- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuvaros
senior tag
válasz
Zsírkrétamen #7167 üzenetére
a 8-as nem szinesíti be a képet? nem elég a sima cpl?
az OA5pro-n alapból nincs polarszűrő? -
Fuvaros
senior tag
válasz
Bogyó bá' #7140 üzenetére
én belefáradtam hogy 2 dolog legyen nálam, pláne egy motorostúrán. OA5-re cseréltem mindent. Tartalékban van itthon egy komoly Nikon is, Edité, mert az nem eladható jó áron, de fotozásra kiváló pl csoportképek, egy komoly objektívval. De súlya miatt túrára nem viszem és Edit is lusta hozni, ott a telefonja
-
Fuvaros
senior tag
motorozáshoz minek újabb? az fps számít, min 50-60 kell. felbontás elég 2.7k, mert a 4k vágása hosszadalmas. és erre jó a gopro10 és felette és az aktion 4-5 is, újabb felesleges azok sem fognak többet tudni. én most váltottam gopro10ről aktion5pro-ra. szomszédnak 4ese van, túrán ő is hozta, jók a felvételek, tehát ár-érték arányban az a legjobb
-
Fuvaros
senior tag
válasz
bajnokpityu #6754 üzenetére
azt ne vegyél, nekem is volt. nem tudtam megoldan a motoron a fura sistergő csiripelő hangot sehogy. aztán cseréltem gopro10re, jó 2 éve. gopro9 alá ne add
-
Fuvaros
senior tag
sokszor megtapasztalom, hogy 5-10 milkos motorral és drága szállásokkal egy motoros gyenge szar olcsó kamerát használ és azt sem ismeri igazán csak van és nem tud jó filmeket csinálni a gagyi minőség miatt...sajnál 100-150ezret ilyenre...egy jó fényképező használtan 200eft min és egy új akciókamera ami tud mindent, igazán megfizethető és jól kihasználható. én most váltottam gopro10-ről dji 5 pro-ra remélem beválik, megint áldoztam 60 ezret ilyenre de évekig jó kell legyen, inkább sátorozok 3-4 napot..
100 alatt nem érdemes venni ha gyorsan mozgó tárgyat vagy tárgyól filmezünk
min gopro9-10 vagy dji OA4-5 -
Fuvaros
senior tag
válasz
Donki Hóte #6702 üzenetére
ne fárassz spanyol nem járok sielni épp emiatt egy motoros a kezére térdére esik nem fejtetőre ahhoz Schumi kell legyen
-
Fuvaros
senior tag
tegnap megvettem az 5 prot. mi az az aktiválás pontosan? jó lenne valaki leírja
-
Fuvaros
senior tag
válasz
SeniorTilla #6665 üzenetére
ez egy extrém felhasználás. még jó hogy nem a mostari hídról leugorva teszteled le öket. nekem gopro10 van. gondoltam kicsit előrelépés egy közel 4 éves tipus cseréje újra, reménykedve fejlődött a technika. a szomszédnak action 4-e van, tetszetős jószág és láttam motoros videót is róla, nem rosszabb mint a gopro 10 szerintem. amit most ráfizetek az kb 60eft. de nem kell majd du aksit cserélni és cipelni töltőt és aksit hozzá. ha rossz döntés lesz, nyáron meghírdetem itt és megveszitek
-
Fuvaros
senior tag
válasz
SeniorTilla #6643 üzenetére
haha épp elég nekem a motoron a keskeny látószög. nem rajongok a túl nagy torzítós látószögért...nekem az elég morbid és csúnya
hasonlóan könnyű a váltás a látószögek között? -
Fuvaros
senior tag
DJI Osmo Action 5 pro látószöge milyen üzemmódban megy?
2.7 k és 4k 50 vagy 60 fps - ben
Több látószög van? meg tudni nézni valaki? a leírás csak a 155 fokot említi -
Fuvaros
senior tag
alapvetően ha realista lennék, egy nagy felbontású videoval elég sokat el tud játszani egy vágóprogram, és a lementett anyag is nagy méretű. A 2704x1520 felbontás 50fps-el a hevc kodeket használva (pl KDenlive progi) gyorsan megbírkózik a vágott anyaggal. Mit kezdek egy 4k vagy 5.3k anyaggal? szarrá kínozom magam szerintem...mostanában kisérletezgetek vele és rájövök, hogy kell egy optimális felbontás, amit bír a gép még. Motorozás közben min 50 fps kell. ehhez meg jó a gopro10. Ha eladom 100ért a gopro10et és veszek 155ért Djiosmo5prot jutok előre? nem tudom lenne-e értelme
-
Fuvaros
senior tag
válasz
Donki Hóte #6562 üzenetére
kmplayer új decemberi tartalmazza a hevc kodeket, (Win64bit) de a telepítési file hibás. A VLC tartalmazza a kodeket. 350 ft a MS kodeke windowsra. HEVC kodolás esetén kisebb helyet foglal a video szerkesztés után.
-
Fuvaros
senior tag
válasz
Tuninger #6527 üzenetére
értem 5.3k ban veszek fel, de a vágóprogrammal ha pl a kimenet felbontása csak 2.5 (2.7)k lesz, akkor van értelme felvenni nagy felbontásban? ha meg 4k felbontás lesz a kimenet, nem tudom mennyi idő lesz egy 20 perces anyag elkészítése 40 képfile és 30 video megvágdosásával pl? ezt még nem kisérleteztem ki, mert az én vágóprogim látom nem is szereti igazás a 4k kimenet (h265) beállítást, irreálisan lelassul az egész. Jó lenne egy müködő struktúra végre vagy maradnom kell ez eddigi felbontásoknál
-
Fuvaros
senior tag
válasz
Tuninger #6523 üzenetére
nem kell szerintem.
Tudtok olyan vágóprogramot, amely hasonlóan müködik az Openshot Video Editorhoz, de gyorsabb és jó minőségű 4k 50fps (h265?) videot is készít? Vagy felejtős az egész, mert a Thinkpad úgysem bírja majd...Eddig 2.5k (2.7k)ban vágtam, a gép és progi jól bírta. -
Fuvaros
senior tag
válasz
Tuninger #6520 üzenetére
haha sokan panaszkodnak jaa de az enyém nem melegszik, stabil, bírja a motorozást is, tengervizet, nem állt le soha, megbízható. De azt vettem észre, hogy a túratárs DJI 4ese talán élesebb szebb videot csinál, gondoltam veszek egy osmo 5-t, kérdés kell-e nekem töltő és tartalék akku. jó lenne kipróbálni vagy kibérelni egy napra
-
Fuvaros
senior tag
használ valaki dji osmo action 5 pro kamerát? mennyivel jobb egy gopro10-nél?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Autós topik
- Filmvilág
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR