Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Nekem Telesin vízálló tokom van OA4-re.
Élesben még nem használtam, de sztem elképesztően jó az anyagminősége egy 12$-os alis termékhez képest.
Ha 3x ennyibe került volna, még azt sem bántam volna, látva utólag a minőségét.
Szoktam 5-10$-os műanyag kacatokat rendelni, na ez nem az. -
-
-
Gyöször
senior tag
Tavaly blekkfrájdéjben vettem dji osmo action 4et adventure pakkban 100ért. És nem pénteken rakták fel az akciót, hanem szombat reggel szúrtam ki, meló előtt. Akkor már meg volt rendelve 120ért, azt hamarjában nem is kértem, pedig az is akciós ár volt. Euronics volt a 100ezres ajánlat.
-
bandigyerek
senior tag
A 75e meg a jó stabilizálás+ képminőség új cuccnál sajna nem adja ki az egyenletet. SrTillának igaza van GP 9-10, vagy OA3 . Kiegészíteném az Inst360 Ace Pro vagy a DJI Osmo Action első fecskéjével. Ezeknél az Akaso meg barátainál még a Hetes GoPro-m is jobb (pedig nagyon utáltam). Használtat ezekből, vagy kuporgass egy komolyabb gépre. Azt ne felejtsd el, hogy nem két hétre veszed! Ha meg megveszed a sz@rt, bánni fogod, mit a kutya aki kilencet kölykezett a nyolc csecsére! Gondolom ezt a 75-öt sem az utcán találtad, inkább jól költsd el.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony SEL 24-105mm F4 G objektív !Garancia: 2027.05.26!
- Olympus Pen-F + 3db Objektív + Rengeteg Extra
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Újszerű -
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De majd kipróbálod.