Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rush77
aktív tag
-
-
Most jöttem haza repkedésből, teszt volt egy Avata 1 Axis motoros verzióval. OA5 pro, Osmo360, Insta360 Acepro2, és a végén a jó öreg Hero 12 Naked. (ND-zve, PL-ezve ahogy tudtam és amit engedett a hardver). Plusz azért felmentem a viharfelhőkhöz is az FPV-vel, nem írom le a magasságot.
Nagyon nagy baj, ha nem hoznak lázba az új hájpok?
Öregszem... -
-
-
Khaosz55
addikt
Eléggé képzajosnak tűnik még a gopro is. Én szabad tüdővel 6.5-7 méterig megyek le . OA5 mélységmérője selfie boton 8 métert mutatott max. Viszont az OA5 felvételei egyáltalán nem ilyen képzajosak. Ez volt az egyik gondom a goproval, én már akkor észre vettem a képzajt amikor csak felhős volt az ég és nem volt napsütés mindez nem vízalatt hanem szabadban.
-
-
zsoltzsolt
addikt
Én ilyet használok, igaz sétához:
Sunnylife neckband with magnetic attachment for sports camer
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Tuninger
addikt
Mondjuk már pár másodperc azért elérhető az új kamerától is...
-
Tuninger
addikt
Igen, de speccet nem találtam. Annyit tudni, hogy jövő kedden érkezik.

-
Tündike25
tag
elvileg így:
https://www.insta360.com/blog/news/insta360-cameras-integrated-with-Garmin.html
Ha jól értem, akkor az időt szinkronizálja össze a két készüléken és az alapján mutatja éppen hol és milyen értékeken tart a "workout". De még én sem próbáltam. Ez mondjuk a MAX-ban tetszett, hogy nagyon egyszerű. -
Márton
nagyúr
-
-
-
Márton
nagyúr
Nekem kb. 2 hete van X4-em és még csak egy Tenerife nyaraláson használtam, de a lencsevédőt még a dobozból sem vettem ki, nem is láttam
. Korábban egy X3-at már 2x megkarcoltam, így megvolt a drága tanulópénz, erre már vigyázok mint a hímestojásra
Powerbankot sem dugtam még rá, de gyanítom egy 25-30W-os már elég. Több kábellel is próbáltad? Az is lehet ám gyenge láncszem.
A GPS probléma ismerős: az X3-nál épp a Plitvicei tavak csónakázását akartam Streetview-ra tenni és itthon szembesültem vele, hogy csak addig rögzítette a koordinátákat, amig ki nem kapcsolt a teló kijelző. Megoldás? Hagyd bekapcsolva..
-
-
-
-
Nekem egy Hero 9-esem volt (azt akartam 12-re cserélni), így csak azzal tudom összehasonlítani. A 9-esnél mindenképp jobb. Alapvetően 360-as módban használom, így mindenképp több mindenre lehet felhasználni, de single lens módban is jobb, mint a 9-es volt. A 12-esnél azért nem jobb single lens módban (mondjuk ezért is vettem egy Action 4-et is).
Egyébként nézz összehasonlító videókat (én is megtettem), jóval jobb képe van mint a Max-nak, szebbek a szinei is, meg ugye nagyobb a felbontás. Szerintem a stabilizátora is jobb felvételek alapján (ami mondjuk motoron nekem fontos).
Nemtudom, én a Max-ot nagyon hamar kilőttem, egyrészt szerintem a tudásához képest drága is, meg a méretei sem tetszenek. A Max szerintem az X4-el nem is összehasonlítható, maximum az X3-al, mondjuk én akkor is az X3-at választanám. -
Van maxom, király kis kamera. X4-em még nincs de lesz.

Az X4 8k felbontást tud, a Max csak 5,1-et vagy ilyesmi.
A 360 fokos panorámafelvételeknél kell a nagy felbontás, mert itt dinamikusan zoomol és mozog a látószög, és emiatt hamar el tud tűnni a szép részletesség a képről. minél nagyobb a felbontás, annál szebb lesz a végső felvétel
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Bármikor el lehet adni ha jó áron hirdeted, és mehetsz a következőt tesztelni, próbálgatni