mertem megvenni, de 2 hét és tesztelem a OA5-öt víz alatt. Kíváncsi vagyok.... Ap1-el is nagyon jó víz alatti videókat csináltam. -
Khaosz55
addikt
OA5-nél is 150-nél naked bike-on is tiszta a motorhang. Nekem mocihoz azért is tetszik OA5 jobban mert kisebb mint az AP1-2. Egyszerűen számit a méret illetve a súly, de kb minden akciózéshoz. Sétálásnál nem lényeges. Illetve AP1-hez képest a stabilizálás lényegesen jobb.
-
Tuninger
addikt
A videók mindig klikkbaitek, főleg ha hosszú. Kb 1-2 megbízható youtuber van, aki twitterről, meg kínai oldalakról összelegózott infókat prezentál némi saját spekulációval, azoknak van némi értéke. szerk: pl Rush Media, bár rég nem postolt
Egyébként Igor Bogdanov, vagy Quadro_News az akinél mindig megbízható a leak
Ami a vicces, hogy elvileg ebben a hónapban 3 DJI productnak kellene érkeznie, a 360-nak, az osmo nanonak és a Mic 3-nak. Júli 15 kiderül.
Meg a GoPro Max 2nek kellene nagyon érkeznie (már vagy 3 éve)
A baj hogy mindkét 360as cucc továbbra is 8K30-at fog tudni, még ha jobban is mint az Insta 360 X5, nem lesz szignifikáns ugrás.
A Nano érdekes lehet, ott ugye az Insta 360 Go3 ellen mennek az egyébként egy jó kamera, csak nem top képminőség. -
Tuninger
addikt
A GoProt használsz, a Gyroflow jóval nagyobb látószöget fog adni, egy 8:7-ben felvett felvétel horizont lockal akkora látószög lesz mint a ha a camera ment volna hypersmooth on, wide-ban. A stabit is jobban lehet finomhangolni, kevés fénynél jobb stabi, kevesebb berángatás, nagyobb látószög lehet az eredmény
DJI Action 5 Pronál utólagos stabinál nincs horizont lock, hibásan számolja le a gyroflow, valószínűleg hiányzik ez a gyro adat a fileból. Látószög terén nagyobb mint amit a kamera tud, de nem olyan drámai a különbség mint gopro esetén.
Insta360al nincs tapasztalatom, se kamera, se app terén.
-
Vyndree
őstag
Én még kezdő vagyok a témában, de szerintem próbáld ki. Vedd fel ugyanazt stabilizálva majd anélkül, és az utóbbit stabilizáld, nézd meg a végeredményt. Ha jó a technika akkor én lehet inkább rábíznám, bár utómunkázni úgyis kell, de ha jobb az anyag akkor könnyebb dolgod lesz.
A minap kaptam tippeket ami sokat segített abban merre induljak el, de ki kell tapasztalni magadnak melyik a megfelelő irány, mivel tudsz dolgozni. -
Elviseli tok nélkül is, csak nap végén ki kell obliteni csapvizzel, és áztatni 10 percet. A zsanernal csapodik ki a so. nekem 2 acepro van, de én nem szeretem. se a színeit se a latoszoget, es baromi nagy nehéz is, amire en hasznalom a hero13 sokkal jobb. Acepro a csillag hyperlapse-ket jól tudja addig, amíg telefonon nezed csak vissaz. Nagy képernyőn mar az oa5 felvételei szebbek
-
Khaosz55
addikt
Ha nem vagyok lusta nem sokára megveszem. Volt nálam a OA5 és Gopro13 amit összehasonlítottam az acepro 1-el és gopro illetve dji-t visszaküldtem. Overall az acepro tetszett legjobban out off the box.
Fontos megjegyezni, hogy nem color garndelek, nem használok lut-ot, out of the box gyári színbeállítások alapján mondom a véleményem. Illetve az összehasonlítás 4K120 esetén történt.
Gopro nagyon közel volt színvilágban az acpro 1-hez és tetszett is, de 4k projektoron 120"-ban én nem láttam drasztikus különbséget a gopro és acepro között. Végül azért nem tartottam meg a gopro-t mert felhős időben már előjött az acepro előnye, illetve házon bellüli felvételen is. Ha nem szikrázó a napsütés, akkor már elvesztek a részletek illetve glichelt (megdöccent) a stabilizátor. Napfényben viszont jobb a gopro stabilizálása és OA5 is.
Alap színprofiról a következőt tudom mondani:
Gopro 13 - kissé sárgába húz meleg hatása van
Acepo 1- kékbe húz kicsit
OA5 - előzökhöz képes számomra kimosott a színeAcepro2-t nem tudom milyen színben illetve mennyit javult stabilizálásban.
Nekem hiányzott a gopro-ból, hogy az oldalsó gomb megnyomásával nem tudtam előre elmentett profilokat váltani, illetve a dupla töltője sem a leggyorsabb. OA5 és acepro kezelőfelülete, appja és menüje sokkal jobban tettszett.Acepro az összes többinél nagyobb illetve nem bírja a sós vizet a borítás, tokban kell használni, de nem ázott be 12 nap snorkelezés után sem, kb 6 méterig tudok lemerülni, búvárkodásnál már tokban volt.
Mivel eladtam a szomszédnak az ace1-et ezért most ace2-t készülök venni, de még 1 hónapot ráérek. -
Köszi az ajánlást Tuninger
A legújabb szériák mindig drágák, az eggyel korábbi pedig tartja az árát 1-2 évig, főleg ha jól sikerült. Az Action 4 kifejezetten jól sikerült széria, tulajdonképpen ezzel verte meg a GoProt a DJI. A Hero 11 pl. nagyon jól sikerült gopro széria, népszerű is. Az Action 4 szintén.
-
Kicsit visszaolvasva látod, hogy én a GoPro-t favorizálom, egyszerűen mert szebb a felvétele. Sokkal részletgazdagabb és szebbek a színek is. A DJI jobb kamera, nagyon jó az 5-ös és 100-ért a 4-es főnyeremény. Viszik is tőlem is őket. 160-at tényleg megér egy advcomb, vedd meg. Ezen nem érdemes gondolkodni, mert ha nem tetszik, ennyiért simán eladod.
-
Fuvaros
senior tag
motorozáshoz minek újabb? az fps számít, min 50-60 kell. felbontás elég 2.7k, mert a 4k vágása hosszadalmas. és erre jó a gopro10 és felette és az aktion 4-5 is, újabb felesleges azok sem fognak többet tudni. én most váltottam gopro10ről aktion5pro-ra. szomszédnak 4ese van, túrán ő is hozta, jók a felvételek, tehát ár-érték arányban az a legjobb
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest