Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Igen. Csak a 2-é kicsit alacsonyabb.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Úgy tudom, hogy nem. A 3-4-5 kompatibilis egymással.
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Ha rendesen palackkal búvárkodsz, akkor kell a vízalatti tok, hiába ront a képminőségen, de ha csak pipával/maszkkal sznorkelezel, akkor felesleges a GoPro/Action kamerákra.
Ameddig szabad tüdővel le tudsz merülni, addig a mélységig bírják a vízalatti használatot tok nélkül is

(Persze nem tudom, hogy miben vagy bajnok, ha szabadtüdős merülésben, akkor vedd meg a tokot
) -
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Igen rontanak. Ami nem ront, hanem javít, az a Dome Port. A Telesin gyártja Hero-hoz és Action-höz is. Most vettem az Action3/4/5-re, Hero 10/11/12/13-ra már volt a tavalyi nyaraláson is, remek munkát végzett. A Hero 11 egyszer túlmelegedett benne a víz alatt
mondjuk meleg volt a víz, órákig lehettünk benne és nem fáztunk. -
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Jó az Action 2, de gondold végig a kicsi akkuidőt.
Amúgy én sem értem ezt a parázást pár 10 ezer forinton. Nem nagyképűség, de most őszintén: mit ér ma 100 ezer forint? 250 eurót. Persze megkeresni most is annyi mint 3-4 éve amikor 2x ennyit ért.
De PONT az akciókamerák pl. nem drágábbak, hanem olcsóbbak lettek, reálértéken nézve a felébe kerülnek most mint 5 éve egy 70-80 ezres Hero 7. Tényleg ezen kell ennyit gondolkodni? Beröffented a mocidat, mész pár kört egy pici szervizzel és már ott is vagy a 250 eurónál. Pusztán csak az élvezet kedvéért, haszna semmi nincs

-
Fuvaros
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
azt ne vegyél, nekem is volt. nem tudtam megoldan a motoron a fura sistergő csiripelő hangot sehogy. aztán cseréltem gopro10re, jó 2 éve. gopro9 alá ne add
-
Virág et.
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Urak, erre a célra a mostani mini GoPro Hero 4K nem ajánlott?
(OK, a stab utólagos szoftveres meg nincs cserélhető akku) -
Czimby
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Az kell, hogy legyen valami videó vagy az, hogy 5ev múlva élvezettel nézd vissza amit felvettél?
Én pl rohadtul bánom, hogy anno 7-8eve Sj4000-el kinlodtam és vettem fel a Hungaroringes napokat.
Most visszanézni nagyon nem olyan élmény mint amit haver vett fel goproval. -
Márton
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Azért az action 1 sem olyan rossz használtan 50-60-ért.
Esetleg gopro 6 (!), ami nagyon tökéletes gyroflow-val. (ha nem gond egy kis utómunka) -
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Annyiért ne gyötörd magad, csak szívni fogsz. Talán a Hero 7, mert már van stabija, de 50-ből az sem jön ki sztem
-
Czimby
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
GoPro 10-től felfelé vagy DJI action 4
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- LED világítás a lakásban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Samsung A16 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)
mondjuk meleg volt a víz, órákig lehettünk benne és nem fáztunk.